Results 241 to 255 of 307
-
11-07-2008, 22:25 #241
Επισης ολοι αυτοι οι ψυχολογοι-ψυχιατροι απαιτουν απο το ατομο που πασχει να κλεισει ραντεβου κ ΟΧΙ απο γονεις η αλλα τριτα προσωπα...Οπως αφου κανονιστει το ραντεβου, ζητουν το ατομο να παει μονο του χωρις συνοδεια γονεα η τριτου προσωπου..Αυτο σε ολες τις περιπτωσεις ειτε προκειται για ανηλικα ειτε για ενηλικα ατομα...(Εκ πειρας μιλαω...)
- 12-07-2008, 01:02 #242
Originally posted by stargazer
Όταν κάποιος ξεφεύγει από τα όρια της λογικής και παραλογίζεται τότε μιλάμε για ψυχιατρικά κι όχι απλά ψυχολογικά προβλήματα. Επειδή δεν είσαι mentally εντάξει, sorry που το λέω αλλά όποιος αυτοκτονεί έτσι δεν είναι και πολύ καλά, τότε λογικό είναι κάποιος να αναλάβει τα περαιτέρω.
Όπως ένας ψυχοπαθής δε παίρνει αυτός αποφάσεις στο νοσοκομείο αλλά οι δικοί του, όπως θα πας με το ζόρι ένα ναρκομανή εκεί που πρέπει, όπως αναγνωρίζονται ελαφρυντικά σε ψυχασθενείς ή δε διαχειρίζονται την περιουσία τους...έτσι και στην περίπτωση αυτή χρειάζεται εισαγωγή. Να ξεπεραστεί ο άμεσος κίνδυνος για τη ζωή και ΜΕΤΑ αρχίζει η ψυχική αποκατάσταση.
οταν το ατομο θεωρηθει ανικανο για καταλογισμο η αβοηθητο η σε αμεσο κινδυνο της ζωης του, βεβαια οι δικοι του εχουν δικαιωμα να παρουν αποφασεις αντ αυτου.
το προβλημα ειναι οτι η ψυχοθεραπεια ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ χωρις την συναινεση του ιδιου του ατομου! δεν εχει αποτελεσμα! πως το λενε? ειναι εντελως αχρηστη!
η ψυχοθεραπεια ειναι μια θεραπεια που κανει το ιδιο το ατομο με τις δικες του δυναμεις και την καθοδηγηση του θεραπευτη.
δεν ειναι κατι που μπορεις να το κανεις σε καποιον με το ζορι αφου τον δεσειςσε μια καρεκλα...
οποτε οτι κι αν λενε οι νομοι, ειναι ανωφελοι...
ΒΕΒΑΙΑ
αυτο που επιτρεπεται να γινει και που οι γιατροι ειναι υποχρεωμενοι να κανουν και που συνηθως γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις και πρεπει να ξερουν τα ατομα που επιλεγουν τετοιες συμπεριφορες, ειναι, οτι Αν και οταν το ατομο χασει πλεον τις δυναμεις του και κινδυνευει πολυ αμεσα η ζωη του, πολλες φορες χασει και τις αισθησεις του, μεταφερεται ακουσια στο νοσοκομειο για υποχρεωτικη ανανηψη και σιτηση, ακριβως οπως θα συνεβαινε και με μια αποπειρα αυτοκτονιας..
και υπαρχει τροπος υποχρεωτικης σιτισης καιειναι πολυ δυσαρεστος, μονο που δεν μπορει να συνεχιζεται και να ζει το ατομο ετσι,...με ορούς η με παραεντερικη σιτηση(αν το λεω σωστα)αυτο ειναι μονο για να αποφευγει τον αμεσο θανατο. για να συνεχισει να ζει θα πρεπει να καταφερει να συνειδητοποιησει την κατασταση του, να ζητησει βοηθεια και να συνεργαστει με γιατρους και ψυχιατρους...
14-07-2008, 19:26 #243
Ναταλιτσα με λυπη παρατηρησα στο οτι απο οσα ειπε σε συνολο ο σταργαζερ εσυ θιχτηκες επιδη σου ειπε ενδεχομενωσ να μην αρεσεις και οχι στα υπολοιπα....Συγχαρητηρια κατ΄'αρχην για την επιτυχια σοθ στις πανελληνιες!!!!!Ρε ναταλια εφοσον και εσι καταλαβαινεις πλεον οτι εχεις προβλημα γιατι δεν ζητας βοηθεια απο ειδικο?Την ξερεις την καταληξη....αν δεν το κανεις και πολυ λυπαμαι.
14-07-2008, 20:00 #244
Originally posted by Natalia
stargazer,
μπορείς να λες ό,τι θες απλά δεν πάει να πει ότι στέκει κιόλας. Τώρα πια δεν αρνούμαι το γεγονός ότι είμαι άρρωστη. Μην τρελαθούμε όμως ότι αυτόν που παίρνει κρεατίνες τον θεωρούν υγιή κ τον κυνηγάνε!!! Σε πληροφορώ ότι πράγματι αν με δεις ίσως και με την πρώτη ματιά εσύ να πεις ότι είμαι άρρωστη. Αλλά γελιέσαι αν νομίζεις ότι οι ανορεξικές δεν έχουν κατακτήσεις... Εσένα μπορεί να μην σου περνάει καν από το μυαλό πώς κάποιος μπορεί να κοιτάξει μια κοπελα 36, 37, 38, 39 κιλών αλλά σε πληροφορώ ότι δεν είναι έτσι.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ που αναγνωριζεις οτι εισαι αρρωστη!
θαχαρω απειρως περισσοτερο οταν αποφασισεις να ζητησεις βοηθεια καινα γινεις καλα..
εκανες εναν τοσο μεγαλο αγωνα χωρις σωματικες δυναμεις και ανταπεξειλθες στην δοκιμασια των πανελληνιων!
δεν ειναι κριμα να μη χαρεις τα αποτελεσματα του κοπου σου?
φιλακια
15-07-2008, 01:55 #245
....κι αν εσυ μου βρεις ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΑ να ερθει και να μας πει οτι προτιμαει αισθητικα η κοπελα που αγαπαει να ειναι 36 κιλα αντι 60 (μιλαμε για υψος 1.70 για παραδειγμα) εγω θα βγω στο συνταγμα να κανω το παγωνι.....
Είδες που μπαίνεις κι εσύ στην λούμπα του φυσιολογικού, του ιδανικού, του αρεστού αντικειμενικά...Όταν λέμε ότι το να είσαι 30 κιλά είναι βιασμός της φύσης του ανθρώπου, ξεπεσμός του σώματος και συνεπακόλουθα του πνεύματος σε ένα σημείο και ότι όλοι οι άντρες θέλουν ένα ωραίο σώμα με λες ρατσιστή. Εγώ είπα ότι όλοι οι άντρες θέλουν ωραία σώματα αλλά πάνε και με άλλες ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ έχουν κιλάκια γιατί βρίσκουν πράγματα που τους αρέσουν. Όχι γιατί τους αρέσουν τα κιλά...
Για τα -15 κιλά γιατί λες ότι αντικειμενικά είναι άρρωστο κι άσχημο? Δεν είσαι ρατσίστρια? Γιατί λες ότι έχουν κατακτήσεις επειδή έχουν γοητεία και ΠΑΡΟΛΟ που και τα λοιπά? Αντιφάσεις, αντιφάσεις, αντιφάσεις...Επειδή η μια κατάσταση είναι οικεία τη δεχόμαστε και την επικροτούμε κι επειδή η άλλη είναι ξένη την καταδικάζουμε. Αυτό λέγεται επιλεκτική μεταχείριση.
15-07-2008, 02:16 #246
Βλέπετε τι γίνεται?
Η Ναταλία είναι 36 κιλά και της την πέφτετε ότι αποκλείεται να αρέσει. Γιατί με το ίδιο σκεπτικό να αρέσει μια γυναίκα με παραπανίσια κιλά? Το ίδιο λέμε. Δεν είναι φυσιολογικό.....
15-07-2008, 08:50 #247
Originally posted by toutou
Βλέπετε τι γίνεται?
Η Ναταλία είναι 36 κιλά και της την πέφτετε ότι αποκλείεται να αρέσει. Γιατί με το ίδιο σκεπτικό να αρέσει μια γυναίκα με παραπανίσια κιλά? Το ίδιο λέμε. Δεν είναι φυσιολογικό.....
μονο που τα 36 κιλα δεν συγκρινονται με τα 76 αλλα με τα 200 κιλα...
για τον απλουστατο λογο οτι σε αυτα τα κιλα ενθεν κι ενθεν κινδυνευει αμεσα η ζωη καποιου....
και στα ΠΟΛΛΑ κιλα, συνηθως αρεσει ο ανθρωπος σαν ΣΥΝΟΛΟ, μαζι με την προσωπικοτητα του, και στα συν-πλην προτιμουν αυτον, απο εναν σε ιδανικα κιλα και αδειο βλεμμα..
ΑΥΤΟ ΟΜΩς ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΚΙΛΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΓΙΑ [ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΣΕ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ.
ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΛΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 70-90 ΚΙΛΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΩ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΛΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕς 36-38 ΚΙΛΩΝ...
και κατι ακομα τρομερα σημαντικο που παραβλεπεις..
η ναταλια καταντησε 36 κιλα ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΧΙΚΑ, σε κατι καγκουρες σαν τον φιλο μας δλδ.....αργοτερα εχασε τον ελεγχο και τωρα πεθαινει για να αρεσει στον εαυτο τοης, μιας και δεν αρεσει σε κανεναν αλλο γιατι σε κανεναν δεν αρεσει ο θανατος...γιαυτο της θιγουμε το θεμα του αν αρεσει...
το ατομο των 200 κιλων ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ.....τα εβαλε ια αλλους λογους περαν της προθεσης του.....το να λες σε ενα ατομο 200 κιλων ποσο χαλια ειναι ειναι απλα επιβεβαιωνεις την δικη του εντυπωση για τον εαυτο του και το πληγωνεις...
το να λες σε ενα ατομο 36 κιλων που πεθαινει γιατι νομιζει οτι ετσι αρεσει, οτι θα αρεσει μολις γινει υγειης,ελπιζεις οτι ισως το βοηθησεις...
15-07-2008, 08:57 #248
....κι αν εσυ μου βρεις ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΑ να ερθει και να μας πει οτι προτιμαει αισθητικα η κοπελα που αγαπαει να ειναι 36 κιλα αντι 60 (μιλαμε για υψος 1.70 για παραδειγμα) εγω θα βγω στο συνταγμα να κανω το παγωνι.....
Είδες που μπαίνεις κι εσύ στην λούμπα του φυσιολογικού, του ιδανικού, του αρεστού αντικειμενικά...Όταν λέμε ότι το να είσαι 30 κιλά είναι βιασμός της φύσης του ανθρώπου, ξεπεσμός του σώματος και συνεπακόλουθα του πνεύματος σε ένα σημείο και ότι όλοι οι άντρες θέλουν ένα ωραίο σώμα με λες ρατσιστή. Εγώ είπα ότι όλοι οι άντρες θέλουν ωραία σώματα αλλά πάνε και με άλλες ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ έχουν κιλάκια γιατί βρίσκουν πράγματα που τους αρέσουν. Όχι γιατί τους αρέσουν τα κιλά...
Για τα -15 κιλά γιατί λες ότι αντικειμενικά είναι άρρωστο κι άσχημο? Δεν είσαι ρατσίστρια? Γιατί λες ότι έχουν κατακτήσεις επειδή έχουν γοητεία και ΠΑΡΟΛΟ που και τα λοιπά? Αντιφάσεις, αντιφάσεις, αντιφάσεις...Επειδή η μια κατάσταση είναι οικεία τη δεχόμαστε και την επικροτούμε κι επειδή η άλλη είναι ξένη την καταδικάζουμε. Αυτό λέγεται επιλεκτική μεταχείριση.
δεν μιλαμε για -15 κιλα......η + 15 κιλα...
μιλαμε για κιλα ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ....απλα.....
μιλαμε για αρρωστια γιατι η αρρωστια ειναι ψυχικη και το ατομο δεν αντιλαμβανεται οτι πεθαινει...
και μιλαμε για αρρωστια σωματικη γιατι οτι εξετασεις και να κανει βγαινει ετοιμοθανατο...
αντιστοιχα στα +15 η +30 κιλα απο αυτο, παρολο που ΕΣΕΝΑ και σε πολλους ισως δεν αρεσει αισθητικα, μπορω να σου βρω ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΑ, ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΙΚΤΗ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ, αυτο σε απλα λογια σημαινει υγεια και οχι αρρωστια....δεν μιλαω ουτε για "αντικειμενικοτητες" ουτε για ρατσισμου...
για ιατρικους δεικτες μιλαω..
οποτε αν θες να κρινουμε το θεμα της σωματικης αρρωστιας( η ψυχικη ειναι αλλο θεμα και μπορει και να την εχει και ατομο ιδανικου βαρους)δεν μπορει να συγκρινεις ενα ατομο 36 κιλων με ενα 80, απλουστατα γιατι το 80 μπορει να ζησει 1000 χρονια αν δεν του πρηζεις εσυ τα συκωτια..
θα πρεπει να το συγκρινεις με ενα ατομο>απο 200 κιλα..
κιλα δλδ που εισαι σε ΑΜΕΣΟ κινδυνο να πεθανεις..
τοτε ναι, συμφωνω....υπαρχει γοητεια της προσωπικοτητας ι οχι των κιλων καποιου, και κατα τη γνωμη μου τα ατομα που ελκονται ελκονται λογω προσωπικοτητας, τοσο απο τα ατομα των 200 οσο και των 36 κιλων..
τοσο απλο...
15-07-2008, 17:54 #249
Δεν είναι τόσο απλό. Εσείς δεν είπατε μόνο για δείκτες υγείας. Το πήγατε πολύ παραπέρα. Ότι δεν αρέσει σε κανέναν ένα άτομο τόσο αδύνατο. Πέραν της υγείας είπατε ότι "αντικειμενικά" δε βρίσκετε άντρα που να θέλει κάτι τέτοιο, δηλ. θεωρείτε τα κιλά αισθητικό πρόβλημα.
Δηλώνετε μάλιστα με βεβαιότητα ότι τα λίγα κιλά δεν αρέσουν, πέραν του θέματος της υγείας, ενώ τα πολλά κιλά είναι θέμα γούστου. ʼρα έχετε ένα πρότυπο ότι από κάποια κιλά και πάνω είναι οκ ένα άτομο. Εγώ το συμπληρώνω και λέω και μέχρι κάποια! Απλά το άνω όριο δε το δέχεστε γιατί το πάχος είναι πιο οικείο από την υπερβολική αδυναμία. Απλά δεχτείτε ότι αισθητικά είναι άδικο να ξεχωρίζετε καταστάσεις, όπως κάνατε πριν. Απλά δεν ανατριχιάζετε στη θέα μιας γυναίκας 100 κιλών, όπως κάνετε με κάποια 40 κιλών, επειδή το έχετε συνηθίσει.
Όσο για κάτι που γράφτηκε για τα 100 πχ κιλά. Ότι ο άλλος ξέρει ότι είναι χάλια αλλά αν του το πεις επιβεβαιώνεις την ιδέα του περί δικής του σωματικής υστέρησης. Τότε τι να κάνουμε? Να του λέμε όλα ωραία και καλά και μας αρέσεις? Δε πρέπει να καταλάβει πόσο αφύσικα είναι τα 100 κιλά όταν έπρεπε να είναι πχ 65?
15-07-2008, 22:44 #250
Τελικά πού θέλεις να καταλήξεις;Ποιό είναι το δια ταύτα σου;Τι κρύβεται πίσω απ'όλη αυτή την εμμονή;
Και ντουβάρια να ήμασταν ,καταλάβαμε τη θέση σου...Να μας πείσεις όλους αποκλείεται,οπότε;
15-07-2008, 23:09 #251
15-07-2008, 23:11 #252
Originally posted by 2sweet2b4go10
Δεν είναι τόσο απλό. Εσείς δεν είπατε μόνο για δείκτες υγείας. Το πήγατε πολύ παραπέρα. Ότι δεν αρέσει σε κανέναν ένα άτομο τόσο αδύνατο. Πέραν της υγείας είπατε ότι "αντικειμενικά" δε βρίσκετε άντρα που να θέλει κάτι τέτοιο, δηλ. θεωρείτε τα κιλά αισθητικό πρόβλημα.Δηλώνετε μάλιστα με βεβαιότητα ότι τα λίγα κιλά δεν αρέσουν, πέραν του θέματος της υγείας, ενώ τα πολλά κιλά είναι θέμα γούστου. ʼρα έχετε ένα πρότυπο ότι από κάποια κιλά και πάνω είναι οκ ένα άτομο. Εγώ το συμπληρώνω και λέω και μέχρι κάποια! Απλά το άνω όριο δε το δέχεστε γιατί το πάχος είναι πιο οικείο από την υπερβολική αδυναμία. Απλά δεχτείτε ότι αισθητικά είναι άδικο να ξεχωρίζετε καταστάσεις, όπως κάνατε πριν. Απλά δεν ανατριχιάζετε στη θέα μιας γυναίκας 100 κιλών, όπως κάνετε με κάποια 40 κιλών, επειδή το έχετε συνηθίσει.
Όσο για κάτι που γράφτηκε για τα 100 πχ κιλά. Ότι ο άλλος ξέρει ότι είναι χάλια αλλά αν του το πεις επιβεβαιώνεις την ιδέα του περί δικής του σωματικής υστέρησης. Τότε τι να κάνουμε? Να του λέμε όλα ωραία και καλά και μας αρέσεις? Δε πρέπει να καταλάβει πόσο αφύσικα είναι τα 100 κιλά όταν έπρεπε να είναι πχ 65?
επειδη αδυνατεις να κατανοησεις τους ανθρωπους, διαστρεφεις οτι κι αν σου πουνε μεχρι να το χωρεσεις στο μικρο σου μυαλουδακι....
δεν ειπα ποτε οτι τα λιγα κιλα ειναι αισθητικο προβλημα αντικειμενικο...ειπα τα ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΑ ΚΙΛΑ ειναι, κι αυτο γιατι δηλωνουν αρρωστια, που οντως υπαρχει...
γιατι βλεπεις ενα ατομο εμφανως αρρωστο, και τα ατομα που δειχνουν αρρωστα μας απωθουν αισθητικα γιατι με αυτον τον τροπο κανουμε επιλογη συντροφων.....επιλεγουμε συντροφους που δειχνουν υγειεις...
και οντως το ειπα και το ξαναλεω οτι δεν αρεσει σε κανεναν ενα ατομο 36 κιλων ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.....ΟΧΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ!!!!κι αν μου βρεις εσυ εναν αντρα που να του αρεσει, θα το δεχτω....πουντος?
τα ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ οπως και τα ΠΟΛΛΑ κιλα, ειναι θεμα γουστου...απλα το γουστο μας διαμορφωνεται στην κοινωνια που ζουμε κι ετσι ακομα και κιλα σε υγειεστατα σωματα ,οι περισσοτεροι τα θεωρουμε ασχημα..
λιγα ομως τα 50 κιλα (εστω οτι μιλαμε για το παραδειγμα του υψους 1.70) ΟΧΙ ΤΑ 30!!!! τα 30 δεν ειναι ΛΙΓΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΣ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ?
εμενα τα 50 κιλα πχ για 1.70 δεν μου αρεσουν...προσωπικο γουστο και γουστο των περισσοτερων ανδρων που ξερω...αλλα υπαρχουν και ανδρες και γυναικες που τους αρεσουν....ΚΥΡΙΩΣ γυναικες!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ!
αλλα ενα ατομο 50 κιλων μπορει αν προσεχει να ειναι υγειεστατο, γι αυτο και ελκυει πολλους αλλα απωθει καποιους αλλους
οπως δεν μου αρεσουν και τα 90κιλα,αλλα ξερω αντρες που τους αρεσουν! ψεματα να σου πω?
φυσικα και το παραπανω κιλα εχει πανω οριο!!!!
μονο που ειναι διαφορετικο για τον καθενα....
και να σου πω και το αλλο....ολοι εχουμε τις ιδιες παραστασεις, θεωρουμε ωραιο λοιπον, ιδανικο για να το πω πιο σωστα,ενα σωμα με κιλα σαν τα σωματα που μας βομβαρδιζουν με τις διαφημισεις...θα εκπλαγεις ομως αν δεις ποια ειναι τα σωματα που θεωρει σεξουαλικα ο καθενας.....δεν ειναι τα υπεβραρα, απλα ειναι πολλα και διαφορετικα μεταξυ τους....
εμενα ετυχε να μου πει ενας αντρας που ημουν ερωτευμενη μαζι του και ηταν και λεπτος και πολυ ομορφος, "φτανει τοσο"!!!!!!!! οτι δεν θελει να χασω αλλα κιλα!!!το καταλαβαινεις?ουτε εγω συμφωνω με τα γουστα του, αλλα τα εχει......να του κοψω την καλημερα?
οσο για το τι θα πεις η δεν θα πεις σε ενα ατομο 100 η οσων κιλων, αυτο ειναι καθαρα δικο σου θεμα...
αν νομιζεις οτι δεν ξερει οτι εχειπαραπανησια κιλα, η οτι δεν θελει και το ιδιο να τα χασει, εισαι τελειωςαλλου, αν ξεροντας αυτο, ακομα αναρωτιεσαι αν θα πρεπει να το βουλωσεις η να του γνωστοποιησεις οτι δεν σου αρεσει, τι να σου πω...
ειναι ακριβως το ιδιο σαν να σου [πω εγω, οτι κανοντας παρεα μαζι σου στενη, εβγαλα συμπερασμα οτι την εχεις μικρη και περαν τουτου δεν ξερεις να την χρησιμοποιεις,, και δεν φτανουν ολα αυτα, αλλα εισαι και βαρετος κι ετσι εκτος απο σεξ που δεν κανουμε καλο, δεν κανουμε και τπτ αλλο ενδιαφερον.....αυτη ειναι αληθεια που βλεπω και ζω και ισως να μη την ξερεις σε ολο της το ευρος....πρεπει να σου την πω ετσι απροκαλυπτα? ισως και να πρεπει ε?
17-07-2008, 00:54 #253
Ναταλία μου είμαι 1 χρόνο μεγαλύτερη σου και είχα ένα 6μηνό ανορεξία. αν δεν ήταν η μητέρα μου δεν ξέρω που θα είχα καταλήξει. τώρα έχω βουλιμία και το φαγητο μου έχει γίνει έμμονη ιδέα. όμως είναι καλύτερα από την ανορεξία, τουλάχιστον δε φοβάμαι ότι θα πεθάνω. προσπάθησε να ξεκολλήσεις δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει να είσαι όμορφη και ποθητή πρέπει κυρίως να είσαι υγιής. αν δεν έχεις την υγεία σου και τη ζωή σου δεν έχεις τίποτα. σκέψου το πολύ καλά πείσε τον εαυτό σου όσο έχεις καιρό...είναι κρίμα μια κοπέλα να χαραμίζει τη ζωή της για τα κιλά της, η ζωή είναι ωραία απολαυσε τη μη την χαραμίζεις. σκέψου το πείσε τον εαυτό σου πρέπει και μπορείς με τη βοήθεια των γονιών σου και κάποιου ειδικού να συνέλθεις και τότε θα δεις ότι ποτέ δεν ήσουν καλύτερα. θα με θυμηθείς...
17-07-2008, 01:03 #254
Διαφωνώ με το ότι δεν είναι σημαντικό να είναι ποθητή κι όμορφη. Φυσικά κι είναι καλό και θεμιτό αυτό αρκεί να μην είναι σκοπός ζωής. Εσύ έτσι όπως το παρουσιάζεις της λες να πάψει να είναι ποθητή για να ζήσει, πράγμα που ψυχολογικά θα την καταστρέψει. Γιατί δε νομίζω να θέλει να θυσιάσει το να αρέσει για να ζήσει.
Αυτό που λέω είναι να βάλει κιλάκια, να γυμναστεί και να κάνει πιασιματάκια γιατί έτσι θ' αρέσει πραγματικά. Κι αυτό είναι εγγύηση, στα 35 ή στα 105 κιλά ποιος να την πλησιάσει? Οπότε αν θέλει να ζήσει και να αρέσει, αφού την καίει τόσο, ας βάλει τα κιλάκια που πρέπει.
17-07-2008, 01:06 #255
Διαφωνώ με το ότι δεν είναι σημαντικό να είναι ποθητή κι όμορφη. Φυσικά κι είναι καλό και θεμιτό αυτό αρκεί να μην είναι σκοπός ζωής. Εσύ έτσι όπως το παρουσιάζεις της λες να πάψει να είναι ποθητή για να ζήσει, πράγμα που ψυχολογικά θα την καταστρέψει. Γιατί δε νομίζω να θέλει να θυσιάσει το να αρέσει για να ζήσει.
Αυτό που λέω είναι να βάλει κιλάκια, να γυμναστεί και να κάνει πιασιματάκια γιατί έτσι θ' αρέσει πραγματικά. Κι αυτό είναι εγγύηση, στα 35 ή στα 105 κιλά ποιος να την πλησιάσει? Οπότε αν θέλει να ζήσει και να αρέσει, αφού την καίει τόσο, ας βάλει τα κιλάκια που πρέπει.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία