Results 1 to 15 of 18
Thread: KAINOYRIO MELOS
-
28-06-2007, 23:31 #1
KAINOYRIO MELOS
Γεια σας!!! Είμαι καινούρια εδώ, και χαίρομαι πραγματικά που σας βρήκα... Ειλικρινά πρέπει να βρω κουράγιο να χάσω τα περιττά κιλα, όμως δεν το παίρνω απόφαση..Ελπίζω μέσα από δω να αρχίσω επιτέλους σωστή διατροφή!! Καλώς σας ήρθα!!!
- 28-06-2007, 23:48 #2
καλως μας ηρθες.!..πες μας λιγα πραγματα για σενα αν θελεις..κιλα, υψος, απο ποτε αντιμετωπιζεις προβλημα με το βαρος σου!..φιλακια!
28-06-2007, 23:55 #3
λοιπον ειμαι 19 χρονών 1,63 και 85 κιλά, πάντα ήμουν παχουλό παιδάκι αλλά πριν ένα χρόνο με δίαιτα έφτασα στα 63 κιλά-δεν πήγαινε παρακάτω-. Λόγω ενός προσωπικού προβλήματος άρχισανα τα ξανα παίρνω, και έπειτα όταν πέρασα στη σχολή κι άρχισα να τρώω από έξω η κατάσταση χειροτέρεψε!! Θέλω να ξανα χάσω βαρος αλλά νοίζω ότι δεν έχω κουράγιο, αφήστε που και το άγόρι μου όλο με παρασύρει!!!
Να καταλάβεισ τις τελευταίες΄μέρες τρώμε κρ΄΄επες για μεσηεριανό και παγωτό στο καπάκι!!! Χάλια
29-06-2007, 00:19 #4
μην ξεκινας με το σκεπτικο οτι δεν εχεις κουραγιο...
ολα γινονται αρκει να το θελουμε, ετσι δεν ειναι??
το θελεις για σενα ή για τους αλλους να χασεις?..
μπορεις να ακολουθησεις ενα προγραμμα οχι στερητικο και να εχεις το αποτελεσμα που επιθυμεις οχι τοσο αμεσα βεβαια αλλα σταθερα!..
29-06-2007, 00:54 #5
Καλως ηρθες κοριτσι μου!Ευχομαι να βρεις το δρομο σου!Υγιεινη διατροφουλα και οχι στερησεις και οση κινηση μπορεις!Βεβαια στα λογια ολα αυτα ειναι ευκολα ,θελει και επιμονη μεγαλη απο μερους σου!
Να εξηγησεις στο αγορι σου οτι αυτα πρεπει να κοπουν!Και αν θελεις κρεπουλα για μεσσημερι κανενα προβλημα!Αρκει να εχει λαχανικα και να μην την ακολουθει παγωτο!!
Καλη δυναμη!!Να χαμογελας!!
29-06-2007, 01:39 #6
Καλως ηρθες diaki!!
Με την παρεα μας θα δεις που ολα ειναι πιο ευχαριστα και ευκολα.Επισης ειμαστε αγχολυτικοι!!
Αυριο το μεσημερι που θα τρωει το αγορι κρεπουλα εσυ να τρως φαγακι.Και να δεις πως θα παρατησει και αυτος την κρεπουλα να φαει μαζι σου.
Και εαν δεν μαγειρευεις δεν πειραζει.Μπορεις να φας εξω αλλα να προτειμας κρεατακι ψημενο με ενα ψωμακι η μια πιτουλα και σαλατιτσα.Ακομη και ο γυρος ειναι προτιμοτερος απο την κρεπα και το παγωτο καθε μερα.
Ολα θα γινουν!!
ΦΙΛΙΑ!!!
29-06-2007, 01:53 #7
καλημέρα!!
νέο μέλος και εγω στην παρέα σας!!
και αν και η ώρα είναι αρκετά προχωρημένη βλέπω πως έχω έστω κι από μακριά συμπαράσταση ανθρώπων που ξενυχτάνε με τις ίδιες ανησυχίες...
χαίρομαι που σας βρήκα και τώρα που σας βρήκα ελπίζω να μην χαθούμε)
29-06-2007, 02:08 #8
SOFAKI 28 καλως ηρθες.
Ανοιξε σε παρακαλω δικο σου θεματακι που ναμας λες την ιστοριουλα σου.
Ετσι θα γνωριστουμε καλυτερα.
ΦΙΛΙΑ!!!
29-06-2007, 13:01 #9
κοριτσια ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση, πραγματικα ειστε πολυ καλη παρεα όταν όλοι οι υπόλοιποι ρατουν σταση που δεν αρμόζει σε μακροχρόνιεσ φιλίεσ
30-06-2007, 09:18 #10
κορίτσια καλώς ήρθατε κι εγώ καινούρια είμαι σχετικά εδώ όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας και θα έχουμε άπειρη συμπαράσταση
30-06-2007, 15:49 #11
Καλησπέρα κι από μένα! Καλώς ήρθατε στο forum!
@diaki: Αχ, βρε κοπελιά σε καταλαβαίνω πολύ καλά όταν λες "με παρασύρει το αγόρι μου..." ʼτιμος ο μεταβολισμός τους έτσι; Ο δικός μου συνηθίζει να τρώει έξω μια φορά τη μέρα κι όταν είμαστε μαζί βρίσκομαι σε περίεργη θέση. Να φάω μαζί του και να μην ακολουθήσω τη δίαιτα μου; Η να κρατήσω χαρακτήρα και να υπομείνω το μαρτύριο να τσακίζει το σουβλάκι και να τον παρακολουθώ; Ειδικά όταν πεινάω είναι αρκετά δύσκολο. Όπως αρκετά δύσκολο ήταν και στις αρχές που βγαίναμε να του εξηγήσω ότι θα φάω λίγο ή ότι δεν πεινάω ή ότι μια σαλάτα θα πάρω κι είμαστε οκ. Τελικά έχω καταφέρει να βρω μια ισορροπία μειώνοντας τις εξόδους μας για φαγητό, προτείνοντας άλλα πράγματα για να περάσουμε μαζί το μεσημέρι/βράδυ ή απλά λέω την αλήθεια ότι θέλω να χάσω μερικά κιλάκια και φροντίζω να έχω φάει πιο πριν για να μην παρασύρομαι. Μερικές φορές βέβαια ενδίδω, αλλά προσέχω να φάω ψητό-σαλατούλα κτλ ή άλλες φορές ενδίδω και τελείως!! (βλ. μακαρονάδα που είναι και από τα αγαπημένα μου). Το θέμα είναι να δίνεις και μια ευχαρίστηση στον εαυτό σου μια φορά τη βδομάδα ή στις 15 και να μην αγχώνεσαι. Αν το συνδυάσεις με γυμναστικούλα, θα δεις αποτελέσματα πολύ πιο γρήγορα. Καλή αρχή στην προσπάθειά σου! Και αν θες πες μας για το αγόρι σου, αν σε ενθαρρύνει στην προσπάθεια, αν το έχετε συζητήσει κτλ για να σου δώσουμε καλύτερες συμβουλές. Φιλάκια!
01-07-2007, 16:58 #12
το κακο είναι ότι σε αυτόν αρέσω όπως είμαι και γενικά φοβάται για την υγεία μου, και με ταίζει όσο μπορεί! Βέβαια τα θέλω κι εγώ!! Αντε για να δούμε θα χάσουμε κανα κιλό τώρα το καλοκαίρι?
01-07-2007, 19:28 #13
Τι όμορφο και πόσο σημαντικό να σε αγαπούν οι άλλοι όπως είσαι...
Εισαι πολύ τυχερή diaki, μην το ξεχνάς!
02-07-2007, 13:04 #14
Αγάπη μου δυστυχώς δεν νιώθω και πολύ τυχερή γιατί μπορεί το αγόρι μου να είναι έτσι απέναντι μου, όχι όμως και οι φίλεσ μου που πάντα με είχαν σαν πρότυπο(γκομενιασ :-Ρ) και τώρα με σνομπάρπυν ανελέητα!
02-07-2007, 16:07 #15
Τότε φιλενάδα θα πρέπει να αναρωτηθείς σοβαρά ποιός σε αγαπάει πραγματικά... γιατί τα κιλά δεν χωρούν στις φιλίες... και ξέρεις κάτι; Αν το δεις απ' την άλλη πλευρά και πάλι τυχερή στο ότι μπορείς τώρα να δεις πιο αντικειμενικά και να ξεχωρίσεις το καλό απ' το σάπιο!
Παλιά ήσουν λεπτούλα; Έγινε κάτι και πήρες κιλά απότομα;
Μπορεί κάποιος να μιλήσουμε;
17-05-2025, 21:58 in Οριακή - Μεταιχμιακή Διαταραχή Προσωπικότητας