Είμαι ανορεξική και καλύτερα από ποτε. - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 21 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 307
    Τι να πω.....εχω μεινει, πραγματικα με ολα αυτα.....
    Ευχομαι και για τις δυο σας (Ναταλακι και Μελινακι) να πανε ολα καλα και να απολαυσετε το δωρο της ζωής που σας δώθηκε με τοση απλοχερια...
    Εγώ, μετα από αυτή τη συζητηση χαίρομαι για τα 70κιλα μου και το 1,70 υψος μου.....ειμαι υγιής,παω το γυμνατηριακι μου, ααααν καταφερω να χασω αυτα τα 5 ρημαδοκιλα που θελω, εχει καλώς, αν όχι, παλι εχει καλώς....
    Το σιγουρο ειναι, οτι δεν θα αφήσω κανεναν ξανα να με επιρρεασει και να με πληγώσει.....γιατι αυτη ειναι μια απο τις πιο βασικες αιτίες που μας οδηγουν στην διαταραχη...

melina, συγγνώμη αν θα σε στενοχωρήσω με αυτό που θα σου πω αλλά δε διαφερουμε και πολύ. Είναι απολύτως φυσικό να μη θεωρείς ότι είσαι ανορεξική γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να το παραδεχτει κάποιος αν βέβαια πρώτα έχει αντιληφθεί τι πραγματικά του συμβαίνει. Αν συνεχίσεις έτσι, το ενα σάντουιτς σε λίγο θα γίνει μισό, το μισό μια μπουκιά και έπειτα τίποτα... Ακου, γιατί σου μιλάει μια ανορεξική και πίστεψε με δε μου αρέσει καθόλου να το παραδέχομαι ότι είμαι. Τα πράγματα είναι δύσκολα, το στομάχι κλείνει... Να είσαι σίγουρη πως ούτε εγώ σκεφτόμουνα τις συνέπειες που θα είχε όλη αυτή η "δίαιτα" στη ζωή μου. Ξέρω ακριβώς πως σκέφτεσαι: τι θα βλάψει να χάσεις μερικά κιλά ακόμη??? Δε χρειάζεται να είναι κάποια πάρα πολύ αδύνατη για να είναι ανορεξική. Στην αρχή του όλου αυτού δράματος δε σκέφτεσαι την απόκτηση ενός πάρα πολύ αδύνατου σώματος αλλά την απώλεια μερικών κιλών. Κάθε φορά που επιτυγχάνεις το στόχο σου θέλεις να χάνεις όλο και περισσότερο. Αργά θα αντιληφθείς που οδηγει αυτός ο μονόδρομος. Πίστεψε με, το βιώνω.

Originally posted by Natalia
    maria_17,
    εμένα δε μου έχει τύχει ποτέ αυτό που συναίβει στη φίλη σου στο δρόμο. Όσο για τα μοντέλα, ευχαριστώ που με παραλληλίζεις με αυτά αλλά πιστεύω πως ήταν ακόμη πιο αδύνατα από εμένα. Έχεις τη δική σου άποψη για τα ελκυστικά κορμιά άκρως αντίθετη από τη δική μου. Κάποιος ανέφερε κάποτε πως είμαι όλο κόκαλα αλλά ήταν ο πρώτος και ο τελευταίος. Δεν του έχω ξαναμιλήσει ποτέ ως τώρα και όχι μόνο εγώ αλλά και όλη μου η παρέα. Κατά τη δική μου άποψη ελκυστικό δεν είναι το σώμα με καμπύλες...
    Eυχαριστεις που σε παραλληλιζει με μοντελα τα οποια εχουν πεθανει;Και εχουν πεθανει λογω ανορεξιας;

Ναταλια μου,να σε ρωτησω κατι;Σε γιατρο εχει τυχει το τελευταιο καιρο να πας;Για τυπικες εξετασεις ας πουμε...Περιοδο εχεις;;Αγορι εχεις;;;

Θελεις να μας πεις οτι θελεις να χασεις κι αλλο βαρος;Ποσο ειπαμε οτι εισαι;Και θελεις να πας κατω απο 30 κιλα;Οταν κοιταζεσαι στον καθρεφτη ματακια μου τι βλεπεις;Αποκρουστικα κοκαλα η λιπος που θελεις να ξεφορτωθειςς;;

Ειλικρινα με εχει προβληματισει παρα πολυ η περιπτωση σου...:(

Senior Member
    Ναταλια επειδη καταλαβα απο τις δημοσιευσεις σου στην μελινα οτι εχεις συνηδηση τι του συμβαινει πολυ καλα,και οτι γνωριζεις την κατασταση σου ,αρα γνωριζεις και την λυση,θεωρω οτι απο ενα σημειο και μετα γινομαστε φορτικοι και κουραστικοι και απεναντι σου.

Αλλωστε μανα μου απο την στιγμη που ''δινεις μυαλο'' στην μελιτα ''εχεις και μυαλο''και για εσενα!!

Ευχομαι τα καλυτερα γιαεσενα!!
    Και παλι εαν χρειαστεις εδω ειμαι για οτιδιποτε!!Ακομα και ενα σκετο μουχαμπετι το κανουμε οτι ωρα θελεις!!

ΦΙΛΙΑ!!!

Junior Member
    Geia sas paidia ...tha ithela na sas po oti gia mena den xriazete na anisixite vre paidia xero pote prepei na stamatiso i pote kati den paei kala ...kalitera natalia mou esi na deis ti tha kaneis giati esi pragmatika katalamveneis oti kati den paei kai kala kai omos den kaneis tipota...zita voithia apo kapio diko sou...kala oi dikoi sou den katalavan tipota?

Member
    ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΕΙΧΑ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΩ . I AM BACK
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΟΙ ΦΡΟΙΔΙΣΤΕΣ
    ΠΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΣΤΕΣ ....ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ .....ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ .....ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΑ ΕΙΣ ΕΣ.....ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΦΡΟΙΔ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΕΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΝΟΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ,ΤΙς ΕΙΣ ΒΑΘΟς ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ... ΕΣΚΙΖΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ....ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΙΞΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΠΛΑΚΑ .....ΔΕΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗς ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΛΛΕΣ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ .....(ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ :))
    ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .
    THANK YOU

Member

Member
    Natalia, μπορείς να μου πείς το ύψος σου και τα κιλά σου πριν γίνεις ανορεξική και πόσα είσαι τώρα;

Senior Member
    Originally posted by melina
    Geia sas paidia ...tha ithela na sas po oti gia mena den xriazete na anisixite vre paidia xero pote prepei na stamatiso i pote kati den paei kala ...kalitera natalia mou esi na deis ti tha kaneis giati esi pragmatika katalamveneis oti kati den paei kai kala kai omos den kaneis tipota...zita voithia apo kapio diko sou...kala oi dikoi sou den katalavan tipota?
    πότε δηλαδή κατα τη γνώμη σου, ειναι αυτο το "πότε"?
    μπορείς να μας το περιγράψεις λίγο πιο συγκεκριμένα?

το πότε είναι όταν φτάσεις σε ενα συγκεκριμενο βαρος που ηδη ξερεις, και αν ναι, ποιο ειναι αυτο?
    εαν το ποτε ειναι "οποτε νοιωσεις καλα με το σωμα σου", σε πληροφορω οτι αυτο το ποτε το ξερει και η ναταλια που την αμφισβητεις.
    απλα θεωρει οτι δεν εχει φτασει ακομα...

εαν φανταζεσαι οτι τα κοριτσια που πασχουν απο ανορεξια ειναι τρελαμενα φρικια με δυο κεφαλια, εχεις πολυ μεγαλο λαθος. ειναι κανονικα κοριτσια που ζουν αναμεσα μας, μονο που για καποιους λογους πολυ συγκεκριμενους αλλα και πολυπλοκους και δυσεπιλυτους, τρωνε ενα φλας και αντιμετωπιζουν το περιττο βαρος που θεωρουν οτι εχουν, οχι με μια υγειινη και ισορροπημενη διατροφη, αλλα με παρατεταμενη αφαγια, με ενα σαντουιτς για 3 μερες, με σκετο καφε με λιγο γαλα, με κατι τετοιες επιλογες.....

σου θυμιζει τιποτε?

Senior Member
    Originally posted by Natalia
    melina, τι να πω? Το να λες "άλλα δύο κιλά να χάσω μέχρι τότε" είναι σαν να ακούω τον ίδιο μου τον εαυτό. Να ξέρεις ότι όταν φτάσεις τα 50 κιλά μετά θα θες να χάνεις κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο.......... ακόμη και να μη το σκέφτεσαι τώρα. Το θέμα είναι ότι αν μπεις σε αυτό τριπάκι να ξέρεις ότι δύσκολα ξεφεύγεις έπειτα. Οι θυσίες είναι πολλές. Και ο δικός μου μεγάλος φόβος είναι να γυρίσω πίσω στην πιο άθλια εποχή της ζωής μου που είχα παχύνει. Δεν πάει να πει όμως ότι ο φόβος μου έχι βάσεις λογικής. Το ότι σκέφτεσαι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με εμένα δε θα έπρεπε να σου λέει κατι? Ξέρω πόσο ωραίο ακούγεται να σου λένε πως αδυνάτισες αλλά ένα αδύνατο σώμα δε συνεπάγεται πως είναι και υγιές και στο λέω επειδή το βιώνω καθημερινά.
    Ναταλια μου, μπορεις να μου λυσεις μια απορια σε παρακαλω πολυ?
    για ποιον λογο την επιλογη που θεωρεις καλη για τον εαυτο σου δεν την θεωρεις καλη για μια αλλη κοπελα?
    ακομα κι αν δεν εισαι τοσο ευτυχισμενη οσο μας ειπες στην αρχη, διοτι υπαρχουν και δυσκολιες και ασχημες στιγμες και πολυς πονος οπως καταλαβαινω, εσυ συνεχιζεις...
    αυτο σημαινει οτι ζυγιζοντας τα πραγματα, η ευχαριστηση που παιρνεις απ την επιλογη σου ειναι μεγαλυτερη απο τα προβληματα κι απο τον πονο...

γιατι να μη το κανει και η μελινα λοιπον, απο τι προσπαθεις να την προφυλαξεις, απο την ευτυχια?

Senior Member
    και μια ομολογια...
    καθως εβλεπα τις φωτος απο τα σκελετωμενα μοντελα, πηρα ενα κουτι μερεντα κι εφαγα περιπου το 1/3...
    δεν το κανα γιατι νοιωθω οτι κινδυνευω να περασω στην ανορεξια ουτε μου ανοιξε την ορεξη το θεαμα,ηταν μια αυθορμητη αντιδραση, μια μικρη επανασταση στην πλυση εγκεφαλου που εχει στειλει τοσες κοπελες στον θανατο, κι ενα μνημοσυνο..

marou_laki,
    Πάντα ήθελα να μοιάζω με μοντέλο...ματαιοδοξία, ε?
    Έχω πάει σε γιατρό τελευταία και με το ζόρι με έβαλαν να κάνω εξετάσεις αίματος. Ο γιατρός μου λέει πως αν δεν έχω ήδη ανορεξία (μιας και εγώ του αρνούμαι όλα τα συμπτώματα), λέει πως σίγουρα είμαι στα πρόθυρα. Περίοδο δεν έχω, πράγμα που μπορώ να πω ότι με χαροποιεί ιδιαιτέρως. Αγόρι έχω. Θέλω να χάσω βάρος, να πάω περίπου 35 κιλά. Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη βλέπω πως καλό θα ήταν να αδυνατίσω λίγο, να χάσω από τα πόδια...

Δεν έχω καμία σχέση με τις φωτο που στέλνεις.

Junior Member
    Geia sas kai apo mena..ego simera eimai se xalia katastasi...exo varethei ta panta a peristrefonte giro apo to fagito etsi apofasisa na min xanafao mexri na einai aparetiti anagki...Eimai se apelpistiki katastasi...exo misisei pleon to fagito kai otan leo to miso enoo to MISO..de thelo na akou gia ayto exo varethi ayto to pragma pou me kanei na niotho toso asxima:(
    Natalia exis msn??

dexa,
    δε δίνω μυαλό σε κανέναν απλά λέω τι θα ακολουθήσει γιατί ούτε καν σκεφτηκα στην αρχή ότι θα φτάσω σε αυτήν την κατάσταση. Τώρα πια έχω συνείδηση του τι συμβαίνει και εξακολουθώ να θέλω να μείνω εκεί. Η λύση δεν είναι εύκολη και ίσως η ανορεξία να είναι ο τρόπος ζωής μου.

maria_17, η lindsay lohan ήταν το προτυπό μου πριν την Kate Moss.
    Σχετικά με τα κιλα που με ρωτάς... Λόγω κακής διατροφής είχα φτάσει το ανώτατο βάρος μου 49 κιλά. ʼρχισα δίαιτα και τώρα είμαι 37 κιλά. Έχω ύψος 1,70cm.

Page 7 of 21 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast