Results 16 to 18 of 18
Thread: KAINOYRIO MELOS
-
02-07-2007, 22:51 #16
ΝΑι ήμουν περίπου 60 κιλά, αλλά έμπλεξα με έναν μαλ@@κα και μέσα σε 6 μήνες πήρα όλα αυτά τα κιλά και λόγω στενοχώριας και έπειτα μιας και μου έγινε συνήθεια, και γύρισα και στην παλιά μου αγάπη και ήθελε να με κακομάθει να το αποτέλεσμα!!
- 26-07-2007, 02:16 #17
Αυτο που ενας βλακας μπορει ανα πασα στιγμη να μας σακατευει δεν νομιζεται οτι πρεπει να το σταματησουμε?
Κακο κανουμε και καλο δεν κανουμε ,ειναι αποδεδειγμενο!!
Το αλλο παλι που μας ταιζουν ανελεητα λογω αγαπης(ζηλιας)?/
Τι σας λεει αυτο?
Εμεις ειτε ετσι ειτε γιουβετσι δεν γλιτωνουμε απο το φαγητο !!
Ειναιτης μοιρας μας!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
26-07-2007, 07:42 #18
diaki έχεις ακούσει για τις περιπτώσεις που κάποιοι άντρες παχαίνουν ανελέητα τις γυναίκες τους; Κάποιοι το κάνουν λόγω ηλιθιότητας "άμα την κάνω τεράστια ούτε από το σπίτι θα φύγει ποτέ, ούτε κανένας άλλος άντρας θα γυρίσει να την κοιτάξει" και κάποιοι το κάνουν γιατί έχουν ψυχολογικό τραλαλά και κάπως τους τη βαράει και μόνο αν ξεπερνά τα 200 κιλά μια γυναίκα μπορούν να την κοιτάξουν...
Προς Θεού, δε σου λέω ότι ο δικός σου θέλει να σου κάνει κακό, μπορεί απλά να σε βλέπει να πεινάς και να θέλει να σε βοηθήσει όπως έμαθε από τη μαμά του "πλακώσου στο φαΐ να στανιάρεις" ή "μόνο με το φαγητό μπορώ να σου δείξω πόσο σε αγαπάω". Αλλά ΠΟΤΕ μη βλέπεις σαν καλό κάποιον που με το φαγητό σου κάνει κακό. Είτε είναι ο φίλος σου, είτε η θεία σου στο χωριό, είτε οι φίλες σου που πιστεύουν πως ως δια μαγείας έχασες το χαρακτήρα σου με τα κιλά... Για τα στενά σου παντελόνια σε είχαν βάλει στην παρέα ή για αυτό που είσαι μέσα σου;
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή