Αινιγματα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Senior Member

Αινιγματα

Γεια σας,
    Παραθετω αινιγμα για λυση:Τρεμουν τα χερια μου ενιοτε κ αυτο ειναι ψυχολογικο.
    Το προβλημα ειναι οτι τρεμουν σε διαφορες περιστασεις,χωρις να με φοβιζει κατι ή ενω αισθανομαι μια χαρα.ΜΕ λιγα λογια ειναι διαχρονικο το τρεμουλο.Που συνηθως μπορει να οφειλεται?Σε συνηθειο που δεν μπορω να το ελεγξω?Σε φοβο για κατι ?Σε αγχος που μου καταλυει την συγκεντρωση?Μπορει να ειναι συνδιασμοςφοβου και αγχους?Μπορει να ειναι χαμηλη αυτοπεποιθηση?Υπαρχει κανενας ψυχολογος εδωμεσα για ψυχαναλυση online?Με χαμηλο κοστος πανω σε αυτο το προβλημα απλα να μου πει δυο τρεις πηγες (αναλυτικα) που μπορει να ισχυουν στην περιπτωση μου και να του δωσω το αντιτιμο?:P

Member
    na se rotiso agoraki i koritsaki eise ?

Senior Member
    Έχεις αποκλείσει τα ενδεχόμενα να οφείλεται σε χαμηλό σάκχαρο ή σε καφέδες και τσιγάρα;

Senior Member
    Marley giati den pas etsi gia proliptikus logus se ena nebrologo ...egw p.x. otan eimai aypnos kai ntoparismenos me kafedes, arxizw me panei ena elafri alla synexomeno trmulo ...kai katalabenw oti ta nebra mu exun arxisei na kurazwnte opte wra gia ypno.