Results 16 to 19 of 19
Thread: Allalum !!!
-
07-06-2007, 17:18 #16
Γεια σας, και πάλι....
Ευτυχώς που βρήκα την παρέα σας και διαβάζοντας τα μηνύματά σας δεν νοιώθω ότι μόνο εγώ εχώ το πρόβλημα του βάρους. Εχω αρχίσει αυτή την εβδομάδα να προσπαθώ να προσέχω τη διατροφή μου και όχι να λεω ότι κάνω δίαιτα, γιατί αυτό τον τελευταίο καιρό δεν πιάνει. Πήγα για ψώνια από ανάγκη γιατί δεν είχα τη να βάλω και γύρισα με 2 μπλούζες, ένα παντελόνι και πολύ στεναχώρια μιας που πια δεν μου αρέσουν τα ρούχα που ψωνίζω (XXL). Εχω αρχίσει να ζηλεύω τα παιδιά εδώ που βάζουν δακτυλιδάκι και χάνουν κιλά.
Καλή Προσπάθεια!!!!!!!!!!!!!!!
- 08-06-2007, 00:59 #17
Allalumaki όλα καλά θα πάνε, μην ανυσηχείς και μην κολλάς σε τίποτα. Απλά σκέψου οτι σε κάποιον καιρό θα φοράς ο,τι ρούχα θέλεις και θα αισθάνεσαι απίστευτα όμορφα :-)
12-06-2007, 15:47 #18
αllalumaki ο ασπρος συφουνας!!!!!11
Ποτε μπηκες στο chat ποτε βγηκες χαμπαρι δεν πηρα!!
Τα νεα σου?
ΦΙΛΙΑ!!!
13-06-2007, 17:37 #19
Γεια σου dexaki,
μου είσαι πολύ συμπαθείς από την αλληλογραφία σου που διαβάζω τόσον καιρό (από το Σεπτέμβριο), σε φαντάζομαι λίγο allegro τύπο, με πολύ χιούμορ και πολύ αγαπητή στους δικούς σου. Εγώ μία μέρα κάνω δίαιτα κατά γράμμα και χτυπιέμαι στα vibration μηχανήματα και μία μέρα τα κάνω ALLALUM!!! Μόνιμη κατάσταση τα τελευταία 4 χρόνια στη ζωή μου. Εσύ όμως απ΄ ότι διαβάζω είσαι μία χαρά με το δακτυλιδάκι σου. Είμαι σίγουρη ότι σε λίγο καιρό θα φοράς στενό ΚΟΛΛΗΤΟ τζιν. Σε ζηλεύω που βρήκες το κουράγιο να το κάνεις.
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!!! ΣΝΙΦ, ΣΝΙΦ...
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία