Αγαπημένο μου ημερολόγιο... - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 16 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 239
    Senior Member
    ελπιδάκι μου εγώ μένω μόνη μου χρόνια και είναι πολυ ωραίο συναίσθημα..
    και ναι θα πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου..καλός τρόπος,, :P
    κατά τα άλλα καλά....θέλω να έρθει κρύο και χειμώνας...και να γίνω
    συλφίδα...όχι απαραίτητα με τη σειρά αυτή...
    καλημέρα σε όλους

Junior Member
    στον πάτο αλλά με προοπτικές σύντομης μετακόμισης.
    Ax! Κι εγώ πριν γνωρίσω τον τελευταίο καλό μου έμενα μόνη απλά τώρα που χωρίσαμε γύρισα στους γονείς μου και αισθάνθηκα ότι πήγε η ζωή μου πίσω και ζορίστικα.... αλλά είχα ξεχάσει το ζόρι που είναι να βρεις μια αγγελία που να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα χαχαχα!!! Τι είδα πάλι σήμερα η γυναίκα.... μονοκατοικία με 1 παράθυρο ΜΟΝΟ!!!! Απαπα η ψυχή μου πιάστηκε όταν μπήκα... κατά τα άλλα κι εγώ θέλω να πέσει λίιιιιγο η θερμοκρασία και να γίνω και συλφίδα..... καλησπέραα

Junior Member
    στον πάτο αλλά με προοπτικές σύντομης μετακόμισης.
    AAAA!!! Kαι αγαπητό μου ημερολόγιο
    Ζυγίστικα και δεν συγχίστικα ... -1,5 κιλό
    68,5 και συνεχίζωωωω

Senior Member
    Dear diary
    έχω κολλήσει στα 68 κιλά.....
    σε 10 μέρες μισό κιλό .... και μόλις ξεκίνησα....

Member
    Ελπιδα μην αγχωνεσαι. Ο οργανισμος σου δεν ξερει οτι εβαλες πλωρη να γινεις μια κουκλαρα... νομιζει οτι πεινας λογω κατοχης. Θα το παρει αποφαση και θα χασεις οσα θες. Και εγω θελω να αλλαξω σπιτι αλλα ειναι ολα...και εχουμε και σκυλακι (45 κιλα)
    Οταν ημουν φοιτητρια στο 1 ετος και εψαχνα παλι, παω σε 1, μου αρεσε, αλλα λιγο πριν φυγω βλεπω μια σρωμενη που δεν μου ειπε η σπιτονοικοκυρα τι "εκρυβε"...και ευτυχως την ρωταω. Και τι μου λεει; Οτι εκει εμενε καποιος αλλος, το διαμερισμα ηταν ενιαιο αλλα επειδη ηταν πολυ μεγαλο ειπε να το χωρισει στα 2. "πολυ καλο παιδι, αρχιτεκτονας" μου ειπε ολο νοημα. "Δεν θα σε ενοχλισει καθολου, μονο μπανιο κ κουζινα μοιραζεστε". Οχι, για να μην μου λες για παραθυρα....
    Παντως ξερω πως αισθανεσαι, που και που χρειαζεται να κανουμε κ ενα βηματακι προς τα πισω...και μετα φευγουμε τρεχοντας μπροστα. :-)

Senior Member
    Ελπιδα !!!Γερα με τσαμπουκα!!!Εσυ ρε μανα μου εχεις περασει φουρτουνες και φουρτουνες !!ΘΥΜΑΣΑΙ???Και τα αφησες ολα πισω σου με στυλ και φαντασια!!
    Τωρα στο 0,5 κιλα θα κολλησεις??ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!

Ηilda!!!Χαρηκα παρα πολυ που τελικα δεν θα σε φαει η ολλανδια!!!!Εαν καταλαβα καλα θα μεινεις ελλαδα και θα δουλεψεις εδω!!ΣΟΥΠΕΡ!!!

Αγαπημενο ημερολογιο!!Σαν να συχαθηκα σημερα ακομα κααι στην σκεψη το παγωτο!!Τελικα ο καμμενος αποδειχτηκε σοφος!!!Απ'αυριο με πεισμα παλι ,μια που εκτος απο την αλλαγη στο φαγητο ,παρθηκαν αποφασεις και για αλλες αλλαγες οικογενειακες ,οικονομικες κτλ.
    Ο θεουλης να μας εχει καλα ,και να βαλει το χερακι του ......!!!!
    Κατα τ'αλλα εχουμε μουλιασει απο την βροχη αλλα δεν με ενοχλει!!Μπορω να πω οτι το χρειαζοτανε ο οργανισμος μου αυτον τον καιρο.Τελικα και 1 χρονο καλοκαιρι να ειναι ,δεν ειναι καλο!!Εχω πεθυμησει το χιονι!!Φετος θελω εναν χειμωνα με χιονισμενα χριστουγεννα ,και με αρκετο κρυο!!!Καμια σχεση με τον περσινο!!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!

Junior Member
    Μισητό μου ημερολόγιο ! Ναι ναι είσαι μισητό γιατί με βάζεις στη διαδικασία να καίω κι άλλα εγκεφαλικά κύτταρα προσπαθώντας να θυμηθώ πράγματα! Αλλά δε βαριέσαι καλό μου κάνεις στην τελική, μια αναδρομή ακόμα και μέσα στη μέρα μπορεί να προσφέρει πολλά!
    Λοιπόν ομολογώ πως ζηλεύω τις μπαρούλες με το βάρος που χουν τα άλλα παιδάκια εδώ μεσα ! Αλλά δε μπορώ να βάλω τη δική μου γιατί το ρητό " Κάντε τη ζυγαριά τον καλύτερο σας φίλο" δεν το κατάλαβα ποτέ !
    Παρ'όλα αυτά στην πρώτη ευκαιρία θα πάρω μια..Αν είναι να κάνουμε κάτι ας το κάνουμε σωστά..Ομολογώ πως είμαι λίγο τρομοκρατημένη με το τι πρόκειται να δείξει και πολύ περισσότερο με το τι θα δείχνει με τις μέρες χεχε!
    Λοιπόν τη βρήκα όμως τη λύση. Θα στέκομαι από πάνω και με τα χέρια στα μάτια μου και θα ανοίγω σιγα σιγά τα δάχτυλα..(Ε ρε εδώ δεν κολώσαμε στα θρίλλερ ενα κουτι με νούμερα δες τι κάνει)...
    Αν μου 'ρθει ο ντουβρουτζάς λοιπόν θα το παίξω μοιραία και αδιάφορη και υπόσχομαι να πανικοβληθώ μετά που θα βγω απ'το δωμάτιο! Αλλά όχι δε θα ξεσπάσω σε εκείνο τον άσπρο διάολο στην κουζίνα (το ψυγείο ντε! το δικό σας μπορεί να είναι inox δεν ξέρω), θα εκτονωθώ λοιπόν στη μουσική, πάντα με κάνει και ξεχνιέμαι! (έχω να γράψω πολλά cd μιλάμε..άμα θέλετε τπτις εδώ είμαι εγώ)!
    Αυτά ! Και πολλά σου είπα!

Υστερ(ι)όγραφο : Dexa μαζί σου..ένα χειμώνα με χιόνι και κρύο!! Ζήτω τα πουλλοβεράκια! Ζήτω τα κασκολάκια!

Μάκια είπα? Μάααακια σας!

Senior Member
    Serotonin
    καλημερα! μου εφτιαξες τη διαθεση! θετικη σκεψη ! ειδες!απλο ειναι!
    και εγω παγωμενο χειμωνα και χιονια !

υ.σ. Α! ΚΑΡΔΙΓΡΑΦΗΜΑ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ,ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ!

Senior Member
    Αγαπημενο ημερολογιο!!
    Εαν το σκεφτεις εχει πολυ πλακα που σου γραφω εδω μεσα,εαν σκεφτεις οτι καποτε που σε ειχα ξεκινησει στο σπιτακι μου ,μονη μου στο δωματιο μου(αυτο τα χρονια του σχολειου)σε εκρυβα για να μην πεσεις στα χερια κανενος.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ.........
    Παρ'ολα αυτα σε χαιρομαι περισσοτερο.
    Λοιπον ο καιρος σαν να ψιλοεφτιαξε,το παιδι μας εχει μαθει το ποιημα του για 28η Οκτωμβριου,και δοξα το θεο που εχουμε την υγεια μας ,καλη μου παναγιτσα να μας φυλας ολους!!!
    Σημερα το πρωι εχω σηκωθει απο τον υπνο ακουγοντας καμπανες κηδειας.Να σου πω βεβαια οτι φετος στο χωριο που μενω (βεβαια γενικο το κακο)ειδικα απο το καλοκαιρι και μεχρι σημερα ειχαμε σχεδον 15 κηδειες.Καθε εβδομαδα και αλλος!!!Και ξυπνοντας σημερα ημουν σιγουρη ακουγιοντας την καμπανα οτι ακομα ενας μας ειπε'' αντε γεια''!!!!
    Και παιρνω ενα φιλο που εχει επιχειρηση διπλα στην εκκλησια του χωριου,και κατ'επεκταση ειναι και το τοπικο ''ΚΕΠ''ξερει τα παντα και για ολους,για να τον ρωτησω ποιος????
    Και μου λεει :χτυπησε καμπανα??Δεν χτυπησε καμπανα!!!Λαθος κανεις!!!
    Και εχω μεινει αλλαλη γιατι αυτο το πραγμα το ζουσα τοσο πολυ στο μεταξυ υπνου και ξυπνου κατασταση που ημουν.
    Ετσι εχω καθησει μετα σε μια καρεκλα και σκεφτομαι:ειναι δυνατον να νομιζω οτι το ακουσα??
    Και επειδη εγω ειμαι και λιγο του ονειρου ''εχω το χαρισμα''το εχω στο μυαλο.......
    Παναγια μου φυλαγε ολο τον κοσμο......Μην ακουσω τιποτα σημερα.......

Αυτα καλο μου ημερολογιο.Σημερα ειχα να κανω με προαισθηματα,ονειρα και αλλα τετοια συναφη πραγματα!!!!

Φιλια!!!!

Senior Member
    Αγαπητό μου ημερολόγιο,
    2 μέρες τ'ωρα εχω λυσσάξει στο φαί.... πείνα; Μαύρη! ʼσε...
    φταίει ο πόνος στο στομάχι που δν λέει να φύγει;
    Μήπως περιμένω να αδιαθετήσω και το έχω ξεχάσει;....
    Μπας και είναι το ξαφνικόπήξιμο στη δουλειά, το άγχος που απλά το βράδυ με το που χαλαρώνω επαναλειτουργεί το σύστημα και μου θυμίζει οτί πεινάωωω;
    Τι να πω....
    αλλά μόνο ν γίνω πάλι σαν μπαλόνι...

Τουλάχιστον ευελπιστώ ότι όταν 8α βρω (επιτέλους) σπίτι που το ψυγείο θα έχει μόοονο ότι επιτρέπεται να τρωω (χεχε! Διαιτα με το ζόρι) αναπόφευκτα όταν θα με πιάνει λύσσα θα έχω μόνο Light εναλλακτικές

Member
    Αγαπητο Ημερολογιο...
    Σημερα ξυπνησα απο ενα τηλεφωνημα για δουλεια (μακαρι να με προσλαβουν γιατι αλλον ενα μηνα να μεινω χωρις,με βλεπω να γινομαι στυλακι με το ζορι). Τεταρτη μου ειπαν να με δουν για μια συνεντευξη.
    Τεταρτη; αναρωτηθηκα μες τον υπνο μου. Και ποτε πεφτει;
    Τελικα οταν δεν δουλευεις χανεις την αισθηση του χρονου, ακομα και τα Σαββατοκυριακα χανουν το χρωμα τους.
    Ελπιζω να με παρουν....

Junior Member
    Dexa, όλα καλά; Αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα!!

Σκέψου θετικά!!

Junior Member
    Originally posted by christina2311
    Ελπιζω να με παρουν....
    Καλή επιτυχία για αύριο! Το μυστικό; Αυτοπεποίθηση χωρίς υπερβολές!!

Junior Member
    EGO APO 71 IME 54

Member
    Πολυ σευχαριστω carettaki, απλα οταν ψαχνεις καιρο σιγα σιγα την χανεις την αυτοπεποιθηση. Παντως νομιζω οτι τα πηγα καλα...στην αναμονη τωρα...
    priskoula μπραβο!!!! σε ποσο καιρο τα καταφερες; (και με τι τροπο
    dexa επλπιζω να περασε η μερα σου χωρις να ακουσεις κατι

Φιλια σε ολους!!!

Page 8 of 16 FirstFirst ... 678910 ... LastLast