Results 1 to 14 of 14
Thread: ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΡΩΗΝ"ΜΟΥ
-
15-06-2007, 16:45 #1
ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΡΩΗΝ"ΜΟΥ
Γεια σας παιδια...εχω καιρο να μπω να γραψω...σημερα μπηκα να δω τι γινεται τι κανετε χαρηκα με την προοδο σας χαρηκα με την επιμονη σας τη θεληση το πεισμα γενικοτερα με τη δυναμη σας...εγω τα ξανβρηκα με την πρωην φιλεναδα μου...την λεκανη τησ τουαλετας...μακαρι να ταν γκομενα και απλα να μουν λεσβια και οχι αυτο που ημουν ειμαι και μαλλον για παντα θα μαι...και ειναι η απληστια μου και τιποτα αλλο...το αισθημα του να μην ικανοποιουμαι με τιποτα και να θελω και αλλο και αλλο...γρηγορα και να "αρρωσταινω"...και τωρα συμπληρωνω 2 βδομαδεσ "σχεσησ"εχοντασ χασει 3 αρρωστα κιλα ποθ στην ουσια δεν τα νιωθω στην ουσια δεν τα εχασα στην ουσια απουσια του "εγω"μου στην "ζωηΜΟΥ"Θελω να πιστευω οτι απλα περναω φαση και θα μου περασει...ειχα 6 μηνες πωσ τα διελυσαολα ετσι?συγνωμη αν σασ ψυχοπλακωσα..
- 15-06-2007, 21:21 #2
Κατερινάκι, σε καταλαβαίνω...Φαντάσου ότι εγώ είχα καταφέρει να μείνω μόλις 2 εβδομάδες "καθαρή" και όταν ξανακύλησα ένιωθα ότι είχε έρθει το τέλος του κόσμου! Οπότε τι να πεις κι εσύ...Τι συνέβη και τα...ξαναβρήκες με την πρώην σου; Κάποιο συγκεκριμένο γεγονός που σε έριξε;
Και μην ξαναπείς ότι μας ψυχοπλάκωσες!Αυτό είναι το νόημα.Να λέμε αυτά που μας βασανίζουν για να δεχόμαστε υποστήριξη.
15-06-2007, 22:49 #3
Κατερίνα23 γεια και χαρά...πάλι.
Καταρχήν, δε θεωρώ ότι μας ψυχοπλάκωσες!
Απλά, είναι άλλη μια φορά που έχει γίνει ένας μικρός φαύλος κύκλος μέσα στο πισωγύρισμα της βουλιμίας.Εκείνος είναι που σου κάνει την ψυχολογία σου σκ...ά και νιώθεις ότι είναι όλα τόσο χάλια γύρω σου.
Ξέρεις... μας είναι τόσο γνώριμη η φάση που το τελευταίο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να σε κατηγορήσουμε ότι μας ψυχοπλάκωσες.Όλοι εμείς έχουμε πισωγυρίσματα.
Κάνουμε 5 βήματα μπροστά και 2 πίσω.Ξέρεις όμως ποιο είναι το θέμα;Το συνολικό άθροισμα να είναι θετικό.( Μιας και ήμουν και 1δεσμίτης: 5( βήματα μπροστά ) - 2 ( βήματα πίσω)=3 βήματα εμπρός-------> ΠΡΟΟΔΟΣ!
Με λίγα λόγια θα σκέφτεσαι πως είναι μια φάση στην θετική σου πορεία.Είναι ένα σημείο καμπής στην ομαλή πορεία που θα ξεπεραστεί...Κάτι σαν μίνι δοκιμασία...
Καλή συνέχεια!Σταθερή, ομαλή και ελπιδοφόρα!!!
16-06-2007, 10:48 #4
Originally posted by katerina23
Γεια σας παιδια...εχω καιρο να μπω να γραψω...σημερα μπηκα να δω τι γινεται τι κανετε χαρηκα με την προοδο σας χαρηκα με την επιμονη σας τη θεληση το πεισμα γενικοτερα με τη δυναμη σας...εγω τα ξανβρηκα με την πρωην φιλεναδα μου...την λεκανη τησ τουαλετας...μακαρι να ταν γκομενα και απλα να μουν λεσβια και οχι αυτο που ημουν ειμαι και μαλλον για παντα θα μαι...και ειναι η απληστια μου και τιποτα αλλο...το αισθημα του να μην ικανοποιουμαι με τιποτα και να θελω και αλλο και αλλο...γρηγορα και να "αρρωσταινω"...και τωρα συμπληρωνω 2 βδομαδεσ "σχεσησ"εχοντασ χασει 3 αρρωστα κιλα ποθ στην ουσια δεν τα νιωθω στην ουσια δεν τα εχασα στην ουσια απουσια του "εγω"μου στην "ζωηΜΟΥ"Θελω να πιστευω οτι απλα περναω φαση και θα μου περασει...ειχα 6 μηνες πωσ τα διελυσαολα ετσι?συγνωμη αν σασ ψυχοπλακωσα..
ειχες ομως 6 μηνες που εζησες οπως θα θελες.
αυτο δεν μπορει να σου το παρει κανεις. ξερεις οτι ΑΥΤΟ θελεις να κανεις και ψαχνεις τη δυναμη να το καταφερεις..
κουραγιο, θα τα καταφερεις!
16-06-2007, 13:06 #5
γεια σασ παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειχνετε...ειλικρινα..κλεαν� �η καταλαβαινω οτι το σημαντικοτερο ειναι η προοδος ως προσ το συνολο τησ προσπαθειας αλλα αυτο που μου συνεβη παλι δεν ειναι η ατασθαλεια σε μια διαιτα ποθ μπορουσα να το ξεχασω...ειναι το ξυπνημα μιασ διαταραχησ και ισωσ το ξεκινημα λογω καποιων προβληματων (λογικα )που παρουσιαστηκαν και που ειναι αδυνατον να επιλυθουν στο αμεσο μελλον τουλαχιστον...και ειμαι πολυ πολυ κουρασμενη...και ποναει και το κορμι μου και η ψυχη μου...
16-06-2007, 14:26 #6
Αντε βρε κατερινα!!!!!
Με ξεγελασες ατιμουλα!!!!!!!1
Και εγω νομιζα οτι τα ξαναβρηκες μετον δικο σου και λεω απο μεσα μου''μπραβο!!μπραβο κοπελια!!!!!!!''
Αλλα εσυ εισαι κολπατζουτζουτζου!!!!!!!
Καιμετα λεω κοιτα την ,την κοπελια!!!!!
Ως κριτικοπουλα θελει να τρομαξει!!!
Και ταχα μου μας λεει ''παλι κυλισα......και δεν μπορω........και ποναω.........''!!!
Κατερινα εφιαλτης ηταν και περασε.ΟΝΕΙΡΟΟΟΟΟ!!!!
Αυτο ηταν.Ενα κακο ονειρο.Παει τελειωσεεε!!!!
Μια καινουργια μερα εχουμε και ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!
Και αν καμια φορα ξανατυχει δεν πειραζει μανα μου.Καλος η κακος οι εφιαλτες δεν εξαφανιζονται απλα πρεπει να μαθουμε να τους αντιμετωπιζουμε.
Εισαι ΦΟΒΕΡΙΣΤΙΚΗ!!!!!!Μας ξεγελασες,μας ξεγελασες................μας ξεγελασες!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!
16-06-2007, 15:42 #7
Κατερίνα, έχουν παρουσιαστεί αξιοπρόσεκτα οργανικά προβλήματα ή απλά και μόνο νιώθεις ψυχική κόπωση;Πως είσαι τόσο σίγουρη ότι η διαταραχή ξύπνησε για τα καλά;Μην αυθυποβάλλεσαι τόσο αρνητικά εξ' αρχής.
16-06-2007, 19:32 #8
Katerina μην απελπίζεσαι το οτί λύγισες γαι λίγο καιρό δε σημαίνει πως δεν μπορείς να συνεχίσεις. Μπρορείς ξανά να το σταματήσεις. Όποτε το θελήσεις εσυ.και εγώ προσπαθώ τόσο καιρό και συχνά σκέφτομαι να αρχίσω να τρώω και μετά να τα βγάλω, δεν το κάνω. Όταν τρώω σωστά νιώθω καλά και καθαρή και ο εαυτός μου. Τα προβλήματα που έχουμε δεν θα λυθούν αν τρέχουμε μετα το φαγητό στην τουαλέτα. Μη διαλύσεις την προσπάθειά σου τώρα. Μην έχεις άλλο ένα καλοκαίρι μέσα στη βουλιμία. Πιστεύω ότι μπορείς να το σταματήσεις, κάντο!
17-06-2007, 11:28 #9
dexa εισαι φοβερη πωσ το κανεισ αυτο?εχεισ ταλεντο...μου εφτιαξεσ το κεφι¨)
ειμαι πολυ στρεσαρισμενη και ξεσπαω εκει..εχθες δεν εκανα γιατι δεν εφαγα και σημερα σερνομαι..εφαγα ενα γιαουρτι με μελι πριν λιγο και νιωθω αθλια θελω να το βγαλω και κρατιεμαι με νυχια και δοντια και δεν μπορω να καταλαβω γιατι γιατι γιατι εφοσον η διαιτα που εκανα μεχρι πριν 20 μερεσ το ειχε ωσ απαραιτητο για να ξεκινησω τη μερα μου και δεν με παχαινει και μου κανει και καλο γιατι πειτε μου θελω απελπισμενα να το βγαλω απο μεσα μου...τι καθοδος ξαφνικη ειναι αυτη?κλεανθη ποναει το στομαχι μου και νιωθω κουρασμενη επισησ οι αδενεσ στο λαιμο μου πολυ ομωσ...αλλα τρωω και ασ πεθαινω στον πονο δεν μπορω καν να καταπιω σε φαση και επισησ κανω εμετο και ποναω φριχτα αλλα εκει εγω ακαθεκτη...εχω προβλημα χοντρο..το μονο που με χαλαρωνει ειναι η αισθηση του κενου μετα...και ασ σερνομαι.
18-06-2007, 00:15 #10
Κατερινακι μηπως να ετρωγες λιγο πιο μικρες μεριδουλες για να μην ανακατευεται το στομαχακι σου?
Ισως για αρχη πχ θα μπορουσες αντι για ενα γιαουρτακι να φας το μισο ,και μετα απο 1η2 ωρες το αλλο μισο.Μεχρι εκει που αισθανεσαι οτι μπορεις να το ανεχτεις δηλαδη για να μην ζοριζεσαι πολυ.
Μικρα γευματα 3-4 φορες την ημερα θα ηταν καλυτερα.Ετσι και εσυ και το στομαχακι σου σιγα σιγα θα συνηθισεται μαζι να τρωτε.
Ειδες το U2U?
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!
18-06-2007, 09:41 #11
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ.ΕΜΕΝΑ ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΛΑΤΗ.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ COMPUTER ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤ� �Ν ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ;ΕΔΩ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΓΥΑΛΙΑ Η ΣΕΡΡΑΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ;ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!(ΜΑΠΡΙΝΑΚΙ ΦΙΛΑΚΙΑ,ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ
18-06-2007, 10:36 #12
SORRY,ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΟΨΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΙΣΟ ΜΥΝΗΜΑ!!ΛΟΙΠΟΝ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ;ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ)ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ;ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟ ,ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΜΟΝΗ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ"ΧΡΩΜΑΤΙ ΣΤΗ" ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ!!!!!!!!!
29-06-2007, 03:08 #13
Κατερινα 23 που εισαι βρε μανα μου??
Εχεις εξαφανιστει!!
Ολοσ ο κοσμος βαφει ??
Δωσε και ενα σημειο ζωης ,να δουμε πως εισαι ,πως τα περνας και τι γινεται με την ''πρωην'' σου?
Περιμενω νεα σου!!
ΦΙΛΙΑ!!
08-07-2007, 02:24 #14
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;;;ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ;ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΣ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!
Έχω χαζεψει, μου λείπει ο πόνος και η σύνδεση
27-06-2025, 23:24 in Σχέσεις και Επικοινωνία