Είμαι ανορεξική και καλύτερα από ποτε. - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 21 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 307
    2sweet2b4go10,
    όπως είδες το μνμ μου δεν απευθυνόταν σε εσένα. Η διαφορά μεταξύ της ανορεξίας και των άλλων ασθενειών είναι ότι η ανορεξία είναι αποτελέσμα προσωπικών επιλογών, εσύ ο ίδιος την προκαλείς στον εαυτό σου ή μήπως και με το διαβήτη συμβαίνει το ίδιο?????
    Πολύ σωστά διάβασες τον τίτλο μου εγώ είμαι ανορεξική και το έχω συνειδητοποιήσει, δε μπορεις να φανταστείς όμως πως ακούγεται στα αυτιά μου και στα αυτιά κάθε ανορεξικής αυτός ο χαρακτηρισμός από στομάτα άλλων.
    Ποτέ δεν υπονόησα ότι έχεις πρόβλημα αντίληψης και σου επαναλαμβάνω πως το μνμ μου δεν απευθυνόταν σε εσένα.

Member
    Natalia, αλήθεια πόσο καιρό έχει να βάλεις φαγητό στο στόμα σου; Το γνωρίζεις ότι 20 μέρες χωρίς φαγητό πεθαίνεις οριστικά;

Senior Member
    Originally posted by Natalia
    2sweet2b4go10,
    όπως είδες το μνμ μου δεν απευθυνόταν σε εσένα. Η διαφορά μεταξύ της ανορεξίας και των άλλων ασθενειών είναι ότι η ανορεξία είναι αποτελέσμα προσωπικών επιλογών, εσύ ο ίδιος την προκαλείς στον εαυτό σου ή μήπως και με το διαβήτη συμβαίνει το ίδιο?????
    Πολύ σωστά διάβασες τον τίτλο μου εγώ είμαι ανορεξική και το έχω συνειδητοποιήσει, δε μπορεις να φανταστείς όμως πως ακούγεται στα αυτιά μου και στα αυτιά κάθε ανορεξικής αυτός ο χαρακτηρισμός από στομάτα άλλων.
    Ποτέ δεν υπονόησα ότι έχεις πρόβλημα αντίληψης και σου επαναλαμβάνω πως το μνμ μου δεν απευθυνόταν σε εσένα.
    αν σαν προσωπικη επιλογη θεωρεις την ακατανικητη επιθυμια καποιου να αδυνατιζει μεχρι αφανισμου του, αν σαν προσωπικη επιλογη θεωρεις το οτι βλεπει στο καθρεφτη ενα χοντρο σωμα οταν κοιταζει ενα λιποσαρκο σωμα, τοτε μπορω να πω οτι τετοιες "προσωπικες επιλογες" θεωρω κι εγω την βουλιμια και την παχυσαρκια, οπου κανεις δεν θελει να ζει οπως ζει, αλλα εχει την περιεργη "προσωπικη επιλογη" να συνεχιζει να το κανει, η αν θελεις και τετοια προσωπικη επιλογη θεωρω την λαθος διατροφη καποιου που τον οδηγει στον ζαχαρωδη διαβητη παρολο που το ξερει.....αρα υπο αυτη την εννοια, ολες τις παραπανω ασθενειες τις προκαλει κανεις μονος του στον εαυτο του...
    θες να το λεμε "προσωπικη επιλογη" αυτο? οκ...

και ναι, θεωρω το ιδιο ακριβως αν σου πω οτι πασχεις απο ανορεξια οσο κι αν μου πεις εσυ οτι πασχω απο παχυσαρκια η αν πουμε οτι καποιος αλλος πασχει απο βουλιμια...ειναι ολες ασθενειες της ψυχης....εχεις καποια αλλη αποψη γι αυτες?

οσο για το αν μιλουσες για το μηνυμα μου, επειδη ακολουθησε το μηνυμα της σουγκαρ που απαντουσε στην μελινα, η οποια μελινα θεωρησε οτι την χαρακτηριζω μιλωντας για τον διαλογο δυο ανορεξικων γυναικων, υπεθεσα οτι μιλουσαμε οοοοολοι εμεις για το ιδιο θεμα :) :) :) :)
    ειχα λαθος?

τωρα, το αν επιλεγουμε να μιλαμε για τα πραματα με το ονομα τους, τουλαχιστον μεταξυ μας, που εχουμε βγαλει οι περισσοτεροι απο μας του κοσμου τα εσωψυχα μας εδω μεσα, σε ομοιοπαθεις, και μαλιστα ανωνυμα, η αν ακομα και τοτε θες να κρυβουμε την αληθεια απ τον ιδιο μας τον εαυτο για να μην τρομαξουμε και να αποφευγουμε τους "χαρακτηρισμους" , ειμαι σε θεση να δεχτω οτι αυτο ΕΙΝΑΙ μια προσωπικη επιλογη...

Senior Member
    Συμφωνώ με την 2sweet. Επειδή έχω περάσει από όλα τα στάδια των διατροφικών διαταραχών, δε θα το χαρακτήριζα προσωπική επιλογή, αλλά μάλλον σαν αδιέξοδο... Τώρα μπορεί να σου φαίνεται ότι το ελέγχεις και ότι το κάνεις επειδή εσύ το θέλεις, αλλά όταν αρχίζεις να παρουσιάζεις βουλιμικά επεισόδια ή όταν εισαχθείς στο νοσοκομείο (άλλη επιλογή δεν υπάρχει, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα σου συμβεί ένα από τα δύο) τότε θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν το έκανες από προσωπική επιλογή αλλά σαν έναν τρόπο να αφήσεις στην άκρη κάποια άλλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προβλήματα και να ασχοληθείς με κάτι άλλο, στην προκειμένη περίπτωση το σώμα σου.

Member
    Ναταλίααααααααα δώσε σημεία ζωής βρε παιδί μου. Τι κάνεις;;

maria_17.
    Εδώ είμαι και πάλι. Είμαι άθλια ψυχολογικά αλλά σωματικά πάνω κάτω τα ίδια......................
    Εσύ τι κάνεις???

Member
    Και εγώ τα ίδια..Προσπαθώ να χάσω ακόμα 5 κιλα...Πόσο καιρό έχει να φας και πόσα κιλά είσαι τώρα;

maria_17,
    αν επιτρέπεται πόσα κιλά έχεις χάσει μέχρι τώρα και πόσα κιλά θέλεις να φτάσεις? Είμαι 35 κιλά -όπως βλέπεις έχασα άλλα δύο- αλλά πίστεψε με τώρα πια δεν αισθάνομαι και πολύ περήφανη. Τρώω κάθε μέρα, μη φανταστείς κανονικό γεύμα αλλά τουλάχιστον κάτι βάζω στο στόμα μου. Νίωθα άθλια. Νιώθω ότι πρήζομαι όλο και περισσότερο. Αισθανομαι ότι θα εξφενδονιστώ και θα εκραγώ με την κάθε μπουκίτσα. Δε ξέρω αν το έχεις βιώσει ακόμα αλλά εκτός των άλλων υπήρχαν κάποιες στιγμές που το ήξερα ότι καταρρέω. Δε θέλω να πάρω κιλά, γιατί πολύ απλά αν πάρω κιλά θα είμαι ακόμη πιομ δυστυχισμένη αλλά δεν έχω σκοπό να πεθάνω -αν και υπάρχουν στιγμές που το εύχοκμαι- πριν καταφέρω κάποια πράγματα στη ζωή μου. Πίστεψε με θέλω να χάσω βάρος αλλά καταρρέω και το νιώθω.
    Δε μπορώ να πω σε εσένα ήσε κάποια άλλη κοπέλα να μη χάσει βάρος. Απλά σου λέω να προσέχεις... Πρόσεχε...

Senior Member
    natalia
    ευχομαι και ελπιζω, αν καποια στιγμη αποφασισεις οτι θελεις να γινεις υγειης για να ζησεις και να καταφερεις ολα αυτα που ονειρευεσαι, να μη διστασεις να ζητησεις βοηθεια...
    κι ευχομαι αυτο να γινει συντομα..

Senior Member
    ναταλακι ειμαι εδω...ειμαστε εδω!...
    η ζωη ειναι μικρη και την χανεις..35 κιλα κοριτσακι μου???
    δεν αξιζει..η μονη εκφραση που μπορω να πω ειναι αυτη: ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!..

Member
    Εγώ είμαι 1.65 και 60 κιλά. Κάνω δίαιτα (προσπάθω να κάνω) για να χάσω ακόμα 5. Θέλω να φτάσω στο ιδανικό μου βάρος -10 πόντους κάτω απ' το ύψος-. Ναταλία μου 35 κιλά είναι πολύ λίγα. Κάνεις μεγάλο κακό στον εαυτό σου. Σε παρακαλώ προσπάθησε να τρως κάτι και δεν το νομίζω να βάλεις κιλά αφού τα έχασες. Αν και στα 45 να φτάσεις δηλαδή δεν θα ήταν κακό..Ακόμα και το πρότυπό σου η Kate Moss,άν και ανορεξική ήξερε σε ποιό σημειό θα σταματούσε. Σκέψου το καλά Ναταλία..Αν δεν το κάνεις για σένα καν' το για τους άνθρωπους γύρω σου που σε νοιάζοντε και σ' αγαπάνε.

Senior Member
    Αυτό το όριο : 10 πόντους κάτω από το ύψος είναι μεγάλο ψέμα.Δεν ισχύει για όλους τους ανθρώπους και δεν είναι μέτρο για να μπορείς να υπολογίσεις το ιδανικό βάρος.Με το Δείκτη Μάζας Σώματος μπορείς να έχεις μια πιο σωστή τιμή.

Junior Member
    Γεια σας παιδιά ...παει καιρός να γραψω επειδή ήμουν διακοπές ...εδω τι γίνετε ? καμιά ιδέα για απώλεια βάρους ?

melina,
    πως πέρασες στις διακοπές σου? Καλά ελπίζω... Τίποτα καινούργιο εδώ, ξέρεις...τα ίδια. Καμία καινούργια ιδέα για απώλεια βάρους...

Senior Member
    Μελινα
    καλως ηρθες :) ολοι εδω οπως βλέπεις..τα ιδια κια τα ιδια..... λιγο ετσι και λιγο αλλιως...εσυ πως πας?

Ναταλια
    πως τα περνας? ελπιζω και υποθετω οτι η απουσια ηταν για διασκεδαση :)

Page 9 of 21 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast