φούσκωμα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Member

φούσκωμα

Geia sas, ta 2 teleftea xronia pira kapia peritta kila logw kakis diatrofis k tus telefteous 4 mines akolouthwntas mia dieta exasa 4 kila. Twra ime 1.67 k 50kg k pistevw oti ime OK. Antimetopizo omws ena provlima. Oti trww fouskwnw,den kserw an ine fisiologiko dil apo to fai alla otan ksipnaw i koilia m ine teliws flat. Otan valw 2 mpoukies sto stoma mou arxizi na fouskwni. Otan piw 2 potiria nero fenome san eggios. Den kserw ti na kanw,isws na xasw kai alla kila ap'tin koilia gia na min fouskwni toso ime se apelpismeni katastasi pou teleftews den trwgw tipota.

Senior Member
    1.67 50 kila δεν είναι πολύ λίγο;;;;

Senior Member
    Το πρήξιμο δεν θα υποχωρήσει με την αφαγία. Το πιθανότερο είναι να χειροτερέψει

Senior Member
    maria-17 καλως ηρθες!!
    Τα κιλα σου ειναι παρα πολυ καλα για το υψος σου και δεν χρειαζεται να χασεις γραμμαριο παραπανω!!
    Οσο για το φουσκωμα ,η λυση δεν ειναι και αλλο χασιμο κιλων,σιγουρα πρεπει να επισκεφτεις καποιον γιατρο ,γιατι αυτο που περιγραφεις θυμιζει τυμπανισμο ο οποιος μπορει να υπαρχει λογω πολλων αιτιων πχ δυσκοιλια.
    Οποτε καλυτερα να δρομολογησεις μια επισκεψη σε εναν γιατρο ,και ειμαι σιγουρη οτι δεν θα ειναι τιποτα σοβαρο και θα διορθωθει γρηγορα και ευκολα.
    Παρ'ολα αυτα παλι καλως ηρθες και περιμενουμε τα νεα σου!!!

ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    MARIA17 ΚΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ ΜΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΩΣ ΛΙΓΑ ....ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΑΛΛΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΜΑ .Η DEXA ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΟΛΟΓΙΚΑ.....ΜΑΛΛΟΝ Η ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!

Member
    Βεβαίως να συμβουλέψω... Πήγαινε σε γιατρό!!!!!

Member
    Se ti eidous giatro prepei na paw?

Σε γαστρεντερολογο μαλλον.

Αλλα τα κιλα σου ειναι λιγα ετσι κ αλλιως.Αν ειναι να μην παρεις 1-2 τοτε μην χασεις αλλο!

Member
    Γαστρεντερολόγο

Μaria_17, καταλαβαίνω απολύτως τι λες. Μόνο που εγώ αισθάνομαι ότι φαίνομαι σαν έγγυος με τις δυο γουλιές νερό και όχι με τα δυο ποτήρια. Μια μπουκιά φαγητό ισοδυναμεί με μέρες φούσκωμα. Κιλά από την κοιλιά και εγώ η ίδια απίθανο το θεωρώ να χάσεις αφού ουσιαστικά όταν τρως δεν αυξάνεται στιγμιαία το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς απλώς από τη δίαιτα έχει μικρύνει το στομάχι σου. Όσο λιγότερο τρως σε καθημερινή βάση τόσο περισσότερο θα φουσκώνεις με κάθε μπουκιά σου. Κάτι τέτοια παρατηρούσα και εγώ στα πρώτα στάδια της ανορεξίας και ακόμη δηλαδή μόνο που τότε δεν μπορούσα να παραδεχτώ ότι είμαι ανορεξική. Αν δεν τρως τίποτα σε διαβεβαιώ είναι μονόδρομος και ίσως χωρίς επιστροφή.
    Καλή αντοχή. Ξέρω τι περνάς απλά πρόσεξε το. Σίγουρα δεν είμαι η πλέον κατάλληλη εδώ μέσα να δίνω συμβουλές απλά σου λέω πως όλα κάπως έτσι ξεκινάνε και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη.

Senior Member
    ΝΑΤΑΛΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ,ΑΦΟΥ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ,ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ;;;;ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑΣ;;;;;;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ,ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΙ!!!!!ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ....ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ!!!!!
    Υ.Γ:ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΥΝΗΜΑ SORRY ΑΛΛΑ ΤΑ "ΠΗΡΑ".ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΟΛΕΣ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΧΟΥΛΕΣ!!!!!!

Σόφη, ένα πολύ μεγάλο βήμα το έχω κάνει. Έχω αποδεχτεί ότι είμαι ανορεξική. ΟΚ? Ξέρεις τι χρειάστηκε για να το συνειδητοποιήσω και να το αποδεχτώ? Το θέμα είναι ότι τώρα πια θεωρώ πως είναι συνειδητή επιλόγή μου εφ' όσον έχω γνώση της καταστασής μου και δεν ΘΕΛΩ να κάνω απολύτως τίποτα. Δε μου χρειάζεται ειδικός αλλά μιας και το ανέφερες μου το είπε και ο παθολόγος μου να επισκεφτώ κάποιον αν και σε αυτόν αρνούμαι όλα τα συμπτώματα της ανορεξίας. Ο ειδικός δε μπορεί να βοηθήσει γιατί πολύ απλά δε θέλω να αλλάξω. Ξέρω που οδηγεί όλο αυτό και είμαι κυρίαρχη και υπεύθυνη των πράξεων μου. Δεν υποτιμώ κανέναν απλά εγώ που τώρα είμαι 37 κιλά θέλω να αδυνατίσω κι άλλο, το βλέπω από άλλη οπτική γωνία. Συγγνώμη αν σε πρόσβαλλα...

Senior Member
    ΟΚ,ΓΙΑ ΠΡΝ......
    ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΜΠΗΚΕΣ ΕΔΩ ΕΙΧΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΛΑΚΑ.........ΤΩΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΛΑΚΑ,ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ.....ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΓΑΠΗΣ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!!!
    ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ.(ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ).
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!!!!!

Σόφη, ευχαριστώ πολύ για τα "καλά" σου λόγια. Δε ξέρω για τι πραγμα μιλάς σχετικά με συναισθηματικά κενά και έλλειψη αγάπης. Δε χρειάζομαι ψυχολόγο και αγαπώ τον εαυτό μου και γι'αυτό δε θα μου άρεσε να με βλέπω να παχαίνω. Δεν κρίνω τους άλλους. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και είναι υπεύθυνος για αυτές. Ο καθένας από κάποιο σημείο και μετά επιλέγει τι θέλει να είναι ή τι δε θέλει να είναι και πράττει αναλόγως.

Συγγνώμη αγαπητή μου Ναταλία, αλλα αν εισαι 37 κιλά και θελεις να αδυνατίσεις κι αλλο, τότε σιγουρα δεν αγαπας τον εαυτό σου.....εκτος αν εχεις 1.40 ύψος....αλλο αυτό! Επίσης, δεν πιστεύω πως εχεις παραδεχτει οτι εισαι ανορεξικη, εφόσον αρνεισαι τα συμπτώματα της ανορεξίας στον ειδικο και για κάποιο λόγο θες να τιμωρήσεις τον εαυτό σου, γι αυτο τον υποβάλλεις σε τετοια ταλαιπωρία....
    Ευχομαι να το δεις γρήγορα....

Page 1 of 2 12 LastLast