Results 16 to 27 of 27
Thread: diaitologo ....!!!
-
19-08-2008, 14:31 #16
Fatsoula καλως -ξανα-ηρθες!
Σε νιωθω γιατι ειμαι κι εγω 1.60 και τωρα 84 κιλα απο 89..
Μπραβο για την απωλεια σου -αν και δεν εγινε με σωστο τροπο για τον οργανισμο σου- και μπραβο που δεν το βαζεις κατω και θα επισκεφθεις διαιτολογο!
Εγω εδω και περιπου ενα μηνα προσπαθω μονη μου και σε περιπου εναμισι μηνα,αφου τελειωσω και την εξεταστικη θα απευθυνθω και σε διαιτολογο για να χασω τα κιλα που θα μου εχουν απομεινει,λιγο πιο σωστα απο τωρα!
Τωρα δυστυχως τελευταια εχω μειωσει τις ποσοτητες και δεν πολυτρωω,μπας και χασω πιο συντομα.
Βλεποντας το μηνυμα σου επαθα σοκ με το γεγονος οτι εχασες 20 κιλα σε ενα μηνα??
Πως γινεται αυτο βρε κουκλα μου???
Καλη δυναμη σε ο,τι κανεις κι θα τα λεμε,ελπιζω!
- 19-08-2008, 14:45 #17
Oyps!!! Δικο μου λαθος..ευτυχως που το ειπες και το διορθωσα!!!! 10 κιλα εχασα μεσα σε 1 μηνα!
Δυστυχως δεν ηταν και οτι καλυτερο!(καλο ηταν να τα ειχα χασει αργα για να μην ξαναπερνα...)
Η αληθεια ειναι πως πριν 3 χρονια ημουν 100 κιλα... και ειχα χασει 20 κιλα (ειχα παει 80) πριν ακομα ερθω Αθηνα, επρεπε να ειχα συνεχισει τοτε αλλα μετακομισα οποτε δεν ηξερα ποιος ειναι καλος διαιτολογος(και δεν ειχα και λεφτα)! Θα μου πεις τωρα μπορουσα και μονη μου...αλλα... θελω να εχω καποιον να μ φωναζει...χιχιχιχιχι!!!Οποτε τωρα που πιανω δουλεια και τελειωσα και την σχολη θα ειμαι κομπλε!!!!
Θα σου λεγα να προσεχεις απλα τι τρως μην βιαζεσαι να χασεις κιλα γιατι τα περνεις διπλασια (παραδειγμα εγω)
Καλη επιτυχια με την εξεταστικη σου και καλη μας αρχη/δυναμη λοιπον !!!!
και εσυ οτι χρειαστεις μην διστασεις
19-08-2008, 14:46 #18
mara32, θα βρεις πολλες τιμες και πολλους ανθρωπους.
Εγω ειχα παει σε μια διαιτολογο πριν 5 χρονια,επαιρνε δε θυμαμαι ποσα,αλλα θυμαμαι οτι ηταν πολλα..
Ηταν ομως θαυματουργη και με χρεωνε σε καθε επισκεψη-ορκο δεν παιρνω,αλλα νομιζω 75 ευρω 2 φορες το μηνα-συνολο 150.
Η καθε επισκεψη ηταν ανα 2 εβδομαδες με ραντεβου και κρατουσε μια,μιαμισι ωρα.Συζητουσαμε,δε με αγχωνε καθολου,κτλ!!
Ειχα χασει 12 κιλα σε 3 μηνες..και εσκαγα στο φαγητο.Και τελικα δεν μετανιωσα,γιατι διατηρησα τα κιλα 3 χρονια!
Η φιλη μου τωρα, πηγε σε μια γνωστη διαιτολογο στην πατρα,μια απο τις πιο γνωστες για την ακριβεια.
Η κοπελα δεν ειναι παχια και βαρια περιπτωση,ηταν 9-10 κιλα πιο πανω απο το ιδανικο.
Ακουσε,δε,πως η κυρια χρεωνει 30 ευρω το μηνα και καθε εβδομαδα εχεις ραντεβου.
Δηλαδη 4 φορες το μηνα,αλλα πληρωνε τη μια.Χαρηκε και ειπε να δοκιμασει..
Η κυρια αυτη την εβλεπε σε κανονικο ραντεβου μια φορα το μηνα-αυτη που πληρωνε- και τις υπολοιπες την εβλεπε για 5 λεπτα με το ρολοι,τη ζυγιζε, τη μαλωνε και τη μειωνε που δεν εχασε.
Να σημειωσω οτι λογω των λιγων θερμιδων που της εδινε,η φιλη μου εχασε 3 κιλα και κολλησε,και τελικα την ειχε ενα μηνα με γιαουρτια και τονους..Και φυσικα δεν εχασε γραμμαριο!
Μετα απο τις πιεσεις μου,την παρατησε και της συστησαν μια αλλη κυρια,η οποια της παιρνει 25 Ε / επισκεψη,2 φορες το μηνα,συζητουν,ειναι γλυκια,την ξεαγχωνει,σκαει στο φαι και επιτελους ξαναχανει..
Απο τελος Σεπτεμβρη θα παω κι εγω!
Ισως σε κουρασα,αλλα θελω να καταληξω οτι δεν αρκει μονο μια καλη τιμη..
Πρεπει να σ'αρεσει και ο ανθρωπος,η μεθοδος του και να βλεπεις αποτελεσματα.
Καλη επιτυχια στην αναζητηση σου και στην καθοδο των κιλων σου!
19-08-2008, 14:53 #19
Φατσουλα,δυστυχως ξερω πως τα ξαναπαιρνεις γρηγορα τα ερημα τα κιλα..!
Ημουν καποια στιγμη στο τελος του πρωτου ετους 76 κιλα..
Κανω μια αφαγια ενα μηνα και φτανω για πλακα στα 67.
Δυστυχως,τελος του δευτερου ετους,αγγιξα τα 89 και να μαι τωρα,ενα χρονο μετα που ευτυχως αποφασισα να τα ξεφορτωθω!
Το μονο που με προβληματιζει ειναι μια ταση μου τελευταια να μην τρωω μεχρι να πεινασω..
Να μειωνω τις ποσοτητες..
Να αποκλειω φαγητα..
Και μια δυο φορες το μηνα να τρωω κατι παχυντικο γρηγορα και βιαστικα και μετα να νιωθω τυψεις..
Ευτυχως οι εμετοι με απωθουν..
Ευχομαι μονο να μην ειναι αρχη βουλιμιας η ανορεξιας..
Θα ηταν τουλαχιστον αστειο να χαρακτηριζεται καποιος ανορεξικος η κατι τετοιο στα 84 κιλα...
19-08-2008, 14:59 #20
Καλο θα ηταν να εχεις να ενα προγραμμα!
Πανω κατω ολοι ξερουμε τι πρεπει να κανουμε ...απλα πρεπει να εχουμε καποιον να μας τα λεει και να μας τα ξαναλεει!
Ο/η διαιτολογος δν λεει να φας οταν πεινασεις...σου εχει στανταρ ωρες που αυτο βοηθαει το μεταβολισμο!Οπως σου λεει να μην αποκλειεις γευματα! Πρωινο,δεκατιανο,μεσημερια νο,απογευματινο,βραδινο!
Οσο δεν κανεις διαιτα χωρις διαιτολογο προσπαθησε να τρως μικρα γευματα και μην αποκλειεις γευματα ειναι μεγα λαθος!
Ετσι εσυ τον κουραζεις... και θα "χαλασει" .
Υστερα πρεπει να μασας αργα γενικα.
Πολλα φρουτα πολλα λαχανικα...τα ξερεις!!!!!!!!!!
Το οτι ειναι αστειο να χαρακτηριζεται καποιος ανορεξικος στα 84 μην το λες γιατι εχει συμβει!
Πιστευω πως εγω εφτασα σε αυτο το σημειο και μπορω να σου πω πως δεν ειναι και οτι καλυτερο!!!!!!
Προτιμω ας πουμε να εχω παραπανω κιλα παρα να φτασω στο σημειο να ειμαι μια ακτινογραφια..και να καταληξω στο νοσοκομειο!!!!
Γι αυτο προσεχε μην καταληξεις εκει!!!!! θα ηταν πολυ ασχημο.
19-08-2008, 15:05 #21
Ξερω και συμφωνω με αυτα που λες..
Η λογικη μου συμφωνει μαζι σου,αλλα με εχει πιασει και μια μανια να χαθουν γρηγορα τα κιλα..
Ξερω οτι ειναι λαθος και αυτη τη στιγμη το παλευω μεσα μου..
Απλα θελω να βαλω ενα σορτς,μια φουστα..
Μου φαινονται πολλα τα 84 και θελω να δω τη ζυγαρια να κατεβαινει..
Προσπαθω παντως να πιεζω τον εαυτο μου να τρωει,γιατι εχω δει πολλες ιστοριες και με εχουν απωθησει..
Λοιπον,μη χαθεις παλι..!!!
Θα τα ξαναπουμε!Φιλια!
19-08-2008, 15:14 #22
αααχχχ!!! την ξερω καλα αυτη την μανια πιστεψε με!!!
και για το μινι και για τις φουστες και κυριως τωρα το καλοκαιρι για το μαγιοο!!!
να ξερεις πως δεν εισαι μονη σου και πως αγαλι αγαλι...γινεται η αγουριδα μελι :P
Υπομονη!!! φιλακια !!!!
p.s οτι χρειαστεις βαλε με στο μσν αν εχεις!!
05-09-2008, 11:23 #23
Κι όμως πλησιάζουν οι μέρες που ειναι να ξεκινήσω να πηγαίνω στον διαιτολόγο και είμαι πολύ χαρούμενη !!!!
22-01-2009, 10:20 #24
Καταπληκτικός διαιτολόγος που συστήνω παντού,αν και δεν το χρειάζεται,είναι ο Παπαλαζάρου.Το site είναι www.nutrimed.com και χρεΩνει 50 euro την επίσκεψη(εγώ όταν πήγα μου έπαιρνε 40).Το κάθε πότε πας το ρυθμίζεις εσύ,αλλά καλΥτερα να πηγαίνεις καθε 1-2 εβδομάδες.Το καλύτερο που έχει είναι οτι σε στηρίζει φοβερά ψυχολογικά κι ότι η διαιτά του είναι απλή,δε ζυγίζεις τι τρως και μπορεί να σου γίνει τρόπος ζωής.Αξίζει 100% τα λεφτά του,πρόκειται για σοβαρό επιστήμονα.
22-01-2009, 14:21 #25
Ναι,είναι γνωστός και τηλεοπτικά ο συγκεκριμένος διαιτολόγος και όντως φαίνεται αξιόλογος...
Για άλλη μια φορά τυχεροί όσοι ζουν στην Αθήνα,αν και η σχετική εταιρία έχει γραφεία και σε άλλα μέρη της χώρας.
Παραθέτω το ελληνικό site,που βρήκα χάρη σ'εσένα,το οποίο μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον(έχει συμβουλές,συνταγές,σεμινάρ ια...)
--->NUTRIMED - Εταιρία Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ευεξίας και Διατροφής
23-01-2009, 10:40 #26
sto site kapou exei ta grafeia -thumamai sigoura oti exei sth xio giati phgaine ana kairous.
23-01-2009, 11:17 #27
Ναι,η σχετική σελίδα με τα γραφεία τους ήταν η επιλογή μου στον υπερσύνδεσμο,που παράθεσα...
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια