Ενδογαστρικό Μπαλόνι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

Ενδογαστρικό Μπαλόνι

Παιδία καλημέρα σε όλους.
    Χτες είδα αυτό το forum και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο.
    Εγώ θέλω να χάσω 20 κιλά αλλά δεν μπορώ να κάνω δίαιτα.
    Η μόνη διατροφή που μου ταίριαζε ήταν τα weight watchers τα οποία όπως με ενημέρωσαν από Αμερική έκλεισαν λόγο οικονομικής αδυναμίας του franchiser και προς το παρόν δεν προβλέπετε να γίνει κάτι.
    Πήγα και στον Μουλίνο αλλά η δίαιτα που μου έδωσε ήταν τόσο μονοτονική και άθλια που την έκανα μόνο δύο μέρες. Οπότε σκέφτομαι την λύση του γαστρικού μπαλονιού για να μπορέσω να βοηθηθώ στην αρχή και μετά να διατηρήσω την απώλεια.
    Τα 20 κιλά τα έχω πάρει τα τελευταία 5 περίπου χρόνια.
    Όποιος έχει κάποια εμπειρία και θα ήθελε να την μοιραστεί μαζί μου ευπρόσδεκτος.
    Καλή επιτυχία σε όλους!!!!

Senior Member
    ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ nandia73.Μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω,ομως βλεπεις κι εγω εχω πολλα παραπανισια κιλα και ψαχνομαι για επεμβαση(για δακτυλιο).Χωρις να εχω ομως εμπειρια ,νομιζω οτι τα κιλα σου ειναι λιγα γι αυτο που σκεφτεσαι.Σιγουρα θα σου λυσουν τις αποριες αλλα παιδια που ξερουν καλλιτερα.Απο εμενα και παλι καλως ηρθες.Υ.Γ:Αν θελεις πες μας ποσα κιλα εισαι,υψος,ηλικια.Φιλακια!

Senior Member
    nandia73 καλώς ήλθες!

Στο φόρουμ www.daktylios.gr θα σου λυθούν όλες οι απορίες καθότι υπάρχουν άτομα που έχουν κάνει τέτοιες επεμβάσεις.

Καλή συνέχεια!

Senior Member
    Καλως ηρθες ναντια73!!
    Εγω εχω κανει δακτυλιο προσφατα.Βεβαια ειμαι υπερ υπερβαρη.
    Για το μπαλονακι δεν εχω ακουσει τα καλυτερα.
    Λεω ομως παντα οτι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σου ταιριαξει και να σε βοηθησει.
    Οποτε καλα θα ηταν να βρεις καποιον γιατρο που θα σου λυσει ολες τις αποριες.Και μην ξεχνας οτι τιποτα δεν ειναι μαγικο,ουτε το μπαλονακι.Θα θελει και αυτο με την σειρα του να κανεις και εσυ την προσπαθεια σου .
    Οσο για την διατροφη που θελεις ,ακομα και αν εχουν κλεισει υπαρχουν παιδια που την εχουν οποτε μπορεις να την δανειστεις (νομιζω).
    Ειδαλλως υπαρχουν και καλοι διαιτολογοι που δινουν καλες διαιτες συμφωνα με αυτον που εχουν απεναντι τους.Θα την προσαρμοση αναλογα.
    Εδω υπαρχουν παιδια που θα σου προτεινουν καποιους εαν ζητησεις.
    Εμεις εδω ειμαστε εαν χρειαστεις κατι.
    Περιμενουμε νεα .
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!1

Junior Member
    Παιδία ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
    Τα βιβλιαράκια από τα weight watchers τα έχω γιατί ήμουν μέλος απλά δεν μπορώ να την κάνω μόνη μου. Νομίζω ότι οι εβδομαδιαίες συναντήσεις ήταν αυτές που βοήθησαν περισσότερο από όλες.
    Έχω μπει και στο forum δακτύλιος και με βοηθάνε και εκεί τα παιδιά.
    Δεν θέλω να πάω σε διαιτολόγο γιατί έχω πληρώσει ένα σορό λεφτά και το μόνο που δίνουν είναι τα γνώριμα κλασικά πράγματα σαλάτα και ψητά δηλαδή και επειδή δεν είμαι δυνατός χαρακτήρας τα παρατάω, δεν μπορώ να λειτουργώ σαν στρατιωτάκι και να μετράω γραμμάρια. Αυτό ήταν το καλό με τα ww. Έτρωγες από όλα και δεν καταλάβαινες ότι έκανες δίαιτα.
    Όποιος θέλει πάντως τα βιβλιαράκια ευχαρίστως να τα βγάλω μια φωτοτυπία και να τους τα δώσω.
    Α είμαι 1.56 ύψος και 74 κιλά 34 ετών!

Senior Member
    Ναντια μηπως ομως τωρα που εισαι μαζι μας ,αισθανοσουν λιγο εστω ,οπως οταν πηγαινες στις συναντησεις weight watchers?
    Οποτε θα μπορουσες να κανεις μια προσπαθεια με την διατροφη που ηδη εχεις απο την μια και εμας απο ην αλλη?
    Εμεις θα βοηθαμε εσενα και εσυ με την σειρα σου εμας.
    Τι λες?
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Junior Member
    Καλημέρα. Με μεγάλη μου χαρά να κάνουμε τα ww μέσω internet αλλά πως θα το οργανώσουμε? Σε γενικές γραμμές είναι πολύ εύκολο να το ακολουθήσεις.

Senior Member
    Ναντια εχουμε το chat!!!!!Οταν θελεις να εχεις παντα το νου σου .
    ΦΙΛΙΑ!!!!

Όποιος θέλει πάντως τα βιβλιαράκια ευχαρίστως να τα βγάλω μια φωτοτυπία και να τους τα δώσω.
    Α είμαι 1.56 ύψος και 74 κιλά 34 ετών!
    .
    Nτιανα,πως θα γινοταν να μου δωσεις και εμενα τα βιβλιαρακια;Μπορεις να τα σκαναρεις και να μου τα στειλεις στο μειλ;Η ταχυδρομικα;Με δικα μου εξοδα φυσικα.

Ευχαριστω!