Results 16 to 30 of 34
-
19-06-2007, 10:02 #16
- Join Date
- Jun 2007
- Posts
- 44
emena oi dimosioi giatroi mou lene oti sta 140 kila mou den synistatai o daktylios giati den tha mporesw na xasw arketa kila egw pali fovamai tin gastrrektomi giati opws kai na to kaneis einai mia pio sovari kai kyriws mi anastrrepsimi epemvasi apo tin alli pali skeftomai na to kanw gia na exw pio sigoura apotelesmata meta omws pali fovamai to sigouro pantws einai oti kati tha kanw
- 20-06-2007, 23:24 #17
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- athens
- Posts
- 8
γεια σου καλη μου!θα σου πω την αποψη μου οχι μόνο ως χειρουργημένη αλλα και ως φοιτήτρια ιατρικής που το έψαξα πιστεύω με καθε δυνατο τρόπο!
εγω ήμουν 160 κιλά με 1,75 ύψος και ήθελα δακτύλιο...σε αντίθεση με σενα απο 3 γιατρούς ακουσα 3 διαφορετικές απόψεις!
Τελικά δεν μπορώ να σου πώ αν έκανα το καλύτερο αλλα πιστεύω οτι για τον καθένα το καλυτερο ειναι διαφορετικο!
Πέρνοντας την απόφαση για sleeve τελικά πέρασα δύσκολα...όχι στο πρωτο χειρουργείο...αυτο πέρασε σαν μια απλή και οχι επόδυνη αναμνηση...σε 4 μερες ειχαν ολα τελειωσει(νόμιζα)...αλλα με περίμενε ενα δυσάρεστο ....ΕΠΙΠΛΟΚΗ που με κρατησε 1 μηνα στο νοσοκομειο και που παραλιγο να μου στοιχισει τη ζωη...περασα πολλα εκει μεσα...και θα περιμενε κανεις να σου πω μην προχωρήσεις!ΟΜΩΣ...τα κιλά μου χανονται και η υγεία μου αποκαθηστάτε...ευτυχως ολα πέρασαν!ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ!Και αν γυρνουσα το χρόνο πίσω παλι sleeve θα έκανα...εμένα ειναι οι στατιστικες που μου δώσαν αυτη την απόφαση αναμεσα σε sleeve και δακτύλιο που είναι και οι δυο "περιοριστικου" τυπου επεμβάσεις...στο δακτύλιο υπαρχουν μεγαλυτερα ποσοστα επαναχειρουργημένων ασθενών!
Με το sleeve δεν είχα εμετους...με τον δακτύλιο ξερω ότι έχεις!
Ο θείος μου έκανε το δακτύλιο πριν ενα χρόνο ( ο οποιος είχε πιο μεγαλο ΒΜΙ απο μένα) και σε ενα χρονο με πολλα "ανακατευομαι" και εμετους εχει χασει μόνο 40 κιλα!
Οσα έχασα εγω ήδη δηλ.!
Για μένα αν καποιος έχει ΒΜΙ πάνω απο 40 καλυτερα να μην κάνει δακτύλιο(ΒΜΙ=κιλά/υψος2(στο τετράγωνο))
Κλείνοντας την ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ αποψη συμφωνα με τα όσα εχω δεί εχω διαβάσει και έχω ζήσει...θέλω να σου τονίσω οτι η απόφαση είναι ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ και θα είσαι σε θέση να την πάρεις γνωρίζοντας μερικους απο μας τους δατυλιοκράτες και τα sleevόπαιδα και διαβάζοντας όσο πιο πολλές ιστορίες μας μπορείς για τον νεο τροπο ζωης μας και την απώλεια κιλων μας!
www.daktylios.gr
καλό serfαρισμα!
20-06-2007, 23:35 #18
- Join Date
- Jun 2007
- Posts
- 44
σ'ευχαριστω πάρα πολύ αυτές είναι και οι δικές μου απορίες εχω πειστεί ότι σίγουρα η sleeve θα είναι πιο αποτελεσματική αλλά με φοβίζει πιό πολύ σαν επέμβαση αν μπορείς να μουπεις που έκανες την sleeve και ποιός γιατρός την έκανε?Ποιά ήταν η επιπλοκή που έίχες ?Σκέφτομαι ότι οδακτύλιος είναι μια επέμβαση που αν κάτι δεν πάει καλά μπορείς να την αλλάξεις ενώ τις άλλες όχι
21-06-2007, 11:02 #19
- Join Date
- Mar 2007
- Location
- Μακεδονια
- Posts
- 1,047
Βουλιτσα καλημερα.
Και εγω με την σειρα μου θα σου πω τα εξης.
Δεν θα μπω στην διαδικασια να σε πεισω τι ειναι καλυτερο για σενα .
Αυτο το αφηνω σε καποιον ειδικο.
Εγω θα σου πω οτι επειδη αισθανομουν το ιδιο μ'εσενα για τις επεμβασεις και επελεξα τον δακτυλιο.
Βρηκα ανθρωπους με παρα πολλα κιλα ,περισοτερα απο εμενα που εκαναν δακτυλιο και τα εχασαν.
Εγω ειχα bmi58.Συζητησα με πολλους γιατρους και ετσι το αποφασισα.Κανεις δεν μου ειπε να μην το κανω γιατι δεν θα χασω κιλα.Αλλωστε υπηρχαν περιπτωσεις ανθρωπων που ειδα.
Εχασα 12 κιλα σε 5 εβδομαδες.δεν ειναι ασχημα!!
Αλλα για να απαντησω για την ponny θα σου πω οτι δεν ειναι το ζητουμε να χανουμε 10 κιλα στανταρ το μηνα!!!!!!!
Αλλωστε δεν το υποστηριζει κανεις ειδικος αυτο.Δηλαδη οτι 10 κιλα το μηνα να χανεις ειναι καλα.Ολοι λενε οτι τα κιλα που πρεπει να χανονται φυσιολογικα ,για να εχουμε και να συνεχισουμε να εχουμε την υγεια μας ειναι απο 3 μεχρι 4 το μηνα.
Και τα 10 καλα ειναι αλλα οχι για πολυ και συνεχεια.
Και εγω που ξεκινησα στα 155 εαν με ρωτουσες τοτε και τωρα ακομα ,θα σου πω οτι θελω να τα χασω ολα σε ενα μηνα .Γινεται?
Μετα; απο χρονια παχυσαρκιας μας πιανει μια ανυπομονησια και θελουμε το γρηγορο.
Ειναι και το καλο?
Ο θειος της ponny πολυ καλα κιλα εχασα και με πολυ καλο ρυθμο.Αυτος ο ανθρωπος τα κιλα του θα ειναι πιο σταθερα ,η υγεια του πολυ καλη και δεν θα εχει η θα εχει πολυ λιγη χαλαρωση συκριτικα με καποιον που χανει με πολυ γρηγορο ρυθμο.
Ο δακτυλιος εχει ενα μειονεκτημα.Αυτος που θα τον κανει δεν πρεπει να τρωει γλυκα με τον ιδια ρυθμο που ετρωγε και πριν.
Γιατι απλα τον δακτυλιο μπορεις να τον ΄΄κλεψεις ''στις θερμιδες.
Αποτην αλλη μπαινεις σε μια διαδικασια χειρουργειου οσο απλη και αν ειναι αυτη για να '' κλεβεις ''φαγητο?????
Το θεμα ειναι ν'αλλαζουμε και νοοτροπια στο φαγητο.Δεν κανουμε επεμβασεις παχυσαρκιας γιανα μπορουμε να ''κατεβαζουμε''ανενοχλητοι οτι βρισκουμε μπροστα μας.
Οτι αλλο θελεις εδω ειμαστε ολοι.
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!
21-06-2007, 13:28 #20
- Join Date
- Jan 2003
- Posts
- 1,599
Originally posted by Kleanthis
voulasot:
Είπαμε.Αν θες άμεση απάντηση στο www.daktylios.gr.Τα λέει όλα!
το έχω σκεφτεί κι άλλες φορές, αλλα βλέποντας την απαντηση της ντεξα στο μηνυμα σου, αποφασισα οτι μαλλον δεν ειναι ιδεα μου κι αποφασισα να σου το πω..
ο ΕΠΙΜΟΝΟΣ τροπος που παραπεμπεις τα ατομα που ενδιαφερονται και για δακτυλιο, σ αυτο το φορουμ που διαφημιζεις, δινει την εντυπωση οτι δεν ειναι ευπροσδεκτα αυτα τα ατομα εδω η οτι δεν μας απασχολει η επιλογη τους....
αυτο ΔΕΝ ειναι αληθεια και θα θελα να το ξερουν...
επαναλαμβανω οτι το θεμα ειναι η ΕΠΙΜΟΝΗ σου και οχι το γεγονος οτι διαφημιζεις το φορουμ (αυτο προφανως το κανεις γιατι θεωρεις οτι βοηθας)..στη συγκεκριμενη κοπελα ειπες ηδη την αποψη σου να κοιταξει σε αυτο το φορουμ . το "ΕΙΠΑΜΕ" που λες εδω μπορει να μεταφραστει και ως "ξεφορτωσου μας επιτελους, αν θες δακτυλιο, να πας εκει"....
ξερω οτι δεν ειναι αυτο το πνευμα σου, αλλα ετσι δειχνει προς τα εξω...
κι αν θες κι ενα σχολιο επι της ουσιας, το που κι απο ποιον μπορει να παρει καποιος βοηθεια, ειναι θεμα καθαρα ποιοτικο και οχι ποσοτικο... μ αυτο εννοω οτι το οτι ενας τοπος ειναι γεματος αποκλειστικα απο ατομα που εχουν κανει την ιδα επιλογη, δεν σημαινει για τηνβουλα η για οποιον αλλον, οτι εκει θα εχει καλυτερη επικοιωνια απ οτι εδω με ενα και μονο χειρουργημενο ατομο η ακομα και με ατομο ουτε καν χειρουργημενο η με αλλο διατροφικο προβλημα (πχ βουλιμικο)
αυτα τα ολιγα , εντελως φιλικα
21-06-2007, 13:29 #21
- Join Date
- Jan 2003
- Posts
- 1,599
Originally posted by dexa
Αλλα εχω τρομοκρατηθει και δεν μπορω νασου απαντησω στη δικη μας σελιδα η οποια απ'οτι φαινεται ειναι περισοτερο διακοσμητικη,η παιζει τον ρολο προξενητη γιατον daktylios.gr.
Αλλα εχω τρομοκρατηθει και δεν μπορω νασου απαντησω στη δικη μας σελιδα η οποια απ'οτι φαινεται ειναι περισοτερο διακοσμητικη,η παιζει τον ρολο προξενητη γιατον daktylios.gr.Απλα θα τολμησω ν'αναφερω οτι εγω με 155 κιλα στης 8 Μαιου εκανα δακτυλιο στην Θεσσαλονικη και μετα απο 5 εβδομαδες ειμαι 142 κιλα.
Αυτα με καθε επιφυλαξη.
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!
και δεν νομιζω να ειναι πραγματικα τρομοκρατημενη η μαρινουλα αλλα δειχνει να νοιωθει αβολα με την επιμονη σου να διωχνεις τους συμπασχοντες της...
21-06-2007, 13:41 #22
- Join Date
- Feb 2006
- Location
- Distant skies...
- Posts
- 1,226
Το σχόλιο σου στο ότι παραπέμπω τα άτομα με πρόβλημα παχυσαρκίας στο daktylios έχει μια βάση, αλλά μάλλον έχεις παρερμηνεύσει τις προθέσεις μου.
Για να σου εξηγήσω λοιπόν...
Επιμένω, για το άλλο φόρουμ, όταν επιμένει και το νέο μέλος που μπαίνει εδώ και αγωνιά για μια απάντηση.Κι αυτό γιατί, ο κάθε νέος, εδώ, ανακατεύει τα θέματα και κάνει άσχετες δημοσιεύσεις ψάχνοντας να πάρει απάντηση - η οποία μπορεί ν' αργήηηηηησει πάρα πολύ καθ' ότι δεν είναι και πολλά τα μέλη με δακτύλιο.
Επίσης θέλω να σε πληροφορήσω πως πάρα πολλά μέλη στέλνουν τις ευχαριστίες τους που ανακατευθύνονται και κάνουν μια παράλληλη εγγραφή στο άλλο φόρουμ, και δε νομίζω να είναι και τυχαίο αυτό.ʼλλωστε δεν είναι και τόσο κακό να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη πληροφόρηση όντας μέλος σε πολλές διαδικτυακές κοινότητες.
Αν ήθελα να υπονομεύσω τη λειτουργία της παρούσας κοινότητας, δε θα την στήριζα με τον τρόπο μου.
Ελπίζω να κατάλαβες τώρα.
Αν πάλι όχι, στείλε μου u2u...
21-06-2007, 14:31 #23
- Join Date
- Mar 2007
- Location
- Μακεδονια
- Posts
- 1,047
Κλεανθη δεν μπορει απο την μια να μου δηλωνεις προσωπικα οτι δεν γνωριζεις και απο την αλλη να εχεις αποψη για την σχεση μου με το αλλο φορουμ.
Δεν την αρνηθηκα σε κανεναν ,και για να τα λεμε με το ονομα τους δεν ειναι το προβλημα με το φορουμ αλλα με συγκεκριμενη παρεα η ατομα ,οπως θελεις παρτο.
Απο την αλλη προκαλω να μου βρεις εστω και μια η μιση δημοσιευση σ'αυτο το φορουμ που εχω αναφερει το παραμικρο η εχω θιξει ατομα γιατον daktylios.gr.
Ειναι καθαρα προσωπικη υποθεση και δεν εχω ανακατεψει κανεναν.
Και περα απο εσενα και αλλα δυο ατομα τα οποια ετυχε να δουν το θεμα μου στο αλλο φορουμ και τις δημοσιευσεις ολων σ'αυτο και με ρωτησαν καποια πραγματα ,δεν το γνωριζει κανενας αλλος εδω γιατι ετσι το θελησα εγω.
Θεωρω οτι ειμαι αντικειμενικη και δικαιη και επισης θεωρω οτι με την συμπεριφορα μου τοσο καιρο εδω μεσα το εχω αποδειξη.
Εαν υπαρχουν αμφιβολιες γιατα λεγομενα μου ,υπαρχει ακομα το θεματακι στον daktylios.gr και μπορει ο καθενας να κρινει.
Εαν θελεις να θιξεις την απαντηση μου σ'αυτο το θεμα που ειμαστε σε σενα ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο και θα σου ζητουσα να μην μπερδευεις τον daktylios.gr.
Δε το.......''..........εδω και πολυ καιρο'' που λες ειναι θεμα συζητησης αναμεσα σε σενα και μενα.Ποτε δεν φανταζομουν οτι εδω και πολυ καιρο οπως λες παρακολουθεις την σταση μου γιατον daktylios.gr,και ποτε δεν θα φανταζομουν οτι θα ειχες προσωπικο ενδιαφερον η προβλημα γι'αυτην.
ΦΙΛΙΑ!!!
21-06-2007, 14:35 #24
- Join Date
- Feb 2006
- Location
- Distant skies...
- Posts
- 1,226
Νομίζω πως δεν ενδιαφέρει κανέναν αυτή η συζήτηση σ' αυτό το θέμα, γι' αυτό και δεν τη συνεχίζω.
21-06-2007, 14:52 #25
- Join Date
- Mar 2007
- Location
- Μακεδονια
- Posts
- 1,047
Κλεανθη δεν θυμαμαι νασου ζητησα ποτε να παρακολουθεις το οτιδηποτε.
Αλλα τι πιστευεις οτι μπορεις να λες οτι θελεις χωρις εξηγησεις?
Ουτε λιγο ουτε πολυ ειπες οτι λογω της σχεσης μου με το αλλο φορουμ τους κανω αντιποινα.
Μην ασχολησαι μετην δικη μου σταση.Ασχολησου με την δικη σου που σε καθε νεο μελος το καλοσωρισμα σου ειναι ''απευθεινσου στο daktylios.gr για καλυτερα''.
Και καλοπροαιρετη να ειναι η θεληση σου ,και πιστευω οτι ειναι ο τροπος που το κανεις ειναι καπως........
Δεν περιμενω απαντηση αλλωστε εχεις απαντησει ηδη .
ΦΙΛΙΑ!!!!!11
21-06-2007, 14:56 #26
- Join Date
- Mar 2007
- Location
- New York
- Posts
- 86
καλησπερα σας...
Φυσικα και μας ενδιαφερει αυτη η συζητηση κλεανθη μου.
Εχει συζητηθει με πολλα μελη απο εδω πως δεν ειναι και οτι καλυτερο να παραπεμπονται τα ατομα σε αλλο φορουμ με τοση επιμονη.καταλαβαινω τους λογους που το κανεις αυτο και τους σεβομαι φυσικα.ειμαι μελος και στο daktylios.gr και ειναι αψογο ειλικρινα...
Το θεμα της Μαρινας το παρακολουθησα και η προσωπικη μου γνωμη ειναι πως ολα ηταν μια τεραστια παρεξηγηση.Θεωρησε σωστο να αποχωρησει ωστε να ληξουν οι οποιες διαφορες.Κακως για μενα εφυγε αλλα προφανως δεν την σηκωνε το κλιμα,οποτε σεβαστη η επιλογη της.
Για να μη σας κουραζω,εν κατακλειδι...
Δεν πιστευω πως οι παχυσαρκοι που εβαλαν τελικα δακτυλιο ''ανηκουν'' στην κατηγορια της διατροφικης διαταραχης και ισως να ειναι δικο μας το λαθος που γραφουμε εδω.
Ελπιζω να καταλαβαινετε τους λογους.
Ας μας βοηθεισουν οι αγαπητοι αντμιν παρακαλω ωστε να βρεθει μια λυση.
Σας ευχαριστω πολυ....
21-06-2007, 15:41 #27
- Join Date
- Feb 2006
- Location
- Distant skies...
- Posts
- 1,226
Εγώ δεν ξέρω κανένα θέμα της Μαρίνας ή οποιασδήποτε άλλης.Είπα ότι η Ντέξα δε μπορεί να υποστηρίζει ένα φόρουμ το οποίο εγκατέλειψε.Αυτό είναι ευνόητο.Επίσης δεν παραπέμπω κάθε νέο μέλος εκεί.Αναφέρω εγώ και άλλα μέλη αν έχετε δει,τον συγκεκριμένο ιστότοπο μόνο σ' εκείνους που επιμένουν για μία απάντηση ή τέλοσπαντων αγωνιούν να λάβουν ενημέρωση.
Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα,βασικά.
Αν θέλετε κάτι να πούμ,ε καλό θα ήταν σε κάποια ξεχωριστή ενότητα γιατί εδώ δεν είμαστε εντός θέματος.
edit:ορισμένα σημεία που δημιουργούσαν πρόβλημα, από τις δημοσιεύσεις μου, σβήστηκαν προς αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του φόρουμ.
22-06-2007, 01:10 #28
- Join Date
- Jun 2007
- Posts
- 44
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά όσους με βοηθάτε .Αλήθεια είμαι πολύ μπερδεμένη αλλά μαλλόν κλείνω προς το δαχτυλίδι βέβαια δεν σας κρύβω ότι με απασχολεί και το οικονιμικό αλλά οι κρατικοί γιατροί από ότι έχω καταλάβει το αποφεύγουν και έχει και μεγάλη λίστα.Έχω ραντεβού σε λίγες μέρες και με δυό άλλους και μετά θα΄πάρω οριστική απόφαση.Φοβάμαι μήπως βγουν αληθινοί και χρειαστει να κάνω αργότερα κι άλλη επέμβαση
22-06-2007, 20:33 #29
- Join Date
- Mar 2007
- Location
- Μακεδονια
- Posts
- 1,047
Βουλιτσα με αμφιβολιες μην ξεκινας για χειρουργειο.
Πανε στα ραντεβου με τους γιατρους ,και εαν κανενας δεν σου εμπνευση εμπιστοσυνη,συνεχισε το ψαξιμο.
Πα ντως στο χειρουργειο να μπεις σιγουρη για αυτο που πας να κανεις ,και οχι με φοβους .
Δεν ειναι καλο αυτο!!
ΦΙΛΙΑ!!1
22-06-2007, 21:20 #30
- Join Date
- Jun 2007
- Posts
- 44
Δεν έχω αμφιβολίες για το αν θα κάνω χειρουργείο αλλά για το ποιό θα επιλέξω
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία