ΧΑΠΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 81 of 81
    Member
    Σιγουρα είναι κατι εφημερο αφου τον επομενο χρονο θα τα παρω διπλα, τζαμπα τα λεφτα δεν διαφωνω. Ομως ρε παιδια εχω χασει την πιστη μου. Θελω να χασω ας πουμε 10 κιλα ευκολα να δω πως εχω κινητρα για να αρχισω καθημερινη ασκηση αλλα μου φαινεται δυσκολο και οσο αφηνομαι γινονται χειροτερα τα πραγματα. Στο ιντερνετ που ειδα οσοι το χρησιμοποιησαν ειδαν αποτελεσματα. Βεβαια εχω και θυροειδη οποτε ενας λογος παραπανω για να μην προβω σε αυτα τα χαπια.

Senior Member
    Πήγαινε σε ενδοκρινολογο και θα με θυμηθεις

Senior Member
    Originally posted by Μαρίζα
    Σιγουρα είναι κατι εφημερο αφου τον επομενο χρονο θα τα παρω διπλα, τζαμπα τα λεφτα δεν διαφωνω. Ομως ρε παιδια εχω χασει την πιστη μου. Θελω να χασω ας πουμε 10 κιλα ευκολα να δω πως εχω κινητρα για να αρχισω καθημερινη ασκηση αλλα μου φαινεται δυσκολο και οσο αφηνομαι γινονται χειροτερα τα πραγματα. Στο ιντερνετ που ειδα οσοι το χρησιμοποιησαν ειδαν αποτελεσματα. Βεβαια εχω και θυροειδη οποτε ενας λογος παραπανω για να μην προβω σε αυτα τα χαπια.
    Κατ' αρχήν ξέχνα τα οποιαδήποτε χάπια. Και τα χρήματά σου θα πετάξεις αλλά θα δεις ότι στις οδηγίες τους περιλαμβάνουν δείγμα προγράμματος διατροφής για απώλεια κιλών, που αυτό σημαίνει πως ακολουθώντας το πρόγραμμα από μόνο του θα χάσεις κιλά. Που αν κάνεις την δίαιτα τους και πάρεις τα χάπια πάλι τα ίδια θα χάσεις, αλλά θα έχουν καταφέρει να σου δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση πως σε βοήθησαν. Όχι κοριτσάκι μου, εμπιστοσύνη καμία λοιπόν. Αν ήταν και έκαναν "θαύματα" τα "ματζούνια" θα είχε βουίξει ο τόπος... στο γράφει κι ο Τάσος επάνω.

Όσον αφορά τον θυρεοειδή... καλύτερα να τον κοιτάξεις να τον βάλεις σε τάξη. Γενικά ο θυρεοειδής δεν ευθύνεται και τόσο για τα επιπλέον κιλά, αλλά το ίδιο το μυαλό μας. Γιατί αν βάλεις σε τάξη το μυαλό κιλά θα χάσεις, αργά μεν αλλά θα χάσεις (ο θυρεοειδής ευθύνεται μόνο ως προς την αργή απώλεια όχι στο να βάλεις κιλά).
    10 κιλά δεν είναι πολλά. Εύκολα μπορείς να τα χάσεις αρκεί να βάλεις σε μια τάξη την διατροφή σου. Τρώγε λίγο απ' όλα και τώρα που είναι καλοκαίρι τρώγε πολλά φρούτα και λαχανικά... έχει τόση μεγάλη ποικιλία από όλα αυτά και που είναι της εποχής είναι πολύ πιο νόστιμα απ' αυτά του θερμοκηπίου του χειμώνα.
    Γράφε τι τρως καθημερινά και προσπάθησε τις τροφές που σε εθίζουν να τις ελέγχεις όσο μπορείς. Καλή αρχή εύχομαι!

Senior Member
    Δεν εχουμε μαθει να αγαπάμε τον εαυτο μας μονο που μπαινουμε στη διαδικασια να ενδιαφερθουμε να παρουμε χαπι. Ο υγιεινος τροπος ζωης, η ισορροπια μυαλου ψυχης σωματος δεν θα επερθει με χαπι, αλλα με προσωπικη πειθαρχια, υγιεινη διατροφη και πρωτοτυπες υγιεινες ιδεες που δεν στερουν καμια νοστιμια, ασκηση ταυτοχρονα που προσφέρει χαρα και ευεξια. Φυσικα και δεν θελω να τα παρουσιαζω ιδανικα και ροδινα, θα εχεις δύσκολες μερες, θα βαριεσαι να γυμναστεις, θα θες να φας κατι παραπανω. Και ειναι οκ. Αρκει συνολικα να προχωρας. Αρκει πχ σημερα εχουμε 2/08/16, στις 2/08/17 να εισαι βηματα πιο μπροστα. Και το μπροστα δεν εμπεριεχει χαπια κ ματζουνια, που το μονο καλο που κανουν ειναι να εξασφαλιζουν κερδη στις εταιρίες τους.

Ευχομαι να παρεις τη σωστη αποφαση. Αν θες, διαβασε και το ημερολογιο μου, το πρωτο σχολιο το της γνωριμιας, (εχω δυο, αν θες και τα δυο) και πιστεύω καπως θα βρεις ενα κίνητρο η θα εισπραξεις καλη ενεργεια. Ο, τι αλλο θες το συζηταμε. Καλη συνεχεια!

Member
    Εχω παει σε ενδοκρυνολογο απο τον δεκεμβρη και απο τοτε παιρνω χαπι για το θυροειδη, δεν το χω αφησει στη τυχη του προφανως. Κοριτσια ξερω πως εχετε δικιο και πρεπει να ξεβολευτω απο την θεση μου γιατι αλλιως θα μεινω για παντα ετσι. Θα κοιταξω το ημερολογιο σου και ελπιζω να βρω κινητρα για να αρχισω, μακαρι. Και σιγα σιγα με ενα βημα την φορα κατι θα καταφερω.

Senior Member
    Παλια επαιρνα κ εγω, κακά τα ψέματα το παν ειναι η διατροφή. Πιστευω βοηθάνε καποια απο αυτα, αλλα εγω φοβαμαι πολυ τις παρενέργειες.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456