Results 136 to 150 of 307
-
26-08-2007, 23:02 #136
Οι διακοπες τέλιες παιδιά οπως πάντα, μόνο που με βασάνισαν κάποιες ζαλάδες κάπιες μέρες και μερικοί καβγάδες με το αγόρι μου αλλά ευτυχώς όλα καλά ....
Εσείς πως τα περάσατε?
Ναταλάκι εσύ συνεχίζεις ακόμα την δίαιτα..αλήθεια μπορείς να μοθ περιγράψεις τι κανεις μια καθημερινή σου μέρα όσον αφορά τη διατροφη? Σε λίγο καιρό το αγόρι φέυγει για σπουδές έτσι δεν θα έχω έλεγχο συνέχεια αν τρωω ή όχι...
Περιμένω νέα...
φιλάκια σε όλους
- 27-08-2007, 19:32 #137
Nαταλια εισαι καλα?πηγαινε να δεις καποιον καλη μου,εναν ψυχιατρο ή ψυχολογο,πηγαινε να παρεις βοηθεια,σε παρακαλω
27-08-2007, 23:29 #138
γεια σε όλους,,,
τι κάνετε? πώς πάει? Όλα καλά??? Ελπίζω καλύτερα από εμένα...
2sweet2b4go10,
η απουσία ήταν όντως για διασκέδαση αν μπορείς να το αποκαλέσεις έτσι... ξέρεις, συνεχής πόνος, μακριά από το φαγητό όπως πάντα, έτοιμη να λιποθυμήσω κάθε στιγμή...
διασκέδαση το λέω... μακριά από το σπίτι....
μελίνα,
δε συνεχίζω τη δίαιτα και μάλιστα είναι κάτι που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας... αποφάσισα ότι ναι μεν θέλω να είμαι πολύ αδύνατη αλλά θέλω να ξεφύγω από αυτήν την κατάσταση γιατί δε μπορώ να περιμένω τη μέρα που θα πεθάνω. Προσπαθώ να ξεπεράσω το γεγονός ότι η ανορεξία είναι ο τρόπος ζωής μου. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ εύκολο στα λόγια αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Έχω να κάνω σπουδαία πράγματα στη ζωή μου , να χαρώ πολλές στιγμές χωρίς το συνεχή φόβο του φαγητού. Δε λέω ότι θα αρχίσω να τρώω κανονικά. Έχω σκοπό να τρώω όπως "έτρωγα" αρχικά τουλάχιστον χωρίς όμως εμετούς και καταχρήσεις καθαρτικών. Τώρα πονάω κάθε ώρα και στιγμή... θα δούμε τι θα γίνει... το γεγονός ότι θα φτάσω στα 40 κιλά με φοβίζει και αφήνει έντρομη κάθε στιγμή αλλά και πάλι αδύνατη δε θα είμαι, έτσι? Μόνο που τότε κατά τα λεγόμενα των φίλων θα έχω ένα πολύ πιο ωραίο σώμα. Αυτό δεν το πιστεύω αλλά θεωρώ ότι ξίζει μια προσπάθεια γιατί το υποσχέθηκα σε κάποιον και αν νοιώθω πάλι πως παίρνωντας κιλά καλύτερα να μην υπήρχα, επιστρέφω στη σημερινή κατάσταση.
μελίνα, ΠΡΟΣΕΧΕ.
Myrto, δεν πρόκειται ποτέ να πάω σε ψυχολόγο ή ψυχίατρο, παπ'όλα αυτά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον....
Να περνάτε καλά.................
27-08-2007, 23:49 #139
Originally posted by Natalia
γεια σε όλους,,,
τι κάνετε? πώς πάει? Όλα καλά??? Ελπίζω καλύτερα από εμένα...
2sweet2b4go10,
η απουσία ήταν όντως για διασκέδαση αν μπορείς να το αποκαλέσεις έτσι... ξέρεις, συνεχής πόνος, μακριά από το φαγητό όπως πάντα, έτοιμη να λιποθυμήσω κάθε στιγμή...
διασκέδαση το λέω... μακριά από το σπίτι....
μελίνα,
δε συνεχίζω τη δίαιτα και μάλιστα είναι κάτι που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας... αποφάσισα ότι ναι μεν θέλω να είμαι πολύ αδύνατη αλλά θέλω να ξεφύγω από αυτήν την κατάσταση γιατί δε μπορώ να περιμένω τη μέρα που θα πεθάνω. Προσπαθώ να ξεπεράσω το γεγονός ότι η ανορεξία είναι ο τρόπος ζωής μου. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ εύκολο στα λόγια αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Έχω να κάνω σπουδαία πράγματα στη ζωή μου , να χαρώ πολλές στιγμές χωρίς το συνεχή φόβο του φαγητού. Δε λέω ότι θα αρχίσω να τρώω κανονικά. Έχω σκοπό να τρώω όπως "έτρωγα" αρχικά τουλάχιστον χωρίς όμως εμετούς και καταχρήσεις καθαρτικών. Τώρα πονάω κάθε ώρα και στιγμή... θα δούμε τι θα γίνει... το γεγονός ότι θα φτάσω στα 40 κιλά με φοβίζει και αφήνει έντρομη κάθε στιγμή αλλά και πάλι αδύνατη δε θα είμαι, έτσι? Μόνο που τότε κατά τα λεγόμενα των φίλων θα έχω ένα πολύ πιο ωραίο σώμα. Αυτό δεν το πιστεύω αλλά θεωρώ ότι ξίζει μια προσπάθεια γιατί το υποσχέθηκα σε κάποιον και αν νοιώθω πάλι πως παίρνωντας κιλά καλύτερα να μην υπήρχα, επιστρέφω στη σημερινή κατάσταση.
μελίνα, ΠΡΟΣΕΧΕ.
Myrto, δεν πρόκειται ποτέ να πάω σε ψυχολόγο ή ψυχίατρο, παπ'όλα αυτά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον....
Να περνάτε καλά.................
μακαρι αγαπημενη μας Ναταλια να πηρες την αποφαση να κρατηθεις στην ζωη!
μακαρι!!!
αληθεια γιατι τοση αποστροφη για ψυχιατρους-ψυχολογους?
η αληθεια ειναι οτι εγω αν και δεν τους αντιπαθω, το αντιθετο μαλλον, δεν ειχα ποτε μια σχετικη εμπειρια...εγινε κατι που σε απετρεψε να ζητησεις την βοηθεια τους?
ασχετα με τους ψυχ παντως, επειδη εγω δεν ξερω αν αυτη τη στιγμη το βαρος σου και η γενικοτερη κατασταση του οργανισμου σου ειναι βιωσιμη (ισως το ξερεις εσυ η το εχεις ψαξει ηδη) θα ηθελα να κανεις μια προσπαθεια, η εστω να το σκεφτεις σοβαρα, να απευθυνθεις σε γιατρο παθολογο η σε ιδρυμα(νοσοκομειο) ωστε να σε βοηθησουν να αναλαβεις λιγακι, ισως κατι χρειαζεται, βιταμινες, ορος, ισως και οχι, δεν ξερω καθολου....αλα ολα αυτα με τους συνεχεις πονους και την αδυναμια σιγουρα δεν ειν αι ευοιωνα στο να το παλεψεις μονη σου...κανε μια προσπαθεια στην αρχη να δεχγτεις μια βοηθεια να σε καθοδηγησουν να σιγουρευτουμε οτι εχεις διαφυγει τον κινδυνο και μετα το συνεχιζεις μονη σου!
τι λες?
28-08-2007, 00:07 #140
2sweet2b4go10,
δεν πρόκειται με καμία δύναμη να απευθυνθώ σε ψυχολόγους, ψυχιάτρους.
Δεν έχω παραδεχτεί σε κανέναν (εκτός από εσάς) μέχρι τώρα ότι είμαι ανορεξική και πόσο μάλλον να πω κάτι τέτοιο στους γονείς μου...
Αν πάω να μπω σε νοσοκομείο πολύ φοβάμαι ότι δε θα πάρω μόνο 5 κιλά αλλά 15 γιατί δεν πρόκειται να με αφήσουν να φύγω νωρίτερα. Στον παθολόγο μου δεν έχω ποτέ παραδεχτεί ως τώρα τα "συμπτώματα" την ανορεξίας μου και ούτε πρόκειται να κάνω κάτι τέτοιο...
28-08-2007, 01:43 #141
ναταλακι μου χαιρομαι πολυ για σενα..μην πας σε κανενα ιδρυμα και σε κανεναν ψυχολογο αν δεν θες..εσυ εισαι ο γιατρος του εαυτου σου...απο την στιγμη που βλεπεις τα πραγματα λιγο πιο ξεκαθαρα, παλεψε για σενα, για την ζωη σου και οχι για τον θανατο σου..
ολα ειναι στο χερι σου..ναι στα 40 θα σαι αδυνατη..και στα 45 το ιδιο..και στα 50 το ιδιο..και οχι απλα αδυνατη..πολυ αδυνατη..
και σου μιλαω εγω που εχω μεγαααααααααααλο κολλημα με τα κιλα μου..πολυ μεγαλο..και ολα τα κρινω απο την εμφανιση δυστυχως ακομα και τωρα που λεω οτι ειμαι καλα..
προσπαθησε το..να το υποσχεθεις σε σενα γιατι αξιζεις και ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!
28-08-2007, 11:53 #142
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη free............
28-08-2007, 13:26 #143
Ναταλία χαίρομαι πολύ για σένα. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να πάρεις μία τέτοια απόφαση και ότι θέλει πολλή δύναμη να την πετύχεις. Απλά, να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι μερικές φορές η εικόνα που βλέπουμε στον καθρέφτη είναι παραπλανητική... Επομένως μη φοβάσαι ότι θα παχύνεις. Στο εγγυώμαι εγώ ότι θα γίνεις ακόμα πιο όμορφη!
28-08-2007, 20:09 #144
Originally posted by Natalia
2sweet2b4go10,
δεν πρόκειται με καμία δύναμη να απευθυνθώ σε ψυχολόγους, ψυχιάτρους.
Δεν έχω παραδεχτεί σε κανέναν (εκτός από εσάς) μέχρι τώρα ότι είμαι ανορεξική και πόσο μάλλον να πω κάτι τέτοιο στους γονείς μου...Αν πάω να μπω σε νοσοκομείο πολύ φοβάμαι ότι δε θα πάρω μόνο 5 κιλά αλλά 15 γιατί δεν πρόκειται να με αφήσουν να φύγω νωρίτερα. Στον παθολόγο μου δεν έχω ποτέ παραδεχτεί ως τώρα τα "συμπτώματα" την ανορεξίας μου και ούτε πρόκειται να κάνω κάτι τέτοιο...
αρκει να εχεις την διαθεση να προχωρησεις...
1) ΓΟΝΕΙΣ:
1α) εγω δυσκολευομαι να πιστεψω οτι 2 γονεις βλεπουν μια κοπελα 35 κιλα και δνε εχουν καταλαβει τι συμβαινει...
πρεπει να ειναι στα ορια της νοητικης καθυστερησης...
μηπως το εχουν καταλαβει και προσπαθουν κι αυτοι οι καημενοι να βρουν εμμεσους τροπους να σε επηρρεασουν στο να ηρεμησεις και να φας και δεν θελουν να ξεστομισουν τρομαχτικες ταμπελες περι "ανορεξιας"????μηπως λεω....
1β) ΕΣΤΩ ομως οτι πραγματικα δεν το εχουν καταλαβει....η οτι δεν θελουν να το παραδεχτουν....
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να μιλησεις για καμια ανορεξια και για καμια ταμπελα γενικοτερα... το οτι εισαι πετσι και κοκκαλο το βλεπουν! και ασχετοι να ειναι, στραβοι δεν ειναι!
Αυτο που θα τους πεις λοιπον εαν δεν θελεις να πεις ολη την αληθεια,ειναι οτι φαινεται οτι χωρις να το καταλαβεις, το παρακανες με τα λαιτ και νομιζεις οτι παραδυνατισες.Οτι νοιωθεις αδυναμια και μηπως να ζητουσατε την γνωμη του γιατρου, μηπως παιζει καμια αβιταμινωση η κατι σχετικο...
εαν ομως καταφερεις να μιλησεις για την πραγματικη διασταση του θεματος εστω και σε ενα κοντινο σου προσωπο, στον ενα γονεα ας πουμε, αυτον που νοιωθεις πιο κοντα σου, ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ!! θα πετας κοριτσακι μου! θυμησου το, ο γονιος σου θα ειναι ευτυχης να σε βοηθησει σε κατι τοσο σοβαρο, μην θεωρησεις οτι θα σε κρινει, θα τον απαγοητευσεις, θα θα θα.... κι ολα υατα ειπαμε: Αν δεν το ξερουν ηδη...
2)Ο ΓΙΑΤΡΟΣ
2α)εαν εχεις τη δυνατοτητα να πας μονη σου,προτεινω να πας , να του ζητησεις να τηρησει το ιατρικο απορρητο και να του πεις οση περισσοτερη αληθεια μπορεις για να σε βοηθησει καλυτερα....
2β)εαν πρεπει να πας οπωσδηποτε με τους γονεις σου η γενικως εις γνωσιν τους, και τελικως δεν ξερουν οι γονεις τι ακριβως σου συμβαινει, και δεν θελεις να πεις και στον γιατρο με ολες τις λεπτομερειες την κατασταση σου και τις ενεργειες σου, μπορεις να π[αραλειψεις τις λεπτομερειες για το πως εφτασες ως εδω....τους εμετους τα καθαρκτικα κλπ...μπορεις να πεις γενικολογα οτι δεν πολυτρως εδω και καιρο γιατι δεν εχεις και πολλη ορεξη και να πεις οσα περισσοτερα απ τα συμπτωματα σου μπορεις για να μπορεσει να σε βοηθησει,...αλλωστε ειναι ολα συμπτωματα της αδυναμιας σου, και αυτη φαινεται, θα ξερει τι πρεπει να κανει ο γιατρος....
σε καθε περιπτωση επιμενω στο να ζητησεις βοηθεια για την αρχη,χωρις να χρειαζεται να πεις εσυ πολλα
και μην εκπλαγεις αν τελικα συνειδητοποιησεις οτι ολοι ηξεραν περισσοτερα κι απο σενα για το προβλημα σου.....
φιλια Ναταλια μου, καλη δυναμη, μη διστασεις να μιλησεις σε μας η σε οποιονδηποτε αλλο για βοηθεια και συμπαρασταση
ΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΘΕΙΣ, ΖΗΤΑ ΑΜΕΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.
29-08-2007, 09:37 #145
Ναταλία δεν ξέρω που μένεις αλλά αν θέλεις μπορεί να έρθει και κάποιος από εμάς μαζί σου στον γιατρό , εγώ είμαι πρόθυμη ,αν δεν θες να μιλήσεις στους γονείς σου (που είναι το καλύτερο κατά την γνώμη μου).Πιστεύω ότι και άλλοι από εδώ μέσα είναι πρόθυμοι να σε συνοδέψουν στον γιατρό, σκέψου το. :)
30-08-2007, 06:00 #146
Mou aresei pou anafereis natalia oti den exeis pei se kanenan oti eisai anorektikh- Dld 8es na mas peis oti den fainetai k oti fainesai fusiologikh? H Kate Moss pou anafereis oti einai to protupo sou exei upsos 1.70 k einai 47 kila, egw exw upsos 1,67, eimai 50 kila k se auta diathroume me ugieinh diatrofh.. Kapote eixa ftasei 45 kila epeidh eixe kleisei to stomaxi mou gia ena mhna k akomh 8umamai pou mia kopela me eide sto dromo k me koita3e me ena luphmeno ufos, epishs 8umamai oti ekeinh thn periodo flertara me ena agori k gurize k mou leei ' den mporw na kanw kati mazi sou gt anatrixiazw na akoumpaw ta osta tou an8rwpou' ! k esu mou les oti eisai 35 kila k eisai 8elktikh? Eimai 17 xronwn K molis teleiwsa to sxoleio. Sto sxoleio eixame mia kopela pou eixe to upsos sou k htane 37 kila. To Mono Pou 8umamai apo auth th kopela einai na lipo8umaei sunexeia k ta agoria na lene koita enan skeleto k na gelane. Aporw pws 8ewreis oti eisai san montelo k areseis k sta agoria? den 8es na pas se giatro alla dustuxws anagkastika 8a pas se ligo kairo gia na se swsei apo to 8anato.. Pragmatika lupamai pou uparxoun koritsia sthn hlikia mou me tetoies apopseis k zoun se pseudais8hseis anti na frontisoun gia to kalutero dunato mellon tous!
30-08-2007, 19:36 #147
marprekam,
ο καθένας έχει τις απόψεις του και την δική του αίσθηση του ωραίου. Οι δικές μας προφανώς διαφέρουν, δεν καταλαβαίνω όμως γιατί τέτοια επίθεση. ʼλλωστε όπως ήδη έχω αναφέρει πάντα ήμουν ελλειποβαρής, πάντα ήμουν αδύνατη, δεν ήταν λοιπόν κάτι καινούργιο, απλώς δεν ήμουν ανορεξική. Δεν ξέρω αν όλοι με κοιτάνε με οίκτο -σύμφωνα με τα λεγόμενα σου- πάντως δεν είναι λίγες οι κοπέλες που μου έχουν πει "Και τι δε θα έδινα να έχω το σώμα σου". Δεν ξέρω τι σου είπε εσένα, κάποτε, κάποιο αγόρι και σου χτύπησε. Εγώ έχω αγόρι, λέει βέβαια διάφορα αλλά και πάλι είναι μαζί μου. Σχετικά με τα αγόρια ναι με κυνηγάνε και πιστεψέ με δεν είναι λίγα. Εγώ δεν έχω λυποθυμήσει ποτέ δημόσια αν και κάποτε ήμουν έτοιμη μπορώ να πω. Παρ'όλα αυτά νομίζω πως για κανένα λόγο δε θα έπρεπε να απευθύνεσαι σε εμένα και σε κανέναν άλλον με τέτοιο τρόπο.
30-08-2007, 19:56 #148
ΟΧΙ ΚΑΒΓΑΔΑΚΙΑ
30-08-2007, 23:38 #149
Τελικά δεν μας είπες.. Οι γονείς σου πώς και δεν κατάλαβαν ότι είσαι ανορεξική; Γιατί κάποτε και εγώ προσπάθησα να γίνω και λίγο έμεινε να με σκωτώσουν! Τρελάθηκαν που τους έλεγα πρωί-μεσημέρι-νύχτα ότι δεν πεινούσα!
01-09-2007, 21:29 #150
maria_17,
οι γονείς μου λείπουν πάρα πολλές ώρες από το σπίτι οπότε αρχικά δεν έλεγα κάτι απλώς δεν έτρωγα και δεν το έβλεπαν. Όταν ερχόντουσαν στο σπίτι με ρωτούσαν αν είχα φάει και εγώ απαντούσα θετικά. Αργότερα αν τους έβλεπα λίγο πριν την ώρα του φαγητού και με ρωτούσαν τι ήθελα να φάω τους έλεγα πως είχα φάει ήδη, πως ήμουν με φίλους και ήθελαν να πάμε να φάμε και πήγαινα κι έτρωγα κι εγώ και τότε δε μπορούσαν να ξέρουν τι όντως συνέβαινε... Οπότε πολύ απλά δεν τους φαινόταν περίεργο πως δεν πεινούσα γιατί κατά τα λεγόμενα μου είχα φάει.......................................... ...............
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία