Αγαπημένο μου ημερολόγιο... - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 16 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 239
    αχ βρε Κατερίνα .......
    οι φίλοι μου είναι στην επαρχία δεν τους βλέπω ......ο καλός μου γυρνά πάντα αργά από τη δουλειά και μετά φυτεύεται στο pc του .
    στη δουλειά μου δίνω πολύ ενέργεια
    αλλά....
    σήμερα είμαι πολύ στα κάτω μου συνειδητοποιώ ότι δεν έχω έναν κοντινό φίλο να μπορώ να λεω την αλήθεια
    μου έρχεται να βγω στο δρόμο να σταματήσω έναν περαστικό και να πω ...θέλεις να γίνεις φίλος μου?σήμερα είναι η μαύρη μέρα μου .......και δεν έχω κανέναν ......στη δουλειά και στις συναναστροφές τους έχω συνηθίσει να είμαι τόσο δυναμική χαρούμενη χιουμορίστρια που κανένας δεν υποπτεύεται .....γιατί έχω κάνει λάθος που δεν μπαλώνεται .

Senior Member
    Γεια και πάλι Bliss

με τους συγγενείς ναι έτσι είναι τελικά όπως τα λες. Το λέμε όλοι δηλαδή. Αλλά όταν έχεις μεγαλώσει μαζί και στην πράξη το διαπιστώνεις μία ωραία πρωία είναι πολύ δύσκολα τα πράματα. Απογοητεύεσε από την "προδοσία" και κυρίως την κακία και τη ζήλεια τους. και μάλιστα σε κάνουν χειρότερα, όχι μόνο δεν βοηθούν, κάνουν και ζημιά ή μαλλον να το θέσω καλύτερα τους αφήνουμε εμείς να μας κάνουν ζημιά!!!!!

Εχεις δίκιο να σκέφτομαι πιο ορθά. Το παλεύω

Η Θεσσαλονίκη είναι όντως από τις ωραιότερες πόλεις. Και όταν φτιαχτεί το μετρό θα είναι καλύτερα, όπως τώρα σε μας στην Αθήνα.Πας όπου θέλεις σε πολύ λίγο χρόνο και κυρίως ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ.

φιλια
    κατερίνα

Senior Member
    Originally posted by haris
    αχ βρε Κατερίνα .......
    οι φίλοι μου είναι στην επαρχία δεν τους βλέπω ......ο καλός μου γυρνά πάντα αργά από τη δουλειά και μετά φυτεύεται στο pc του .
    στη δουλειά μου δίνω πολύ ενέργεια
    αλλά....
    σήμερα είμαι πολύ στα κάτω μου συνειδητοποιώ ότι δεν έχω έναν κοντινό φίλο να μπορώ να λεω την αλήθεια
    μου έρχεται να βγω στο δρόμο να σταματήσω έναν περαστικό και να πω ...θέλεις να γίνεις φίλος μου?σήμερα είναι η μαύρη μέρα μου .......και δεν έχω κανέναν ......στη δουλειά και στις συναναστροφές τους έχω συνηθίσει να είμαι τόσο δυναμική χαρούμενη χιουμορίστρια που κανένας δεν υποπτεύεται .....γιατί έχω κάνει λάθος που δεν μπαλώνεται .
    Α γεια σου. Κάπως έτσι νιώθω. Να σταματήσω ένα περαστικό!
    Αλλά τι λάθος έχεις κάνει, δεν κατάλαβα?
    ΠΟυ δείχνεις χαρούμενη?
    Και να δείχνεις κάπως αλλιώς θα σε βοηθήσει κανένας?Πολύ λίγοι είναι αυτοί, και μόνο αν έχουν διάθεση κια αν έχουν περάσει παρόμοιες καταστάσεις ή αν έχουν χτυπηθεί από τη ζωή.

φιλάκια και πάλι
    κατερίνα

Senior Member
    η χαρα εννοει οτι υποκρινεται, οτι παιζει εναν ρολο αλλα καμια σχεση αυτο που δειχνει με αυτο που εχει μεσα της. αν τυχον κανω λαθος χαρα διορθωσε με σε παρακαλω, μην λεω οτι να ειναι.

αυτος που θα κατσει να ασχοληθει μαζι σου(γενικα αναφερομαι) ειναι αυτος που μπορει να διακρινει εξαρχης τα χαρισματα σου και θα προσπαθησει να καθαρισει τα "συννεφα" για να βγει ο "ηλιος"....
    βεβαια στις μερες μας βοηθεια χωρις συμφερον δυσκολα θα δουμε αλλα εγω συνεχιζω να σκεφτομαι ρομαντικα, δεν εχει σημασια.

μια παρεουλα ειμαστε ολοι εδω, να μην ανησυχειτε για τιποτα.

gourounitsa
    Guest
    BLiSS τι εγινε εσυ ξεκινησες διαιτα?η απο δευτερα???

Senior Member
    μπαααααααα! ακομα δεν το πηρα αποφαση! ε καποια στιγμη(φετος!!!!!!!!)...
    μαρω που χαθηκε το τικερακι σου? μηπως μας το κρυβεις? χεχε!!! τι ζαβολιες εκανες παλι?

gourounitsa
    Guest
    οριστε πονηρε....αμεσως να παει ο νους σου στο κακο.

Senior Member
    αγαπημενο μου ημερολογιο, ο μονος σιγουρος τροπος για να χασεις κιλα , τελικα ηταν να αρχισεις να κανεις εξαγωγες των εγκλειστων φρονιμητων σου.
    ευτυχως που ο θεος σε προικισε με 8 αντι για 4 και ετσι εχεις ακομα να βγαλεις αλλους 6, δηλαδη να μπεις στο χειρουργειο αλλες 3 φορες.
    ελπιζω αυτη η περιπετεια εκτος απο -8 δοντια να σου αφησει και - καποια κιλα.
    φυσικα βοηθησε πολυ και σε ενα αλλο ελλατωμα σου που ειναι η φλυαρια σου
    περαστικα......

Senior Member
    αγαπητο μου ημερολογιο,
    τωρα ξυπνησα επειδη εκανα βολτες(ως γνησιοι ξενυχτηδες) τα χαραματα με την παρεα και εχασα ολη την μερα.
    η γουρουνιτσα τελικα δεν εκανε ζαβολιες με το τικερακι της και με ειπε πονηρο που κανω τετοιες σκεψεις.
    επισης, τετοια ωρα, τετοια λογια, δεν ξερω τι να μαγειρεψω και πειναω.

gourounitsa
    Guest
    κανε μια ομελετα με 5 αυγα κ φαε λοοοοοολ

Member
    Αγαπμενο μου ημερολογιο,σημερα το πρωι προσπαθησα να μπω στο foroum ως HEART αλλα δεν μ'εβαζε ετσι και εγω για να ελεγξω αν ηταν γενικο το προβλημα εκανα ξανα εγγραφη ως SEA και τωρα με δεχεται ως SEA και οχι ως HEART οποτε ετσι θα με βλεπετε αγαπημενοι μου φιλοι απ'εδω και περα!

Senior Member
    Originally posted by gourounitsa
    κανε μια ομελετα με 5 αυγα κ φαε λοοοοοολ
    5??? να με ξεκανεις θελεις βρε? καλαααααα!!!

Senior Member
    5 ασπρα΄δια μόνο χωρίς τους κρόκους θα ήταν σουπερ!

Senior Member
    Αγαπημενο μου ημερολογιο,
    καλημέρα νέα εβδοάδα νέα αρχή
    μπα ... παλι τα ίδια η αδερφή μου ακόμη στο νοσοκομείο θα βγει ίσως αυτην την εβομάδα
    οπότε η μανα μου και η άλλη αδερφή μου ακόμη εδώ, αθήνα.
    Κουράστηκα βαρέθηκα αυτές οι σκέωψεις συνεχεια συνεχεια μεσα στο μυαλο μου
    σήμρα το πρωι σηκώθηκα με τις μπιζάμες στη βεράντα και τσιγάρο κατευθείαν με σκέψεις από το παιδικο παρελθον μου για την συμπεριφορά της γιαγιά μου (που κατηγορούσε σε μένα την μάνα μου παιδάκι ε΄γω τότε για κάτι που ομολογουμένως ήταν ασχημο για την μανα μου και εγω το εθαβα κρυφα μεσα μου γιατι ήξερα ότι ΟΛΟΙ ειχαν δικιο απο τη μερια τους για αυτο πυο έκαναν και δεν ήθελα να το πω στον πατέρα μου γιατι θα την μαλωνε) και άλλες ωραιες σκεψεις απο το παρελθον
    Συνεχεια συνεχεια σκεψεις απο το παρελθον. Εθχες που ζυγιστικα ημουν 64,800 και ημουν χαρουμενη.Σημερα το πρωι πριν βγω στο μπαλκονι ζυγιστικα και ημουν 65.200 κια μαυρισα περισσοτερα. Εντω μεταξυ προσεχω αρκετα δεν εχω ξεφυγει δηλαδη (πχ εχθες το βραδι εφαγα μια μπαρα δημητριακων μεσημεριανο κανονικο σαλατα+γιουβετσι+ανθοτυρο+1 παξιμαδι και πρωινο 1ποτγαλα+2φρυγανιες με ταχινι και μελι και δυο μηλα ενδιαμεσα.Πιστευω καλα.κιομως η ζυγαρια αλλα εδειξε.Εχει κολλησει εδω και λιγο καιρο στο 65.Δεν ειναι πολλα το ξερω κια θελει επιμονη κα υπομονη το ξερω αλλα με μαυριζει πολυ.
    Αυτες οι σκεψεις συνεχεια συνεχεια.Λες και δεν εχουμε αλλα.Η ψυχολογος μου ειχε πει οτι θελω να δημιουργω μονη μου και να ψαχνω μονη μου προβληματα γιατι ετσι εχω συνηθισει και δεν επιτρεπω στον εαυτο μου να χαρει.ισως να εχει δικιο αλλα δεν το κανω συνηδειτα
    Σκεψεις σκεψεις και παρελθοντικες εικονες. Και κυριως με τον πατερα μου για το πως ενιωθε με την συμπεριφορα της μανας μου που ντρεποτα για εκεινη νιωθω με πνιγουν και δεν προλαβα να του μιλησω να του εξηγησω να τα τοποθετησω οποως τα τοποθετησε σε μενα η ψηχολογος και ειδα με αλλο ματι την μητερα μου αλλα δεν μπορουσα κατι μου εκλεινε το στομα με ταπωνε ο ιδιος ισως ειχε κλεισει καθε διοδο επικοινωνιας εκανα ελαχιστες προσπαθεις να τον προσσεγγισω γιατι μου ηταν πολυ δυσκολο και πολυ πολυ βαρυ.δεν με βοηθουσεκαθολου ισως δεν ειχα τον σωστο τροπο.με την μητερα μου τα καταφερα γιατι δουλεψα πιο πολυ για εκεινη στην ψυχολογο ισως ειχα αφησει τα δυσκολα για το τελος ...
    αλλα δεν προλαβα.... εφυγε
    Εφυγες μπαμπα και δεν προλαβα να σου πω ευχαριστω που ειχα εσενα για πατερα δεν προλαβα να σου πω ποσο καμαρωνα με ησουν ο πατερας μας και οσα εκανες για εμας.......
    Να σου πω συγνωμη που σου φωναζα και ειχα νευρα μαζι σου ηταν απο στεναζχωρια κυριως.
    Πρεπει να κλεισω τωρα

φιλακια
    κατερινα

gourounitsa
    Guest
    katerina71 εχεις πολυ πονο μεσα σου κ σε νιο8ω κ δακρισα με αυτο που εγραψες στο τελος.γιατι τα περνεις ολα πανο σου τα λα8η κ γιατι εχεισ τυψεις?και γω με τον πατερα μου ειμαστε ψιλοχαλια.ειδικα απο τοτε που χωρισα με ενα μωρο στην αγκαλια και γενικα μια ζωη εχει παραπονα απο μενα.μια ζωη πρεπει να του αποδειξω οτι αξηζω.ε λοιπον χεστικα ας πιστευει οτι 8ελει.και γω του μιλαω αποτομα τελευτεα και μετανιονω πικρα αλλα σινεχια με πλιγωνει.αποφασησα να μην του δινω σιμασια εξαλου σε 3 μηνες 8α μενουμε χωρια επιτελους.αλλα μεσα μου τον αγαπαω παρα πολυ κ αν πα8ει κατι 8α εχω κ γω τρομερες τυψεις.μην γυρνας πισω κατερινα κοιτα μπροστα.δεν φταις σε τπτ πυστευω.εσυ ζεις.αξιζεις να εισαι ευτιχισμενη οπως ολες οι αλλες.κοιτα τον αδρα σου κ το παιδακι σου πριν καταρευεις και τους χασεις και ειναι αργα.και τα κιλα σου ειναι μια χαρα!!ξεκολα μαζεψε τα μιαλα σου οσο ειναι νωρις.καποτε ειμουν στην8εση σου.ΜΟΝΗ μου το ξεπερασα!!!
    εχεις μεσα δηναμη που δεν φανταζεσε.ο πατερας σου αν σε εβλεπε τοσο δυστιχισμενη δεν 8α χεροταν να ξερεις.και αν αλλοι κανανε λα8η οταν εσυ εισουν μωρακι δεν εχεις ΚΑΜΙΑ ευ8ινη!

Page 11 of 16 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast