ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ?? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Εκτός από αυτό δεν κατα΄λαβαίνω γιατί οι υποτιθέμενες φίλεσ φέρονται έτσι! Έλεος... Οι περισσότερες έτσι μου κάνανε κάθε φορά που άρχιζα μια δίαιτα, να να παμε για σουβλάκι να για πίτσα κτλ. Τι θα κερδίσουν από αυτό?

Senior Member
    Γιατί σκέφτονται τα δικά τους θέλω εκείνη τη στιγμή και όχι το ότι προσπαθείς να χάσεις βάρος. Αλλά παράλληλα σε συμβουλεύουν χωρίς να θυμούνται ότι συμμετέχουν και αυτές σε αυτό.

Οι πραγματικoι φιλοι δεν σαμποταρουν τη προσπαθεια σου!Εγω θυμαμαι βγαιναμε για βολτα τωρα με την εξεταστικη να παρουμε αερα και επειδη εγω εκανα διαιτα αντι για παγωτο επαιρναν ολοι της παρεας χυμο!!χιχιχι:P

Εσυ κουκλα μου να συνεχισεις τη προσπαθεια σου!Και οσο για το παγωτο,καλα στα ειπε η Ελπιδα!Δεν τρεχει τιποτα αν μια φορα τη βδομαδα τρως και ενα παγωτο η ενα γλυκο.Το θεμα ειναι να συνεχιζεις σαν να μην εχει συμβει τιποτα.Αρκει να μην παρεκτρεπεσαι καθε μερα!

Ολες στην ιδια φαση ειμαστε,μην τρελαινεσαι!!Ο,τι θελεις εμεις εδω!!

Καλη δυναμη,φιλια!!

Senior Member
    marou_laki ʼσχετο αλλά τι θα γίνει με την μπαρούλα σου; Αφού έπεσες από τα 80 γιατί δεν την αλλάζεις; Εγώ αμήν κάνω να μετακινηθεί η ροζ γουρούνα μου!!!

Senior Member
    Diaki μην μασάς, δεν έγινε και τίποτα με το παγωτάκι. Μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αυτές οι φίλες που υποτίθεται ότι θέλουν να σε βοηθήσουν και τελικά καταλήγουν να σε παρασύρουν. Μην ξεχνάς τον παράγοντα ζήλια... Είπες ότι κάποτε σε είχαν σαν πρότυπο και τώρα σε σνομπάρουν... Μπορεί και να τις βολεύει έτσι, το σκέφτηκες αυτό; Λιγότερος ανταγωνισμός και καλά... Σε κάθε περίπτωση μακριά από τετόια άτομα, υπάρχουν καλοί φίλοι που αξίζουν, ψάξε λίγο περισσότερο!

κορίτσια ευχαριστώ πολύ για όλα! Πραγματικά θα ήταν φοβερό κάποτε να γνωριζόμασταν όλεσ απο κοντα!! Τρέχω στο άλλο ποστ να γράψω τι έφαγα σήμερα!! Χιχι

Senior Member
    τι ουσια εχει ενα παγωτακι?..συνεχισε...μην σε αποσπα αυτο το μηδαμινο απο τον στοχο σου..η αρχη ειναι η δυσκολη...keep going!.. ειμαστε μαζι σου!

Μετα την εξεταστικη του Σεπτεμβρη θα ειμαι Αθηνα!Με την free θα συναντηθω οπως και δηποτε!!Θα χαρω πολυ να τα πουμε!Αν και ειναι λιγο νωρις απλα το θετω!!

Φιλακιααααααα!!

αμε πλακα θα εχει!!! Οποτε ελπιζω μεχρι τοτε να μην ξεχαστει

Page 2 of 2 FirstFirst 12