Results 46 to 60 of 72
Thread: ΔΙΑκοπες και φαγητο
-
25-07-2008, 19:40 #46
1)Βliss,η σκορδίλα θέλει ή κοινωνική απομόνωση για 2 μέρες ή ένα στρεμματάκι μαιντανό...τί να σου κάνει η τσίχλα???????
2)eve30++,ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.....φυσικά και δεν θα πάρεις ζυγαριά μαζί σου,πάρε καλύτερα κανένα ρουχαλάκι παραπάνω που είναι και λιγότερο βαρύ και που δεν θα πιάνει τόσο χώρο στη βαλίτσα...τα πας πολύ καλά με το πρόγραμμά σου....ακόμα και να ξεστρατίσεις λιγάκι-σε διακοπές θα είσαι,έλεος δλδ!-δε νομίζω τη διατροφολόγο σου να τη λένε Frau Helga και να θέλει να σε μαστιγώσει γι'αυτό....κάνε άφοβα τις διακοπούλες σου,χαλάρωσε,ξεκουράσου και διασκέδασε...όταν με το καλό επιστρέψεις στην καθημερινότητά σου,τότε βάλε ρεαλιστικό στόχο...πχ να χάσεις τα κιλά σου ως τα Χριστούγεννα!
- 28-07-2008, 04:25 #47
Διακοπές με ζυγαριά μαζί δε λογίζονται διακοπές! Από τι δακόπτουμε τότε;
Πακέτάρουμε και άγχος και πίεση κι όλα εκείνα από τα οποία λαχταρούμε ν'αποδράσουμε;
Σε καμία περίπτωση,eve30++ ! Κοίτα να ξεφύγεις και να το απολαύσεις!Καλά σου λέει ο καλός σου!
28-07-2008, 07:52 #48
καλημερααααααα και εδωω
εγω ζυγαριτσα θα παρω και στις διακοπες φετος μαζι μερα παρα μερα ετσι να χαιρομαι να παιρνω τα πανω μου......
πολυ γυμναστικη μια ωρα ευελπιστω κολυμπι και παρα πανω και φαγητο με μετρο....θα τρωω δε θα με τρωειιι
28-07-2008, 11:11 #49
Υπάρχει ένα θέμα με τις παρασπονδίες. Πολλές φορές μας πιάνει μια απελπισία όταν κάτι πάει στραβά και θέλουμε να το ξεχέσουμε. Δε ξέρω αν σας έχει πιάσει ποτέ, αλλά όταν πχ φάω κάτι άσχημο (γλυκό, καφέ γαλακτομπούρεκο από τα φλο, φαϊ απ' έξω) δεν έχω διάθεση να φάω καλά μετά γιατί λέω ότι την έκανα την βλακεία, οπότε άστο...
Είναι το όλα ή τίποτα που μας πιάνει. Η τελειομανία που αν κάτι πάει σταβά νομίζουμε ότι δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε. Έτσι και στις διακοπές τρως κάνα παγωτό ή τηγανητό και λες ότι πάει η διατροφή...Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι μια παρασπονδία δε σημαίνει το τέλος του κόσμου, συνεχίζουμε κανονικά και το ξεχνάμε. Απλά κοιτάμε να μη φάμε κι άλλη βλακεία σύντομα αλλά δε χαλάει κι όλη η διατροφή ημερών από ένα "λάθος". Γι' αυτό και στις διακοπές γενικά μπορούμε να προσέχουμε κι αν φάμε και κάτι παραπάνω δε πειράζει, συνεχίζουμε. Όχι αφού έφαγα τηγανητά το μεσημέρι ας φάμε πίτσες και παγωτό το βράδυ.
28-07-2008, 13:13 #50
καλημέρα
ευχαριστώ για τις συμβουλές.. μάλλον θα τις ακολουθήσω... θα την αφήσω πίσω τη ζυγαρια...
ασε που αν ακολουθήσω το free διαιτολόγιο παραλίας που θα μου βγάλει η διατροφολόγος θα με περιμένει στην επιστροφή ελπίζω η ευχάριστη έκλπηξη της απώλειας...μάλλον έτσι θα ναι πιο ενδιαφέρον...
ευχομαι σε όλους καλές διακοπές!!!
28-07-2008, 14:20 #51
Εγώ δεν την παίρνω με τίποτα μαζί........ να πάει να πνιγεί......... θα τρώω απ' όλα με μέτρο, ΟΚ και αν πάρω και μισό κιλό δεν θα πεθάνω κιόλας, προσέχοντας και με πολύ κολύμπι ε, δεν νομίζω να γυρίσω και +3 κιλά!!!!!!!!!!!!
καλές διακοπές eve........
10-08-2008, 12:54 #52
Γεια σε ολους!!Μολις ξυπνησα!Χθες γυρισα απο διακοπες!Μου λειψατε ολοι και με το που ειδα τη ζυγαρια,ηθελα να μοιραστω τη χαρα μου μαζι σας!Δεν εκανα καμια παρασπονδια και ειμαι χαρουμενη γι αυτο!!
Το πρωι επινα απαχο γαλα,στην παραλια γιαουρτακι 2% ,το απογευμα χυμο η φρουτο και το βραδυ κοτοπουλο η μπριζολα η ψαρι ψητο με σαλατα!!
Επισης,κολυμπουσα αρκετα,κι εκανα και ασκησεις μεσα στο νερο!
Ετσι,σε σχεδον 2 εβδομαδες,εχασα σχεδον 3 κιλα!
Απο 87.300,ειδα σημερα το 84.500!!
10-08-2008, 15:08 #53
Μράβο,may μου!Αυτά είναι πραγματικά πολύ ευχάριστα νέα!
Και απόλαυσες τις διακοπούλες σου και ήσουν εγκρατής ως προς το πρόγραμμα σου!
Δυστυχώς για μένα διακοπές σημαίνει και σπιτικό φαγητό από μαμά και θεία...
Και δεδομένου του ότι δε μαγειρεύω,οι πειρασμοί πολλοί...
Θα δούμε τον απολογισμό στην επιστροφή...
Παρεπειπτόντως τα φιλιά εκ μέρους σου τα στέλνω στον Όλυμπο.
Ελπίζω να βρήκαν τον προορισμό τους και να μην πήγαν αλλού κατά λαθος...
Καλή συνέχεια στην έδρα σου πλέον...Τα λέμε...Φιλάκια πολλά!
11-08-2008, 01:48 #54
AAA καλη μου nadine τι κανεις?!!!
Ακομη δε γυρισες απο διακοπες??
Εγω θα ξαναφυγω δυστυχως,οποτε δε θα προλαβουμε να τα πουμε καλυτερα!
Πρωτον,ευχαριστω για τα φιλια και δευτερον ηρεμησε για τα κιλακια..Ειναι διακοπες..
Αυτες ηταν οι πρωτες διακοπες μου και ημουν κυρια-τελη αυγουστου ομως,σιγουρα προβλεπω κρεπαλες-λογω παρεας..Οποτε ειπα να σωσω τωρα ο,τι μπορω!
Φιλακια πολλα,να προσεχεις και μην αγχωνεσαι
11-08-2008, 10:34 #55
Mπράβο may, είσαι βράχος !!!!!!!
Μου δίνεις κουράγιο, αφού μπορεί ένας, σίγουρα μπορούν όλοι, ελπίζω και εγώ μετά τις διακοπές να μην έχω πάρει τουλάχιστον!!!!!!
11-08-2008, 11:46 #56
alalumaki γενικα δεν ειμαι τοσο βραχος οσο τωρα και παλιοτερα ημουν της λογικης "εντααξει μωρε,ας κανω την παρασπονδια και απο αυριο παλι!!".
Γενικα ομως πλεον εχω καταλαβει οτι σε μενα λειτουργει το κινητρο!
Δηλαδη για να εξηγηθω: Ο φιλος μου ειναι πολυ γλυκος.Με γνωρισε 67-68 κιλα.Ακομα και στα 89-90 κιλα μου ελεγε οτι ειμαι τελεια,να μη νιωθω ασχημα (οταν του παραπονιομουν)και οτι αν χασω καλως-αν οχι,παλι καλως!
Ετσι λογω των διαφορετικων πολεων,θα καναμε να βρεθουμε εναμισι μηνα και..
Οποτε τωρα απομενουν περιπου 20 μερες για να βρεθουμε,κι αν εχω χασει αλλα 4 κιλακια,δλδ περιπου συνολικα 10 κιλα μειον,νομιζω οτι θα χαρει πολυ!
Ασε που ανυπομονω να αλλαξω τη δεκαδα..
Νομιζω οτι αν δω μπροστα το 7ρακι,θα αλλαξει η ψυχολογια μου.
Ηδη αλλαξε με το που επεσα κατω απο το 85!!
11-08-2008, 17:42 #57
Γειά σας! Γύρισα σήμερα απο Αγκίστρι κι ετοιμάζομαι για Καλαμάτα. Αυτές τις μέρες ξέφυγα κατά πολύ απο το πρόγραμμά μου . Τσάκισα κάτι τοματοκεφτέδες...κάτι χταποδάκια... πως να αντισταθεί κανείς; Ευτυχώς ρίχναμε πολύ περπάτημα και κολύμπι. Να δω τώρα πως θα γλιτώσω απο τις γουρουνοπούλες που με περιμένουν στην Καλαμάτα.
12-08-2008, 11:00 #58
Σμιθ σημασία έχει να περάσεις καλά στις διακοπές σου, γιατί αυτές θα ξαναέρθουν του χρόνου και έχουμε μπροστά έναν ολόκληρο χρόνο. Να περάσεις καλά.....και ανέμελα χωρίς πολλές σκέψεις.........
12-08-2008, 13:11 #59
αισιοδοξο αλλα τιποτα δεν ειναι δεδομενο...
12-08-2008, 15:25 #60
Δεδομένου του ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο,μπορεί κανείς να θεωρήσει το σχόλιο σου απαισιόδοξο
με την έννοια ότι οι διακοπές μπορεί να έρθουν και νωρίτερα από το επόμενο καλοκαίρι!Πόσο σχετικά είναι όλα!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία