Results 31 to 45 of 53
Thread: Χαίρομαι που σας βρήκα!
-
23-02-2008, 09:30 #31
Μάρω Καλημέρα,
Είναι η πρώτη φορά που σε διαβάζω, αλλά εγώ είμαι νέα στο forum. Συγνώμη κοπέλα μου, αλλά πόσο καιρό είσαι με αυτόν τον "άνθρωπο", γιατί απ' ότι κατάλαβα είστε πολύ καιρό μαζί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αξίζει τον κόπο να "χαλάστεις" εσύ για κάποιον που δεν έχει μυαλό κουκούτσι!!!!!
Τους ανθρώπους μας τους αγαπάμε γι' αυτό που ΕΙΝΑΙ και όχι γι'αυτό που ΔΕΙΧΝΟΥΝ.
Συγνώμη τουλάχιστον αυτός είναι ο δικός μου τρόπος ζωής.
Σου εύχομαι να είσαι καλά γιατί η όλη προσπάθειά σου αξίζει πάρα πολλά.
- 23-02-2008, 12:54 #32
Μαρω μου καλημερα!Χαμογελασε και προχωρα!το γελιο δινει ζωη!!!και η ζωη ειναι πολυ μικρη για να τη σπαταλαμε ασκοπα σε πραγμματα που ΔΕΝ αξιζουν!Μαρω μου οταν ο ανθρωπος μας πραγματικα μας αγαπα ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΜΑΣΙΑ της λεξης στεκεται διπλα μας,μας παιρνει και μας ΣΗΚΩΝΕΙ οταν πεσουμε,αγωνιζεται μαζι μας,παραμεριαζει τα θελω τα δικα του και τις αναγκες του και βαζει μπροστα τα δικα μας χωρις εγωισμους ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ!!Μην αναλωνεσαι σε πραγματα που δεν αξιζουν και το χειροτερο μην προσθετεις προβλημα πανω στο προβλημα!Βγες εξω,ως αρχη,μιλα με αλλους ανθρωπους για να ξεχνιεσαι και φαε κατι που σ'αρεσει!!Τι λες??
23-02-2008, 13:16 #33
μαρω μου μην τον πιστευεις σε παρακαλω πολυ
απλα ντρεποταν απιστευτα να σου πει
ΣΕ ΧΩΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κανε την χαρη στον εαυτο σου και μη τον πιστεψεις!
23-02-2008, 13:30 #34
Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση.
Δεν φαντάζεστε πόσο με ανακούφισε που είπα τον πόνο μου και βρέθηκαν κάποιοι να τον ακούσουν.
2sweet2b4go10
Το είπε κι αυτό. Μην ανησυχείς. Περάσαμε σχεδόν μια βδομάδα πριν φύγει, να το συζητάμε όλη μέρα κι όλη νύχτα (συμπεριλαμβανομένου του 2ημέρου που είμασταν αποκλεισμένοι στο σπίτι λόγω χιονιού).
Είπε ότι είναι μαλάκας, ανασφαλής, φοβάται που γερνάει και θέλει να ζήσει όσα δεν έζησε.
Αυτό δεν αλλάζει τίποτα όμως.
Η ζωή μου ήρθε τούμπα. Νοιώθω χαμένη. Αλλού πατάω κι αλλού βρίσκομαι.
23-02-2008, 17:11 #35
Originally posted by Μάρω
κι ότι έχει βρεί μια πιό μικρή σε ηλικία, πιό λεπτή και πιό όμορφη, έχει "τσιγκλιστεί" μαζί της και φεύγει να δοκιμάσει την τύχη του.
να χαιρεσαι που ξεφορτωθηκες εναν ανθρωπο που τα εβλεπε επιφανειακα τα πραγματα....
23-02-2008, 18:51 #36
Originally posted by Μάρω
Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση.
Δεν φαντάζεστε πόσο με ανακούφισε που είπα τον πόνο μου και βρέθηκαν κάποιοι να τον ακούσουν.
2sweet2b4go10
Το είπε κι αυτό. Μην ανησυχείς. Περάσαμε σχεδόν μια βδομάδα πριν φύγει, να το συζητάμε όλη μέρα κι όλη νύχτα (συμπεριλαμβανομένου του 2ημέρου που είμασταν αποκλεισμένοι στο σπίτι λόγω χιονιού).
Είπε ότι είναι μαλάκας, ανασφαλής, φοβάται που γερνάει και θέλει να ζήσει όσα δεν έζησε.αυτο δεν αλλάζει τίποτε όμως.Η ζωή μου ήρθε τούμπα. Νοιώθω χαμένη. Αλλού πατάω κι αλλού βρίσκομαι.
αντιθετως
αυτο τα αλλαζει ΟΛΑ
σου ειπε λοιπον με τα πολλα, τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ λογο που φευγει...αυτος ειπε οτι ειναι μαλακας και ανασφαλης, εμεις ας μη πουμε αυτο, το σιγουρο ειναι παντως οτι φευγει δια ΔΙΚΑ του προβληματα ΔΙΚΕΣ του ελλειψεις!!
καταλαβε το αυτο!
ΕΣΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΚΑΝ!!!!
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ!!!!
ασε που τα κιλα σου δεν ειναι ΚΑΝ πολλα...μπορει να εχεις περιθωριο να χασεις, να μην εισαι στα ιδανικα σου , αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ!
αν προλαβαινες να φτασεις στα 59 θα το διαπιστωνες και θα ησυχαζες απο την εμμονη αυτη, μιας και δεν θα μπορουσε να σου μιλησει για κιλα, και θα εβρισκε καποια αλλη παπαρια να σου πει, η απλα την αληθεια "γερναω και μου εδωσε σημασια μια ομορφη μικρη! θα παω τρεχοντας ξωπισω της γιατι δεν ξερω αν θα ξαναεχω αλλη τετοια ευκαιρια πριν με βρει η ανικανοτητα.."
αληθεια ποσα χρονια σχεσης ειχατε και σε τι ηλικια εφυγε ο "γαμπρος"?
το δεν ξερεις που πατας και που βρισκεσαι, το καταλαβαινω απολυτα, σε διαβεβαιω...το χω ζησει...
και ηταν η χειροτερη εμπειρια της ζωης μου....ντρεπομαι που το λεω αλλα ηταν χειροτερο κι απ τον θανατο του πατερα μου....
ο χρονος που θα επανερθεις δεν ξερουμε ποιος θα ειναι...εξαρταται απο πολλα...
αλλα κανε την χαρη στον εαυτο σου και μη μετατοπιζεις τις αιτιες σε ασχετα θεματα...
ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ...
σε δεχοταν με πολυ περισσοτερα κιλα, δεν θα εφευγε τωρα που ησουν σχεδον στον στοχο σου!!! συνερθε!!
οι μακροχρονες σχεσεις δεν ειναι απλο πραγμα, και ελαχιστες καταφερνουν να ξεπερασουν την αναποφευκτη κουραση και την διαλυση...
και λεω να ξεπερασουν πραγματικα, γιατι ο κοσμος γυρω μας ειναι γεματος ζευγαρια χωρις ουσιαστικη σχεση , χωρις καν σεξουαλικες σχεσεις πλεον, που μενουν ακομα μαζι οστοσο κι εχουν βαλει την ζωη τους στον αυτοματο πιλοτο, παριστανοντας τους κοινωνικα επιτυχημενους με τις υποδειγματικες οικογενειες...
24-02-2008, 14:34 #37
ΜΑΡΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!Που ησουνα τοσο καιρο βρε Μαρωωωωωω!!!!!!!!!
Βρε μανα μεχρι την απαγωγη σκεφτηκα!!!!Ειπα παει την πηρανε χαμπαρι που ειναι γυναικα με στιλ και φαντασια ,που ειναι γυναικα με τα ολα της αλλα και τα ουλα της,ΟΜΟΡΦΗ ,ΚΟΡΜΙ,ΔΥΝΑΜΙΚΗ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΥΚΛΟ,ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ......ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ!!!!!
ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!!!!
Μαρω, να καταλαβω οτι σε στεναχωρησε ο χωρισμος ,αν και σε ειχαν φαει τα δρομολογια για να τον συναντας ''αυτον τον ανθρωπο αυτον''....που λεει και ενα τραγουδι...!!!Αλλα τοσο πολυ που επεσες τ'ανασκελα?!!???Εσυ η Μαρω??!!!Ε!!!!ΟΧΙ!!!!Αυτο ειναι απο τ'αγραφα!!!
Μανα αυτος δεν σε χωρησε γιατι βρηκε μια πιο μικρη ,αδυνατη και νεα!!!Απλα οι αντρες δεν μπορουν να πουν τα πραγματα με το ονομα τους .Το ξεχασες Μαρω???
Στην πραγματικοτητα ηθελε να σου πει :''Οτι βρηκα μια πιο βολικη ,ανοητη,αμυαλη,που μπορω και κοροιδευω χωρις να με παιρνει χαμπαρι,ενα τσουτσεκι απο τα πολλα που γυριζουν σημερα που περισσοτερη σημασια εχει για αυτα η στολη που φοραω παρα το πως ειμαι σαν ανθρωπος,βγαζω πανω της και τις παραξενιες μου ,ιδιοτροπιες μου η τα βιτσια μου και αυτη τα δεχεται χωρις αντιρησσεις και τυχαινει να ειναι και πιο αδυνατη''.
Αυτο ηθελε να σου πει στην πραγματικοτητα αλλα δεν τα ειπε γιατι :1ον ειναι αντρας και η αντρες δεν μιλανε ετσι,και 2ον τι να πει??ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΕΣΕ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ?που τον καταπιε η ντροπη και το μονο που τον εσωσε ειναι το θρασος που σου μιλησε ,γιατι απλα δεν ειχε ΘΑΡΡΟΣ!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΜΑΣΣΣΣΣ!!!!!
Ελα Μαρω δωσε μια μπατσαρα στον ευατο σου ,και συνερθε,γιατι εσενα δεν σου αξιζει αυτο που περνας και εσυ το ξερεις καλυτερα απ'ολους αυτο!!!
Μην χανεσαι παλι ,να επικοινωνεις .
Περιμενω νεα σου!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Υ.Γ.Τωρα ειναι που θα γινει η συναντηση παση θυσια!!!!
24-02-2008, 18:29 #38gourounitsaGuestμαρω 8α τα ξαναπαρεις τα κιλα οταν τον ξεχασεις γιαυτο να χερεσε που χανεις τωρα.και γιατι σε παντρευτικε αφουυ σε 8εωρει ασχημη κ χοντρη?1η φορα το ακουω αυτο το πραγμα......ελεος.παντος και μενα ο προιν αντρας μου οταν χωρισαμε βρικε αλλη αλλα ΟΤΑΝ χωρισαμε και το αστειο ειναι οτι αυτη ηταν 20 χρονια μεγαλητερη μου και κακασχημη ολο ριτιδες κλπ/εγω εχω να πω οτι αν ο αντρας το εχει στο αιμα του δεν πα να χει κ την σκλεναρικοβα 8α της τα φορεσει σιγουρα.παντος ο προιν αντρας μ μεχρι την τελευτεα στιγμη με αποκαλουσε κουκλα μου κοπελα μου κ μου εδειχνε οτι ειμαι ομορφη .οταν με γνωρισε ειμουν 70 κιλα εξαλου δεν αλλακσα κ πολυ μετα την γεννα.παντος καλυτερα ελευ8ερη περναω πολυ καλυτερα κ μπορω να επιλεξω οποιον 8ελω οσο κιαν τοπν λατρευα τον αντρα μου.ο κα8ενας εκανε τισ επιλογες του .μαρω μην σκας αυτος εχασε κιαν παδρευτικε μια που δεν του αρεσε τοτε κοροιδευε τα μουτρα του κ ηταν ανισοροπος.
24-02-2008, 19:29 #39
Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα λόγια συμπαράστασης.
Σήμερα έχω αρχίσει να αισθάνομαι λίγο καλύτερα.
Βέβαια αυτό δεν ανατρέπει το αίσθημα της μοναξιάς και της εγκατάλειψης.
Πήγα με μια φίλη ξανά στο σκοπευτήριο (έκανα σκοποβολή παλαιότερα που την είχα εγκαταλείψει τα 5 τελευταία χρόνια), περάσαμε πολύ καλά, γελάσαμε και μετά μου άνοιξε η όρεξη και της πρότεινα να πάμε να φάμε κάπου.
Πήγαμε και φάγαμε κινέζικο. (ελπίζω να μην ξαναπάρω τα κιλά που έχασα τις τελευταίες μέρες.... θα φανεί απο το πού θα πάει το τικεράκι μου αύριο το πρωί!!!!!!!)
Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν τα έχω βγάλει, άρα είμαι σε καλό δρόμο.
Πρίν απο λίγο μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο για καμμιά ωρίτσα, εντελώς φιλικά (όπως έχουμε συμφωνήσει να συνεχίσουμε) και παραδέχτηκε ότι είναι άγρια τσιμπημένος με την άλλη και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει πίσω ακόμα κι αν φάει τα μούτρα του.
Με πονάει γαμώτο γιατί είχα μια ελπίδα. Αλλά πρέπει να μάθω να ζώ μ' αυτό.
Πάντως απο φαγητό καλά τα πάμε. Εφαγα και τα κράτησα.
Τώρα ή καλύτερα νοιώθω ή απλώς τρελαίνομαι για κινέζικα !
Φιλιά σε όλες
24-02-2008, 19:34 #40
ετσι μπραβο. ευχαριστα τα νεα σου. ολη η ζωη ειναι μπροστα σου, οποτε μην το βαζεις κατω.
αν σου αρεσουν τα πικαντικα, δοκιμασε και τα μεξικανικα. ολα ενα και ενα!
24-02-2008, 19:40 #41
όχι BLiSS, απο αύριο θα αρχίσω πάλι την ίδια διατροφή που έκανα και τη βδομάδα που πέρασε.
Καφέ, νερό και καμμιά πορτοκαλάδα χυμό μόνο.
Αλλωστε δεν πεινάω. Κι αφού δεν πεινάω θέλω να το εκμεταλευτώ για όσο κρατήσει.
Σήμερα απλώς μου άνοιξε η όρεξη απο τα γέλια που κάναμε στο σκοπευτήριο.
Κουράστηκα, θέλω να χάσω άμεσα καμμια 10ριά κιλά πρίν τις 6 Μαρτίου που θα ξανάρθει.
Ελπίζω ότι θα βρεθούμε και θέλω να δεί τη διαφορά.
Στο μεταξύ έχω το επόμενο σ/κ να πάω μια εκδρομή μαζί με όλη την εταιρεία που δουλεύω (οργάνωσαν μια εκπαίδευση μέσα σε σ/κ σε ξενοδοχείο στα Καμμένα Βούρλα) κι εκεί αναγκαστικά θα φάω. Δεν μπορώ να μείνω χωρίς φαγητό μπροστά σε όλους τους συναδέλφους όλο το σ/κ γιατί θα με πάρουν χαμπάρι ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν θέλω να δίνω δικαιώματα στη δουλειά μου. (εκτός αν τρώω και μετά πηγαίνω στο δωμάτιό μου και τα βγάζω, δεν ξέρω πώς θα πάει).
Πάντως θέλω να χάσω το 10κιλο πρίν έρθει.
24-02-2008, 20:08 #42
δηλαδη αν νοιωθεις και περνας καλα τρως και οταν δεν εισαι καλα το ριχνεις στις περικοπες?
βρε βλακα μαρω!
μα για αυτον θα αδυνατησεις? για τον καλο σου τον εαυτουλη και μονο!
γιατι ο σοφος λαος μας, λεει οποιος βιαζεται σκονταφτει? ηρεμια χρειαζεται και απο εχεις δει η διαιτα που ακολουθησες και εχασες 12κ εχει αποτελεσμα.
θεσε εναν στοχο 6 μηνων και κανε την προσπαθεια σου, για σενα και μονο για σενα!
24-02-2008, 20:43 #43
εσυ τα λες αυτα βρε Μαρω?
που ξερεις τοσα απο διατροφη?
σαν να μιλαει ενα κοριτσακι 15 χρονων που νομιζει πως αν δεν ξαναφαει θα χασει λιπος...και χανει 3 κιλα και βαζει μετα 15...ελεος!!!
οσο για τον ακατανομαστο, το βλεπω οτι δεν εχεις σκοπο να μας ακουσεις...θες να το φας το κεφαλι σου= να ταλαιπωρηθεις κι αλλο...
ξερω οτι οτι ο, τι κι αν σου πω στην καταστση που εισαι τωρα, εσυ θα κανεις αυτο που εχεις βαλει στο κεφαλι σου....
καντο λοιπον , κι ελα μετα να μας λες πως ειχαμε δικιο...
να σου κανω λοιπον μια προβλεψη, κι αν δεν βγω αληθινη, δεχομαι βρισιμο σε κοινη θεα...
θα παρω εγω σαν δεδομενο την καλυτερη (κατ εσε ) εκδοχη.
πες οτι τα χανεις τα 10 κιλα που θες μεχρι να τον ξαναδεις, κι ας ειναι κι απο υγρα κι απο ιστους κι απο οτι θες, με οποιονδηποτε τροπο εχεις βαλει στο μυαλο σου, απο αυστηρη διαιτα, μεχρι ασιτια...
αυτο που θα γινει καλη μου, ειναι οτι ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ... γιατι το προβλημα του ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ, καταλαβε το!
κι εσυ, θα χεις χαλασει την υγεια σου, θα χεις ριξει τα μουτρα σου, γιατι θα κανεις αθλιες συζητησεις του τυπου "γυρνα σε παρακαλω , δεν μπορω χωρις εσενα" και το μονο που θα καταφερεις θα ειναι να φυγει τρεχοντας μαρω μου, γιατι την απελπισια την μυριζονται και την αποφευγουν ολοι, οπως ο διαολος το λιβανι...
οστοσο εχεις δικαιωμα στην μαλακια οπως ολοι μας....εχεις δικλαιωμα να κανεις τα δικα σου λαθη και να τα λυστεις...
καντο λοιπον, και μετα την καταστροφη, μπροεις να ερθεις και να πεις οτι θες...δεν προκειται να σου πω "στα λεγα"..
θελεις τωρα να σου πω ποιος ειναι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ να τον ξανακερδισεις τον τυπο στο παωτερο μελλον? οχι τωρα ομως! τωρα δεν γινεται τιποτε, και στο υπογραφω....(θεωρω δεδομενο οτι ειχατε μεγαλη σχεση...ποσο καιρο τα ειχατε?)
για να υπαρξει πιθανοτητα να γυρισει ο τυπος πρεπει κατ αρχας να κανει τον κυκλο του σε αυτο που εχει βαλει στο κεφαλι του....οπως σου ειπε κι ο ιδιος, και να αποτυχει με την μικρη θα ξαναδοκιμασει την τυχη του και με αλλες...
εσυ στο μεταξυ, πρεπει να μαζεψεις τα κομματια σου και να συνεχισεις την ζωη σου..να ξαναβρεις τα ενδιαφεροντα σου και τους φιλους σου, αν μπορεις να εχεις καποιες σχεσεις με αντρες εχε τες, αν δεν μπορεις, μη τις εχεις, ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ για φιλικες σχεσεις με τον πρωην συντροφο, ειναι μεγαλη παγιδα !!! απομακρυνσου διακριτικα χωρις δηλωσεις και χωρις φασαρια...πες του οτι σεβεσαι την επιλογη του και καταλαβαινεις οτι θελει να συνεχισει την ζωη του κι οτι κι εσυ θα προσπαθησεις να συνερθεις και να κανεις το ιδιο...
ΜΗ βρεθεις στην αθλια θεση να σου λεει τα γκομενικα του και να του κανεις το φιλαρακι προκειμενου να εισαι κοντα του και μεσα σου να σφαδαζεις!! ελεος!!!!
βρες μια υγειη ακρη με την διατροφη σου, σαν αυτη που ειχες...να επανερθεις στο φυσιολογικο σου διαιτολογιο και παρατα τις σαχλαμαρες με τις ασιτιες που σε λιγο καιρο μολις συνερθεις θα σε φορτωσουν με πολλα επιπλεον κιλα!!!!
οταν βρεις τον εαυτο σου, οταν θα αισθανεσαι ομορφα με το σωμα σου (ειτε εχεις καταφερει να φτασεις στο ιδανικο σου ειτε οχι) τοτε θα εισαι ξανα μια γυναικα επιθυμητη , ειτε απο τον σαχλαμαρα ειτε απο οποιονδηποτε αλλο... ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ υπαρχει περιπτωση να γυρισει!! δεν σου λεω οτι θα το κανει σιγουρα, αλλα ειναι η μονη περιπτωση που ισως το κανει....ουτε τρεχοντας πισω του θα το κανει, ουτε πιεζοντας τον τωρα που ειναι τρελλαμενος και θελει να ζησει αυτα που νομιζει οτι χανει, ουτε κανοντας του την μανα-κουραγιο...
ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ< πολυ αμφιβαλλω αν θα τον θες ακομα ΕΣΥ.....
κι εδω που τα λεμε, νομιζω οτι θα του αξιζε...
σκεψου και αποφασισε...σε καθε περιπτωση εμεις θα στηριξουμε τις προσπαθειες σου, ακομα κι αν ειναι βλακωδεις
και να ξερεις, αν ισως με κατακρινεις για το καυστικο μου υφος, οτι δεν στα λεω αυτα αβασανιστα...τα εχω κανει ολα τα παραπανω λαθη και τα εχω λουστει κι εχω φαει πολυτιμο χρονο σε ηλιθια αδιεξοδα...αν τα αποφυγεις εσυ, πολυ θα χαρω...
24-02-2008, 20:57 #44
2sweet2b4go10
Τα ξέρω όλα αυτά που λές, δεν ελπίζω ότι θα γυρίσει μόλις με δεί αδύνατη, για μένα θέλω να το κάνω. Να νοιώσω λίγο καλύτερα με τον εαυτό μου.
Βαρέθηκα να είμαι χοντρή και να αδυνατίζω σιγά-σιγά, παρ' όλο που ξέρω ότι αυτος είναι ο σωστός τρόπος.
Θέλω να τονωθεί λίγο το ηθικό μου, η αυτοεκτίμησή μου και να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη να του λέω "φτού σου κουκλάρα μου".
Αυτός μας τελείωσε. Είναι δεδομένο πιά. πάμε για άλλα.
Οσο για τις φιλικές σχέσεις ούτε κι εγώ το πολυπιστεύω (άσχετα αν έτσι ξεκινήσαμε) η καινούρια θα του κόψει κάθε επαφή. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Τα γκομενικά του μου τα λέει ήδη αλλά -τι περίεργο- δεν σφαδάζω καθόλου.... Απλώς τον λυπάμαι και χάνω την εκτίμηση που του είχα!!!!
Και να σου πώ και κάτι, θέλω να μου τα λέει γιατί έτσι βλέπω πως σκέπτεται, και πέφτει στα μάτια μου. Αυτό θα με βοηθήσει πολύ στο να τον ξεπεράσω πολύ γρήγορα.
(Να σκεφτείς ότι σήμερα ήδη ψιλοφλέρταρα με κάποιον στο σκοπευτήριο!)
Καλά κάνεις και μου τα χώνεις. Ετσι πρέπει να είναι οι φίλοι.
24-02-2008, 21:10 #45
Μαρακι, μονη σου το ειπες, οτι θελεις να σε δει αδυνατισμενη οταν ξαναρθει...
αρα δεν το κανεις για σενα..
και δεν το κανεις για σενα και για εναν ακομη λογο..
αν το εκανες για σεν δεν θα το εκανες με τον τροπο τησ ασιτιας, που ειναι μια πραξη αυτοκαταστροφικη, μισους δηλαδη προς τον εαυτο μας και οχι αγαπης....
το οτι βαρεθηκες το σιγα σιγα και θες αποτελεσμα, το καταλαβαινω απολυτα...το εχω φαει κι εγω στην μαπα το σιγα σιγα κι ας ειναι ο σωστος τροπος...
υπαρχει τροπος ομως και για πιο γρηγορα...
μπορεις να εισαι ακομα πιο προσεκτικη για ενα διαστημα, μπορεις να αυξησεις τις καυσεις σου και θα δεις πως θα παρεις μπρος..οχι ομως ασιτια..αυτο θα σε παει πολυ πισω μακροπροθεσμα...
οσο για τα γκομενικα, μακαρι μαρω μου..
μακαρι να εισαι σε θεση απο τοσο συντομα να βλεπεις ποσο λιγος ειναι και να μην πεφτεις στην παγιδα του να τον περιμενεις....
και κατι ακομα για τις "φιλικες σχεσεις"...δεν σε νοιαζει τι θα τον αφησει και τι δεν θα τον αφησει να κανει η αλλη, δεν μας αφορα η αλλη, αλλα να μη το κανεις και για εναν ακομα λογο: γιατι αν το κανεις, του δινεις ενα δεκανικι απο σενα, να σε εχει με εναν τροπο που θα τον βοηθαει στην ζωη του, χωρις ομως να ειναι μαζι σου...ειναι πολυ πιο δυσκολο να εκτιμησει την ελλειψη σου ετσι...οχι καλη μου...πρεπει να καταλαβει οτι η μαρω ηταν ολο το πακετο...και δεν μπορει να το κοψει κομματακια και να επωφελειται απο αυτο που τον βολευει παραλληλα με τις χαζογκομενοδουλειες του...
ευχομαι να προχωρησεις συντομα
φιλακια
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή