Αγαπημένο μου ημερολόγιο... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 239
    Αγαπημενο ημερολογιο
    Δυο μερες τωρα στριφογυρναει στο μυαλο μου κατι που διαβασα σε ενα post της dance.

"Καλημέρα σε όλους! Και λέω καλημέρα, γιατί ναι, μπορεί να είναι μια καλή... μια υπέροχη μέρα!! Κάπου διάβασα ότι κάθε μέρα που ξυπνάμε, έχουμε να επιλέξουμε για το αν θα έχουμε καλή ή κακή διάθεση. Ας επιλέξουμε ,λοιπόν, το καλύτερο για τον εαυτό μας... ό,τι και να μας συμβαίνει... όσα και να 'ναι τα προβλήματα..."

Ναι ρε γαμωτο ελεγα! Ξυπναγα και το ελεγα στον εαυτο μου για να με ντοπαρω αλλα μαλλον δεν το πιστευα πολυ...

Λοιπον σημερα το πρωι ενω κοιταζομαι στον καθρεπτη πληρως απαξιωτικα ("πως ειναι ετσι τα μαλλια μου, και που βαφεσαι και τι εγινε; σαν σκατα εισαι, θεε μου τι απαισιο προγουλι κλπ) ενιωσα κατι πολυ περιεργο: κοιταζω τον εαυτο μου και χαμογελαω. Γιατι μεσα απο αυτο το ασχημο σωμα-προσωπο βρισκομαι εγω! Στο βαθος αυτου του αντικατοπτρισμου βρισκεται το δικο μου σωμα το δικο μου προσωπο που ειναι ομορφα! Επιφανειακα αυτο που βλεπει κανεις ειναι το καλουπι. Ναι, συνειδητοποιησα οτι προκειται για κατι ξενο πανω μου! ΔΕν ειμαι εγω! Εγω ειμαι ομορφη, με αποδεχομαι!
    Λεω τοτε στον πραγματικο εαυτο μου "ποσες στιβαδες λιπος εχω ριξει απανω σου.. Σε κουκουλωνα ωσπου ξεχασα οτι υπαρχεις.. θα σε ελευθερωσω!"

Ειμαι καλα λοιπον σημερα! Εχω ενα μυστικο, μια "συνομωσια" με την πραγματικη Ελινα, ενα σχεδιο διασωσης! Ειμαι δυνατη!

Υ.Γ.: Να σας ευχαριστησω για την συμπαρασταση.. Φιλακια!

gilie ειμαι πολυ περηγανη για'σενα! Νομιζω οτι εισαι καλυτερα απο οταν πρωτομπηκες στο site και χαιρομαι πολυ! Μην φοβασαι συνεχισε ετσι. Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ!

Senior Member
    μπραβο κοριτσακια μου..μην τα παρατατε..χαμενη μαχη ειναι μονο η μαχη που δεν δοθηκε..
    αγαπημενο μου ημερολογιο θα σου εκμηστηρευτω κατι λιγο ασχημο..πηρα καθαρτικα μετα απο πολυ καιρο..εχτες το βραδυ..δεν στενοχωριεμαι ομως..ειμαι ενα βημα πισω..ενα βημα πισω δεν αναιρει ολη μουν την προσπαθεια..εχω κανει αγωνα και συνεχιζω να κανω..χτες οταν τα πηρα ενιωσα πολυ ασχημα..στιγμιαια με σιχαθηκα που πηγα να ξανακυλησω..
    αλλα δεν με κατακρινω αλλο..με κουρασε αυτη η κατηγορια απεναντι σε μενα!..
    εχω ανεβει ολοκληρο βουνο..ετσι δεν ειναι κοριτσακια?..
    δεν σταματαμε τωρα!

Senior Member
    free μου και οι ποιο δυνατοι ανθρωποι έχουν στιγμές αδυναμίας, σημασία τώρα έχει η σωστή αντιμετωπιση που έχεις... καναμε ενα διαλειματακι στην προσπαθεια...παμε παρακάτω! καλη συνέχεια!!

Senior Member
    Αγαπητό μου ημερολόγιο,
    νομίζω ότι επανέρχομαι σταδιακά.... Έχω ελλατώσει το φαγητό αισθητά αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Όχι άλλες υπερβολες για μενα, ευχαριστώ...
    Κανόνισα με μια φιλα shopping therapy (μεγάλο φάρμακο μετά απο χωρισμό) για το επόμενο Σάββατο και μετα με επιασε πανικός. Που πας μωρή χοντρή!!!! Που εβαλες κι αλλα κιλα και πας να μου προβαρεις φορεματακια!!!!!
    Από την άλλη σκέφτομαι βέβαια ότι όπως και να έχει, αν δεν ξεσκιστώ θα ξεπρηστώ αφού ήταν ένα ξέσπασμα μιας εβδομάδας και οχι κιλα που κουβαλαω καιρο...

Να πας Ελπιδα μου, φυσικα να πας! Εγω ολο αναβαλλω πραγματα που μπορουν να κανουν μια γυναικα να δειχνει και κυριως να νιωθει ομορφη για την εποχη που θα ειμαι αδυνατη πλεον. Κι ετσι αφηνω τον εαυτο μου και μετα αισθανομαι ακομα πιο χαλια και δεν σπαει ο φαυλος κυκλος. Ε λοιπον οχι πια! Ας αφιερωσουμε αυτη τη μερα στην ψυχικη και σωματικη μας φροντιδα! Δεν εχουμε κανα μιασμα γαμωτο μου!

Senior Member
    Originally posted by elpida
    Αγαπητό μου ημερολόγιο,
    νομίζω ότι επανέρχομαι σταδιακά.... Έχω ελλατώσει το φαγητό αισθητά αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Όχι άλλες υπερβολες για μενα, ευχαριστώ...
    Κανόνισα με μια φιλα shopping therapy (μεγάλο φάρμακο μετά απο χωρισμό) για το επόμενο Σάββατο και μετα με επιασε πανικός. Που πας μωρή χοντρή!!!! Που εβαλες κι αλλα κιλα και πας να μου προβαρεις φορεματακια!!!!! Από την άλλη σκέφτομαι βέβαια ότι όπως και να έχει, αν δεν ξεσκιστώ θα ξεπρηστώ αφού ήταν ένα ξέσπασμα μιας εβδομάδας και οχι κιλα που κουβαλαω καιρο...
    αναρωτιεμαι αν τα κιλα σου τα ειχε η φιλη σου, θα της ελεγες ποτε κατι τετοιο, αν σου ελεγε οτι θελει να παει να παρει ρουχα?
    κι αν οχι, δεν θα το εκανες απο ευγενεια, ενω στην πραγματικοτητα θα σκεφτοσουν ετσι γι αυτην? δεν θα σκεφτοσουν οτι μακαρι να εχει διαθεση να χαιρεται τα ρουχα της και να ψωνιζει? πως ειναι μια χαρα και δεν χρειαζεται να κλειστει στο σπιτι της επειδη εχει 5-10 παραπανω κιλα?
    κι αν (οπως υποθετω) της ελεγες αυτα, γιατι δεν τα λες και στον εαυτο σου?
    εχεις τον εαυτο σου σε χειροτερη μοιρα απο την οποιαδηποτε καλη σου φιλη?
    ολοι δικαιουνται να χαιρονται και να τους αγαπας εκτος απο εσενα?

Junior Member
    Αγαπημένο μου ημερολόγιο,
    δεν έχω γράψει για την πρόοδο μου εδώ και πολλες μέρες! Η αλήθεια είναι οτι δεν υπάρχει πρόοδος και δυσκολεύομαι να μοιραστώ με τα υπόλοιπα μέλη τα πισωγυρίσματα μου. Ειχα αρχίσει να γράφω τι τρώω κάθε μέρα αλλά όταν ξέφυγα μια μέρα και ντρεπόμουν να πω τι έφαγα, σταμάτησα να γραφω και κατά κάποιο τρόπο παραιτήθηκα απο την προσπάθεια μου. Είμαι κι εγώ ένα άτομο που απο μικρή ασχολείται πολύ με το φαγητό, είτε μεσω δίαιτας, είτε διαβάζοντας και μαθαίνοντας για την υγιεινή διατροφή, είτε ξεσπώντας σε επεισόδια υπερφαγίας!
    Υποθέτω οτι είναι ένας τρόπος να αποφεύγω άλλες μου δυσκολίες. ΟΚ.
    Παρολο που σταμάτησα να γράφω για λίγο όμως, συνεχίζω να διαβάζω τις συζητήσεις των μελών και πρεπει να παραδεχτώ οτι μου δινουν κουράγιο.
    Και ζηλεύω λίγο τον τρόπο που γράφουν.
    Εγώ δεν γράφω γιατί φοβάμαι την κριτική. Κρύβω τα αρνητικά μου συναισθήματα και τις αδυναμιές μου γιατί δεν θέλω να σκεφτουν οι άλλοι ασχημα για μένα. Πόσο μάλλον να μου πουν κάτι αρνητικό.
    Ομώς μέσα εδώ βρίσκω κάταθέσεις ψυχής πολύ άμεσες και ειλικρινείς και μου δίνουν κουράγιο να μπορέσω να το κάνω κι εγώ. Αυτό ίσως να είναι πιο σημαντικό ακόμα και απο το να χάσω τα κολλημένα τα κιλά!
    Χαίρομαι που μπήκα σε αυτό το φόρουμ.
    Ήθελα να δώσω το παρόν με αυτό το μηνυμα

Member
    Καλή μας Sue, κι εγώ καινούριο μέλος είμαι κι έχω αισθανθεί πολύ όμορφα εδώ μέσα, κυρίως επειδή όλοι/ες κάνουμε μια προσπάθεια, μικρή, μεγάλη ή υπεράνθρωπη, και η χειρότερη κριτική που μπρούμε να πάρουμε είναι του εαυτού μας και όχι των άλλων. Με βοηθάει πολύ να βλέπω πως σκέφτονται οι άλλοι... καταλαβαόνω καλύτερα πώς έχω φτάσει να σκέφτομαι κι εγώ όπως σκέφτομαι και τι μπορώ να κάνω από δω και πέρα.... μη χάνεσαι : )

Senior Member
    κοριτσακια να γραφετε...βγαινουν απο μεσα μας!..και μετα νιωθουμε καλυτερα!πολυ καλυτερα!..και ειμαστε μαζι στην δυσκολη προσπαθεια μας και στην συνεχεια του καθημερινου μας αγωνα!

Senior Member
    Αγαπημενο μου ημερολογιο βοηθειααα!!!!
    Οι διακοπες ελαφρως συνεχιζονται στην διατροφη μου.
    Η ελενιτσα ευτυχως ειναι πιο καλα και εγω επισης .Τουλαχιστον σταματησαμε ολη μερα να ασχολουμαστε με τις μυτες μας!
    Η δουλεια ειναι μετρια ,αλλα πολυ κουραση.Ας ελπισουμε το 2008 να φανουν οι κοποι μας.
    Και το πιο ασχημο απο ολα ειναι οτι το 2007 γραφει στο χωριο μας 20 ατομα μειον και ακομα δεν τελειωσε η χρονια!!Εχουμε ψιλοσοκαριστει ολοι!!
    Λες και μας εφτυσαν βρε παιδι μου.Τι κακο και αυτο!!

ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    Αγαπημένο μου ημερολόγιο,

μπήκα σε διατροφικό πρόγραμμα και νιώθω σούπερ!!
    πήγα στη διαιτολόγο μου κάνω τη διατροφούλα μου
    δεν πεινάω και νιώθω καλά!!
    σκέφτομαι ότι πλέον δε κάνω δίαιτα αλλά διατροφή και
    συγκεκριμένα τη διατροφή μου θα ακουλοθώ σε όλη μου
    τη ζωή!!!

Junior Member
    στον πάτο αλλά με προοπτικές σύντομης μετακόμισης.
    Αγαπημένο μου ημερολόγιο
    Μου λείπει ο καλός μου....
    πολύ...
    Μου λέιπει το καλοκαίρι....
    θέλω άδεια... πολύ

Έχω μπει σε μια σειρά με το φαγητό αλλά φαντάζομαι ότι 8α κρατήσει μέχρι να ζυγιστώ - συγχιστώ.......

Μαυρίλα; Ναι μαυρίλα....
    Αυτά

Senior Member
    Dear diary
    Έχω εκνευριστεί γιατί δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι, προσπαθώ να βάλω...
    Τρώω συνέχεια (μιας που δε μπορώ να κάνω υπερφαγικό αφού δεν είμαι ποτέ μόνη μου!) και δεν έχω καταλάβει γιατί... εν τω μεταξύ, ακόμα δεν πάτησα το πόδι μου στην Αθήνα και βρήκα δουλειά (και σχετικά καλή), άρα έφυγε ένα άγχος. Νόμιζα ότι εντάξει, έτσι θα φτιάξουν τα πράγματα αλλά το μυαλό μου το κολλημένο....κι όλο τρώω!!! Από βδομάδα ξεκινάω γυμναστήριο με σκοπό να ξεδίνω εκεί, μπας και ισορροπήσω λιγάκι.

Φιλιά σ'όλους!

Junior Member
    στον πάτο αλλά με προοπτικές σύντομης μετακόμισης.
    Ψάχνω για σπίτι, αποφάσισα να μετακομίσω, ναμείνω μόνη μου... αισθάνομαι την ανάγκη να πάρω πάλι την ζωή μου στα χέρια μου και αυτός είναι ένας απο τους τρόπους που έχω βρει

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast