Results 46 to 53 of 53
Thread: Χαίρομαι που σας βρήκα!
-
24-02-2008, 21:21 #46
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΟΝΤΡΗ!
- 24-02-2008, 22:47 #47
Αχ βρε 2sweet2b4go10, το ξέρω αυτό που λές για το θέμα "φιλαράκια".
Το κακό είναι ότι είμασταν φιλαράκια πρίν γίνουμε ζευγάρι και πολύ καλά μάλιστα. Δεν θέλω να το χάσω κι αυτό.
Πώς τα καταφέραμε έτσι δεν ξέρω.
Αυτό για το δεκανίκι τόχω σκεφτεί κι εγώ. Δεν ξέρω όμως το πώς να διαχειριστώ το θέμα αυτό.
Δεν λέω, ώρες-ώρες (όπως πρίν λίγο για παράδειγμα που μου έλεγε γι' αυτήν) με πειράζει που μοιράζεται και πάλι τα γκομενικά του μαζί μου, (κι εγώ τα δικά μου φυσικά) όπως κάναμε και παλιά, όταν είμασταν απλά φιλαράκια, πρίν γίνουμε ζευγάρι. Αλλά απο την άλλη με βοηθάει να ξενερώσω πιό γρήγορα ή τουλάχιστον έτσι νομίζω.
Είμαι πολύ μπερδεμένη.... και πονάω ρε γμτ.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω να κάνω μια αλλαγή στον εαυτό μου. Για να νοιώσω καλύτερα.
Θέλω να δώ μια διαφορά στα κιλά μου. Σημαντική. Ετσι σίγουρα θα νοιώσω καλύτερα.
Θα πάρω και καινούρια ρουχαλάκια, πιό στενά και θα νοιώσω καλύτερα.
Και την άλλη βδομάδα αποφάσισα να πάω να αλλάξω κούρεμα στα μαλλιά μου.
(έτσι δεν ξεσπάμε οι γυναίκες όταν μας πάει κάτι στραβά άλλωστε;;;; )
Και ΝΑΙ είμαι χοντρή. Ενας άνθρωπος που ήταν πάντα 48-50 κιλά (ακόμα και μετά απο γέννα), ξαφνικά βρέθηκε στα 98 (δηλαδή διπλή) και παλεύει τόσα χρόνια να τα χάσει, νοιώθει χοντρός.
24-02-2008, 23:18 #48gourounitsaGuestμαρω να σου πω τι 8α κανεις?γραφτον εκει που δεν ανατελει ο ηλιος τον τριμαλακα συγνωμη κιολας αλλα ελεος.δλδ να σε φτηνει τοσο και να σε ποναει τοσο αγρια κ συ να ελπιζεις?αξιοπρεπια δεν εχεις?ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολα να εισ ερωτευμενη κ να νανιο8εις οτι τον χανεις.τον 8εσ ακομα περισσοτερο.αλλα αυτο δεν 8α σε βγαλει που8ενα.κ να τα βριτε [αντα 8α 8υμασε τι σου εκανε κ 8α τσακονεστε .δεν εισαι χοντρη ξεχασετο .πανε για αλλα!οσο σε βλεπει να ελπιζεις το περνει πανο του και δεν σε 8ελει ακομα περισσοτερο.μην γινεσε το 8υμα του ξυπνα!αδιαφορισε εντελος και μην κα8εσε να σου λεει τα γκομενιλικια του.ειναι εντελος αρρωστο κ καταστρεπτικο να τα ακους εσυ αυτα εσυ που τον λατρευεις.γραφτονε κανονικα και οτι γινει.να τον ξανακερδησεις αποκλιετε ειμαι σιγουρη.γραψετον στα @@ σου και ασε να ελπιζει αυτος οτι 8α τα ξαναβριτε.κιαν δεν γινει αυτο τι ειχες κ τι εχασες!του δινεις αξια.κ οσο για την φιλια σας ξεχασετην.οσο εισια κοντα του τοσο πιο δυσκολα 8α τον ξεπερασεις.ματια που δεν βλεποντε γρηγορα λισμονιουντε.πυστευω ως αν ξεκοψεις μαχαιρι εντελως με αυτον 8α τον ξεπερασεις.
25-02-2008, 00:02 #49
Δεν μπορώ να μείνω χωρίς φαγητό μπροστά σε όλους τους συναδέλφους όλο το σ/κ γιατί θα με πάρουν χαμπάρι ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν θέλω να δίνω δικαιώματα στη δουλειά μου. (εκτός αν τρώω και μετά πηγαίνω στο δωμάτιό μου και τα βγάζω, δεν ξέρω πώς θα πάει).
25-02-2008, 00:05 #50
Αυτη η καταπληκτικη φρασουλα που εντελως ανοητα και απο την ταραχη μου την δημοσιευσα ξεχωριστα την δανειστηκα απο την δικη σου δημοσιευση ,και απλα θα θεωρησω οτι λογω εποχης μας εκανες ενα αστειακη ετσι βρε αδερφε για να γελασει λιγο το χειλακι μας!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!
25-02-2008, 07:05 #51
Τελικά έγινε η λαλακία με το χθεσινό κινέζικο φαγητό. Πήρα 2 κιλά !!!
Σήμερα είμαι ακόμα πιό χάλια μετά απο αυτό.
Αντε πάλι ν' αλλάξω το τικεράκι μου.
25-02-2008, 07:08 #52gourounitsaGuestγινετε να παρουμε ρα μαμοτο 1-2 κιλα μεσα σε μια μερα?εγω πιρα ενα κιλο μεσα σε ενα βραδι δλδ δεν το καταλαβενω
25-02-2008, 10:14 #53
οχι, γουρουνιτσα, δεν γινεται αυτο το πραγμα αν φας φυσιολογικα εως και πολυ...
στην μαρω συνεβη λογω της ασιτιας..
γιατι το ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ απο
τα κιλα που ειχε χασει δεν ηταν λιπος, αλλα σκετα υγρα.. αυτα τα κιλα (και μονο) ναι, μπορεις να τα παρεις και σε μια μερα, μολις ξαναφας οτιδηποτε μπορει να συγκρατησει υγρα στο σωμα σου, ειτε φαι ειτε και σκετο αλατι....
για τον λογο αυτο επισης , τα κιλα που εβαλες εσυ, δεν ειναι κιλα λιπους, αλλα υγρων λογω της κατακρατησης, και θα φυγουν..
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση