Results 1 to 13 of 13
Thread: Maria -eleni
-
09-06-2007, 00:56 #1
Maria -eleni
Kαλως ηρθες.
Εαν ηθελες περιεγραψε μας λιγο το προβλημα σου και τον ευατο σου ,για να γνωριστουμε καλυτερα.
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!
- 09-06-2007, 14:39 #2
Καλημέρα.
Δεν μου έχει ξανατύχει υποδοχή σε φόρουμ
Με λένε Μαρία-Ελένη και είμαι από Ξάνθη, αλλά πλέον κατοικώ στην Αθήνα. Είμαι 32 ετών, αρραβωνιασμένη. Γιατρός, κάνω μεταπτυχιακό στην Ενδοκρινολογία. Το ύψος μου είναι 163 εκ και το βάρος μου είναι 80 κιλά και δεν μπορώ να χάσω γραμμάριο. Το παλεύω πολλά χρόνια. Κυμαίνομαι μεταξύ 70-90. Μέχρι τα 18 οπότε πέρασα στη σχολή στη Θεσσαλονίκη, ήμουν 50 κιλά. Κάτι το φαγητό της Θεσσαλονίκης, κάτι το διάβασμα και η καθιστική ζωή, τα κιλά εγκαταστάθηκαν και δεν μπορούν να φύγουν. Δυστυχώς έχω ταλαιπωρήσει πολύ τον οργανισμό μου με δίαιτες και έχω ξοδέψει πολλά λεφτά σε ινστιτούτα για βάρος που έχανα και πάντα ξαναέβρισκα (δεν θα μπορούσε αυτό να συμβαίνει με τα κλειδιά μου. Αυτή την εποχή προσπαθώ να ακολουθήσω μόνη μου ένα πρόγραμμα. Η ζωή μου δεν περιλαμβάνει άσκηση και δεν προβλέπεται να περιλάβει.
Αυτά.
Καλώς σας βρήκα!
12-06-2007, 01:57 #3
Γιατρε καλησπερα!!!
Χαρηκα που εχουμε εναν ειδικο στην παρεα.
Και ξεκιναω.
1ον τελεια η θεσσαλονικη και η μπουγατσα της!!!!!!!!!!
2ον με τοσο ψαξιμο που εχεις να κανεις γιατα κλειδια σου τιτην θελεις την επιπλεον ασκηση!?(χα χα)!!!
3ον τελεια και η ξανθη!!!!Εχετε κατι γλυκακια και εσεις!!!!
4ον γιατρε εδω ολοι μαζι για ενα σκοπο!!!!!!!Ξεκινα το προγραμματακι και συναμα να τα λεμε και να δινουμε ιδεες ο ενας στον αλλον.Να μας λες και τα τελευταια ιατρικα νεα!!!!!!!
(εχουμε μεσον τωρα!!!!!!!!!!)!!!!
και 5ον ειμαι η μαρινα απο σερρες 144 κιλα τωρα 34 χρονων και εκανα πριν 34 μερες περιπου δακτυλιο στομαχου ως τελευταια λυση ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!
Να ριχνεις καμια ματια στο chat!!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!
12-06-2007, 10:30 #4
Καλως ήρθες Mαρία-Ελένη!!!!!!!!ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!!!!ΜΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ(ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ ΝΑ΄ΣΑΙ)!!!!!!!Μάλλον εσύ θα πρέπει να μας δίνεις συμβουλές.......όμως από εμάς θα έχεις την αμέριστη συμπαράσταση μας και την διάθεση να συζητήσουμε το οτιδήποτε χωρίς καμια επικριτική διάθεση.ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΡΟΣ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12-06-2007, 14:27 #5
Xairomai pou ta leme.
An mporo se kati na voi8iso, meta xaras. 8eoritika vevaios giati stin praksi... daskale pou didaskes!
13-06-2007, 14:02 #6
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ,ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ;ΕΙΣΑΙ ΝΕΑ ,ΕΞΥΠΝΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ,ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΤΥΧΙΟ ΕΦΕΡΕΣ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ,ΤΑ ΠΑΛΙΟΚΙΛΑ ΘΑ ΣΕ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ;ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΗΤΟΠΑΘΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!! !!!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13-06-2007, 16:57 #7
Γεια σου Μαρία-Ελένη,
σε καταλαβαίνω απόλυτα, και εγώ έχω δοκιμάσει τα πάντα δίαιτες, διαιτολόγους, xenical, τώρα κάνω power plate, χάνω
2 κιλά, παίρνω 3, θέληση και εγκράτεια μηδέν...
Δεν πειράζει νομίζω όμως κάποια στιγμή θα γίνει το ΚΛΙΚ!!!
ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.............. Μη σε παίρνει από κάτω...μιά χαρά κοπέλα είσαι!!!!!!!!!
14-06-2007, 22:59 #8
Βρε allalumaki καλο το power plate?Ειναι οπως το διαφημιζουν?Λιωνει λιπος σφιγγει,κανει καλο στις αρθρωσεις κτλ?
Δηλ.να το ξεκινησουμε?
ΦΙΛΙΑ!!!!!11
14-06-2007, 23:27 #9
εγω εκανα power-plate..βασικα πρεπει να ξερεις πολυ καλα τις ασκησεις γιατι αλλιως καταπονει ασχημα τις αρθρωσεις..εγω το εκανα και το σταματησα...δεν ειχα δει καμια αλλαγη στο σωμα μου και εκανα και με προσωπικη γυμναστρια...ειναι δυνατον 20 λεπτα σε ενα παθητικο μηχανημα να αντιστοιχσει σε 1,30 ωρα γυμναστικης με βαρη??..δεν ειναι...το καλο πραγμα, θελει κουραση!...και τεσπα αν καποιος θελει τοοοοσοοο πολυ να το κανει, να το κανει οταν αδυνατισει, οχι οταν εχει παραπανω κιλα γιατι κανει μυες!..αυτα ξερω εγω γιατι το εχω ψαξει!
15-06-2007, 01:08 #10
δεν εχω κανει ποτε power plate αλλα η γυμναστρια μου λεει οτι καταπονει πολυ τις αρθρωσεις λογω των κραδασμων, ακομα κι αν κανεις σωστα τις ασκησεις..δεν συζητω αν τυχον εχει κανεις ευπαθεια σε αυχενα, μεση, κλπ τι γινεται με τους κραδασμους...
η καλυτερη γυμναστικη που εχω κανει ποτε ειναι το πιλατες που αρχισα φετος...στο παρελθον ειχα κανει αεροβικη, οργανα, σουηδικη και μικροτερη ενοργανη και ρυθμικη...παθητικη δεν εχω κανει ποτε καθως μια φορα που δοκιμασα αυτα τα μηχανηματα με τον ηλεκτρισμο στους μυες νομισα οτι μου εκαναν ηλεκτροσοκ..
παρολο που εχω κανει πολυ πιο δυναμικα ειδη γυμναστικης στο παρελθον, πρωτη φορα ειναι σε τοσο καλη κατασταση οι μυες μου.
στα κιλα που ειμαι ακομα και τωρα, διαγραφονται οι μυες σε ολο μου το ποδι, πραγμα που δε συνεβαινε ουτε με την αεροβικη..
ειμαι της γνωμης οτι η γυμναστικη η οποιαδηποτε ασκηση πρεπει να γινεται παραλληλα με την οποια προσπαθεια για βελτιωση της διατροφης,,
Α) διοτι αν ενδιαφερει η συσφιξη , που υποθετω οτι ολους μας ενδιαφερει, ειναι πολυ πιθανοτερο να γινει κατι σιγα σιγα κι οχι αφου αφησει κανεις ολο αυτο το δερμα να χαλαρωσει γυρω απο αγυμναστους μυες και να μην εχει συμμαζεμο μετα..
β) αυξανει τις καυσεις οποτε βοηθαει την προσπαθεια
γ) προκαλει ευεξια αλλα κι ενα ενδιαφερον για το σωμα μας οποτε συντηρει την προσπαθεια
δ) μακαρι να κανει κανεις μυες, καθως αυτοι ειναι που καινε το λιπος και καλυτερευουν τον μεταβολισμο..το λιπος ειναι αυτο που μας ενοχλει, οχι οι μυες...
15-06-2007, 02:08 #11
Ευχαριστω κουκλες για τις απαντησεις !!!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!
15-06-2007, 11:28 #12
Λοιπόν υπάρχουν δύο μορφές δόνησης η κάθετη και η αμφίπλευρη. Η κάθετη έχει απαγορευτεί γιατί δημιουργεί πολλά προβλήματα αν δεν γίνει σωστή χρήση. Η αμφίπλευρη δόνηση θέλει επίσης προσοχή αλλά είναι πιο ασφαλής. Τα μηχανήματα δονήσεων για μένα είναι καταπληκτικά, καταρχήν σφίγγεις πάρα πολύ εγώ έχω γίνει πέτρα, βοηθούν το μεταβολισμό (αρκεί να μη σαβουριάζεις μετά) και βοηθούν στα προβλήματα αρθρώσεων και οσφυαλγίες. Εγώ έχω κάνει εγχείρηση στη μέση και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Ειδικά όταν έχεις πολλά κιλά να χάσεις βοηθάει να μην κρεμάσεις στο τέλος. Για να φτάσω στο σημείο να πάω το έχω ψάξει σχεδόν ένα χρόνο.
04-07-2007, 18:40 #13
Έγώ πάντως έχω ξεκινήσει να κάνω και προς το παρών αν και ακόμα έχω πολλά επιπλέον κιλά δεν έχω πρόβλημα με αρθρωσεις κτλ. Εχω απο μικρή πρόβλημα στα γόνατα μαλιστα μου χαν πει οτι αν δεν χασω κιλά θα χρειαστω εγχειρηση σε μερικα χρόνια. Παρόλα αυτά δεν έιχα κάποια ενόχληση.Ισα ισα που νιωθω να δυναμώνουν οι μυς και στηρίζομαι πολύ καλήερα. Δεν ειναι τοσο ευκολο όπως το λές free εγω κουράζομαι πολυ κάθε φορα και νιώθω το κάψιμο και το σφιξιμο στους μυς μου. Εκτως απο αυτό δεν ξερω που το εκανες αλλα θελει ειδικευμένο γυμναστη να σε παρακολουθει και να σου δειχνει καθε ασκηση γιατι αλλιως μπορει να παθεις σοβαρο τραυματισμο. Ξερω ατομα που εχουν κανει κατι παραπλήσιο με το Power plate (μαλιστα κατι τετοιο πουλαει η telemarketing.) και ουτε αποτελεσματα ειδαν αλλα επαθαν και τραυματισμους που στο ενα ατομο παραλίγο να στοιχησει το ματι του!
Παντως κανει δουλεια βέβαια εγω κανω και μισή ώρα αεροβική ασκηση μαζι (διαδρομο) και βοηθαει πολυ. Μονο του δεν νομίζω οτι φτάνει ειδικα στα πολλά κιλά. Και εννοείται διατροφή!
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία