ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ

ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΙΑ ΤΟ ΑΝΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ Η ΟΧΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΟΥ ΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΩΝΙΣΤΕΙ. ΞΕΡΕΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ? ΕΠΙΣΗΣ, ΣΤ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΣΟΦΙΑ Η ΑΛΙΜΠΕΕΡΤΗΜΕ ΑΥΤΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΡΩΡΗΣΟΥΜΕ!!! ΧΙ ΧΙ ΧΙ!! HELP? ANYONE?

Senior Member
    ΟΡΙΑΝΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΕΣ!!!!!!ΠΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ TEST ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ,ΠΑΡΟΤΙ ΣΟΦΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ Η ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ DNA;;;;ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ........ΦΙΛΙ� �!!

Το τεστ δυσανεξιας ειναι μια μπούρδα που πλασάρουν πολλοί για να δείξουν ότι έχουν κάτι διαφορετικό.Δεν ισχύει τίποτα απόσα ακούγονται ,όσο επιστημονικά και ανπροσπαθούν να τα παρουσιάσουν.Αν είχατε δυσανεξία σε κάποο τρόφιμο ΄μάλλον θα το ξέρατε γιατί προφανώς θα είχατε παρενέργειες.Αν τρώγατε μια ζωή ντομάτα και δεν είχατε πρόβλημα και τώρα με το τεστ σας πουν ότι έχετε δυσανεξία στην ντομάτα,θα κόψετε τις ντομάτες?Αφου δεν έχετε πρόβλημα δεν κόβετε τίποτα.Πηγαίνετε σε κάποιον σοβαρό γιατρό και θα δείτε πως στην ουσία το τεστ αυτό είναι μια μπούρδα.Κάτι τύποι σαν την περιβόητη Βουτσινά ασχολούνται με τέτοια και βρίσκουν πεδίο δράσης σε άτομα που δεν γνωρίζουν και πείθονταιαπο οποιονδήποτε τους μιλάει δήθεν επιστημονικά.

Senior Member
    το εκανε και η δρουζα αλλα το παρατησε..δεν ξερω γιατι.

Senior Member
    Τελικα δεν μου ειπατε,ειναι αυτο το τστ που γινεται με το DNA;Είχα ακουσει μια φορα για κατι σχετικο που ελεγε ο Ξένος κι ελεγε οτι βοηθάει πολύ.

Senior Member
    οχι δεν γινεται με το dna. ειναι αναιμακτη μεθοδος

Junior Member
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΦΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΝΩΡΙΣΕΤΕ? ΛΟΙΠΝ, ΕΙΜΑΙ 34 ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΓΑΖΟΜΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΛΟ ΞΥΛΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ 9 ΜΕ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΨΘΧΟΥΛΑ. ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ 4-5 "ΤΙΤΛΟΥΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΟΜΙΜΑ!!! ANYWAY, ΠΗΡΑ ΕΚΕΙ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ 7 ΚΙΛΑ + ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ....ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΣΑΒΟΥΡΟΦΑΓΗΤΑ. ΥΨΟΣ //////// 1.65 ΚΙΛΑ 84!!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.

Senior Member
    λοιπόν εγώ έχω κάνει αυτό ο τέστ και η θα σας πω τι δικιά μου εμπειρία. Καταρχίν πήρα την απόφαση να το κάνω όταν είδα τα θεαματικά (πραγματικά)αποτελέσματα που είχε στην αγαπημένη μου ξαδερφη.η ξαδερφη μου υπήρξε ανέκαθεν παχύσαρκη χωρίς κατά τη γνώμη μου να τρωει τόσο πολύ. Το χειρότερο ήταν πως μετα από κάθε γευμα την πόναγε το στομάχι της.
    και γενικά δεν χώνευε ευκολα. το τεστ το εκανε στο εξωτερικο πριν απο τεσσερα χρόνια και εχασε αρκετα κιλα, σιγα σιγα αλλα σταθερα.
    ετσι ειπα και εγω να το κάνω πριν ακριβως δυο χρονια. ενημερωθηκα μεσω ιντερνετ και για τους διαφορους τυπους τεστ που κυκλοφορουν,επελεξα αυτο που πιστευα πιο αξιοπιστο και το εκανα.
    αποτελεσματα: πολυ αργη (εκνευριστικα) αλλα σταθερη απωλεια βαρους τότε ήμουνα 61,5 και καταφερα να παω 59 τα οποια δεν ξαναπηρα. βεβαια η τοσο αργη απωλεια σε συνδυασμο με το να ειμαι συνεχεια στη τσιτα μηπως και καποιο φαγητο περιεχει κρυφα ιχνη απο καποια απαγορευμενη τροφη με εκαναν να τα παρατησω.
    αυτα πριν αποδυο χρόνια φέτος λοιπον το καλοκαιρακι ειπα να ξανακάνω αλλη μια προσπαθεια
    και μέσα σε 40 ημέρες περίπου από 58.5 πήγα 56.5 μει τις τελευταίες βδομαδες να χανω περιπου 600γραμμαρια την εβδμάδα. αυτή τη στιγμή δεν ξέρω να σας πω που βρισκομαι γιατι ειμαι αδιαθετη οποτε φοβαμαι να πατησω στη ζυγαρια πάντως δε νοιώθω φουσκωμα και χωραω στο στενο μου τζιν που λειτουργει σαν μεζουρα.
    τωρα τι να πω η ιδια μεθοδος πριν απο δυο χρονια δε λειτουργησε φέτος φαινεται να λειτουργει θα συνεχισω εως τις 20 Αυγουστου οποτε και φευγω για διακοπες και θα σας κρατησω ενημερους για την εκβαση του πειραματος
    το καλο ειναι οτι μπορει να σου απαγορευει καποιες τροφες αλλα δε σου στερει θρεπτικα συστατικα διοτι παντα υπαρχουν αλλες τροφες που τα αναπληρωνουν και που επιτρεπονται
    επιπλεον δε μετραω θερμιδες, οταν πειναω τρωω!