Results 16 to 30 of 48
Thread: Τι μας σπρώχνει στο ψυγείο?
-
09-07-2007, 00:11 #16
χαιρομαι τους ανθρωπους που παραδεχονται οτι γουσταρουν να τρωνε ΣΥΝΕΧΕΙΑ!...που δεν κρυβονται πισω απο ενα προσωπειο και εμφανιζουν το προβλημα του βαρους τους ως συνεπεια θυρεοειδη κ.τ.λ...που λενε: τρωμε και παχαινουμε!..απλα!..(γιατι ετσι ειναι..οταν τρως παχαινεις, οταν δεν τρως πολυ χανεις, οταν τρως κανονικα, μενεις κανονικος!)
- 09-07-2007, 19:57 #17
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ FREE.MA ME TO NA MΠΩ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΟΘΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΩ ΕΜΕΝΑ.ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΡΩΤΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ;ΠΩΣ ;ΓΙΑΤΙ; ΕΚΑΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ;ΚΤΛΠ......ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΝΤΩ ΤΟ ΙΔΙΟ:ΑΠΛΑ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ !!!!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ .......ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ.ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ),ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΟΥ.ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑ ΑΚΡΩΣ ...ΑΛΗΘΙΝΟ!!!!!!
10-07-2007, 02:11 #18
GEIA SOY SOFARA!!!
MPRABO KOPELIA!!!!
TROO KAIM'ARESEI!!!TO EIPES KAI TO ENNOOYSES!!!
TORA POY EGO SE EXO DEI NA TROS KAI DEN TROS POLI????tI NA PO???
FILIA!!!
10-07-2007, 07:48 #19
καλημέρα..Και εγώ Σοφάκη τα πήρα πρόσφατα τα κιλά αφού έχασα κάποιον δικό
μου..δυστυχώς έγινα και εγώ κολλητή με το ψυγείο τα delivery και το σπίτι μου:(
Βέβαια όταν νιώθω καλά δεν τρώω πολύ..μάλλον πολύ καλή ψυχολογία..αλλά εάν το
σκεφτείς έχεις το προβλημά σου και με το φαγητό αποχτάς ένα ακόμη!!!!
11-07-2007, 14:41 #20
Στο ψυγειο με σπρωχνει ο αντρας μου!!!
Οταν θελει να με καλοπιασει για κατι μου φερνει τον χειμωνα παγωτο σοκολατα που λετρευω η γλυκα !!!
ΦΙΛΙΑ!!!
12-07-2007, 16:35 #21
vasika kriseis pathenw twra to kalokeri sinithos otan xipnaw apo mesimeriano ypno pou panta vevea exw xwris idiertero logo nevra
12-07-2007, 17:21 #22
antithetws egw..otan exo kati ap'ola afta pou lete agxos,erotiki apogoiteusi,nevra den exo katholou ma katholou oreksi gia fagito,monaxa na paw kapou moni mou na iremisw..!!
01-08-2007, 11:07 #23
καλημέρα σε όλους παιδιά!!
είμαι καινουρια... αποφάσισα σήμερα (για πολλοστή φορά) να ξεκινήσω δίαιτα και αφού ποτέ δεν τα καταφέρνω μόνη μου, είπα να δοκιμάσω με λίγη στήριξη.... : )
είμαι 1.69, 74 κιλά, και θέλω να πάω στα 64. Εκεί δηλαδή που ήμουν για πολλά χρόνια.... Στεναχωριέμαι γιατί πήρα αυτά τα 10 κιλά μέσα σε μόνο 3 χρόνια!! χωρίς καλά καλά να το καταλάβω.. (εχουν γίνει πολλά σε αυτά τα 3 χρόνια... και καλά και μη)
και αυτό που με τρελλαίνει είναι ότι από εκεί που το φαγητό ΔΕΝ με απασχολούσε, τώρα έχει γίνει η πρώτη μου σκέψη όταν ξυπνάω και η τελευταία πριν κοιμηθω.
τρώω σχεδόν πάντα χωρίς να πεινάω και όταν πεινάω τρώω μέχρι να τελειώσει το φαγητό (από το πιάτο ή την κατσαρόλα!!)...
ντρέπομαι λίγο που τα γράφω αυτά αλλα νιώθω πως μου κάνει και καλο...
έκοψα και το τσιγάρο πριν 5 μήνες και άρχισα γυμναστήριο αλλα η συμπεριφορά με το φαι ακριβώς η ίδια.
σήμερα λέω να κάνω αποτοξίνωση με φρούτα αλλά μετά... τι;
φιλιά σε όλους!!!
01-08-2007, 11:28 #24
butterfly ου καλώς ήρθες..και εγώ έτσι νιώθω όταν είμαι χάλια ψυχολογικά
καλή ώρα!!!Ξυπνάω το πρωί και λέω από σήμερα δίαιτα κτλ..και μετά τρώω ότι
βρω μπροστά μου..όταν είμαι καλά ψυχολογικά τρώω όλα τα ΄γεύματα κανονικά χωρίς
βλακείες και φυσικά δεν σκέφτομαι συνέχεια όμως το φαγητο!!!!:(
01-08-2007, 13:27 #25
... η ώρα είναι 1.20 και έχω ήδη φαει πάρα πολλά φρούτα... νομίζω πως πεινάω και αρχίζω να αμφισβητώ τη σημαντικότητας της μέρας αποτοξίνωσης....
δεν θέλω να ξεφύγω πάλι....
δεν μπορώ να καταλάβω τί συμβαίνει αφού τα πράγματα στη ζωή μου είναι πάρα πολύ καλά! μπορώ να πω πως μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα (1 χρόνο) πραγματοποιήθηκαν πάρα πολλά όνειρά μου!!....
Σευχαριστώ για το καλως όρισμα Ζωη....
01-08-2007, 17:12 #26
butterfly εχεις λιγα κιλα να χασεις..10 κιλακια δεν ειναι τιποτα..ουτως ή αλλως δεν θεωρεισαι υπερβαρη ή κατι παραπλησιο...μην σε παιρνει λοιπον απο κατω...
ολα γινονται απλα εχε πιστη σε σενα..μην σκεφτεσαι οτι κατι θα συμβει και θα παρατησεις την διαιτα σου, βασικα την διατροφη σου!αν σκεφτεσαι αρνητικα, δεν θα παει καλα..η θετικη σκεψη ειναι αυτη που συμβαλλει κατα κυριο λογο στην απωλεια των κιλων..σκεψου οτι υπαρχουν πολλες κοπελες που αγωνιζονται να χασουν βαρος και μαλιστα ειναι σε πολυ χειροτερη κατασταση βαρους!..αλλα δεν το βαζουν κατω!..συνεχιζουν...
εφοσον ολα στην ζωουλα σου πανε καλα, δεν εχεις λογο να μην εισαι οκ!...σκεψου οτι ολα ειναι ομορφα γυρω σου και θα κανεις κατι επιλεον για να γινουν ακομα ομορφοτερα!..
ετσι??...
ειμαστε διπλα σου...ολες τον ιδιο αγωνα κανουμε!μην το ξεχνας!..γραφε μας τι τρως καθε μερα!..σαν να "απολογεισαι" καπως!θα σου κανει καλο!
φιλακιααα!
01-08-2007, 18:15 #27
bytterfly,καλως ήρθες!!!Καπως ετσι οπως περιγραφεις πηρα κι εγω τα κιλα μου σε 3,5 χρονια περιπου.Το καλο με εσενα ειναι οτι εχεις αποφασισει να αλλαξεις την κατασταση ,γιατι πιστεψε με, πολυ ευκολα τα 10 γινονται 20,30.......Το οτι ξεκινησες γυμναστηριο ειναι πολυ καλο.Ηρεμησε και εφοσον ολα σου πανε καλα,αντλησε δυναμη απο αυτο και θα τα καταφερεις!!!Πολλα κοριτσια που τα καταφεραν εδω θα σου δωσουν σημαντικες συμβουλες και ολες οι υπολοιπες την κατανοηση και την συμπαρασταση μας σε ενα κοινο προβλημα.
Αλλωστε το συνθημα μας ειναι:"ΟΤΑΝ Η ΤΡΟΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΧΘΡΟΣ, ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ".
ΦΙΛΙΑ!!!!!!
03-08-2007, 21:50 #28
αυτη τη στιγμη θελω να ανοιξω το ψυγειο και να καταβροχθησω όλα τα καλουδια που αγορασα το απογευμα στο σουπερ μαρκετ,οποτε ανοιξα τον υπολογιστη μου για να εχω κατι να απασχολω τα χερια μου. σε λιγο θα εχω κοσμο στο σπιτι και φοβαμαι μην παρασυρθω
04-08-2007, 12:49 #29
Η ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΣΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΕΤΑΚΙ!!!
ΑΥΤΟς ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩς ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΡΟΦΩΝ!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
06-08-2007, 12:24 #30
Ευχαριστώ πάρα πολύ !! η συμπαράστασή σας μου είναι πάρα πολύ σημαντική!!!
αυτές τις μέρες προσπθώ... να χαλαρώσω λιγάκι... από τότε που σας έγραψα εδώ ήδη νιώθω καλύτερα! εκείνη την αποτοξίνωση ποτέ δεν την κατάφερα... αποφάσισα λοιπόν να αρχίσω να τρώω σαλάτες.
τα ψιλοκαταφέρνω αν και νομίζω πως οι σαλάτες που φτιάχνς είναι μάλλον παχυντικές! (είναι απίστευτο το πώς κοροιδεύω τον εαυτό μου!) πχ. σαλάτα με μακαρόνια, ντομάτα, μαγιονέζα.... ουπς...
και παγωτά... ο άντρας μου τρώει 3 τη μέρα κ δεν παίρνει κιλό!! και εγώ ζηλεύω και δεν χάνω.........
εχω παρατηρήσει πως όταν τρώω μόνη μου τρωω πολύ λιγότερο ενώ όταν τρώω μαζί του το παρακάνω. νομίζω πως κάτι παίζει εκεί με τα συναισθήματα... δεν ξέρω.
σήμερα ξεκίνησα με δημητριακά και σκέφτομαι να φτιάξω μια σαλάτα με τόννο και ρόκκα για μεσημέρι. μέχρι εκεί καλά. το βράδυ που θα μου ρθει με το παγωτάκι του τί κανουμε;
και η ζυγαριά πού να κατέβει.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....