Καινουργια ανακαλυψη!!!Βρεθηκε η λυση??
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Senior Member

Καινουργια ανακαλυψη!!!Βρεθηκε η λυση??

Εχτες στην εκπομπη της Δρουζας ,πολυ γνωστος πανεπιστιμιακος γιατρος ,ο οποιος ασχοληται με την παχυσαρκια τα τελευταια 40 χρονια.ενθουσιασμενος ανεφερε οτι απο τον Ιανουαριο του 2007 κυκλοφορει στην Ελλαδα με μεγαλη επιτυχια οπως και στο εξωτερικο εδω και 4 χρονια .το χαπι που γιατρευει την ΒΟΥΛΙΜΙΑ!!!
    Μου εκανε εντυπωσει οτι οσοι επιστημονες συμμετειχαν στην συζητηση ,ολοι συμφωνησαν και κανενας δεν ειχε την παραμικρη αντιρηση.

ΚΛΕΑΝΘΗ ΚΑΙ ΝΙDO εσεις σιγουρα μπορειται να βρειτε πληροφοριες.

Να πω οτι δικαιολογηται απο ολα τα ταμεια.
    ΦΙΛΙΑ!!!!1

Member
    καλησπέρα ποιος μπορεί να μου δωσει καποιες συμβουλες σχετικα με τον δακτύλιο και την γαστρεκτομή?

Member
    dexa δανεισε μου σε παρακαλώ λίγη απο την αισιοδοξία σου και την σιγουριά σου.Εγώ άραγε πότε θα χάσω επιτέλους όλα αυτά τα κιλά μου και το κυριότερο πότε θα παραμείνουν μακριά για πάντα?

Senior Member
    Καλώς ήλθες!Αν θες γράψε στο θέμα που έχει να κάνει με την περίπτωση σου!

Σε παραπέμπω στο γνωστό φόρουμ του δακτυλίου www.daktylios.gr.Εκεί είναι εκατοντάδες μέλη που έχουν κάνει επεμβάσεις.

Member
    καλώς σας βρήκα δια φωτίστε με γιατί είμαι και αρχάρια και δεν ξέρω πως να κινηθώ

Senior Member
    Πες μου τι ακριβως θελεις να μαθεις
    Οτι γνωριζω θα σου τα πω.Οσο μπορω να βοηθησω και περναει απο το χερι το δικο μου και αλλων παιδιων με δακτυλιο εδω μεσα.
    Και εδω υπαρχουν πολλα παιδια και θα εχουν την καλη διαθεση να σου πουν πολλα.
    ΦΙΛΙΑ!!1

Dexa σχετικά με το χάπι που ανέφερες παραπάνω έχω να σου πω ότι αποσύρθηκε από την αγορά σε παγκόσμιο επίπεδο γιατί είχε ως παρενέργεια την ώθηση στην αυτοκτονία και άλλες ψυχιατρικές παθήσεις.Οι έρευνες που είχαν γίνει σχετικά με το χάπι δεν ήταν τόσές πολλές ,οπότε λίγο διάστημα μετά την κυκλοφορία του ανακάλυψαν και αυτές τις παρενέργειες οι οποίες κρίθηκαν τόσο σοβαρές ώστε να αποσυρθεί το χάπι από την παγκόσμια αγορά.Στην Ελλάδα πρόλαβε να κυκλοφορήσει μόλις 5-6 μήνες.

Member
    An milame gia to Acomplia (den eida tin ekpompi)...:

Οι υγειονομικές αρχές των ΗΠΑ ζήτησαν να απαγορευθεί σκεύασμα για απώλεια βάρους που καταναλώνεται ήδη από χιλιάδες ανθρώπους καθώς εκφράζονται φόβοι ότι προκαλεί τάσεις αυτοκτονίας.

Το χάπι Rimonabant βοηθά στο αδυνάτισμα, μειώνοντας την όρεξη.

Ωστόσο, συμβουλευτική επιτροπή του Οργανισμού Φαρμάκων και Τροφίμων των ΗΠΑ ψήφισε υπέρ της απαγόρευσης του σκευάσματος, υποστηρίζοντας ότι οι παρασκευαστές του δεν έχουν αποδείξει ότι είναι ασφαλές.

Το χάπι Rimonabant βοηθά τους ασθενείς να χάσουν έως και το 10% του σωματικού τους βάρους.

Αυτή η φαρμακευτική ουσία αναστέλλει τους υποδοχείς σε τμήμα του εγκεφάλου, το οποίο ρυθμίζει την πρόσληψη τροφής, καθώς και το μεταβολισμό των σακχάρων και του λίπους, ενώ συνιστάται σε παχύσαρκους ασθενείς οι οποίοι κινδυνεύουν να εκδηλώσουν διαβήτη ή καρδιαγγειακά νοσήματα.
    Η επιτροπή των Αμερικανών ειδικών, αφού εξέτασε στοιχεία ερευνών που είχαν διενεργηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο, δήλωσε ότι το φάρμακο συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο αυτοκτονίας ακόμη και σε ασθενείς χωρίς ιστορικό κατάθλιψης.

Οι έρευνες αποκάλυψαν επίσης σημαντική αύξηση διαταραχών, όπως άγχος, αϋπνία και κρίσεις πανικού σε ασθενείς στους οποίους χορηγήθηκε ποσότητα 20 mg Rimonabant σε σχέση με εικονικό φάρμακο (πλασέμπο).

Η παρασκευάστρια εταιρία Sanofi-Aventis επεσήμανε ότι θα εξακολουθήσει να συνεργάζεται στενά με τον Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων των ΗΠΑ, λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις της επιτροπής.

Ο Δρ Ίαν Κάμπελ, ιατρικός διευθυντής της μη κυβερνητικής οργάνωσης Weight Concern, διευκρίνισε ότι Βρετανοί ειδικοί είχαν επίσης εκφράσει ανησυχίες σχετικά με τις παρενέργειες του φαρμάκου, αλλά ότι οι φόβοι για αυξημένο κίνδυνο αυτοκτονίας δεν δικαιολογούνται επαρκώς.

"Πρέπει να συγκρίνουμε τους κινδύνους με τα πλεονεκτήματα από τη βελτίωση της ποιότητας ζωής", τόνισε ο ίδιος. "Οπωσδήποτε το Rimonabant πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή. Ωστόσο αν χορηγηθεί στον κατάλληλο ασθενή, μπορεί να είναι αποτελεσματικό και ασφαλές".