Αγαπημένο μου ημερολόγιο... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 16 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 239
    Senior Member
    noucca μηπως θα επρεπε να δωσουμε τα τηλεφωνα στις μαμαδες μας να τα λενε;;;;;;εχουν πολλα κοινα .........καρμπον σου λεω!!!!!Τουλαχιστον παρηγοριεμαι ,βλεποντας οτι δεν εμαι η μοναδικη...
    sougar.......δυστυχως μασαω και οχι μονο με τη μανα μου.......Σημερα που τα εχω παρει με τον αντρα μου.....κι εγω δεν ξερω τι εχω φαει!!!!!!!!!Νοιωθω το στομαχι μου ετοιμο να εκραγει κι ακομη μια φορα να πινω coca μπας και συνελθω!!!!Τι την θελω εγω τη διαιτα;;;;Προσπαθησα για μια εβδομαδα και μετα θυμηθηκανε (αντρας κι αδερφος που ηρθε για διακοπες)να επισκεφτουμε οτι ταβερνα δεν προλαβαμε την τελευταια 5τια!!!!Στην αρχη εγω βραχος........κοψιδια αυτοι;;χορταρακια και σαλατουλες εγω....παγωτα και λοιπα γλυκα αυτοι;φυσικο χυμο εγω.....αλλα ποσο να αντεξω;;;;;
    Επιδης μεσα σε ολα διαφωνω μαζι του για καποιες επαγγελματικες αποφασεις που αφορουν και τους δυο κι εκεινος δεν ακουει.......ΗΕLLO!!!!!!Ειμαι κι εγω εδω!!!!!πως αποφασιζει για μενα την στιγμη που διαφωνω;;;;;τρελενεσαι ήδεν τρελένεσαι;;;
    Το ξερω οτι στη τελικη ,η διαιτα εναι θεμα δικο μου αλλα λιγη συμπαρασταση ποτε δεν εβλαψε κανεναν,κι εγω την εχω πολυ αναγκη!!!!!!ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΕΙΝΕΙ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΩ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ!!!!!ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΕΙΝΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΛΩ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ......"ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ"!!!!!!!!!!ΓΚΡΡΡΡΡΡ� �ΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!!!!ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .....ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΥΡΑ ΟΤΙ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΕΙΧΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΞΕΘΥΜΑΝΑ ΑΚΟΜΗ.........ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΩ;;;;;;ΧΑ!ΧΑ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by ΣΟΦΗ
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΩ;;;;;;ΧΑ!ΧΑ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ!!!!!!!!!
    με αυτα που διαβάζω, μάλλον έχεις αργήσει, κιόλας!

Senior Member
    για τις μαμαδες πρεπει να ανοιξουμε χωριστο κεφαλαιο...
    ειμαι πεπεισμενη οτι ειναι η ριζα του κακου στα διατροφικα προβληματα...
    στην δικη μου περιπτωση σιγουρα, προφανως και για πολλες/ους απο σας...
    ποια ηταν η πρωτη τροφος μας??????εεεε??????
    δεν σημαινει οτι ολες οι μανες μας μπουρδουκλωσαν δια του μπουκωματος, εχουν πολλους σατανικους τροπους οι αγαπημενες μανουλες για να μας αποδιοργανωνουν...το γεγονος οτι απο αυτες πηραμε την πρωτη πραγματικη, αλλα και συναισθηματικη τροφη, παραμενει...

Senior Member
    παντως εμενα η μητερα μου δε με πιεσε ποτε να φαω, απο μικρη δεν ασχολιοταν ποτε με το τι θα φαω, αλλα συμφωνω σε αυτο που λες οτι δηλαδη εχουν σατανικους και υπουλους τροπος να μας επηρεζουν και να μας επιβαλουν την θεληση τους.
    καμια φορα πιστευω οτι ολες μου μου επιλογες στη ζωη ειναι καθορισμενες απο αυτη.... και εγω σαν καλο και υπακουο κοριτσακι εγινα ακριβως αυτο που ηθελε η μαλλον αυτο που ηθελε αυτη να γινει στη ζωη της και δε μπορεσε λογω εποχης και συνθηκων

Senior Member
    α γεια σου.....
    αυτο ακριβως εννοω...
    ουτε εμενα με μπουκωσε ποτε η μαμα μου...
    γιατι απλα δεν χρειαστηκε...
    μπουκωνε την αδερφη μου, η οποια ηταν αφαγη και γι αυτο "προβληματικη", ενω εγω ειχα απο μονη μου καλη ορεξη οπως και καλη αντιληψη και ηξερα οτι θεωρει μεγαλο προσον μου την καλη μου ορεξη και το ποσο "ευκολο" και ικανο παιδι ημουν....
    ετσι για να την βλεπω να με καμαρωνει μπουκωνομουν μονη μου, και μετα μου εγινε μια πολυ ευχαριστη συνηθεια...

Senior Member
    εχω να σας πω.....
    οτι ειμαι εντελως εκτος προγραμματος, ηταν εδω τις τελευταιες μερες ενας φιλος μου, τρωγαμε σχεδον οτι ναναι, και πριν απο αυτο δεν μπορω να πω οτι ημουν σε καλο δρομο, δεν εχω ζυγιστει το τελευταιο διαστημα, μολις εφαγα μακ ντοναλντς για να παρω το ποτηρι της κοκα κολα, και δεν ξερω καθολουν τι μου γινεται ΟΥΤΕ γενικως, ΟΥΤΕ ειδικως, και σχεδον σε κανενα θεμα πλεον!
    αυτα!
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!

Senior Member
    ψυχραιμια ...... και εγω το ΣΚ εφαγα τον αμπακα, συγκεκριμενα παρακευη ξημερωματα μετα απο ενα ποτο, ως εκεινο το σημειο ακολουθουσα την παρεα με συνεση...., ενα τεραστιο κλαμπ σαντουιτσ με μια μπυρα.
    και εχθες το μεσημερι μια κανονικοτατη μεριδα γιουβετσι και το βραδυ που ημουνα καλεσμενη κινεζικο, 5 ποτηρια κρασι και δυο κομματια πανακοτα, αλλα.....
    δε το βαζω κατω διοτι....
    απο σημερα το πρωι κανω google στο λημα διαιτα- γυμναστικη,εχω παρει πολλες ιδεες ειμαι αισιοδοξη και για λιγο καιρο (καμια βδομαδα), θα τρωω τα εξης
    πρωι - χυμο πορτοκαλι - δυο κριτσινια
    δεκατιανο- δυο ξερα βερυκοκα
    νωρις το μεσημερι - ενα ντομτοχυμο
    πιο μετα το μεσημερι- πρασιναδα με ψητο κοτοπουλο
    απογευμα- ενα δαμασκηνο
    βραδυ- πρασιναδα με σολωμο
    αργα το βραδυ- ιολη ανθακουχο με στυμενο λεομονι
    και....... τον αντρα μου απο το χερι για περιπατο στην αδεια αθηνα
    και .... αυτα.........

Senior Member
    Dear diary.

ευτυχώς αυτές τις μέρες κάνει ζέστη και έχω ταράξει τις σαλάτες και τα γιαούρτια. Ακόμα δε ζυγίζομαι βέβαια. Περιμένω πως και πως να έρθω σπίτι μου! Αυτή τη βδομάδα ολοκληρώνω και το πρόγραμμα με τη νοσοκόμα, λέει πως έχω δυναμώσει πολύ. Το αισθάνομαι κι εγώ. Παρόλο που είμαι σε φάση αβεβαιότητας λόγω μετακόμισης και ανεργίας (ξανά!) δεν πλακώνω το ψυγείο. Τρώω ότι θέλω, ακόμα και τα φαγητά που παλιότερα ούτε καν άγγιζα (γιατί φοβόμουν ότι αν τα φάω θα πάρω 10 κιλά) κι απλά προσπαθώ να ρυθμίζω τις ποσότητες. Κάνω και τη γυμναστική μου, όλα καλά

Sweet προσπάθησε να το δεις σαν ένα διάλειμμα. Όσο σκέφτεσαι ότι έφαγες παραπάνω τόσο αγχώνεσαι. Πες ότι ήταν μια παρένθεση, άνθρωποι ήμαστε, δε γίνεται 365 μέρες το χρόνο να τρώμε μόνο όσο πρέπει. Απλά τώρα, ήρεμα και χαλαρά, ξαναγυρνάμε στη διατροφή μας.

Φιλιά!!

Senior Member
    Αυριο φευγω διακοπες αρα αυτο ειναι το τελευταιο μου μηνυμα..Καλα να περνατε και τα ξαναλεμε σε 15 μερες!!!

Member
    Αγαπημένο μου ημερολόγιο,πάει η δίετα.Για 343543565στή φορά γύρισα στα ίδια. Το 3ήμερο τον διακοπών μου ήταν η αφορμή για να ξεκινήσω στην παλιά μου ζωή. 24 ώρες το 24ωρο με την μπουκιά στο στόμα. Τι να κάνω,δεν αντέχω χωρίς γλυκό! Είναι πολύ μεγάλος πειρασμός βρε παιδί μου να ξέρεις ότι το ψυγειό είναι γεμάτο με μεγάλα παγωτά hagen dazs,πίτσες, και ο αδερφός μου ο μικρός να παραγγέλει κάθε νύχτα delivery!! Πολυυυυ μεγάλος πειρασμός!!!! Ίσως φταίει και στο ότι κάνω δίαιτα απ' τον Μάρτιο και μου έχουνε λείψει όλα αυτά!! Τί να πω;

Senior Member
    Μαράκι, ήθελες ένα διάλειμμα! Επίσης, δεν έχουμε 'παλιά' και 'καινούρια' ζωή, μία είναι.. μήπως σου θυμίζει κάτι η εξής πρόταση? ''Από αύριο ξεκινάω καινούρια ζωή όπου θα κάνω δίαιτα χωρίς να ξεφεύγω, θα χάσω όλα τα κιλά και θα είμαι χαρούμενη''. Αν ναι, μεγάλη ψευδαίσθηση! Μία ζωή έχουμε, με τα καλά και τα άσχημα, με τις προσπάθειες και τις επιτυχίες. Το ότι ξεφεύγουμε λίγο απ'τη δίαιτα δε σημαίνει ότι αποτύχαμε να ξεκινήσουμε αυτή την 'καινούρια' ζωή και πάλι ξεκινάμε απ'την αρχή. Έκανες μεγάλη πρόοδο (ναι τα 5 κιλά τα θεωρώ μεγάλη πρόοδο) και να χαίρεσαι που τα κατάφερες. Κι όσο αγχώνεσαι για το ότι χάλασες τη δίαιτα, τόσο περισσότερο το παγωτό θα βγάζει φωνή και θα σε καλεί στην αγκαλιά του. Αν πάλι δε σε αντιπροσωπεύει αυτό που είπα, οκ, μάλλον μόνο εγώ έκανα τέτοιες σκέψεις για καινούριες ζωές

Member
    Έχεις δίκαιο hilda. Και που να φανταστείς δεν την τηρούσα κατα γράμμα τη δίαιτα πριν. Τώρα νίωθω ότι πήρα 1-2 κιλά όμως. Μέχρι να μου ξανάρθει όρεξη να ξαναρχίσω δίαιτα...και μετά πάλι τα ίδια...και μετά δίαιτα...ουφ κουράστηκα...Τελικά αλήθεια λένε επιστημονικές έρευνες ότι όσο κι αν κάνεις δίαιτα κάποτε θα ξαναπάρεις τα κιλά σου πίσω.

Senior Member
    Αγαπημενο ημερολογιο επιτελους κλειστηκε η πρωτη εικοσαδα!!!!
    Αισθανομαι ως πουπουλο!!!
    Λες να με παρει ο αερας??????????
    Πρεπει να κρατιεμαι απο κολονες τις ΔΕΗ ποτε κανεις δεν ξερει!!!!!!
    Δουλεια πολυ!!!ξεκινησα να πηγαινω στο χοιροστασιο και να μαθαινω και εγω την δουλεια.
    Ο κωστας δεν προλαβαινει να πηγαινει σε ολα ,γι'αυτο θα γινω χοιροστασιαρχου!!!
    Δεν πειραζει ομως γιατι πρεπει να σηκωσουμε κεφαλι ,να μπει η δουλεια σε μια σειρα ,και να τελειωσουμε και το σπιτι μας ,και να δωσει ο καλος θεουλης να γλιτωσουμε απο τα ενοικια και τους σπιτονηκονυριδες!!!
    Την κυριακη φευγω διακοπες με το παιδι μου.Μαμα και κορη!!!
    Ας ελπισουμε να μπορεσει να ερθει καμια μερα και ο μπαμπαςμας!!!

ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    Αγαπημένο μου ημερολόγιο.
    Σήμερα, αν και Σάββατο, ξύπνησα πολύ νωρίς γιατί έχω να τρέξω να ετοιμάσω ένα σωρό δουλειές πρίν φύγω για τις διακοπές.

Εχω κέφια. Μετράω τις μέρες και τις ώρες για να φύγω. Να χαρώ ξανά τον ήλιο και τη θάλασσα φορώντας μπικίνι, μετά απο πολλά-πολλά χρόνια.
    Ελπίζω μόνο να καταφέρω να μην πάρω κιλά στις διακοπές (20 μέρες είναι αυτές, δεν είναι και λίγο). Αλλά θα προσπαθήσω να αντισταθμίζω τις "διατροφικές ατασθαλίες" με λίγο παραπάνω κολύμπι, λίγο τρέξιμο στην παραλία, λίγη γυμναστική μέσα στο νερό κι αν καταφέρω και λίγο ποδήλατο τα απογεύματα.

Senior Member
    αγαπητο ημερολογιο,
    μετραω τις μερες να παω και εγω διακοπες.
    επιτελους μετα απο ενα ολοκληρο σχεδον καλοκαιρι οπου εφαγα στη μαπα ολους τους καυσωνες, ολες τις φωτιες και ολη τη δουλεια των αδειουχων συναδελφων φευγω,,,,, και εκει που εβγαλα τα εισιτηρια, και πληρωσα και προκαταβολη για το ξενοδοχειο προκηρύσονται εκλογες και αυτοματως αναστελλονται ολες οι αδειες.....
    αυτη τη στιγμη παω να αυτοκτονησω..............

Page 5 of 16 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast