Results 46 to 51 of 51
Thread: Αν ήξερα τι να κάνω...
-
06-07-2007, 19:23 #46
@ jasmin + @ ΣΟΦΗ:
Καταρχάς να μας ζήσουν οι Ιρλανδοί!!! Να ρθω κι εγώ εκεί πάνω;
Κορίτσια, μην ανησυχείτε, δεν παραληρώ! Το ξέρω πως φυσικά και δεν είναι ερωτευμένος μαζί μου... θα μουν στην κοσμάρα μου αν το πίστευα...
Πιστεύω όμως ότι θα μπορούσε να είναι, εν δυνάμει δηλαδή, αν ήμουν κάποια κιλά κάτω... τώρα αν αυτό με κάνει να νιώθω καλά και μου φτάνει, μην με ρωτάτε... φοβάμαι την απάντηση...αλλά ξέρω ότι το παρελθόν θα το μηδένιζε... έτσι απλά...
φιλάκια
- 06-07-2007, 19:34 #47
Originally posted by smoke08
όταν σε έναν άντρα αρέσει μία γυναίκα αλλά δεν προχωράει γιατί έχει πρόβλημα με την εμφάνισή της, κατά πάσα πιθανότητα το κάνει επειδή τον απασχολεί η γνώμη των φίλων του. Όπως και να το κάνουμε,το να συνοδεύεσαι από μία κορμάρα σου προσδίδει κύρος...
Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι το άτομο αυτό αξίζει να προσπαθήσεις να αλλάξεις για χάρη του, κι εγώ μαζί σου! Αλλά δεν καταλαβαίνω, αφού όπως λες υπάρχει μια χημεία, γιατί τον απασχολούν τα κιλά σου; Μήπως τελικά δεν αξίζει να προσπαθείς για ένα τόσο πεζό άτομο;
Ισχύει 100%, οι άντρες γουστάρουν να παρουσιάζουν "κομμάτια" στους φίλους τους και να κάνουν τους εξυπνάκηδες... και πολλές από αυτές τις σχέσεις αποτυγχάνουν, ακριβώς επειδή στηρίζονται σε τόσο πεζά πράγματα...
Ναι ο ίδιος αξίζει σαν άτομο (διαπιστωμένα πράγματα) αν και δεν είναι τέλειος φυσικά...
Αξίζει μόνο και μόνο που τον αγαπώ (έχω έμπνευση σήμερα!!!)
Φιλάκια smoke!!!
07-07-2007, 14:38 #48
Γεια σας κοπελιές!
Γιασμήν, δεν είμαι τόσο σίγουρη για τους Ιρλανδούς...Όσους έχω γνωρίσει (βάλε και τον πρώην μου μέσα) τους απασχολούσε το θέμα της εμφάνισης, κι αρκετά μάλιστα. Ανάλογα και την περίπτωση βέβαια. Πάντως, όσον αφορά τους ʼγγλους, 2,5 χρόνια εδώ και ούτε βλέφαρο δε μου'χουν ρίξει
Dance, τη βλέπεις την αλήθεια αλλά επειδή ακριβώς τον αγαπάς κρατιέσαι ακόμα λίγο απ'τον ευσεβή πόθο ότι όλα θα γίνουν όπως τα'χεις ονειρευτεί με το που θα χάσεις τα κιλά. Επειδή όμως βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο με τον εαυτό σου κι όλο και μεγαλώνει η αγάπη που του έχεις (του εαυτού σου δηλαδή) το κόβω καμιά μέρα να τα παίρνεις στο κρανίο και να λες 'ε όχι, άμα γουστάρει έτσι, αλλιώς bye-bye!'. ʼλλη προοπτική είναι όσο περνάει ο καιρός και σκέφτεσαι τα πράγματα, το επεξεργάζεσαι και το 'χωνεύεις' κάπως, έτσι ώστε κάποια στιγμή ν'απαγκιστρωθείς.
Σε κάθε περίπτωση θέλει δύναμη γιατί όταν ένας άνθρωπος είναι στο μυαλό σου 1,5 χρόνο... είναι όπως η απεξάρτηση από μια χρόνια συνήθεια. Η προσωπική μου εμπειρία είναι ότι μένει μια πικρία (για χρόοονια μετά).
Φιλιά πολλά!!!
09-07-2007, 01:56 #49
Είστε όλες υπέροχες και χαίρομαι πολύ που είμαι μέλος μιάς τόσο ανθρώπινης cyber παρέας!
Φιλιά
09-07-2007, 20:11 #50
Αnetoyla που εισαι βρε ψυχη;Πως τα πας μετα το σφιξιμο;;;;Moυ ειπε η Μαρινα τα καλλιτερα και ποσο υπεροχη εισαι και εσυ!!!!!!!!φιλακια!!!!!
10-07-2007, 02:08 #51
GIASMIN EISAI YPEYTHINI GIA NA ORGANOSEIS MIA EKDROMI STHN IRLANDIA!!!!
MIN TO KSEXASEIS !!!
GIATI OS GNOSTON YPARXOYN KAI ALLOU PORTOKALIES POU KANOUN PORTOKALIA!!!
DEN THA TO AMELISEIS!!!YPARXEI KOSMOS POY XREIAZETE TON IRLANDO TOU!!!!
FILIA!!!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία