Αγαπημένο μου ημερολόγιο... - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 239
    Senior Member
    Κοριτσια ευχαριστω για το ενδιαφερον!!!
    Η αληθεια ειναι οτι δεν ακουσα κατι,αλλα η εποχη ειναι καπως!!!
    Και επειδη τα ονειρα συνεχιζονται με συγκεκριμενα ατομα πρωταγωνιστες,νομιζω οτι τελικα θα δικαιωθω για παλιες ιστοριες!!!
    Μην απορειται απο παιδι αυτο το πραγμα με τα ονειρα!!!

Αγαπημενο ημερολογιο το δεξι μου χερι ξεραθηκε!!!!
    Εχτες καθαρισα ολο το χοιροστασιο!!Δεν μπορεσα να φαω τιποτα,επινα μονο νερακι ,και δεν εκατσα για 9 ωρες καθολου!!!Στο τελος ταισα και τα γουρουνακια μου!!!
    Οταν γυρισα σπιτι και αφου εκανα μπανιο ανεβηκα στην ζυγαρια!!Ημουν 500 γρ πιο λιγο απο το πρωινο ζυγισμα!!
    Το ειδα και αυτο!!Χανω κιλα στην διαρκεια της ημερας!!
    Καλο το χοιροστασιο!!!Και καλη δουλεια κανει!!!Να η γυμναστικη που λεγαμε!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

Junior Member
    Μπράβο ρε Dexa, και εγώ ξεκινώ γυμναστήριο απ΄το Σάββατο. Οχι τίποτα σπουδαίο... διάδρομο και βαράκια για τα μπράτσα. Προς το παρόν, γιατί στο μέλλον.... στοχεύω να γίνω μια άλλη Πετρουλάκη!!! Καληνύχτα!

Member
    dexa αν ειναι να χασω 500 γραμ στη διαρκεια της ημερας προσφερομαι αφιλοκερδως, σαν μωρα θα στα εχω εγω τα γουρουνακια σου, ροζ ροζ και με φιογκο στην ουρα.

Senior Member
    καλημερα σε όλους!!είχα να μπω καιρό στο φόρουμ γιατί επειδή έμπαινα συχνά μου το έκοψαν
    οι κακιασμένοι στην εταιρία μου!!!πως μου είστε?μου λείψατε!!πάω σε διαιτολόγο και είμαι 68 και κάτι πλέον και πάω καλά..χάνω περίπου 3.500 κιλά το μήνα και δεν πεινάω καθόλου..
    εσείς όλες καλά???μάκια

Senior Member
    γιατί επειδή διότι ...όλοι οι σύνδεσμοί...καλέ για το λάθος μιλάω στο μνμ μου...

Senior Member
    Zwh τι ακριβως τρως και δεν πεινας??

Senior Member
    τρώω ολοκληρωμένα γεύματα..πχ εχθές έφαγα σπανακόριζο με γιαούρτι..όλα έχουν
    πρωτείνη(κρέασ,γάλα τυρί) υδατάνθρακες(μακαρόνια ρύζι δημητριακά ψωμί) και φυτικές ίνες
    (σαλάτα ή φρούτα) αυτά...και τρώω και 5 γεύματα την ημέρα πρωινό 2 σνακ μεσημεριανό και βραδινό..αυτα!!!

αγαπητο μου ημερολογιο...
    εχω πηξει στην δουλεια, εχω αναλαβει περισσοτερα απο οσα μπορω
    και εχω φτασει στα ορια μου.
    δεν ειναι μονο οτι δουλευω στην καλυτερη 12ωρες ειναι οτι αυτες οι ωρες ειναι
    μες το αγχος και τον πανικο!!!
    νιωθω οτι αυτο δεν θα άλλαξει ποτε....
    θα κοιμαμαι και θα βλεπω στον υπνο μου τι πρεπει να κανω αυριο, τι ξεχασα σημερα, πως να το χειριστω το ταδε αυριο.
    δεν θα ξανακατσω ποτε σπιτι σαββατοκυριακιο να χωθω στον καναπε και να κοιμηθω-ηρεμα,
    δεν θα προλαβω ποτε να ξαναπαω γυμναστηριο και να κινητιοποιηθω να εκτονωθω λιγο,
    θα συνεχισω να βλεπω τον φιλο μου 2 φορες την εβδομαδα και θα ειμαι συνεχως κουρασμενη και
    μες τα νευρα...
    θα χασω τους φιλους μου γιατι ποσο ακομα θα αντεξουν το δεν μπορω δουλευω ή ειμαι κουρασμενη
    ...και ποσα πραγματα χανω απο την ζωη μου...
    ποτε θα ειμαι ξανα 26 χρονων? -ποτέ!!!!
    με την ζυγαρια μου εχω να ασχοληθω εβδομαδες-δεν θελω κιολας...
    γιατι γυριζω χωμα πειναω, τρωω, ξαναρχισα τους εμετους και τα xenical......
    ωραιος συνδιασμός, ε?

την προηγουμενη τεταρτη γυρισα σπιτι 10 το βραδυ εκετσα στον καναπε και γυριζε ο
    κοσμος απο τη ζαλαδα και το ν πονο στο στομαχι---με το που εκατσα!
    χρειαστηκε να ερθει μια φιλη μου γιατρος να μου κανει ενεση για να μπορεσω να σταθω στα ποδια
    μου και να παω στην δουλεια.
    Μου ειπε οτι παω με 1000 για νευρωση στομαχου , εχω και ιστορικο γαστριτιδας με τις βλακειες
    που κανω....

αυτα ελπιζω τη επομενη φορα που θα σας γραψω να ειμαι πιο αισιοδοξη γιατι τωρα δεν ξερω τι σημαινει αυτο ...

αγαπητο ημερολογιο ειμαι καινουργια εδω και εχω πολυ αγχοσ!!ελπιζω να τα παω καλα!!!

Senior Member
    αγαπητο ημερολογιο σε λιγες μερες γινομαι τριαντα χρονων , να φρικαρω η να συγκαρτηθω ?, μου την εχει ψιλοδωσει και κυκλοφορω τις τελευταιες βδομαδες με φουστιτσες και εφαρμοστα φουστανακια, ο συζυγος καθε πρωι που φευγουμε για δουλεια με κοιταζει με το φρυδι ανασηκωμενο. εχω να ζυγιστω πανω απο μηνα. αυτα,

Senior Member
    Αγαπητό μου ημερολόγιο,έχασα 10 κιλα!!!και είμαι πολύ ευτυχισμένη.Ακολουθώ τη διατροφή
    της διαιτολόγου μου και ο καιρός περνάει χωρίς να το καταλάβω..
    Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!!!!

Senior Member
    Αγαπημένο ημερολόγιο

είναι η πρώτη φορά που σου γράφω, πυο γενικά γράφω σε ένα ημερολόγιο
    Γράφτηκα σήμερα στο forum αυτό, δεν ξέρω γιατί. Ισως γιατί βρήκα συνοδοιπόρους.
    Δεν είμαι καλά
    Νιώθω μια μαυρίλα και φόβο.
    Εχω περάσει πολλά το ξέρω, κια περνώ τώρα δύσκολη περίοδο με την αδερφή μου και τη μητέρα μου κια στο παρελθόν με όλα αυτά (θάνατος μπαμπά χωρισμός ανεργία κατάθλιψη ψυχολόγος μαυρίλες φοβίες κτλ κτλ κτλ) μου έρχονται πάλι στο νου μου όλα αυτά τα παλιά χωρίς να θέλω, νιώθω ότι έφταιγα, ότι φώναζα στον μπαμπά και οι σχέσεις μας ήταν χάλια αλλά τον λάτρευα και με λάτρευε.
    τι να πω άλλο, φοβάμαι μήπως έχω κάνει λάθη πυο τον πλήγωσαν, κια θα ήθελα να τον βοηθήσω πιο πολύ αλλά τώρα είναι αργά.
    φοβάμαι την μαυρίλα, φοβάμαι το μέλλον, παρέες λίγες, ευτυχω΄ς έχω πολύ καλό σύζυγο και μία αξιαγάπητη κορούλα 16 μηνών τώρα. δουλειά σπίτι και όλο μέσα, η καθημερινότητα ίδια και ίδια, νιώθω ότι έχω κλειστεί με΄ένα καπάκι ,ότι είμαι βουλωμένη, δεν εκφράζομαι θέλω να τρέξω, να φωνάξω σαν παιδάκι, χωρίς να υποστώ συνέπειες τι πράγμα κι αυτό
    πάντα προσπαθούσα να χάσω λίγα παραπανίσια κιλά ήμουν 68 (ύψος 1,66) τα τελευταία χρόνια και δεν μπορύσα να χάσω ίσα ίσια γε΄μιζχα λίπος από της πολλές ώρες νηστικιά έτσι πατνρεύτηκα έγινε μία νύφη στρουμπουλή
    μετά τι γέννα ήμουν 74 τα κατάφερα και πήγα 68 κια είχα κολλήσει πάλι και από το σεπτέμβρη παίρνω slim max και με βοηθήσαν πολύ είμαι τώρα 65,2 αλλά έχω κολλήσει πεινάω συνεχώς και είμια πολύ πεσμένη.
    Αυτά αγαπητό μου ημερολόγιο. μου λείπει πολύ η επικοινωνία.Δυστυχώς είναι ο τρόπος ζωής έτσι, η Αθήνα που δεν έχεις πολλά περιθώρια.Το μυαλό μου συνέχεια στα παλιά μάλλον είναι κατάθλιψη αλλά βαριέμαι να παώ σε ψυχολόγο.Είναι πολύ αργή διαδιακασία χρονοβόρα κια θέλει πολύ ενέργεια. Θα με βοηθούσε η γυμναστική αλλά που να βρεθεί χρόνος με την μικρή και την δουλειά.
    Δυστυχώς η φιλία έχει χαθεί. Πολύ κακία μίσος πρέπει να φυλάγεσαι από κατάκριση. Αυτά με στεναχωρούν πολύ.

Αυτά
    Θα επανέλθω
    Θα χαρώ πολύ αν μου απαντήσει κάποιος.
    Φιλιά σε όλους

Senior Member
    Κατερινα καλως ηρθες!
    ευχομαι να βρεις λιγη ανακουφιση εδω σε αυτα που σε απασχολουν , κι αν οχι, τουλαχιστον ενα μερος για να εκφραζεσαι ελευθερα...
    τα κιλα σου το ξερεις οτι δεν ειναι πολλα, ασχετως αν θες να χασεις μερικα για να αισθανεσαι οτι εισια σε ιδανικο βαρος...αλλα παντως σιγουρα δεν ειναι τοσα που να σου δημιουργουν ΑΥΤΑ το προβλημα με το βαρος που νοιωθεις...
    ευχομαι να βρεις μια ακρη με τα δυσαρεστα συναισθηματα που νοιωθεις..
    για να "βαριεσαι¨" να πας σε ψυχολογο, μαλλον δεν θελεις, δεν εισαι ετοιμη η κατι σχετικο με αυτα...οταν θα εισαι δεν θα βαριεσαι....
    κι εγω "βαριεμαι" κι ας ειμαι σιγουρη κι ας το επαναλαμβανω συνεχως οτι στο ψυχολογικο μας υποβαθρο ειναι ολο το προβλημα με τα πολλα η τα λιγα κιλα η με την ενασχοληση με τα κιλα....
    μαλιστα εχω την εντυπωση οτι εκτος απο την βαρεμαρα με μενα συμβαινει και κατι αλλο που ειναι πλασματικο, αλλα εγω ετσι το αισθανομαι...
    αμφιβαλλω οτι μπορει κανεις να το κανει καλυτερα απο μενα
    αντιφατικο και χαζο, το ξερω, αλλα νομιζω οτι αυτο με κραταει...μια ταση ελεγχου στην ζωη μου με κανει να νοιωθω, οτι αν δεν μπορω εγω, δεν μπορει και κανεις αλλος....
    control freak? μεγαλομανια? απλη βλακεια? δεν ξερω....

καλώς ήρθες Κατερίνα .....ενα τραγουδάκι θα σου πώ .......θα περάσουν τα σύννεφα .......μάνα μου προχώρα χώρα αθάνατη......
    κουράγιο κορίτσι .....εγώ όταν ΄΄εχω τις μαύρες μου ....προσπαθω να κρατηθώ απο απλά πράγματα όπως για παρ'αδειγμα σήμερα προσπάθησα μερικά λεπτά να σταθ'ω στον χειμωνιάτικο ήλιο ....ναδιάσω το μυαλό και να σκεφτώ πόσο τυχερή είμαι που έστω κι αυτό μπορώ να το κάνω. α ....μη ξεχάσεις να ευχαριστήσεις το θεό .....πιάνει ...σε κάνει και νιώθεις καλύτερα και δυνατή .
    φιλιά απο μένα ...Χαρά.

Senior Member
    2sweet2b4go10 σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!
    Οντως είναι ψυχολογικά τα αίτια αλλά τα δικαιολογώ λόγω βαρυμένου οικογενειακού περιβάλλοντος. Αλλά είναι ορισμένες φορές που πνίγομαι. Τέλος πάντων

Οσο για σένα σίγουρα εσύ ξέρεις καλύτερα αλλά μήπως χρειάζεται και κάποια "ένεση" για να πραγματοποιήσεις αυτά που ξέρεις?

Φιλιά
    κατερίνα

Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast