Results 1 to 12 of 12
Thread: Ζέστη και κιλά
-
24-06-2007, 13:49 #1
Ζέστη και κιλά
Βρε παιδιά, έχω μια απορία.
Τις τελευταίες μέρες, απο τη ζέστη, δεν μπορώ να φάω σχεδόν τίποτα. Τρέφομαι με σαλάτες (μεσημέρι-βράδυ), κανένα γιαουρτάκι 1,5 % και δροσερό νερό.
Πώς γίνεται όχι μόνο να μην έχω χάσει τίποτα, αλλά αντίθετα να έχω πάρει και 200 γραμμάρια;;;;
Σας συμβαίνει κι εσάς αυτό; Εχω αρχίσει να απογοητεύομαι.
- 24-06-2007, 14:55 #2
εχεις χασει ηδη 24 κιλα, προς θεου...συμβαινουν και αυτα εννοειται...δεν ειναι ρολοι ο οργανισμος..!ειδικα το καλοκαιρι γινονται κατακρατησεις!..συνεχισε και ολα θα παρουν τον δρομο τους!
24-06-2007, 14:59 #3
Αυτες οι παλιοσαλατες φταινε Μαρω!!!!!
Σε φουσκωνουν κανουν και κατακρατηση.........
Αγγουρακια που ειναι δουριτικα και ντοματουλες που μας φυλαν εμας τις γυναικες απο καρκινους!!!
Και πολυ νερακιιιιι !!!!
Λες να φταιει το καλοκαιρι?
Θελουμε χιονι τωρα!!!!!!!!!ΧΙΟΝΙ!! ΧΙΟΝΙ!! ΧΙΟΝΙ!!
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙς ΕΔΩΩΩ!!!???
ΦΙΛΙΑ!!!!
24-06-2007, 18:37 #4
Κατακράτηση είναι και μάλλον θα πρέπει να πίνεις περισσότερο νερό. Υποθέτω ότι ξέρεις ότι το ελάχιστο για όλο το χρόνο είναι 8 ποτήρια νερό και άλλο ένα για κάθε καφέ που πίνεις. Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να τα αυξήσεις. Και τα κιλά θα φύγουν μια χαρά!
ΥΓ. Δυστυχώς τα αγγουράκια είναι τα μόνα λαχανικά με μηδενική θρεπτική αξία, αλλά αφού έχουν τόσες λίγες θερμίδες, με αυτά θα δροσιζόμαστε...
25-06-2007, 03:03 #5
να πίνεις πολύ νερό!!!!
ειδικά και τώρα που το τραβάει ο καιρός θα σου κάνει καλό!
πέρισυ που είχα χάσει 20 κιλά πέρα επειδή έκανα διατροφή αλλά έπαιξε μεγάλο ρόλο πως έπινα 3 λίτρα ++++ νερό!!!!
πάντως μπράβο σε όλες σας που έχετε χάσει κιλά!
(άντε να πάρω και εγώ τα λεφτά να ξεκινήσω αυτή την διατροφή...αν και είδα πως η ζυγαριά σήμερα με έδειξε -2 κιλά και χάρηκα)
25-06-2007, 15:52 #6
Mηπως ειναι και οι δυσκολες μερες στη μεση;
Παντως με το νερο συμφωνω και επαυξανω!!Οσο αντεχεις!!
Η καθοδος των κιλων σου ειναι δεδομενη!Και προς θεου παιδια...με το πρωτο κολλημα μην τρελαινεστε!Γιατι και γω τα ιδια επαθα αλλα πλεον εχω μαθει!!
Να χαμογελατε!
25-06-2007, 20:56 #7
Δεν είναι ούτε δύσκολες μέρες στη μέση ούτε τίποτα. Ενα νορμάλ κόλημα είναι που μούχει σπάσει τα νεύρα.
Είχα ονειρευτεί να έχω γίνει 71 κιλά μέχρι τις 11/7 που θα φύγω για το πρώτο μέρος των διακοπών και τώρα, 3 βδομάδες πρίν, παραμένω στα 73,2-73,4 και με έχει πιάσει απογοήτευση.
Δεν θα καταφέρω να φύγω 71 κιλά για το πρώτο μέρος των διακοπών...
Νερό πάντως πίνω. Σαν νεροφίδα!!!
Οσο για τα αγγουράκια, δεν μου αρέσουν ανάλατα (ξέχασα να σας πώ ότι είμαι υπερτασική και το αλάτι απαγορεύεται δια ροπάλου). Προτιμώ να πιώ ένα ποτήρι νερό να δροσιστώ, παρά να φάω αγγουράκι ανάλατο.
26-06-2007, 20:01 #8
Μπορεί απλά να έχεις κολλήσει... έτσι απλά.... συμβαίνει στις μακρόχρονες προσπάθειες απώλειας και μπορεί να διαρκέσει και αρκετά αλλά οταν ξεκολλάς, ξεκολλάς θεαματικά.
26-06-2007, 20:27 #9
Αγαπητές συμforumίστριες.
Νομίζω ότι ψιλοξεκόλησα. Σήμερα η αγαπημένη μου ζυγαριά έδειξε 73,1.
Μοιράζομαι μαζί σας με κάθε επιφύλαξη το "μυστικό". Και λέω -με κάθε επιφύλαξη- γιατί ήταν η πρώτη φορά που το άκουσα, το δοκίμασα και φαίνεται ότι λειτουργεί!
Προχθές συζήταγα το θέμα του κολήματος με μια φίλη η οποία μου απάντησε "φάε μια χοιρινή μπριζόλα τηγανιτή με μπόλικη σαλάτα".
Στην αρχή απόρρησα... χοιρινή ΚΑΙ τηγανιτή;;;;
Τέλος πάντων, έτσι κι αλλιώς κολημένη ήμουν, τι είχα να χάσω; Το δοκίμασα.
Για 2 μέρες έφαγα χοιρινή μπριζόλα με σαλάτα. Βέβαια δεν την τηγάνισα με λάδι, γιατί τα σιχαίνομαι τα τηγανιτά, αλλά την έψησα στο τηγάνι, με νεράκι με όσο λίπος δικό της έβγαλε.
Σήμερα η ζυγαριά δείχνει 73,1 ενώ όλο το Σ/Κ φλερτάριζε μεταξύ 73,3-73,6 και κόντευα να πεθάνω που εξαφανίστηκε το 73,2 που είχα δεί την περασμένη βδομάδα!!!!
Τώρα η μπριζόλα ήταν; Τι να πώ;
Αν ξανακολήσω θα το ξαναδοκιμάσω και θα σας πώ με μεγαλύτερη σιγουριά.
26-06-2007, 23:33 #10
Δεν είναι και τόσο τρομερό να τηγανίσεις το κρέας, ειδικά αν δεν χρησιμοποιήσεις λάδι. Δεν επιβαρύνεσαι πολύ περισσότερο από το να το έβαζες στη σχάρα.
Βέβαια και στη σχάρα να την έβαζες, πάλι θα έχανες. Όσο να πεις, το κρέας σε κρατάει και είναι θαυμάσιο για τη δίαιτα...
29-06-2007, 03:02 #11
Κωσταααα!!!!!
Κοψε 3 κιλα μπριζολεςςς!!!
Ξερεις εσυ απο τις καλεςςς!!!
Καλα Μαρω η προταση καταπληκτικη!!
Ζητω οι μπριζολες !!(του λαιμου καλυτερες)
Οσο για την ζεστη ειχα μια ελπιδα με τον καυσωνα μηπως λιωσει λιγο λιπος παραπανω ,αλλα δεν αντεξα!!!
Θα το ομολογησωωωω!!!!!!!
Αγκαλιασα τι αιρκοντισιον!!!
Παει ο καυσωνας!!Τελειωσε!!Εχασα και αυτην την ευκαιρια!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
29-06-2007, 10:09 #12
dexa περίμενε, μην κατεβάσεις ακόμα όλο το χασάπικο, γιατί τελικά δεν ξέρω αν ξεκόλησα απο την μπριζόλα ή απο το πρόβλημα που μου έχει προκύψει με το στομάχι μου.
(Οσο για την μπριζόλα, ΝΑΙ λαιμού ήταν και συμφωνώ, είναι οι καλύτερες).
Κοινωνικό άγχος φοβία
13-07-2025, 23:10 in Κοινωνικό Άγχος-Φοβία