Αγαπημένο μου ημερολόγιο... - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 16 FirstFirst ... 41213141516 LastLast
Results 196 to 210 of 239
    Senior Member
    χεχε ωραιο ποιηματακι κατερινα.
    μαρια εμπνεεις κοσμο οπως βλεπεις! :P

η ζωη ειναι ωραια μονο αν το θελουμε...

Senior Member
    Έτσι ειναι BLiss
    η ζωη είναι ωραία αν το θέλουμε
    με τα άσχημα της, με τις δοκιμασίες της, με το ΣΤαυρό μας ο καθένας
    απλά κάποιες φορές πέφτουμε
    αλλα δεν πρεπει να γίνεται συνέχεια
    μία μόνιμη κατάσταση του στυλ αχ ολα μαυρα
    Θελει αγώνα να το νικήσουμε το θεριό
    όλοι είμαστε ίσοι και όλοι δικαιούμαστε χαρα ευτυχία και αγαπη κια προστασία του εαυτού μας.

gourounitsa
    Guest
    Ακριβως!!οι δυσκολιες μας κανουν ακομα πιο δυνατους οταν τις ξεπερναμε.

Member
    Κaterina μου ειναι σαν να εχουμε ενα τοιχο μπροστα μας και εμεις θελουμε να τον ριξουμε αλλα κανεις δεν πιστευει οτι θα τα καταφερουμε.Ομως εμεις ΜΠΟΡΟΥΜΕ φτανει να το ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ και ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

Senior Member
    Ναι ναι σαν τοίχος.
    Ή καλύτερα΄να το θέσω όπως το νιώθω σαν βαρος/βαρίδια που με τραβάνε κάτω .Με τραβάνε από τα χέρια από την καρδιά από το κεφάλι. κια προσπαθώ να τραβηχτώ προς τα πάνω.Αυτά με τραβάνε κάτω και πίσω εγώ τραβιέμαι προς τα παών και προς τα μπροστά. Και το βάρος προσωποποιείται στην μητερούλα μου δυστυχώς (χωρίς να το θέλει φυσικά, αν το ήξερε θα πόναγε πολύ)...........

gourounitsa
    Guest
    katerina pare ta bari guriseta 3 fores pano k gyro apo to kefali sou kai dws tous mia na ta stileis sto diasthma.kala ta pas.

Senior Member
    Σωστήηηηηηηηηη!

Μου φαίνεται αν πετάξω τα βάρη πετάω και τη μάνα μου, κάπως έτσι, την προδίδω από τον τρόπο συμπεριφοράς που μου μαθανε οι γονεις, δεν ξερω αν το θετω σωστα.Σαν να μην τους αγαπω

Senior Member
    Ασε που θελει "ποντικια" να τα σηκωσεις κια να τα πεταξεις. Ειναι και τοσα κιλα ε?

gourounitsa
    Guest
    τους αγαπας και οσα κανανε για σενα τα κανουν και αλοι γονεις.

Senior Member
    Originally posted by katerina71
    Σωστήηηηηηηηηη!

Μου φαίνεται αν πετάξω τα βάρη πετάω και τη μάνα μου, κάπως έτσι, την προδίδω από τον τρόπο συμπεριφοράς που μου μαθανε οι γονεις, δεν ξερω αν το θετω σωστα.Σαν να μην τους αγαπω
    ναι, σωστα το θετεις.
    μια χαρα...
    προδιδεις τις τον ενοχικο τροπο που σε μαθανε να ζεις οι γονεις σου....
    που θα πας χωρις τις ενοχες που σου φορτωσαν οι αλλοι?
    ειναι πολυ επικινδυνο.
    μπορει ακομα και να γινεις ευτυχισμενη αν συνεχισεις να προσπαθεις...
    προς Θεου...

gourounitsa
    Guest
    katerina ειμαι 9 χρονια πιο μικρη σου κ ειμαι χωρισμενη με μωρο παιδι εχω τραβιξει τα πανδυνα.οι συνβουλες(απο πειρα) π σου εδωσα πυστευω ειναι οι πιο σωστες.ειμαι σιγουρη 8α τα καταφερεις.παρε κουραγιο απο μενα π τα καταφερα.ειμουν 23 χρονων οταν χωρισα με μωρο στην αγκαλια .εσυ αν το 71 ειναι η ημερ.γενν σου εισαι μεγαλυτερη αρα πιο δυνατη!!!παλεψε!!

Senior Member
    Ελα ντε........... (απάντηση στην 2sweet..)

gourounitsa
    Guest
    και μην ακους κανεναν.οσοι δεν τα εχουν περασει δεν ξερουνε.απο μακρια μπορουν να γελανε....

Senior Member
    Ακριβώς όπως το λές.
    Και δεν έχει σχέση η ηλικία αλλά τι έχεις περάσει, πόσο "σκαλισμένος" και "σφυρηλατημένος" είσαι.
    Όντως οι συμβουλές σου gourounitsa μου είναι πολύ σωστές.

Senior Member
    Originally posted by gourounitsa
    κατερινα οχι να μην νιο8εις τυψεις οταν εισαι ευτιχησμενη γιατι εχεισ κα8ε δικαιωμα να εισαι.κ στο κατω κατω ολοι οι γονεις που αγαπανε τα παιδια τους τα δινουν ολα γιαυτα.δεν τους πιεσε κανεις κ αν μιλαγες ασχημα λιγο στον πατερα σου αν8ρωποι ειμαστε κανουμε λα8η δεν εισαι ρομποτ να εισαι τελεια.μονο που νιο8εις τυψεις αυτο κ μονο διχνει ποσο αγαπουσες τους γονεις σου κ ποσο ευεσ8ητη και ψυχουλα εισαι.οι γονεις σου αν ζουσαν 8α ηταν περιφανοι για σενα κ 8α χεροντουσαν που εισε ευτιχησμενη.μην νιο8εις κα8ολου τυψεις εχεις το διακιωμα να εισαι ευτιχησμενη.δεν στερεις σε κανεναν τπτ με το να εισαι χαρουμενη.και να ξερεις οτι αν σε βλεπανε να νιο8εις ετσι κ να εισαι δυστιχισμενη δεν 8α χεροντουσαν.Κατερινα αυτοι φυγανε εσυ εμεινες κ ετσι ειναι το σωστο να φευγουν οι γονεις πρωτα .Αξιζεις κ εχεις κα8ε διακιωμα ευτιχιας να το καταλαβεις πριν ειναι ......αργα.!!Σε νιο8ω οτι ειναι παρα πολυ μα παρα πολυ βαρυ που εχασες τους γονεις σου τοσο νεα αλλα 8α το ξεπερασεις.και κοιτα να δωσεις στο παιδι σου οτι εσυ στερι8ικες να μην περασει κ αυτο τα ιδια.οι σωστοι γονεις τα δινουν ολα για ολα στα παιδια τους χωρις ανταλαγμα κ συνχορουν τα παιδια τους οτι κιαν κανουνε.κ να 8θμασε οτι οι γνεις πρεπει ν α φευγουν πρωτα και οχι εμεις τα παιδα τους.κουραγιο.
    Και σχετικα με τα οσοα τραβιξε ο πατερας σου ειμαι σιγουρη οτι δεν εφταιξες εσυ σε τπτ.Τους ξεχνας που εισαι δυστιχισμενη οχι χαρουμνη κατερινα.

Ειδικά αυτό το post!!Το διαβάζω καθε μέρα από προχθές που μου το έγραψες gourounitsa μου.

Page 14 of 16 FirstFirst ... 41213141516 LastLast