αποριψη - αφορμη για καταθλιψη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Junior Member

αποριψη - αφορμη για καταθλιψη

μετα απο οποιαδιποτε αποριψη ειτε εργασιακη ειτε κυριως ερωτικη, ασχετα με το γεγονοσ οτι η σχεση μου δεν με καλειπτε επανερχομαι στις επισκεψεις σε γιατρους και την χρηση ηρεμιστικων-αντικαταθληπτικων. η ολη κατασταση ειναι ακρως κουραστικη και επαναλαμβανομενη και δεν ξερω πλεον τι να κανω.....

Senior Member
    louky,

Καλώς ήρθες......

θες να γράψεις δυο πραγματα παραπάνω...?σχετικά με το πώς ήσουν?κ τι εγινε στην πορεια...?

Junior Member
    ειναι καποιες στιγμες που νοιωθεις δυνατος, που νομιζεις οτι ολα πανε καλα, οτι μπορεις να καταφερεις οτι και αν συμβρει... και μετα ερχεται ενα απροσδοκιτο γεγονος ενας χωρισμος.. που ι λογικη σου τον δεχεται... ισως και να τον επιζητουσε και ξαφνικα νοιωθει ανικανος, \'\'χαζος\'\' να αντιμετωπισης μονος σου την κατασταση και καταφευγεις σε γιατρους και φαρμακα. και η ιστορια επαναλαμφανεται ξανα και ξανα.... ειναι τοσο κουραστικο να ζεις αναμεσα σε μια αισιοδοξη ενεργητικοτητα και μια εκνευριστικη καταθλιψη... και τα πρωινα ειναι τοσο μα τοσο δυσκολα...

Senior Member
    Originally posted by louky
    μετα απο οποιαδιποτε αποριψη ειτε εργασιακη ειτε κυριως ερωτικη, ασχετα με το γεγονοσ οτι η σχεση μου δεν με καλειπτε επανερχομαι στις επισκεψεις σε γιατρους και την χρηση ηρεμιστικων-αντικαταθληπτικων. η ολη κατασταση ειναι ακρως κουραστικη και επαναλαμβανομενη και δεν ξερω πλεον τι να κανω.....
    .. έχεις προσπαθήσει να το αντιμετωπίσεις με άλλες μορφές θεραπείας περα από την φαρμακευτική αγωγή ??

------------------------
    καλώς ήρθες !

Junior Member
    με εβδομαδιαιες συναντησεις με ψυχιατρο... ξερω οτι τα αποτελεσματα αργουν... και υστερα απο δικη μου επιμονη καταφευγω στην φαρμακευτικη αγωγη.. οταν η υπομονη και το κουραγιο μου εχουν εξαντληθει... ειναι τοσο περιεργο σε τι περιπετειες μπορει να σε βαλει το μυαλο.. οσο δεν κοιμαμαι, ελπιζω.....

Senior Member
    .... υστερα απο δικη μου επιμονη καταφευγω στην φαρμακευτικη αγωγη.. ....
    ... μην είσαι πάντως τόσο σίγουρος οτι κάνεις το καλύτερο ... !

πιό καλά να το δουλέψεις περισσότερο με τη θεραπεία ... !

Junior Member
    ειμαι σιγουρος... οτι δεν κανω το καλυτερο.... περι φαρμακευτικη αγωγης εννοω..... αλλα καποιες φορες απλα νομιζεις οτι δε μπορεις αλλο....

Senior Member
    ναι, μερικες φορες....τις άλλες?κανεις κατι?

Junior Member
    προσπαθω..... και το δουλευω με συνεδριες.......

Senior Member
    μετα απο οποιαδιποτε αποριψη ειτε εργασιακη ειτε κυριως ερωτικη, ασχετα με το γεγονοσ οτι η σχεση μου δεν με καλειπτε επανερχομαι στις επισκεψεις σε γιατρους και την χρηση ηρεμιστικων-αντικαταθληπτικων.
    δλδ με καθε απογοητευση επιστρεφεις στον γιατρο κ στην θεραπεια,ε?σαν αντιδοτο στην στεναχωρια?

ομως, γιατι σταματας κ δεν ολοκληρωνεις τη θεραπεια σου βλεποντας τί ειναι τελικα αυτο που σε κανει να επιστρεφεις σ αυτην με καθε απορριψη?

Junior Member
    αυτο ακριβως ειναι το λαθος μου... οταν νοιωθω δυνατος εχω την αισθηση οτι μπορω να ανταπεξελθω σε καθε δυσκολια που προκυπτει... μετα ομως απο καθε απορριψη διαψευομαι και η ιστορια επαναλαμβανεται...

Junior Member
    Μην ξεχνάς ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατο.

Senior Member
    τωρα, αυτη την εποχη σε τί φάση βρισκεσαι?

Junior Member
    το να μη μπορει η λογικη να επιβλειθει στο μυαλο μου.... οποτε ταλαιπωρια και υπομονη...