Γειά κ χαρά σε όλους!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Γειά κ χαρά σε όλους!

Είμαι η marvely 24 χρονών από Αθήνα.. Χάρηκα πολύ που έμαθα για την ύπαρξη αυτού του site και θα προσπαθήσω κ εγώ να βοηθήσω μιας και χωρις τρελές δίαιτες μέσα σε ένα χρόνο έχασα 20 κιλά και συνεχίζω..
    Πάντα είχα παραπανίσια κιλά αλλά δε με έννοιαζε ιδιαίτερα... Πολλές φορές ζήλευα όλες αυτές τις αδύνατες και τα βαζα με τον εαυτό μου που δεν μπορουσα να ράψω το στόμα μου αλλά αμέσως το ξεχνούσα!!!
    Τον τελευταίο χρόνο τρώω τα πάντα αλλά με μέτρο... ακόμη κ γλυκό μια φορά την εβδομάδα, και ψωμί και λαδερά κ όλα. Πάντα όμως το βραδυνό μου είναι πριν τις 9 το βράδυ, πίνω πολύ νερό και... τρώω λεμόνια!!!!! Ναι ξέρω είμαι τρελή αλλά πέραν του ότι τρελαίνομαι είναι το τέλειο λιποδιαλυτικό σε συνδυασμό με 1 κούπα πράσινο τσάι τη μέρα. Δε χρειάζεται να παιθάνουμε της πείνας για να αδυνατίσουμε... να το βάλουμε στο μυαλό και να ακολουθήσουμε 2-3 πραγματάκια...
    Καλά τα λέω βασικά αλλά εδώ και 2 εβδομάδες κ εγώ το χω ρίξει στην Atkins γιατί το χάλασα το προγραμμά μου για λίγο καιρό.. ευτυχώς πήρα μόνο ένα κιλό το οποίο το έχασα αμέσως. Επίσης πίνω τα χαπάκια Xs της Powerhealth με τα οποία χάνεις τρελούς πόντους!!! Μέσα σε 2 εβδομάδες έχασα 3 πόντους στη μέση και 5 στην περιφέρεια!
    Αυτά εν συντομία , ελπίζω να γνωρίσω πολλούς από σας και να βοηθήσω όπως και να βοηθηθω!! φιλιά!!

Junior Member
    μπραβο σου marvely! και πανω απο ολα μπραβο σου γιατι σε βρησκω πολυ θετικη και αυτο ειναι πολυ καλο. Να σε ρωτησω κατι, αυτα τα χαπακια που λες μπορεις να τα προμηθευτεις χωρις συνταγη γιατρου?

Senior Member
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!!!!
    Αυτο ειναι προγραμμα.
    Εσυ δεν κανεις διαιτα ,εσυ εχεις αλλαξει ριζικα τον τροπο διατροφης και τροπο ζωης!!!!!!!!!
    Μπραβο και παλι μπραβο!!!!!!!!!1
    Ειμαι σιγουρη οτι θα υπαρξει συνεχεια και θα φτασεις στον στοχο σου .
    Την ατκινς αστηνε.Μην χαλας το προγραμμα σου.
    Θα ειμαστε σε επικοινωνια.
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!

Junior Member
    Originally posted by eeyore
    αυτα τα χαπακια που λες μπορεις να τα προμηθευτεις χωρις συνταγη γιατρου?

Ναι οποιοσδήπτε μπορεί να τα προμηθευτεί... κοστίζουν περίπου 35 ευρώ κ σου δίνουν δώρο μια μεζόυρα και μια κρέμα τοπικού αδυνατίσματος! Σε καθέναν βέβαια λειτουργεί διαφορετικά. εγώ όπως είπα δ είδα αλλαγή στα κιλά αλλά σε πόντους. Μια γνωστή έχασε όμως 6 κιλά σε 2 εβδομάδες με προσοχή στο διαιτολόγιό της!!

Πίνεις 3 χάπια την ημέρα τα οποία το τονίζω ειναι καθαρά φυτικά..

επίσης μπορεί να σας βοηθήσει πολύ και το προγραμματάκι FitDay το οποίο για κάθε τι που τρως σου λέει τα πάντα λίπη, υδατάνθρακες πρωτείνες ακόμη και ποσοστό βιταμινών/σιδήρου κτλ.
    Επίσεις μπορείς να γράψεις στατιστικά ακόμη και για τη διάθεσή σου , τι τρως όταν είσαι τσατισμένος πχ

Αυτό προσωπικά με βοήθησε πάρα πολύ γιατί ακόμα και με την ʼτκινς τρώω ότι θέλω απλά υπολογίζω τα 20 γραμμάρια υδατανθράκων. ʼν το θέλει κανείς μετα χαράς να το μοιραστώ μαζί σας!!

Junior Member
    eeyore... να σου κάνω μια ερωτησούλα?? Γιατί καλή μου θες να κατέβεις στα 45 κιλά???? πολύ λίγα είναι αγάπη μου...

Junior Member
    Originally posted by Marvely
    eeyore... να σου κάνω μια ερωτησούλα?? Γιατί καλή μου θες να κατέβεις στα 45 κιλά???? πολύ λίγα είναι αγάπη μου...
    εχω υψος μονο 1,58! νιωθω ασχημα με το σωμα μου...

Υ.Γ ξεχασα να σε ευχαριστησω για τις λεπτομερειες που μου ειπες για τα χαπια!