Είμαι ανορεξική και καλύτερα από ποτε. - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 21 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 307
    Junior Member
    lol!

Junior Member
    vag555 δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει σε τι site εισαι. εδώ δεν κάνουμε πλακίτσα συζητάμε για τις ανησυχίες μας. δεν είναι επίθεση προτροπή να μην απαντάς έτσι.

Member
    πωπω παιδια διαβαζω τοση ωρα κ εχω μεινει μ***ς..πως ειναι δυνατον να ειναι 37 κιλα??επισις να πω οτι παιζει ρολο ο σκελετος...πι8ανον η ναταλια να εχει πολυ ελαφρια σκελετικη κατασκευη κ ετσι τα 37 κιλα (που βεβαια μου ακουγονται εξωφρενικα λιγα) να μν δειχνουν ετσι οπως φανταζομαστε..

εγω ειμαι 1.74 κ τελευταια πηγα στα 65 κιλα απο 62-63 π ημουν...και το πιο συχνο πραγμα που ακουω τελευταια ειναι οτι ειμαι "μιση μεριδα" και "σα σπουργιτι" και αυτο απο γυμναστριες απο συμμαθητες αγορια και απο τον πατερα μου ο οποιος σαν προτυπο καλυτερου σωματος εχει thn naomie cambel (το σκοτωσα :P)

κοπελες της ηλικιας μου μ λενε η οτι "Εχεις πολυ ωραιο σωμα" η "μιση μεριδα εισαι"

η μανα μου μ λεει "μια χαρα εισαι,τι ηθελες να σαι πετσι και κοκκαλο??"

πραγματικα δε ξερω τι να πιστεψω...τη ζυγαρια που δειχνει ενα κανονικοτατο βαρος κ μαλλον γεματου κοριτσιου?...τα λογια αυτων που μ λενε οτι ειμαι πετσι και κοκκαλο?...αυτων που μ λενε οτι ειμαι μια χαρα?..αυτων που μ λενε οτι εχω ωραιο σωμα??..η τελικα ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΜΟΥ που μου λεει οτι πρπ να χασω 5 κιλα???

εχω μπερδευτει οσο δε παει...

περιτο να πω οτι ειμαι βουλιμικη κοντα 7 μηνες...κ προσπαθω να σταματησω..κ εκει που το εχω κοψει για σημαντικο διαστημα....κατι γινεται και ξανα απ την αρχη,,,

Junior Member
    alice μου και εγω ομοιοπαθουσα ειμαι. ημουν 63 κιλα και εφτασα 42 με 1.58 υψος.για ενα διαστημα ζουσα με μαρουλια. μετα αρχισα να τρωω κανονικα και τωρα αν μια μερα φαω πολυ την αλλη τρωω πολυ λιγο. δε ξερω τι εχω παθει αλλα οποτε κοιτιεμαι στο καθρεφτη θελω να χασω και αλλα κιλα και μου εχει γινει εμμονη ιδεα ενω ολοι μου λενε οτι ειμαι πετσι και κοκαλο και οτι δεν μαναγνωριζουν. μηπως δε πρεπει να ακουμε τι μας λεει ο ενα ς και ο αλλος και να αγαπησουμε τον εαυτο μας ετσι οπως ειναι.Αγαπώ τον εαυτό μου, σημαίνει ότι ενδιαφέρομαι γι αυτόν, τον φροντίζω, του αναγνωρίζω το δικαίωμα να υπάρχει και να εκφράζεται αυθεντικά. «ʼτομα χωρίς αγάπη για τον εαυτό τους, κι επομένως χωρίς αυτοεκτίμηση», τείνουν να παραμελούν τον εαυτό τους και σε ακραίες περιπτώσεις να αυτοκαταστρέφονται».πιστε� �ω οτι εισαι μια χαρα και εχεις το ιδανικο βαρος.φιλακια

Παιδια τι εγινε τελικα αυτη η κοπελα η Ναταλια?Εχει κανενας νεα της?

Member
    παντως τελικα νομιζω οτι η ζυγαρια δεν ειναι και οτι πιο αξιοπιστο ...κοπελες με το δικο μου σωμα ειναι πολυ ελαφρυτερες απο μενα...κ αλλες πολυ αδυνατες(πολυ ομως) ειναι μολις 5-6 κιλα κατω απ το υψος τους...

αρετη μου εγω απο μικρη το λατρευα το φαγητο...ηταν μια μεγαλη μου απολαυση...οσο μεγαλωνω προσπαθω να το "μισησω" γιατι θελω πραγματικα να εχω ενα ομορφο, λεπτο, χωρις καμπυλες σωμα...κ οταν λεω καμπυλες δεν εννοω στηθος ή γλουτους...εννοω μια φλατ εντελως κοιλια χωρις πατσαδες ,χωρις πιασιματα, σφιχτη... και ποδια λεπτα και γραμμωμενα...αυτο προσπαθω να πετυχω..

το περασμενο καλοκαιρι εκανα μια διαιτα...που ετρωγα μονο φρουτα κ γιαουρτια 0%...κατω απο 700 θερμιδες τη μερα...και παρ ολο που εχασα ελαχιστα κιλα (2-3)...οσοι με ειδαν μετα το καλοκαιρι δε με αναγνωριζαν και με ρωταγαν "πως αδυνατισες ετσι και με τι τρεφοσουν το καλοκαιρι?).(αυτο ακομα να καταλαβω πως εξηγειται...υποθετω οτι ειναι υπερβολες..ολοι εχουν ταση να υπερβαλλουν)

βεβαια ολο αυτο εχει εξελιχθει σε αρρωστια γτ πλεον δε βρισκω τη δυναμη να συγκρατησω τον εαυτο μου στη θεα του φαγητου...κ συνεπαγονται εμετοι

Junior Member
    αχ....τι να πώ κι εγώ?
    Λοιπόν...για να ξεμπλοκάρουμε μερικές απόψεις ας συζητήσουμε το τι σημαίνει αδύνατος...Λοιπόν, αδύνατος φίλες και φίλοι μου καλοί κι αγαπημένοι, δεεεεεεν είναι αυτός-ή που έχει ωραίο σώμα και που τα αντίθετο φύλο ξετρελαίνεται μαζί του-της και που ανοίγονται όοοοοολοι πια οι επαγγελματικοί ορίζοντες! Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές και ας μην καταργούμε την επαφή μας με την ελληνική γλώσσα! Αδύνατος είναι αυτός που δεν έχει δύναμη -δηλαδη ο αδύναμος-, είναι ο ανίσχυρος, ο ακατόρθωτος και ο ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΡΩΣΤΟΣ.... "Αδυνατώ", αγαπητή μου συνομίληκη Ναταλίτσα, σημαίνει ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΥΝΑΜΗ..... Και πως να μην έχεις δύναμη όταν έχεις ύψος 1.70 και βάρος.........μόλις 39 κιλα!! Αν προσπαθήσεις να καταλάβεις, θα συνειδητοποιήσεις την κρισιμότητα της κατάστασής σου...Είμαι σίγουρη ότι τα έχεις ξαναακούσει αυτά, αλλά άκου κι αυτό : ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΤΕΣ...ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ.....Αν έχεις όνειρα δηλαδή για μόντελινγ, ΒΑΛΕ ΚΙΛΑ...Δεν είπα να γίνεις υπέρβαρη ή παχύσαρκη...ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ....Να γίνεις κανονικη, για να μην κάνιυν ανατομία πάνω σου με γυμνό μάτι...Για να μην αισθάνονται αηδία όταν σε βλέπουν...Συγνώμη αν μιλάω σκληρά, αλλά ο θάνατος πλησιάζει, και δε σηκώνει διαπραγματεύσεις...Αν πιστεύεις στο Θεό, που σου έδωσε την ευκαιρία να ζήσεις φυσιολογικά, τότε κάνε αυτό που σου λέμε...Γίνε κανονική! Μήν πετάς στην άκρη το δώρο αυτό του Θεού, ούτε τα όνειρά σου....Σε παρακαλώ να ξανασκεφτείς τις πράξεις σου και να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου....

Junior Member
    εχεις δικιο βρε Θαλεια μου αλλα αν σε παρει η κατω βολτα παει σε πηρε οπως πηρε και μενα.. εχω χασει τοσα κιλα και ωρες ωρες οταν κοιτιεμαι στο καθρεφτη θελω να χασω και αλλα ενω ο φιλος μου μου λεει οτι αn χασω και αλλο dε θα βλεπομαι, θα ειμαι σαν φαντασμα, να φανταστεις με βαζει με το ζορυ να τρωω!ευτυχως ακομη δεν προλαβα να φτασω στα προθυρα εμετου οπως η alice.Αυτό που πρέπει επιτέλους να καταλαβουμε, είναι να γίνουμε γυναίκες με ταμπεραμέντο, που η καθεμία θα έχει το δικό της στιλ και όχι να έχουμε πρότυπα αυτά τα φωτομοντέλα που πεθαίνουν της πείνας !Φτιαχτείτε στο καθρέφτη σας, κλείστε το ματάκι σας στον εαυτό σας και πείτε «είμαι μια ξεχωριστή γυναίκα ! Μα πάνω από όλα, είμαστε η καθεμία μας, μια και μοναδική όμορφη γυναίκα!
    Να είμαστε γυναίκες με προσωπικότητα, γυναίκες που να ξέρουμε τι θέλουμε!θα μου πειτε τωρα πως μιλαω εγω που ειμαι ομοιοπαθουσα?απλα θελω να περναω και καποια μηνυματα αισιοδοξιας, μη μας παρει και τελειως απο κατω..ετσι δεν ειναι βρε κοριτσια?

Θέλεις να είσαι ανορεκτική??

Συγχωρέστε με για το μακροσκελές του post, αλλά είναι μετάφραση ενός ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥ κειμένου που εντόπισα σε ιστοσελίδα ανορεκτικών και πραγματικά ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ:

«Λοιπόν? Νομίζεις ότι η πείνα είναι ο καλύτερος τρόπος να χάσεις βάρος, έτσι? Νομίζω ότι μάλλον διαβάζεις πολλά παραμύθια. Λοιπόν, αυτά που θα πω δεν είναι παραμύθι. Ούτε είναι απλά διατροφική διαταραχή. Είναι ξεκάθαρα μια Κόλαση. Αλλά αφού το θέλεις, θα προχωρήσω και θα σε προετοιμάσω για την Κόλαση. Θα μάθεις τι ακριβώς πρόκειται να σου συμβεί. Αν αυτά που θα σου πω δεν σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις πόσο ανόητα προχωράς προσπαθώντας ν?αναπτύξεις την Ανορεξία σου, τότε θα σου ευχηθώ καλή τύχη στη δολοφονία του εαυτού του. Γιατί αυτό θα κάνεις: θα σκοτώσεις τον εαυτό σου.
    Η μεγαλύτερη ειρωνεία σε όσους παλεύουν να χάσουν βάρος πεινώντας είναι ότι ο μισός χρόνος περνάει άπρακτος. Στοιχηματίζω πως σκέφτεσαι παράλογα ότι θα γίνεις ξαφνικά λεπτή και γοητευτική, έτσι? Λάθος. Δεν θα γίνεις γοητευτική και στην πραγματικότητα θα παίρνεις κιλά. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: η παράνοια είναι σίγουρα τμήμα του τρόπου που σκέφτεσαι. Το μυαλό σου δεν θα σου ανήκει πλέον. Πές του ΑΝΤΙΟ, λοιπόν κι εύχομαι να μην απολαύσεις την εμπειρία?
    Όσο λιγότερο τρως, τόσο πιο χαμηλά πάει ο μεταβολισμός σου. Πεινάς και ξαναπεινάς κι ούτε γραμμάριο χάνεις? ή είσαι τόσο «τυχερή» που αν και πεινάς και ξαναπεινάς, εν τούτοις κερδίζεις βάρος. Το σώμα σου μοιάζει να έχει «κατεβάσει ρολλά» και τα κιλά σου δεν λένε να φύγουν.. Παρόλο που δεν χάνεις βάρος, παραμένεις γαντζωμένη σ?αυτό τον τρόπο ζωής. Ακόμα δεν είσαι σε θέση να σταματήσεις. Τη στιγμή που το σώμα σου θα υποφέρει απ?την ασιτία, εσύ θα είσαι πολύ μακριά απ?την εξής απροσδόκητη σκέψη: «Αχ.. δεν καταφέρνω τίποτα? μάλλον θα αρχίσω να ξανατρώω». Όχι? θα είσαι απελπισμένη, θα τρως λίγο και όλο πιο λίγο και θα δουλεύεις όλο και περισσότερο. Ξαφνικά, δεν θα είσαι ΙΚΑΝΗ να δουλέψεις πλέον. Οι μύες σου θα σταματήσουν να συνεργάζονται. Θα πανικοβληθείς και θα προσπαθήσεις να φας έστω και λίγο για να αντισταθμίσεις κάπως την αδυναμία σου (απλό σχήμα λόγου αυτό που σου λέω, αφού φυσικά δεν χάνεις βάρος). Τότε όμως δεν θα μπορείς να φας. Μόλις και μετά βίας θα τρως τόσο, ώστε να μένεις ζωντανή και δεν θα μπορείς να το σταματήσεις. Δεν θα γίνει όπως ήθελες κι όμως, ακόμη δεν θα μπορείς να το σταματήσεις και άσχετα απ?αυτό, δεν θα μπορείς να δεις την αλήθεια. Ποτέ δεν θα ξέρεις πώς πραγματικά φαίνεσαι. Μπα.. ανεξάρτητα από τις σκέψεις σου, μάλλον ζυγίζεις περίπου 200 κιλά? Αυτό είναι αλήθεια, είτε ζυγίζεις 75 κιλά είτε 35 κιλά. Θα είσαι χοντρή. ΠΑΡΑΝΟΙΑ είναι η σωστή λέξη έτσι? Ναι, μάλλον είσαι μια απ?τις τόσες και τόσες «τυχερές» που δεν χάνουν βάρος. Αλλά μη στέκεσαι εκεί και σκέφτεσαι ότι δεν πρόκειται να αρρωστήσεις. Δεν είναι αλήθεια? καθόλου. Το δέρμα και τα μαλλιά σου είναι ξηρά, τα δόντια σου χάλια, η περίοδός σου έχει σταματήσει, τα κόκκαλά σου πονάνε, οι μύες σου μουδιάζουν.. λοιπόν δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεις. Ακόμα το θέλεις βέβαια. Μετά απ?όλα αυτά, δεν θα είσαι σαν αυτές. Δεν θα είσαι μια ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Θα είσαι επιτυχημένη: Λεπτή και τέλεια. Όμορφη.
    Λοιπόν, μιας και πρόκειται να νικήσεις, να σου πω και το βραβείο, εντάξει? Είναι πολύ καλό! Θα είσαι αδύνατη. Θα είσαι αρρωστημένα αδύνατη. Τα πλευρά σου θα προεξέχουν και τα κόκκαλα των γοφών σου θα είναι μυτερά. Εσύ δεν θα τα δεις. Εσύ θα κοιτάς στον καθρέφτη και θα βλέπεις μια χοντρή. Θα βλέπεις «ψωμάκια». Θα βλέπεις τις γυναίκες που ζυγίζουν 25 κιλά περισσότερο από σένα και θ?αναρωτιέσαι γιατί δεν μπορείς να γίνεις τόσο λεπτή όσο αυτές. Θα κοιτιέσαι στον καθρέφτη κάθε μέρα και θα παίρνεις όρκο ότι έβαλες τουλάχιστον 5 κιλά. Οι άλλοι γύρω σου θα σε περνούν για τρελή, αλλά ούτε αυτό θα το βλέπεις. Ποτέ δεν θα δεις την αλήθεια. Οι άλλοι θα την βλέπουν? Θα είσαι αρρωστημένα αδύνατη.. αλλά δεν θα είσαι όμορφη και όλοι θα το βλέπουν αυτό. Εσύ όχι? θα είσαι κολλημένη στις ιδέες σου και θ?αναρωτιέσαι ότι σε λίγο θα μοιάζεις σε κείνη τη χοντρή θεία σου.. Δεν θα είσαι ελκυστική. Δεν θα είσαι. Θα έχεις μεγάλους μαύρους κύκλους στα μάτια. Το δέρμα σου θα έχει ένα χλωμό κίτρινο χρώμα, σε συνδυασμό μ?ένα ωραιότατο γκρίζο. Το μακιγιάζ δεν θα βοηθά. Μη νομίζεις, δεν θα σε βοηθήσει. Ούτε καν να το επιχειρήσεις, θα χάσεις το χρόνο σου. Χρόνο που θα ήταν καλύτερα να ξοδέψεις στην αγαπημένη σου ασχολία: να στέκεσαι και να κοιτάς το φαγητό. Φυσικά, οι άλλοι γύρω σου ούτε που θα προσέξουν ότι είσαι ωχρή. Θα είναι απασχολημένοι με τα φωτεινά χρώματα που θα φοράς για να καλύψεις το γκρίζο σου. Ό,τι κι αν επιχειρείς να κάνεις, θα οδηγεί σε κάποια μελανιά, σε μώλωπες. Ο,τιδήποτε.
    Είχες όμορφα μαλλιά? Δεν θα έχεις πια. Θα είναι ξηρά σαν άχυρο και θαμπά. Δεν θα λάμπουν. Νομίζεις ότι μια κρέμα θα τα βοηθούσε? Μπα. Δεν πρόκειται να τα βοηθήσει και δεν υπάρχει νόημα να δοκιμάσεις. Ίσως μαλακώσει για λίγο τα μαλλιά σου ?αφού χρησιμοποιήσεις μισό μπουκάλι φυσικά- αλλά δεν θα τα κάνει να δείχνουν καλύτερα. Αγόρασε μια περούκα με αλογοουρά. Θα σου χρειαστεί. Πιθανότατα, θα τη φοράς συνεχώς. Επίσης θα χρειαστείς και μια βαφή μαλλιών. Ειλικρινά ελπίζω να μην έχουν ωραίο χρώμα τα μαλλιά σου.. Γιατί σε λίγο δεν θα έχουν, ούτως ή άλλως. Ναι.. .το χρώμα των μαλλιών σου ξεθωριάζει. Γίνεται κάπως γκρίζο. Είναι ωραίο χρώμα το γκρίζο, ε? Μ?αρέσει πολύ. Νομίζω ότι το τωρινό γκρίζο-καφέ χρώμα τους ήταν οι φυσικές κόκκινες ή ξανθές ανταύγειες που είχες κάποτε? κάποτε.. ως ένδειξη αξιοπρέπειας στην εμφάνισή σου.
    Μιλώντας για μαλλιά, σου αρέσει αλήθεια η φαλάκρα? Το ελπίζω να σου αρέσει γιατί θα αποκτήσεις. Έχω μερικά υπέροχα κενά μαλλιών στο κεφάλι μου. Σχεδόν αόρατα. Ναι, αλήθεια! Έχω σέξυ τρίχες παντού. Χνούδι. Χνούδι.. είναι τέλεια! Όλα τα αγόρια το λατρεύουν και τα κορίτσια με ρωτούν πώς θα αποκτήσουν κι αυτές χνούδι. Ζηλεύουν, ξέρεις. Θα τους πω πώς το απέκτησα, λοιπόν: ΠΕΙΝΩΝΤΑΣ. Δεν θα το επιχειρήσουν ποτέ? Ξέρω γιατί. Όχι επειδή είναι έξυπνες και υγιείς, όχι, όχι.. Αλλά επειδή έχουν αδύναμο χαρακτήρα. Όχι δυνατό, όπως εγώ.
    Βέβαια καθώς μιλάμε τώρα, οι μύες μου πονάνε χειρότερα και δεν μπορώ πλέον να σηκώσω ούτε 2 κιλά βάρους, αλλά είμαι ακόμα δυνατή έτσι? Ναι.. είμαι.. γιατί ΔΕΝ ΤΡΩΩ. Κι αυτή είναι η αληθινή δύναμη ε? Απαρνήσου λοιπόν τη βασική έστω διατροφή για να ζήσεις.. Ναι.. δυνατή κι έξυπνη.
    Βάζω στοίχημα ότι είσαι μια απ?αυτές τις κοπέλες με τα αξιοζήλευτα, φυσικά μακριά νύχια. Εκείνα τα γυαλιστερά, μακρυά νύχια που ο κόσμος αναρωτιέται αν είναι ψεύτικα ή αληθινά. Κόψτα. Πήγαινε και κόψτα τώρα. Θα σπάσουν μόνο τους σε λίγο καιρό εξάλλου. Πες επίσης ΑΝΤΙΟ και στα προσφάτως γκριζαρισμένα μαλλιά σου. Όπου να?ναι, πέφτουν κι αυτά. Όταν κάνεις μπάνιο, πρέπει να καθαρίζεις 6 φορές το νεροχύτη απ?τις τρίχες που θα πέφτουν, ώστε να μπορούν να κυλούν τα νερά..
    Επίσης πρέπει να βρείς τρόπο να ξεφορτωθείς τα ταμπόν και τις σερβιέτες που χρησιμοποιούσες. Δεν θα σου χρειάζονται πλέον. Ελπίζω ότι δεν κάνεις έρωτα γιατί χωρίς περίοδο, δεν θα ξέρεις αν είσαι έγκυος ή όχι. Υποθέτω ότι θα κάνεις το τεστ εγκυμοσύνης κάθε 2-3 βδομάδες και?ναι? μπορείς ακόμη να μείνεις έγκυος.
    Ελπίζω ότι ΔΕΝ αγαπάς τα μωρά, γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα το χάσεις, αν ποτέ μείνεις έγκυος. Θα ήταν το καλύτερο για σένα αυτό, λόγω των «υπέροχων» γενετικών ανωμαλιών που προκαλεί η Ανορεξία. ʼρα, θα έπρεπε να ζήσεις ξέροντας ότι το μωρό σου ή πέθανε ή επέζησε έχοντας φοβερές αναπηρίες? εξαιτίας σου? Αλλά ένα λεπτό σώμα ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ έτσι? Ένα μικρό τίμημα είναι για την τελειότητα, εξάλλου δεν είσαι η μόνη που θα το πληρώσεις. Ποιος έχει ανάγκη τις ανόητες πνευματικές του ικανότητες? Ελπίζω το παιδί σου να μην τις έχει. Αλλά αυτό δεν θα είναι μάλλον πρόβλημα. Γιατί πιθανότατα δεν θ?αποκτήσεις ποτέ παιδί. Θα γίνεις στείρα και άτεκνη. Ε, καλά? η εγκυμοσύνη εξάλλου σε κάνει παχιά, έτσι?
    Δεν μου αρέσει ο αθλητισμός. Κάποτε μου άρεσε. Όχι πια.. εξάλλου κι εσύ δεν θα μοιάζεις σε κανένα αθλητικό σώμα σε λίγο καιρό.. Δεν θα μπορείς να τρέξεις ή να χοροπηδήσεις. ΑΝΤΙΟ αντανακλαστικά, αντίο συνεργασία χεριών-ματιών. Δεν θα είσαι σε θέση να τρέξεις καθόλου κι αν επιχειρήσεις να παίξεις, θα σπάσεις κανένα γοφό. Ποτέ δεν χρειάστηκες αυτό τον παλιογοφό, εξάλλου. Ο νέος, πλαστικός γ
    οφός σου είναι μια χαρά. Δεν είναι βέβαια σαν τον παλιό γοφό σου που έμενε πάντα ανέπαφος. Τούτος δεν «δένει» με την οστεϊκή σου μάζα. Αλλά η καμπουριαστή σου εμφάνιση είναι μια χαρά. Ελπίζω να το σκέφτηκες, γιατί θα είσαι έτσι καμπουριασμένη, το πολύ μέχρι τα 30 σου.
    Αφού είσαι μια από αυτές τις ΕΚΛΕΚΤΕΣ, μια απ?τις ανορεξικές, βάζω στοίχημα ότι απολαμβάνεις το κρύο, δροσερό νεράκι. ʼστο καλύτερα. Πιες απλό, ζεστό νεράκι ή αναψυκτικό διαίτης. Πονάει φοβερά το να πίνεις κρύα πράγματα.. Έχεις πλέον ευαίσθητα δόντια. Ξέχνα επίσης εκείνες τις ειδικές οδοντόκρεμες.. Δεν κάνουν τίποτα στα δόντια σου, που αργοπεθαίνουν από αβιταμίνωση. Ποτέ δεν συμπαθούσες αυτά τα δόντια εξάλλου. Η τεχνητή οδοντοστοιχία είναι μια χαρά.
    Πώς σου αρέσει να κάθεσαι? Α? με σταυρωμένα γόνατα ε? Χμ.. κακή ιδέα. Δεν μπορείς πια να κάθεσαι έτσι. Τα πόδια σου θα «πέφτουν» συνεχώς μουδιασμένα. Επώδυνο μούδιασμα. Δεν είναι όπως είχες συνηθίσει, αυτό το αίσθημα μυρμηγκιάσματος. Πονάει. Μια συμβουλή: αφού ξεσταυρώσεις τα πόδια σου, απλά κάτσε εκεί που είσαι. Μην επιχειρήσεις να τα κουνήσεις ή να τα τσιμπήσεις για να «ξυπνήσουν».. Κακή ιδέα. Προκαλεί πολύ πόνο. Μη στέκεσαι ούτε όρθια, εκτός κι αν διασκεδάζεις το να καταρρέεις?
    Αυτό θα είναι κάτι καλό που θα αποκομίσεις. Ένα νέο χόμπυ. Το να ΠΕΦΤΕΙΣ. Τα πόδια σου δεν θα σε κρατάνε πια. Το να λυγίζουν ξαφνικά εκεί που στέκεσαι, θα γίνει η αγαπημένη τους δραστηριότητα. Γουστάρουν πολύ να καταρρέουν. Θα ξοδέψεις πολύ χρόνο στο πάτωμα. Οι λιποθυμίες και η αδυναμία θα είναι συχνές, επίσης, και μη φανταστείς ότι θα μπορείς να τις κρύψεις. Οι άλλοι γύρω σου θα βλέπουν τα τρεκλίσματά σου και θ?αναρωτιούνται.. κι αν ακόμη είναι εντελώς ανόητοι, θα καταλάβουν το γιατί.. ιδιαίτερα αν ζυγίζεις 15 κιλά λιγότερο.
    Ετοιμάσου για γκρίνια. «Φάε αυτό, φάε εκείνο, γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου??». Μπορείς πάντα να τρέξεις στο δωμάτιό σου για ν?απαλλαγείς απ?όλα αυτά. Μετά μπορείς να πεις ψέματα στο κρεβάτι και να δαγκώσεις τα χείλη σου μέχρι να ματώσουν.. ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ, αναρωτήθηκες. Λόγω της κράμπας στα πόδια φυσικά.. αχ.. μάλλον ξέχασα να το αναφέρω αυτό. Οι κράμπες είναι ωραίες. Οι μύες σου κατρακυλούν σε βασανιστικούς «κόμπους». Επιχειρείς να σκύψεις και να τρίψεις τους κόμπους και.. τι? Δεν υπάρχουν κόμποι. Δεν μπορείς να τρίψεις κόμπους γιατί απλά δεν υπάρχουν . Απλά ΝΙΩΘΕΙΣ ότι υπάρχουν. Δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις. Πες λοιπόν ψέματα και πάλεψε να μην τσιρίξεις.. και πίστεψέ με.. θα το θέλεις πολύ.
    Αλλά ίσως να μη σκέφτεσαι και πολύ τα πόδια σου.. ίσως αποσπούν την προσοχή σου οι πονοκέφαλοι.. Πάρε μια ασπιρίνη.. ή μην πάρεις καλύτερα. Το στομάχι σου είναι τόσο άδειο.. η ασπιρίνη θα σου προκαλέσει εμετό.
    Μπορείς πάντα ν?αποσπάσεις το μυαλό σου απ?τους πονοκεφάλους και τις κράμπες, πηγαίνοντας στην τουαλέτα. Αυτό είναι πράγματι πρωτοτυπία. Δεν το κάνεις πια συχνά. Το να κάθεσαι στη λεκάνη, έχει γίνει μια χλιδάτη συνήθεια. Επώδυνη μεν, αλλά χλιδάτη. Μερικές φορές διπλώνεις απ?τον πόνο.. και δεν είναι απαραίτητο να είσαι στην τουαλέτα για να σου συμβεί αυτό. Όχι. Σου συμβαίνει παντού, στη δουλειά, στο κρεβάτι, στην καρέκλα του γραφείου σου. Διπλώνεσαι στα δύο γιατί πονούν φοβερά τα έντερά σου. Τι είναι? Είναι περιττώματα, αυτό είναι. Περιττώματα που συνθλίβουν τα σωθικά σου (όπως ένας βράχος συνθλίβει τους κόκκους της άμμου) και κινούνται αργά. Αυτό συμβαίνει πάλι και πάλι. Τελικά καταφέρνεις να τα ελέγξεις και να τα σμπρώξεις προς τα κάτω, οπότε μπορείς να πας στην τουαλέτα. Είσαι εκεί μέσα, κάνεις ό,τι κάνεις με φοβερούς πόνους και τα καταφέρνεις. Τρομάζεις όταν πας να σκουπιστείς και βλέπεις ΑΙΜΑ. Αλλά δεν μιλάς. Όχι, γιατί ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μιλήσεις, το να ζητήσεις ΒΟΗΘΕΙΑ είναι κακό. Πετάς το χαρτί και προσποιείσαι ότι ΔΕΝ φοβήθηκες. Αλλά μην ανησυχείς τόσο πολύ, δεν θα κρατήσει για πάντα αυτό. Σωστά, θα περάσει κι αυτό.. αλλά μόνο επειδή θα βγουν τα περιττώματα θα περάσει. Ναι, ναι, τέρμα η αφόδευση για σένα. Για μισό λεπτό! Αν δεν αφοδεύεις, τι θα κάνεις? Μα θα ουρήσεις φυσικά, αλλά όχι όπως συνήθιζες. Θα ουρείς με δύο τρόπους πλέον: τον παλιό και τον καινούργιο. Θυμάσαι από πού έρχονται τα περιττώματα? Ε, κάτι άλλο βγαίνει τώρα από κει. Νερό, Σωστά, νερό. Δεν μιλάω για διάρροια. Μιλάω ξεκάθαρα για νερό, ακριβώς όπως ουρούσες στη συνηθισμένη θέση? Θα σε τρομοκρατήσει και αυτό.. Αλλά ακόμη δεν θα μιλήσεις. Περιστασιακά θα «ψεκάζονται» και κάτι στερεά, μαζί με το νερό.
    Αρκετά αηδιαστικό, έτσι? Εντάξει.. αξίζει τον κόπο όμως. Αξίζει τα πάντα, ακόμα και τα μαλλιά σου, τα νύχια σου, τα κόκκαλά σου, τους μύες σου, πιθανόν το μωρό σου, την υγεία της οικογένειάς σου, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ. Θυσίασε τα όλα, πέταξέ τα όλα. Είσαι αδύνατη τώρα, αυτό μετράει. Έστω κι αν δεν το ξέρεις..
    Πιθανότατα έχεις πόνους στο στήθος. Ίσως και καρδιακές αρρυθμίες. Κι αυτά σε τρομάζουν επίσης, γιατί ποτέ δεν ήθελες να πεθάνεις, απλά ήθελες να είσαι αδύνατη. Θυμήσου όμως: δεν μπορείς να μιλήσεις. Απαγορεύεται το να μιλήσεις και είναι ΑΔΥΝΑΜΙΑ να ζητήσεις βοήθεια.
    Είχες ποτέ προβλήματα κατάθλιψης? Τώρα θα έχεις. Όσο λιγότερο τρως, τόσο πιο καταθλιπτική γίνεσαι. Ανεξάρτητα απ?την έλλειψη βιταμινών, ανεξάρτητα απ?τη λατρεμένη σου Ανορεξία.
    Είχες προβλήματα αϋπνίας? Σωστά μάντεψες, τώρα θα έχεις και τέτοια. Είσαι εξαντλημένη πέρα απ?τα όρια, αλλά ακόμη δεν μπορείς να κοιμηθείς? Και ποιος έχει ανάγκη από ύπνο? Πάντως όχι εσύ! Μένοντας ξύπνια, καις και περισσότερες θερμίδες..
    Ήσουν καλή στη δουλειά σου? Δεν θα είσαι πλέον. Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς. Το μυαλό σου δεν λειτουργεί και το μόνο που μπορείς πλέον να σκεφτείς είναι το φαγητό. Η απόδοσή σου πέφτει.
    Σου άρεσε να βγαίνεις με φίλους? Δεν θα το κάνεις για πολύ καιρό ακόμα. Θα φοβάσαι μήπως κάποιος προσέξει πόσο? παχιά είσαι! Δεν βγαίνεις πλέον απ?το σπίτι χωρίς να ρίξεις επάνω σου τόνους ρούχων.. τρομοκρατείσαι στην ιδέα ότι κάποιος θα προσέξει το αποκρουστικό κορμί σου. Είσαι πιο νευρική τώρα. Πανικόβλητη. Έχεις και δυσκολία στο να μιλήσεις. Είχες ποτέ πρόβλημα τραυλίσματος? Τώρα λοιπόν, έχεις. Ξεχνάς συχνά και τι ήθελες να πεις πριν λίγο.. ΑΝΤΙΟ μνήμη. Και δεν μπορείς πια να βγαίνεις με φίλους, οπότε υποθέτω είναι κάτι που δεν το απολαμβάνεις πλέον.
    Αν βγεις με φίλους, ίσως θελήσουν να φάνε!! Ίσως θελήσουν να πάτε σε εστιατόριο ή στο σινεμά. Πώς θα δικαιολογήσεις τότε, το ότι δεν θες ποπ-κορν? Πώς θα βρεις δικαιολογία για το ότι κάθεσαι στο τραπέζι του εστιατορίου πίνοντας κοκα-κόλα διαίτης ή τσιμπώντας σαλάτα και νερό, τη στιγμή που όλοι οι άλλοι καταβροχθίζουν φαγητά? Δεν μπορείς και μάλλον αυτοί θα θελήσουν να σε κάνουν να φας. ΟΧΙ, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό.
    Μα γιατί θέλουν αυτοί να φας?? Επειδή νοιάζονται? ΟΧΙ. Επειδή θέλουν ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΟΝΤΡΗ. Πώς τολμούν? Όλοι θέλουν να γίνεις χοντρή. Οι γονείς σου, τα αδέλφια σου, οι φίλοι, οι συνεργάτες. Ο κόσμος είναι εναντίον σου και θέλουν όλοι να σε στροβιλίσουν σε μια αρρωστημένη παχυσαρκία. ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ. Απ?όλους. Δεν καταλαβαίνουν και συνωμοτούν για την τελική σου πτώση. Δεν μπορεί να συμβεί αυτό, δεν θα τα χάσεις όλα. Κάθε στιγμή, κάποιος σε παροτρύνει να φας ή να γίνεις καλά. «για τη δική σου υγεία», λένε αλλά εσύ ξέρεις την αλήθεια. Σε μισούν και θέλουν να γίνεις χοντρή. Απομάκρυνέ τους. Διώξε μακριά όλους όσους σ?αγαπάνε. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να είσαι πάντα αδύνατη?
    Όμως κάποια μέρα, όλα αυτά θα τελειώσουν. Κάποια μέρα ή θα πεθάνεις ή θα γίνεις καλά. Ο θάνατος είναι ευκολότερος.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ? ΓΙΑΤΙ? Ξέρω ότι ακόμη και τώρα που διάβασες όλα αυτά, στέκεσαι εκεί και θέλεις να το κάνεις. Γιατί? Τι είναι αυτό που θέλεις? ΘΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑ? Πιστεύεις ειλικρινά ότι έτσι θα την κατακτήσεις? Πιστεύεις ειλικρινά ότι η κακή διατροφή δεν θα σου κλέψει την εμφάνισή σου? ΘΕΣ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ? Διάβασε αυτό. Δείξε μου την ελκυστικότητά σου. ΘΕΣ ΕΛΕΓΧΟ? Να σου πω ότι ποτέ δεν ήσουν τόσο ΕΚΤΟΣ ελέγχου, όσο είσαι τώρα που έχεις Ανορεξία. Δεν ελέγχεις το τι βάζεις στο στόμα σου. Κόλαση, δεν ελέγχεις ούτε καν τις σκέψεις σου. Δεν έχεις έλεγχο. Κανένα. Πιστεύεις ότι είσαι το μοναδικό άτομο επί γης που μπορεί έτσι απλά να το κάνεις, να γίνεις λεπτότερη και μετά να σταματήσεις? Λάθος. Δεν γίνεται έτσι. ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ? Θες να ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ή κάτι τέτοιο? Πιστεύεις ότι αυτό είναι ομορφιά? Βάζω σ
    τοίχημα πως σκεφτεσαι ότι είναι ένας τύπος ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ. Δεν είναι. Δεν υπάρχει τίποτε όμορφο σαυτό. ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ? Αγόρασε καινούργια μάσκαρα ή χόρεψε γυμνή στους δρόμους. Το να χρειάζεσαι την προσοχή των άλλων είναι φυσιολογικό, όπως υπάρχουν τόσοι άλλοι τρόποι να το πετύχεις.. Θες να κοιτάς στα μάτια τους δικούς σου ανθρώπους και να ξέρεις ότι τους σκοτώνεις κι αυτούς? Φαντάσου να παρακολουθείς εσύ το παιδί σου να αυτοκαταστρέφεται, φαντάσου την αδυναμία σου να το βοηθήσεις, φαντάσου να ξέρεις ότι πεθαίνει και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το σώσεις. Φαντάσου τη μέρα που φοβάσαι, που θα μπεις σπίτι και θα ΔΕΙΣ ΝΕΚΡΟ το παιδί σου απ?αυτό. Απλά σκέψου. Φυσικά, καθώς υποβάλλεις σε πείνα τον εαυτό σου, δεν θα δεις αυτό το μαρτύριο. Δεν θα είσαι σε θέση να το δεις. Δεν μπορείς να δεις τίποτα, είσαι τόσο απορροφημένη με τον εαυτό σου. Είσαι τόσο απασχολημένη να σκέφτεσαι για το βάρος σου, για το φαγητό. Θα το δεις μόνο όταν γίνεις καλά και θα ΜΙΣΗΣΕΙΣ τον εαυτό σου γι?αυτό που έκανες σ?όσους σ?αγαπούσαν. Θα εύχεσαι να υπήρχε κάτι που θα μπορούσες να κάνεις για να το διαγράψεις, αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Απλά πρέπει να ζήσεις μ?αυτό. Και το να ζεις μ?αυτό είναι σκληρό. Ειδικά όταν σκέφτεσαι πόσες φορές θύμωσες μαζί τους, πόσες φορές έγινες αντιπαθής όταν απλά προσπαθούσαν να σου σώσουν τη ζωή?
    Αν το κάνεις αυτό, κάποια μέρα θα ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ. Κάποια μέρα θα σηκωθείς και θα συνειδητοποιήσεις πόσα πολλά έχεις χάσει. Ίσως καταλάβεις ότι έχασες τα ομορφότερα χρόνια σου. Ότι πέταξες την ευκαιρία για ένα καλύτερο αύριο. Πέταξες τους περιπάτους, τους φίλους, τις απολαύσεις. Τόσες στιγμές πέρασαν και δεν θα γυρίσουν πίσω. Θα μετανιώσεις γι?αυτό περισσότερο απ?όλα και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα.. τίποτα δεν θα μπορεί να φέρει πίσω αυτά τα χαμένα χρόνια και ξέρεις κάτι? Πιθανότατα δεν θα θυμάσαι και αρκετά απ?όσα συνέβησαν αυτά τα χρόνια?
    Ίσως θέλεις να το κάνεις για την ομορφιά, το λεπτό κορμί. Ίσως ΜΙΣΕΙΣ τον εαυτό σου και σκέφτεσαι ότι έτσι μπορείς να το διορθώσεις. Θες να μάθεις σχετικά με το να μισείς τον εαυτό σου? Θες? Τότε πήγαινε στην άκρη και άρχισε να πεινάς γιατί μπορώ να σου εγγυηθώ ότι, όσο κι αν μισείς τον εαυτό σου τώρα, δεν είναι τίποτα, ΤΙΠΟΤΑ συγκρινόμενο με το πώς θα νιώθεις για σένα, αν μπλεχτείς μ?αυτό. Θα περιφρονήσεις τον εαυτό σου. Θα τον μισήσεις περισσότερο απ?όλα. Κάθε μέρα θα τον μισείς πιο πολύ. Θα τον θεωρείς σαν ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ σ?αυτό τον πλανήτη. ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ, αλλά ο θάνατος παραείναι καλός για την περίπτωσή σου. Είσαι λίγο πιο χαμηλά απ?τους δολοφόνους και τους βιαστές. Αυτοί που κακοποιούν παιδιά είναι καλύτεροι από σένα και ανεξάρτητα από το πόσο σε βασανίζει τούτη η σκέψη, ξέρεις ότι αξίζεις πολύ χειρότερα.
    Αλλά ξέρεις κάτι? Το να μισείς τον εαυτό σου είναι το τελευταίο που σ?ανησυχεί τώρα. Γιατί υπογράφεις την ίδια την εγγύηση του θανάτου σου. Και δε νοιάζεσαι και πολύ.. Αλλά θα νοιαστείς. Θα νοιαστείς και θα κλάψεις και θα οργιστείς και θα ορκιστείς ότι θα έδινες τα πάντα για να κερδίσεις πίσω όσα έχασες. Αλλά θα είναι πολύ αργά, γιατί τη στιγμή που θα είσαι πολύ-πολύ βαθιά σ?αυτό το τούνελ, ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ήδη. Είναι πολύ αργά να ανοίξεις δρόμο διεξόδου, όσο πολύ κι αν το θέλεις.
    Αυτή είναι η πραγματικότητα της Ανορεξίας, της Νευρικής Ανορεξίας. Δεν έχει καμία σχέση με τα δυναμικά άρθρα που διαβάζεις για το πόσοι και πόσοι ανέκαμψαν απ?αυτήν. Δεν έχει καμία σχέση με την ομορφιά που βλέπεις, καθώς κοιτάς εκείνο το αδύνατο μοντέλο. Δεν έχει καμία σχέση με εκείνη την όμορφη, αδύνατη κοπελίτσα που ζυγίζει μόλις 40 κιλά. Δεν έχει καμία σχέση με ο,τιδήποτε έζησες πιο πριν. Και ποτέ πια δεν θα ξαναείσαι η ίδια».-

Απο το E-psychology και την Έλσα

Senior Member
    geia sas...apofasisa na ginw melos aytou tou site giati eixa paromoia empeiria apo thn as8eneia pou exei ginei dystyxws moda...arxisa na xanw kila prin 2 kalokairia k meta egine psyxwsh...phra meta kapoia kila k ekana sklhrh diaita k poly agwna gia na ta xasw an k par ola ayta hmoun 1.62 k 50 kila...d exana tpt k meta apo 1 mhna arxise na leitourgei o metabolismos ka8ws arxisa ksana k enorganh pou kanw xronia...eftasa 37 kila k d epina oute nero...h periodos mou exei stamathsei edw k 1 xrono paroles tis ormones pou phra...prin 2 mhnes omws peripou kourasthka...kourasthka na metraw 8ermides, na exw typseis gia oti trww, na gymnazomai extra monh mou, na koitazomai ston ka8refth, na lew psemmata gia na apofygw thn proslhpsh trofhs, na paraponiountai oi goneis mou, na xanw ton ypno mou epeidh phra 200 grammaria....opote afe8hka, ksekinhsa siga siga mia pio oloklhrwmenh diaita h mallon ksanarxisa na trww..parakolou8w psyxologo giati parolo pou paradexthka to problhma, fobamai mhpws kapoia mera gyrisw pisw...k fysika exw k programma apo diatrofologo wste na me krataei sta 49-50 kila...einai apla mia KOLASH egw ayto exw na pw...8elei poly dynamh na bgeis apo ayto k eyxomai oles oses to exoun na th broun ayth th dynamh...d yparxei tpt pou na mporei na kanei kaneis gia na tis boh8hsei...an to atomo to idio d paradextei to problhma tou d ginetai tpt...egw to mono pou mou menei na eyxomai einai na mou apokatasta8ei o kyklos k na er8ei h periodos mou h opoia panta prin xasw ta kila htan kanonikotath...shmeiwteon oti pote den eixa problhma me ta kila, hmoun kanonikh pros adynath...d kserw pws egine ayto meta...apo kapoio shmeio k meta se elegxei de to elegxeis esy...

Senior Member

Προς toutou

Δεν είχες τη στοιχειώδη ευθιξία να δώσεις τα στοιχεία του ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΥ -από το site e-psychology- άρθρου "θέλεις να είσαι ανορεκτική?"..... Εύγε...

http://www.e-psychology.gr/forum/vie...d.php?tid=1209

Senior Member
    ʼλλο ένα συγκλονιστικό άρθρο...αληθινές ιστορίες της διπλανής πόρτας...

Maria_p_40 καιρό έχουμε να σε <<ακούσουμε>>...

Senior Member
    Originally posted by maria_p_40
    Δεν είχες τη στοιχειώδη ευθιξία να δώσεις τα στοιχεία του ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΥ -από το site e-psychology- άρθρου "θέλεις να είσαι ανορεκτική?"..... Εύγε...

Μaria_p_40, αν και δε μου πέφτει λόγος, νομίζω ότι άδικα επιτείθεσαι γιατί έτσι και αλλιώς και αλλιώς το κείμενο είναι παρμένο απο site για ανορεκτικούς ανθρώπους, γεγονός που αναφέρουν και οι 2 κοπέλες. Εννοώ ότι δεν είναι το e-psychology η κύρια πηγή.
    Αν υπάρχει κάτι μεμπτό, αυτό είναι ότι δεν αναφέρεται ούτε εδώ ούτε στο e-psychology το link της πηγής ή έστω το όνομα του site.

Originally posted by smile002
    geia sas...apofasisa na ginw melos aytou tou site giati eixa paromoia empeiria apo thn as8eneia pou exei ginei dystyxws moda...arxisa na xanw kila prin 2 kalokairia k meta egine psyxwsh...phra meta kapoia kila k ekana sklhrh diaita k poly agwna gia na ta xasw an k par ola ayta hmoun 1.62 k 50 kila...d exana tpt k meta apo 1 mhna arxise na leitourgei o metabolismos ka8ws arxisa ksana k enorganh pou kanw xronia...eftasa 37 kila k d epina oute nero...h periodos mou exei stamathsei edw k 1 xrono paroles tis ormones pou phra...prin 2 mhnes omws peripou kourasthka...kourasthka na metraw 8ermides, na exw typseis gia oti trww, na gymnazomai extra monh mou, na koitazomai ston ka8refth, na lew psemmata gia na apofygw thn proslhpsh trofhs, na paraponiountai oi goneis mou, na xanw ton ypno mou epeidh phra 200 grammaria....opote afe8hka, ksekinhsa siga siga mia pio oloklhrwmenh diaita h mallon ksanarxisa na trww..parakolou8w psyxologo giati parolo pou paradexthka to problhma, fobamai mhpws kapoia mera gyrisw pisw...k fysika exw k programma apo diatrofologo wste na me krataei sta 49-50 kila...einai apla mia KOLASH egw ayto exw na pw...8elei poly dynamh na bgeis apo ayto k eyxomai oles oses to exoun na th broun ayth th dynamh...d yparxei tpt pou na mporei na kanei kaneis gia na tis boh8hsei...an to atomo to idio d paradextei to problhma tou d ginetai tpt...egw to mono pou mou menei na eyxomai einai na mou apokatasta8ei o kyklos k na er8ei h periodos mou h opoia panta prin xasw ta kila htan kanonikotath...shmeiwteon oti pote den eixa problhma me ta kila, hmoun kanonikh pros adynath...d kserw pws egine ayto meta...apo kapoio shmeio k meta se elegxei de to elegxeis esy...
    Μόνη σου το λες ότι είσαι σε καλό δρόμο γλυκειά μου. Πάρε δύναμη από σένα που κάνεις μια τόσο σοβαρή προσπάθεια και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις.
    Μη χάνεσαι, πες μας τα νέα σου...

Originally posted by maria_p_40

Δεν κατάλαβα τις ακριβώς ενοείς, αλλά μάθε ότι μπορούμε να παραθέσουμε οτιδήποτε αν αναφέρουμε την πηγή του και ειδικά κάτι τέτοιο που μπορεί να βοηθήσει κάποιους ανθρώπους.
    Αν στην Ουγκάντα δεν γίνεται, λυπάμαι αλλά δεν φταίω εγώ...

Page 14 of 21 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast