Δε ξερω αν πάσχω....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

Δε ξερω αν πάσχω....

Καλησπέρα σας παιδιά!Είμαι η Ειρήνη κ είμαι νέο μέλος...Οποτε συγχωρέστε μου εκ των προτέρων αν ειμαι λίγο εκτος κλίματος...
    Δε ξέρω τι ακοριβώς μου συμβαινει κ αν πάσχω από βουλιμία...
    Εχω κάποια περιστατικά με την λεκάνη της τουαλέτας αλλά είναι κατά καιρούς κ σε περιόδους συγκεκριμένες...
    Οχι δηλαδη συστηματικα....
    Τις περισσοτερες φορές συμβαινει μετα απο κρεπάλες με ποτο κ φαγητο κ το πρακαλώ μόνη μου...
    Εχω φρικάρει λίγο με την ιδέα οτι μπορει να εχω καποια μορφη βουλιμιας....αλλά δε ξερω και σίγουρα..Δεν αρνούμαι να το δεχτώ απλά είμαι μπερδεμένη...
    Βοήθεια....

Senior Member
    Μπούμπουκα καλώς ήλθες!

Ασφαλώς και δεν είμαστε ειδικοί για να πούμε αν πάσχεις από κάποια διαταραχή πρόσληψης τροφής ή όχι.

Μπορούμε, μόνο από την εμπειρία μας, να έχουμε μια άποψη σχετικά με την εμπειρία σου και να σε παροτρύνουμε να ψάξεις παραπάνω για να καταλήξεις κάπου...

Επί του θέματος:

Αν θες πες μας για ποιο λόγο επισκέπτεσαι την τουαλέτα μετά απο τις κραιπάλες;Το κάνεις για να ξεφορτωθείς τις θερμίδες;Νιώθεις ενοχές όταν έχεις φάει;Αν θες περίγραψε μας το σκεπτικό σου...

Φιλικά...

Senior Member
    Καλως ηρθες μπουμπουκα!!!!
    Να 'ξερες ποσες φορες μου εχουν τραγουδησει το ομωνυμο κομματι!!!!!

Οπως λεει και ο αγαπητος κλεανθης ειδικοι δεν ειμαστε.
    Ομως σιγουρα αυτο που σου συμβαινει δεν ειναι ωραιο και κατι σημαινει.
    Εαν θελεις πες μας λιγα στοιχεια για σενα και γιατι προκαλεις αυτην κατασταση μετα απο το μεγαλο φαγοποτι οπως λες ,για να μπορεσουμε να σε γνωρισουμε αλλα και να καταλαβουμε οσο μπορουμε τι σου συμβαινει.
    Κουκλιτσα μην αγχωνεσαι ,εδω ειμαστε ολοι για να βοηθαμε και να συμπαραστεκομαστε ο ενας τον αλλον.
    ΦΙΛΙΑ!!!!