ΔΙΑκοπες και φαγητο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 72
    Senior Member
    Originally posted by dexa
    Μαρω να τον ξεγελας...!!
    Να τον εξαντλεις στο κρ...ατι και μετα να μην εχει κουραγιο για τρελλο φαγοποτι!!!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΟΝΟΖΥΓΟΟΟΟ!!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!
    Δύσκολο το μονόζυγο σε αυτό το τμήμα των διακοπών....
    Θα έχουμε μαζί και τα παιδιά του. Αρα, εκτός απο το "όχι μονόζυγο".... προβλέπεται και γερό φαγοπότι. Τα παιδιά πρέπει να τρώνε !!!!!!
    Τον Αύγουστο που θα είμαστε μόνοι μας, κάτι μπορεί να γίνει... !!!!

ΒΕΒΑΙΑ....

αυτό που ίσως να με σώσει στις τωρινές διακοπές θα είναι το κολύμπι, το φρίσμπι και το ποδήλατο με τα παιδιά...

Senior Member
    Φεύγω σε λίγη ώρα για μερικές μερούλες διακοπών και ξεσκάσματος!
    Ελπίζω να γυρίσω δυνατή και ανανεωμένη με όρεξη για μεγαλύτερη προσπάθεια! Ελπίζω επίσης να καταφέρω τον στόχο μου, να τρώω δηλαδή όσο πεινάω στο νησί, όχι διαιτητικά πράγματα, αλλά όχι και πολύ! Θα τα ξαναπούμε όταν γυρίσω, ευχηθείτε μου καλή τύχη!! Φιλιά σε όλους!!!!!!!!!!!!

Καλή τύχη Dance και καλά να περάσεις. Να τρώς όσο θέλεις αρκεί να σταματάς όταν χορταίνεις!
    Φιλιά

Senior Member
    Καλη τυχη και καλες διακοπες!!!
    Κοιτα να περασεις ομορφα και δεν πειραζει εαν φας και λιγο παραπανω ,θα το ισοφαρισεις με το κολυμπι και ...αλλα σπορ....

ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    Φευγω διακοπες ,και το σκεφτεικα και αποφασισα μια εβδομαδα να τρωω ψαρι,μυδια ,γαριδες ,χταποδι,καλαμαρι σε ολες τις εκδοσεις μαγειρεματος!!!!!!
    Μια εβδομαδα μονο ψαρικα!!!Ουτε σταγονα κρεας!!!
    Και πολυ νερο!!!Παρα πολυ νεροοο!!!!!!
    Αντε και καμια σουρωτη.
    Ουτε μια φορα στην εβδομαδα αυτη δεν θα ανεβω ζυγαρια ,ολα θα τ'αφησω πισω μου εκτος απο τα xs!!

Αντε βρε!!!!Με την δυναμη του φεγγαριου!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    @dexa, προσοχή στην υπερκατανάλωση θαλασσινών (γαρίδες, μύδια, χταπόδι κλπ) ανεβάζουν τη χοληστερίνη στα ύψη !!!

Ψαράκι όσο θέλεις. Ειδικά αν το τσακίζεις μαζί με μια γαβάθα σαλάτα κάθε φορά.... σε βλέπω να γυρίσεις με 5 κιλά κάτω απο τις διακοπές.

Για να είμαι ειλικρινής σ' αυτό (το ψάρι) βασίζω κι εγώ τις ελπίδες μου να μη φέρω πρόσθετα κιλά πίσω μαζί απο τις διακοπές μου.
    Ο καλός μου είναι δεινός ψαράς και απο τώρα τον έχω στριμώξει ότι κάθε μέρα θα πηγαίνει για ψάρεμα να μου φέρνει φρέσκο ψαράκι για να μαγειρεύουμε.
    Ψαράκι ψητό και σαλάτα, ότι καλύτερο για τις διακοπές !!!
    (Με τα τσίπουρα και τις μπύρες δεν ξέρω τι θα κάνουμε, αλλά θα προσπαθήσω να το παλαίψω. χιχιχιχιχι)

Senior Member
    Φεύγω 16/8 για καμια εβδομάδα.
    Δε θα στερηθώ τίποτα.

Τηγανητά, έτσι και αλλιώς, δε τρώω.
    Τα χόρτα μου αρέσουν πολύ, άρα τη βρήκαμε τη σαλάτα.
    Τη φέτα στην χωριάτικη θα προσέξω γιατί είμαι ικανή να φάω και το βαρέλι.
    Το ψαράκι είναι super.
    Ψωμί, δε με πολυνοιάζει αν δε φάω.
    Σουβλάκια θα φάω, αλλά με κοτόπουλο και χωρίς πατάτες ή σκέτα καλαμάκια. Πίτσα, αν κάτσει, θα φάω αλλά μόνο τυρί και λαχανικά.

Με το παγωτό, δε ξέρω ακόμα τί θα κάνω. Δε θα το στερηθω, πάντως, απλά θα προσπαθήσω να τρώω 2-3 μπάλες (όχι κάθε μέρα), χωρίς σαντιγύ, σιρόπια, ξηρούς καρπούς και τέτοια.
    Μου αρέσουν τα σορμπέ και η γρανίτα, άρα 2 απο τις 3 μπάλες μπορεί να είναι κάτι τέτοιο.

Το πιοτί είναι ένα πρόβλημα καθότι μπεκροκανάτα.
    Ευτυχώς δεν αραιώνω το ποτό με αναψυκτικό. Προτιμώ στυμμένο λεμόνι ή σκέτο.
    Τα αναψυκτικά, συνήθως, επιβαρύνουν θερμιδικά τα ποτά.

Στη παραλία, θα προτιμήσω τα φρούτα και σε πείνες τοστάκι τυρί/γαλοπούλα. Όχι, σφολιατοειδή και μαλακίες.
    Κολύμπι, περπάτημα στο νησάκι με ζακετούλα....

Καλά θα τα πάμε νομίζω.
    Εγώ θα είμαι ικανοποιημένη αν γυρίσω χωρίς επιπλέον κιλό.
    Θα ήθελα να παραμείνω σταθερή.

Στο τσακίρ κέφι, μπορεί να μου δικαιολογήσω ένα κιλάκι.
    Με το που θα γυρίσω, θα μπώ κανονικά και γρήγορα ξανά στο πρόγραμμα. Μέχρι Νοέμβρη θέλω να δω τα 55 στη ζυγαριά.

Senior Member
    εγω φετος θα αγορασω ρακετες και θα ξεπατωσω το μωρακι μου στη παραλια

Senior Member
    Originally posted by dexa
    Φευγω διακοπες ,και το σκεφτεικα και αποφασισα μια εβδομαδα να τρωω ψαρι,μυδια ,γαριδες ,χταποδι,καλαμαρι σε ολες τις εκδοσεις μαγειρεματος!!!!!!
    Μια εβδομαδα μονο ψαρικα!!!Ουτε σταγονα κρεας!!!
    Και πολυ νερο!!!Παρα πολυ νεροοο!!!!!!
    Αντε και καμια σουρωτη.
    Ουτε μια φορα στην εβδομαδα αυτη δεν θα ανεβω ζυγαρια ,ολα θα τ'αφησω πισω μου εκτος απο τα xs!!

Αντε βρε!!!!Με την δυναμη του φεγγαριου!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!
    ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ,ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΥΔΙΑ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ;ΑΦΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΣΟΥ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ!!!!!!!!ΕΣΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ;;;;;ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΥΔΙΑ ΑΝΕΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΑ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ......ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΤΟ ΧΑΣΑΠΑΚΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ!!!!!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΜΑΤΣ!ΜΟΥΤΣ! !!!

Junior Member
    paidia egw piga diakopes 15 meres me tis kollites mou,k gyrisa pisw 4 kila panw..........afiste ta.......alla...ti na kanw ekeines einai adynates kai trwgame olimeris k olinixtis...peinagane prin to mpanio,meta to mpanio,prin ton kafe,meta ton kafe,prin to club kai meta....de lew oti k egw den peinaga alla prospathousa oso mporw na ta apofygw ta tavernakia...alla mou legane"emeis peiname,pame na fame.."! kai na ta saganakia,na oi tiganites patates me tyria liwmena apo panw,na ta souvlakia me sause,na oi glykeies krepes.....tis prwtes meres to epaiza anwteri k epairna fileto kotopoulo alla .....anthrwpos eimai k egw..... ligisa...e, meta apo 3meres eipa:"loipon,i katastasi de se voithaei gia diaita....fae twra oso eisai sto nisi oti k oi alles k molis gyriseis apotoxinwsi!!"pragmatika,exw 4 meres pou gyrisa k eimai toso mpouxtismeni apo ta etoimatzidika pou i diaita mou fainetai teleia(pros to parwn)...avrio xekinaw k gymnastirio na kaoun ta lipi pou niwthw oti exoun kollisei panw mou meta tis kraipales....vlavera ta krouasanakia me merenda pou pairname meta to club ap ton fourno pou molis eixe anoixei alla....pentanostima...axize i kraipali...sto katw katw diakopes eimastan kai twra ......ta kefalia mesa!!!!! HAVE FUN!!!!!!!!!

Senior Member
    Παλιό το thread αλλά επίκαιρο.
    Μάλλον θα πάω διακοπές Καλαμάτα με φίλη, που κυκλοφορεί όλη μέρα με ένα 2λιτρο παγωτό στο χέρι.
    Ο πεθερός της που θα είναι εκεί, φέρνει φρεσκοψημένη γουρουνοπούλα κάθε μέρα.
    Η πεθερά της φτιάχνει απίστευτα λαδερά και ωραίο ψωμάκι.
    Τα βράδια βγαίνουν έξω για φαγητό.
    Η φράση "κάνω δίαιτα" δεν σημαίνει τίποτα εκεί. Η απάντηση είναι πάντα " έλα μωρέ...απο χειμώνα. Τώρα το καλοκαιράκι ρίξ'το λίγο έξω." Και να οι πειρασμοί στο τραπέζι...
    Να δω πως θα καταφέρω να κρατηθώ.

Senior Member
    υπάρχει κι άλλος γιος διαθέσιμος; χεχεχεεχεχε

Senior Member
    Αυτο το ''...απο χειμωνα....''τρελλο και σουπερ!!!!
    Τελειο!!!!Το προτιμω ''...απο δευτερα...''.

ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    Λοιπόν, διαπιστώσεις απο "πρώτο χέρι"....
    Παρά τις περσυνές μου δηλώσεις, τα έκανα μαντάρα...... στην επιστροφή απο τις διακοπές του Αυγούστου έφερα μαζί μου + 7 κιλά τα οποία κατάφερα να τα φτάσω στο + 10 μέχρι τα Χριστούγεννα...

Συμπέρασμα: ΚΑΙ στις διακοπές προσέχουμε για να έχουμε.

Για φέτος:

1. ανακάλυψα τα παγωτά 0%... προς το παρόν τρώω ένα την εβδομάδα και δεν με έχει επηρρεάσει καθόλου. Αλλωστε έχει μόνο 180 θερμίδες, δηλαδή περίπου 45 λεπτά διάδρομο στο γυμναστήριο (άρχισα να τα μεταφράζω σε ώρες στο διάδρομο τώρα!!!)

2. έμαθα να πίνω λιγότερα ούζα και τσίπουρα και μπύρες, λόγω χωρισμού απο τον "καλό" μου και ελπίζω μέχρι τον Αύγουστο να μην υπάρχει καινούριος "καλός" που να πίνει σαν νεροφίδα.

3. έμαθα να μην τρώω καθόλου ή σχεδόν καθόλου επίσης λόγω του χωρισμού που μου έκανε τα νεύρα κρόσια, με αποτέλεσμα να έχει κλείσει το στομάχι μου και να χορταίνω με ένα τόστ ή 1-2 φρούτα. (λίγες φορές με πιάνει μανία για γουρούνιασμα αλλά δεν με επηρρεάζουν πιά)

Οπότε πιστεύω ότι καλά θα τα πάω στις φετεινές διακοπές.

Senior Member
    Εγώ τρώω μέρα παρά μέρα ή μπορεί και κάθε μέρα το 0% της Δέλτα που είναι όλο σοκολάτα χωρίς επικάλυψη και έχει 43 θερμίδες. Τώρα τι έχει μέσα και πόσο υγιεινό είναι δεν ξέρω......

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast