Results 46 to 60 of 239
Thread: Αγαπημένο μου ημερολόγιο...
-
20-07-2007, 12:14 #46
Μάρω φοβερή ατάκα χαχαχαχα
Γιασμήν περαστικά σου εύχομαι.
allalumaki σε καταλαβαίνω δεόντως...να φανταστείς ότι ήρθαν σήμερα 2 φίλες μου από Αθήνα και δεν ήθελα να πάω να τις δω (είναι σε άλλη πόλη) γιατί απ'το Πάσχα που με είδαν έχω παχύνει. Έλεος δηλαδή!! Καλά για παραλία δεν το συζητάω καν, ευτυχώς που δεν έχω τέτοιο ζήτημα.
- 20-07-2007, 12:28 #47
Originally posted by Μάρω
"Γιατί μια μέρα που κολυμπούσα με το μαύρο ήρθε ένα φουσκωτό της Greenpeace και με έδεσε απο πίσω και με πήγε στην Αλλόνησο, γιατί με πέρασε για φώκια. Επειδή δεν θέλω να ξανασυμβεί πήρα το πορτοκαλί φωσφοριζέ για να με περνάνε για θαλάσσια νάρκη και να μην με πλησιάζουν!"
Κάντε μου μια χάρη, αν δε με δείτε για πάνω από 3 μέρες μέσα στο forum, κάντε ένα τηλεφωνάκι στη Greenpeace και ζητήστε να με παραδώσουν πάλι στην παραλία της Σούδας. Είμαι μεν είδος προς εξαφάνιση αλλά προτιμώ να ζήσω εδώ
20-07-2007, 12:44 #48
Κι εγω μαυρο ολοσωμο εχω,λετε να κινδυνευω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
allalumaki αυτο με την τσουληθρα,δεν ειναι κακο........χα!χα!
20-07-2007, 16:56 #49
Τι σύμπτωση και εγώ μαύρο ολόσωμο έχω!!!!!!!!!!! και μάλλον το 90% εδώ μέσα εκτός από τη Μάρω που έχει πορτοκαλί έχουν μαύρο ολόσωμο..... Μπράβο Μάρω πάντως γιατί δεν είχες ποτέ κόμπλεξ.... για αυτό και τα κατάφερες και για
αυτό θα φτάσεις και τον τελικό στόχο σου. Λοιπόν με έχεις επηρεάσει που χάνεις τα κιλά σου σιγά-σιγά χωρίς άγχος και είπα και εγώ να ξεκινήσω το ίδιο, να μην αγχώνομαι, γιατί είμαι μονίμως στην τσίτα "θα χάσω 10 μέχρι το καλοκαίρι 20 μέχρι το Πάσχα, κοκ".....................Αι, στο καλό ας τα χάσω και πιο αργά, γιατί και που αγχώνομαι ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΚΑΝΩ.
20-07-2007, 17:14 #50
@ noucca, allalumaki & ΣΟΦΗ
Τώρα πιά δεν έχω ούτε μαύρο, ούτε πορτοκαλί ολόσωμο.
Εχω ένα έντονο πράσινο μπικίνι με κορδονάκια στο πλαϊ και σουτιέν με τριγωνάκια.
Κι αν καταφέρω του χρόνου το καλοκαίρι να φτάσω τα 59 κιλά, θα πάρω στρίνγκ !!!! (αλλά θα το φοράω μόνο σε ερημικές παραλίες χιχιχιχιχιχιχιχι)
@ allalumaki
Ηρεμα και χωρίς άγχος. Υπάρχει μια παροιμία που λέει "αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι".
Είναι δύσκολο να χάσεις τόσα κιλά που λές μέσα σε τόσο λίγο χρόνο. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αγχωθείς και να τα παρατήσεις.
Ακόμα κι αν τα καταφέρεις με χημικές δίαιτες, θα χαλαρώσει τόσο πολύ το σώμα σου που θα θέλεις να ξαναπαχύνεις για να μην το βλέπεις.
Αργά-αργά λοιπόν για να γλυτώσουμε και τη χαλάρωση. (δεν υπάρχει φράγκο για πλαστικές!!!)
20-07-2007, 18:16 #51
Βρε Tricky spider!! Είναι δυνατόν να στερείσαι τη θάλασσα για τέτοια πράγματα; ʼμα είναι να σε σχολιάσει ο κόσμος θα το κάνει ακόμα κι αν είσαι κορμάρα (π.χ. πωπω, είδες τι χάλια που είναι τα μαλλιά/νύχια της; έχω ακούσει παρόμοια σχόλια στην παραλία για κοπέλες που έχουν φοβερό σώμα). ʼμα γουστάρουν να κουτσομπολέψουν θα το κάνουν όπως κι αν είσαι!!
Όσο για τους δικούς σου ανθρώπους, άμα πούνε και τίποτα παραπάνω μπορείς με καλό ή/και εύθυμο τρόπο να τους δώσεις να καταλάβουν ότι δε βοηθάει στην προσπάθεια που κάνεις.
Όπως λέει και η γνωστή διαφήμιση....μη μένετε σπίτι!!! Πηγαίνετε παραλία όταν μπορείτε, να χαρείτε τον ήλιο και τη θάλασσα (μ'έχει πιάσει παραλήρημα τώρα....αλλά αν φοράς γαλότσες τον ιούλιο το παθαίνεις!)
Φιλιά και γρήγορα για μπάνια!
26-07-2007, 01:43 #52
Δεν θα περασει το σαββατοκυριακο....???
Δεν θα περασει ο καυσωνας...???
Δεν θα γινει η βαφτιση ....????
Που θα παει θα ερθουμε στην σειρα μας!!!
Για τι πλεον τα νευρα εχουν καταντησει κροσσια!!!!
Δεν θα χιονισει...??/
ΦΙΛΙΑ!!!
27-07-2007, 10:33 #53
Αγαπημένο μου ημερολόγιο, θύμισέ μου να μην ξαναπώ στη μάνα μου να έρθει να με δει. Χθες οδηγούσα για 11 ώρες, έκανα πάνω από 380 χιλιόμετρα και μου έσπασε τα νεύρα στη γκρίνια όλη αυτή την ώρα και για όλη αυτή την απόσταση. Σήμερα αποφάσισα να κάνω την πάπια (πα πα πα) και να κοιμάμαι ως το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να την αφήσω χωρίς επιτήρηση όλο το πρωί. Τώρα το σπίτι είναι ένα μπάχαλο, με αποκορύφωμα τα μπαλκόνια που της ήρθε να τα πλύνει και έχει γεμίσει το σπίτι νερά. Σκέφτηκα πολύ σοβαρά να πλακωθώ στο φαΐ και μετά σκέφτηκα το άλλο: έχω να κάνω την παραμικρή παρασπονδία 3 εβδομάδες, πάω καλά στη δίαιτά μου και είμαι πανευτυχής που το άλλοτε στενό μαγιό μου έχει αρχίσει να σακουλιάζει, ποιον θα εκδικηθώ άμα μπουκωθώ εκτός από τον εαυτό μου;
Έτσι λοιπόν, έφτιαξα μόνο καφέ και τώρα κρύβομαι στο γραφείο και σερφάρω στο internet μέχρι να εκτονώσω τα νεύρα μου.
27-07-2007, 15:08 #54
Noucca κι εμένα μ'εκνευρίζει η μάνα μου πολύ συχνά (!!!) αλλά τώρα που έχω να τη δω τόσους μήνες ξέρεις πως μου λείπει? ʼντε, μέχρι το βράδυ θα σου'χει περάσει, σκάσ'της κι ένα φιλάκι
27-07-2007, 15:28 #55
Είναι αυτό που λέμε "μαζί δεν κάνουμε και χώρια δε μπορούμε". Τουλάχιστον εμείς τα πάμε τέλεια από το τηλέφωνο, θα της χαρίσω μια χρονοκάρτα, χα χα
27-07-2007, 18:16 #56
noucca ,εισαι απο τις τυχερες!!!!!!!Εγω με την μανα μου παρολο που εχουμε μια σχεση του τυπου "μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε",αν μιλησουμε πανω απο 5 λεπτα εχουμε με μαθηματικη ακριβεια...τσακωθει,ακομη και απο το τηλεφωνο!!!!!!!!!Συμπερασμα :τα νευρα μου μονιμως ΚΡΟΣΣΙΑ!!!!!Αντε εγω μετα να μπορω να ειμαι ηρεμη για να μην.........σαβουρωνω........πειτ� � μου μπορω;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!
27-07-2007, 19:02 #57
Πού να μπορέσεις;
Η δικιά μου με ζαλίζει με το φαγητό. Όσο δεν έκανα δίαιτα "όλο τρως, σταμάτα επιτέλους". Ό,τι και να της έλεγα είχε σχέση με το πάχος μου. Έβλεπα εφιάλτη ότι έπεφτε πάνω μου η θερμάστρα και καιγόμουν; Το στήθος μου έφταιγε που με πλάκωνε στον ύπνο μου. Έκανα τη δίαιτα ʼτκινς, να τη σταματήσω, δεν είναι καλό να παίρνω τόσες πρωτεΐνες. Έβαλα δακτύλιο, να φάω και λίγο κρεατάκι να πάρω πρωτεΐνες και φυσικά "φάε τίποτα Noucca, όλο νηστική είσαι".
ʼμα πω αστείο "σιγά, αστείο ήταν αυτό;". ʼμα πει αυτή και δε γελάσω δεν έχω χιούμορ, άμα γελάσω "σιγά, ηρέμησε". Στην οδήγηση είμαι πολύ καλή αλλά άμα μου προτείνει να κάνω αναστροφή πάνω στην εθνική και ανάμεσα σε 2 στροφές είμαι κακή οδηγός που γουστάρει να καθυστερεί.
Από το τηλέφωνο τα πάμε καλά γιατί την αφήνω να μιλάει ή την παίρνω για να θάψουμε την πεθερά μου. Όλες τις άλλες φορές ισχύει ό,τι και από κοντά...
Σήμερα έκανα μία ιστορική ανακάλυψη. Στα 30 μου συνειδητοποίησα ότι ό,τι και να κάνω δε θα είναι ποτέ αρκετό για τη μάνα μου, πράγμα που μου έχει δημιουργήσει κόμπλεξ, ευτυχώς μόνο απέναντί της: Πρέπει πάντα να είμαι σωστή και τέλεια σε όλα. Αν μου κάνει την παραμικρή υπόδειξη τα παίρνω με τον εαυτό μου.
27-07-2007, 22:26 #58
Originally posted by ΣΟΦΗ
Αντε εγω μετα να μπορω να ειμαι ηρεμη για να μην.........σαβουρωνω........πειτ� � μου μπορω;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!
Και βέβαια μπορείς!
Τι πράγματα είναι αυτα;
Ρε, μη μασάς...
Θα κάθεσαι να βάζεις κιλά για τη κάθε ιδιοτροπία ή τη κάθε παραξενιά του χ συγγενή, ακόμα και όταν αυτός είναι η μητέρα σου;
Για ποιό λόγο;
Και μη μου πείς ότι τρώγοντας ηρεμείς... διότι εγώ όταν τρώω, μου ανοίγει περισσότερο η όρεξη.
Τέρμα οι δικαιολογίες, για να κάνουμε υπερβολες.
υ.γ Ρε κορίτσια, οι μανάδες μας δε τη παλεύουν καθόλου.
Έχουν περάσει και αυτές πολλά, εχουν τα δικά τους.
Σήμερα σου λένε "κάνε δίαιτα", αύριο "θα πάθεις τίποτα παιδάκι μου. Σταμάτα".
Να παρακαλάτε να μη λέμε τα ίδια κουλά στα δικά μας παιδιά
27-07-2007, 23:15 #59
λοιπον σημερα πηρα μια τελεια ψηφιακη μηχανη που ηθελα τοσο καιρο!!
και επισης πηρα 2 μπλουζιτσες πολυ ωραιες απ΄τα ματ.
αχ λεφτα να χουμε να ψωνιζουμε.
εσεις απο που ψωνιζετε ρουχα ?ξερετε κανα καλο μαγαζι (που να μην ειναι και πανακριβο)?
27-07-2007, 23:24 #60
Σήμερα αγορασα τέσσερα φορέματα από το bonn που είναι και καλό και σχετικά φτηνο, πληρωσα 140 ευρώ, νομίζω πως αυτη η φιρμα υπαρχει παντου και εχει λογικα νουμερα δηλαδη εγω παντα βρισκω ρουχα ενω πχ στα paranoia kai attrativo δε χωραωωω
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση