Results 1 to 15 of 51
Thread: Αν ήξερα τι να κάνω...
-
02-07-2007, 20:39 #1
Αν ήξερα τι να κάνω...
Έχουμε τις εξής δυο καταστάσεις:
1) 'Ενα παιδί που γεμίζει τα όνειρά μου, που με κάνει να μην σκέφτομαι τίποτα άλλο στον κόσμο, που με εκτιμάει όσο κανείς. Που όμως δεν μπορεί να με δει ερωτικά, όπως δεν μπορεί να δει ερωτικά μια μη λεπτή έστω κανονικο-λεπτή γυναίκα. Κάποιον που θα τρελαινόταν για πάρτη μου αν ανταποκρινόμουν σ'αυτά τα πρότυπα.
2) Ένα παιδί που πασχίζει να γεμίσει τα όνείρά μου, που πασχίζει να με κάνει να μην σκέφτομαι τίποτα άλλο στον κόσμο, που είναι ερωτευμένος μαζί μου. Που μπορεί να με δει ερωτικά, που τρελάινεται, που με θέλει ακριβώς όπως είμαι. Που ανταποκρίνομαι στα πρότυπά του.
Και οι 2 με αγαπούν, με σέβονται και ενδιαφέρονται για μένα ως άνθρωπο.
Ο έρωτάς μου όμως χτυπάει την πόρτα του πρώτου...
Και η απόρριψή του ανοίγει την πόρτα του ψυγείου μου...
Και η γνώση ότι αν ήμουν αυτά τα 10-15 κιλά κάτω θα ζούσα αυτό που επιθυμώ, με οδηγεί στην τρέλα...
Και συνεχίζω την προσπάθεια, έχοντας σχέση με τον δεύτερο...
- 02-07-2007, 22:56 #2
Κοίτα αγάπη μου εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ξεκολλήσεις από αυτόν. Αν πραγματικά ήταν έτσι όπως τα λες, και τον γέμιζες θα παρέβλεπε τα 15 κιλά και σιγα το τρελό ποσό. Από την άλλη βέβαια, γιατί όλα πρέπει να τα σκεφτόμαστε, σκέφτηκες ποτέ ότι έτσι ίσως να θέλει να σε κάνει να χάσεις βάρος ώστε να γίνει κάτι παραπέρα???? Πολύ καλό θα ήταν αυτο!!!!
03-07-2007, 00:17 #3
μου αρεσε πολυ ετσι οπως το εθεσες...γλυκια μου ημουν 25 κιλα κατω και ηθελα και εγω ενα αγορι το οποιο με αγαπουσε σαν ατομο αλλα δεν με εβλεπε ερωτικα...και ημουν τοοοσοο αδυνατη...εφτασα τα 83 καποια στιγμη και ξαφνικα αρχισε να με βλεπει αλλιως..τι σημαινει αυτο?..οτι δεν εχουν σημασια τα κιλα, δεν εχει σημασια η εμφανιση..υπαρχουν πολλοι παραγοντες που επηρεαζουν την συμπερφιορα και το πως μπορει να μας βλεπει ενας αντρας...
1)μπορει να μην ειναι σε θεση να δει ερωτικα μια κοπελα που τον βλεπει οντως σοβαρα γιατι απλα θελει να "παιξει"
2)η ομορφια ειναι τελειως υποκειμενικη..μπορει απλα να μην του αρεσεις αλλα αυτο δεν πρεπει να σε κανει να υποτιμας τον εαυτο σου γιατι δεν φταις εσυ για τα γουστα του αλλου
3)αν εχεις εκδηλωσει τα συναισθηματα σου και του εχεις περασει το μηνυμα οτι σου ειναι απαραιτητος μπορει να τον εχει ξενερωσει γιατι δεν θελουν κυνηγοι οι αντρες τελικα σε καμια περιπτωση
και πολλοι αλλοι λογοι..δεν μπορω να μπω και στο μυαλο τους..αλλα και γω εκανα το λαθος που κανεις εσυ...παντα εριχνα τον εαυτο μου στα ματια του καθενος...παντα τον υποτιμουσα επειδη απλα δεν αρεσα σε καποιον ενω υπαρχουν τοσοι πολλοι για να αρεσω..ας βαλουμε τα δικα μας κριτηρια και τις δικες μας σκεψεις στην ακρη..
οπως ειπα και πιο πανω η ομορφια ειναι τελειως υποκειμενικη..ας πουμε εμενα ο brad pitt δεν μου αρεσει...τι θα γινει τωρα που αρεσει γενικα σε παρα πολυ γυναικειο πληθυσμο..εγω ειμαι ενα δειγμα..θα πρεπει να αδυνατισει ή να αλλαξει το προσωπο του επειδη δεν αρεσει σε ενα ατομο? ή εστω σε ενα μικρο δειγμα πληθυσμου!?...
θελω να καταληξω στο οτι η ομορφια ειναι μεσα, δεν ειναι εξω..και στην τελικη δεν ειναι τοσα πολλα τα κιλα σου..αρεσεις σε αλλους...μην ριχνεις τον εαυτο σου pls..αυτο προσπαθω να καταπολεμησω και εγω
δεν αξιζει!..φιλια!
03-07-2007, 00:23 #4
Το οτι με γεμίζει και τον γεμίζω το ξέρω από την άποψη ότι είμαι δίπλα του στις εύκολες και στις δύσκολες στιγμές κι εκείνος δίπλα σε μένα. Το ότι δεν γίνεται κάτι ερωτικό είναι καθαρά θέμα των κιλών μου και παρ' όλο που με πικραίνει αυτό, ξέρω ότι έτσι αισθάνεται εκείνος. Πίστεψέ με, αν δεν άξιζε, δεν θα ασχολούμουν. Δεν είναι απ' τις περιπτώσεις που με σνομπάρει γι' αυτό ή που δεν θέλει σχέσεις μαζί μου. Με παροτρύνει να χάσω βάρος πάντα με ενδιαφέρον και όχι με επίπληξη και όταν τα καταφέρνω -γιατί παλιά ήμουν αρκετά κιλά πιο πάνω- με συγχαίρει και μου δίνει κουράγιο. Το βλέπω στα μάτια του όταν είμαι φτιαγμένη και περιποιημένη ότι υπάρχει κάτι παραπάνω. Μια φορά μου είχε πει ότι μακάρι να ήξερα πόσες φορές με έχει φανταστεί με λιγότερα κιλά... όπως καταλαβαίνεις diaki μου, είναι πολύ πιθανό αυτό που λες...
μακάρι να μην έχανα το κουράγιο μου και να τα κατάφερνα...
αυτά που νιώθω γι' αυτόν τον άνθρωπο είναι πάνω από κάθετι...
03-07-2007, 00:26 #5
λοιπόν δε θέλω απογοήτευση γιατί κι εγώ τόσο ακιρό απογοητευμένη ήμουν! Μπορούμε όλοι να καταφέρουμε κατι που θέλουμε πολύ! Εσύ για αυτό το αγόρι, εγω για να μπορώ να χορεύω αφοβα χωρίσ α με κοιτάζουν περίεργα κτλ. Αρχίζουμε από σημερα γερά και δυναμικά τι λεσ? Αλληλουποστήριξη! Α και για αρχή επιτρέπονται οι αττασθαλείες!!
03-07-2007, 00:27 #6
ΚΑι επίσης να μην πεις τίποτα στο αγοράκι για να το προσέξει από μόνος του, αφού σε νοιάζεται τόσο πολύ θα χαρεί πάρα πολύ και που ξέρεισ.....
03-07-2007, 00:29 #7
οχι απογοητευση pls...μπορουμε να τα καταφερουμε ολες!..η ζωη δεν θελει παραιτηση...η διαιτα με μαθηματικη ακριβεια πετυχαινει...αλλα θελει θεληση και επιμονη και εχουμ ετην δυναμη...μην παραιτειστε!
03-07-2007, 00:31 #8
free μου εγω το πρόβλημα μου το εχω εντοπισει, πιστευω οτι μπορω να χασω τα κιλα κι αφου μπορω το αναβάλλω ολο και πιο συχνά Αλλα αυτό πρέπει να σταματήσει και τώρα!!!!!!!!!!
03-07-2007, 00:31 #9
αλλα παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μπορει να σε δει ερωτικα αν χασεις 15 κιλα?...αυτο ειναι αδικο..δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο..ο ιδιος ανθρωπος δεν εισαι ειτε +15 ειτε -15??..τεσπα..ισως εγω φταιω που το βλεπω διαφορετικα αλλα το θεωρω αδικο!
03-07-2007, 00:33 #10
κι εγω την ίδια απορία έχω... Μου φαίνεται πολύ περίεργο να σκέφτεται έτσι... Αλλά άντρες είναι ποιος από αυτούς έχει μυαλό? Εμένα όταν ήμουν 63 με έλεγε χοντρούλα και τώρα του φαίνομαι θεά!! Ίσως γιατι τον είχα απατήσει και με πήρε από φόβ!!
03-07-2007, 00:42 #11
χεχε...καλα εκανες!:P:P:P....
03-07-2007, 00:44 #12
Καλησπερα dance.
Μου θυμιζεις καποιον που μπυ ελεγε στην ψυχρα ,πολυ παλια οταν ζουσε ο χριστος,εαν αδυνατησεις θα τα ''φτιαξω μαζι σου''.
Ποτε δεν τα ''εφτιαξα '' μαζι του ουτε οταν ενα φεγγαρι ειχα αδυνατισει.
Και αυτο γιατι αρχισα να τον βλεπω οπως πραγματικα ηταν.Και το πραγματικο ηταν πολυ ασχημο και αντιαισθητικο.Εγω τελικα δεν εχασα και εκεινου εμεινα αποθημενο.
Η free εχει απολυτο δικιο.Στην ουσια τα κιλα δεν εχουν σημασια και η εμφανιση γενικα.Οταν αγαπας αγαπας .Η αγαπη δεν διαπραγματευεται.
Αυτος σιγουρα δεν νιωθει οπως εσυ γι'αυτον,και συνεπως δεν υπαρχει λογως να σε δει και ερωτικα.Και εαν θεωρησουμε οτι θα υπηρχε μια περιπτωση εαν ειχες 15 κιλα λιγοτερα ,αυτο δεν συμβαινει και οποτε δεν εχει να σταθει πουθενα.
Απο την αλλη εσυ θα ηθελες καποιον μαζι σου που θα σε ηθελε μονο για το σωμα σου ,μια και γνωριζεις οτι δεν σε βλεπει σαν συντροφο?
Και τελος να ρωτησω ποιος ανθρωπος αξιζει την θυσια της αξιοπρεπειας σου ?
Εσυ εχεις ηδη να σκεφτεσαι να θυσιασεις πριν ακομη δεθεις με αυτον τον ανθρωπο ,πριν τον ζησεις σαν σχεση ,πριν περασεις καλα η ασχημα μαζι του.
Τι μπορει να ακολουθησει στην πορεια?
Δεν αμφισβητω τα αισθηματα φιλιας που μπορει να τρεφει για σενα ,αλλα ειμαι σιγουρη οτι δεν σε βλεπει σαν γυναικα γιατι περα απο τα 15 κιλα δεν του αρεσει και κατι αλλο η δεν βρισκει αυτο που θα ηθελε για να σε δει οπως θα επιθυμουσες.
Μην πιεζεις καταστασεις ,ουτε τον ευατο σου.Οτι ειναι γραμμενο δεν ξεγραφει λενε καποιοι.
Και οσο γι'αυτον που σε αγαπα πραγματικα αλλα δεν σου φτανει ισως θα ηταν καλα η να προσπαθησεις λιγο περισσοτερο του οφειλεις νομιζω ,η να του μιλησεις ετσι ωστε να μην τον εχεις ''βαρος''.
ΦΙΛΙΑ!!!
03-07-2007, 00:49 #13
Γλυκιά μου free,
είναι τόσο παράξενο έτσι; αν ήμουν στα κιλά που ήσουν όταν ο άλλος σε απέρριπτε, θα ζούσα το όνειρό μου... σχεδόν τραγελαφικό μου φαίνεται...
Συμφωνώ μαζί σου στο ότι το πως μας βλέπει ένας άντρας δεν έχει ή δεν θα έπρεπε να έχει καμιά σχέση με τα κιλά μας... Ποτέ δεν έχω αγαπήσει κάποιον για την εμφάνισή του και δεν θα ήθελα να με αγαπήσουν γι' αυτήν, αλλά για την ψυχή μου, γι' αυτά που μπορώ και θέλω να δώσω. Σ' ευχαριστώ για όλα όσα μου έγραψες. Ο συγκεκριμένος δεν θέλει να παίξει, τον ξέρω καλά σαν άνθρωπο και αυτό που θα 'θελε είναι να κάνει μια όμορφη και σταθερή σχέση. Όσο για το αν του αρέσω, είμαι πεπεισμένη ότι δεν είναι αδιάφορος, αλλά ότι δεν ευνοούν οι συνθήκες. Δεν λέω ότι με θέλει φυσικά, αν με ήθελε δεν θα το συζητούσαμε τώρα, λέω απλά ότι ξέρω πως δεν υπάρχει αδιαφορία. Σ' αυτό πάντως που μπορεί κατά μεγάλο ποσοστό να έχεις δίκιο είναι να έχει επαναπαυθεί στο ενδιαφέρον μου, καθώς γνωρίζει την αδυναμία που του έχω. Αν και τον τελευταίο καιρό ξέρει ότι έχω μια άλλη σχέση, οπότε δεν μπορεί να ναι και σίγουρος. Φυσικά το ενδιαφέρον πάντα φαίνεται, καθώς ο βήχας και ο έρωτας...
Τον εαυτό μου πάντα κι εγώ τον έριχνα σε τέτοιου είδος θέματα, αυτό είναι που θέλω να αλλάξω όσο τίποτα άλλο... τη γενικότερη μου ψυχολογία δηλαδή... πάντως σιγά σιγά με την πάροδο του χρόνου κάτι κάνω, αν και έχω αρκετά πισωγυρίσματα...
Εσύ free μου τα έχεις καταφέρει; Τελικά η κατάληξη με το παιδί ήταν καλή, άξιζε την ταλαιπωρία;
Παρεπιπτόντως ο Βrad Pitt δεν αρέσει ούτε σε μένα! Νομίζω ότι είμαστε 2 σε αυτόν τον πλανήτη!
03-07-2007, 01:17 #14
Δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση στο μήνυμά μου! Ευχαριστώ πολύ κορίτσια όλες σας, πραγματικά με συγκινείτε.
@dexa: Πίστεψέ με συμφωνώ σε ό,τι λες. Μην σου πω ότι κι εγώ τις ίδιες συμβουλές θα έδινα σε κάποιον που μου έλεγε αυτά που λέω εγώ τώρα. Ξέρω τις περιπτώσεις τύπου "δεν τα φτιάχνω μαζί σου αν δεν αδυνατίσεις" και πραγματικά με εξοργίζουν. Όπως πολλές φορές με εξοργίζει και η δική του στάση. Που βλέπει πως θα μπορούσαμε να είμαστε, που χρειάζεται κάτι καλό στη ζωή του, αλλά που με απορρίπτει. Λες τελικά να είναι η τιμωρία του αυτή; Ξέρω κατά βάθος αυτός είναι που χάνει, όχι εγώ... Αλήθεια, χάνει τόσα που θα μπορούσε να ζήσει, αν απλά με άφηνε...
Έχεις δίκιο που λες δεν αξίζει. Προσπαθώ να βρώ συνέχεια πράγματα να επιβεβαιώσω την προηγούμενη πρόταση, αλλά πάντα κάτι κάνει εκείνος και μου δέιχνει την έστω φιλική του αγάπη. Συμφωνώ πως ότι είναι γραμμένο δεν ξεγράφει. Αλλά υπάρχει η βεβαιότητα μέσα μου για όσα λέω, δεν είναι συννεφάκια στο μυαλό μου. ʼλλες φορές ίσως, αυτή τη φορά ξέρω με στοιχεία πως δεν είναι...
Όσο γι' αυτόν που με αγαπά και δεν μου φτάνει, νοιάζομαι πολύ, δεν θέλω να καταλήξω να τον πληγώσω, του δίνω την ευκαιρία και προσπαθώ μαζί του από την πρώτη μέρα... και πίστεψέ με με μαθαίνει με την αγάπη του να αγαπώ εμένα. Τι πιο σημαντικό;...
@free: άδικο δεν λες τίποτα... για μένα ο ίδιος άνθρωπος θα είμαι, για κείνον θα είμαι η βελτιωμένη έκδοσή μου... πολύ άδικο... και στενάχωρο... αλλά η αλήθεια...
@diaki: νομίζω κλασσική περίπτωση του όταν χάνω αυτό που είχα καταλαβαίνω την αξία του! Θέλω πολύ να χάσω αυτά τα ρημαδόκιλα. Ίσως πιο πολύ για κείνον. Αλλά το κυριότερο θέλω να μην έχω επεισόδια υπερφαγίας. Και αυτό για μένα. Για κανέναν άλλο! Ας αρχίσουμε όλες παρέα.
Αν μπορούσε και κανένας εκπρόσωπος του αντρικού φύλου στο forum να μας δώσει την άποψή του, θα τον ευχαριστούσα πολύ!
03-07-2007, 01:24 #15
DANCE Ειλικρινα πιστευεις οτι οταν ενας αντρας ειλικρινα αγαπα του ειναι εμποδιο μερικα παλιοκιλα???
Ειμαι σιγουρη οτι ξερεις πολυ καλα την απαντηση
Και εαν οχι γυρνα το κεφαλι σου λιγο δεξια ,λιγο αριστερα ,και θα την δεις.
Εχουμε στο περιβαλον μας ειτε οικογενειακο ειτε εργασιακο χιλιαδες παραδειγματα.
Εαν θελεις να εισαι ειλικρινης με τον ευατο σου ξερεις πολυ καλα οτι σε καμια περιπτωση δεν σε βλεπει ερωτικα ουτε σαν γυναικα γιατι απλα κατι δεν κολλαει μαζι σου.Δεν φταινε τα κιλα σου.
Σκεψου οτι εστω εφταιγαν τα κιλα σου...!!
Αυτο θα ηταν ακομη χειροτερο!!!
Θα ηταν σαν να πατουσε την αξιοπρεπεια σου!!
Σαν να σε υποτιμουσε σαν γυναικα και σαν ανθρωπο!!!
Θα υποτιμουσε την νοημοσυνη σου!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ....
ΦΙΛΙΑ!!!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία