angie19 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!!!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 80
    Dexa τι ειναι σχοινομετρητης και τι δερματομετρητης? Αυτο το βηματομετρητη μου ειπανε να το παρω απο το κεντρο γιατι πρεπει να κανουμε 10000 βηματα καθε μερα συμφωνα με τους γιατρους. Η τιμη που μου ειπε ομως δεν μου αρεσε καθολου. Το εψαξα στο ιντερνετ και το βρηκα σε παρα πολυ καλυτερη τιμη στον Μπακακο και εκτος απο τα βηματα σου υπολογιζει ποσες θερμιδες καις ποσα γραμμαρια και ποσα χιλιομετρα κανεις και αποθηκευει για μια βδομαδα δεδομενα.

Ζυγιστηκα 600 γρ μονο εχασα υποθετω φταιει και το πρηξιμο που νιωθω επειδη περιμενω περιοδο....

Τελικα εδωσα και το μαθημα μαλλον το περασα

Φιλια σε ολους!!!

Senior Member
    Ο σχοινομετρητης ,ειναι ενα σχοινακι που σου λεει αναλογως ποσες φορες το γυρνας και πηδας (με τα συνχωρησεωσ) ποσσες θερμιδες καις,σε γραμμαρια πως μεταφραζονται και εαν θυμαμαι και παλμους καρδιας.
    Ο δερματομετρητης ειναι ενα μηχανακι που μετραει της αναγκες του δερματος σου και ειδικα του προσωπου σου.Εαν ειναι ξηρο η λιπαρο,βρομικο,εαν εχει ευρειαγγειες,τι αναγκη υγρασιας εχει και δεν θυμαμαι τι αλλο.

Ευχαριστω για την πληροφορια,θα το ψαξω και εγω στον Μπακακο.

ΦΙΛΙΑ!!!

Καλησπερα σε ολους! Σημερα δεν πηγα για τρεξιμο αλλα εκανα ενα μεγαααλο περιπατο
    ετσι εχουμε:

14015 βηματα
    487 Kcal
    33,5 γρ
    7,42 km

Τωρα τρωω το γιαουρτακι μου... μπλιαχ

Χαιρετω σας! Back απο το γηπεδο..... (γινομαι κουραστικη που τα γραφω αυτα? πειτε μου ειλικρινα....)

10181 βηματα
    336 kcal
    21,8 gr
    5,4 km

Φιλια στις φιλεναδες μου!

Senior Member
    Καθόλου δεν μας κουράζεις!!

Ίσα - ίσα που κάνεις και διαφήμιση στο βηματομετρητή... Αρχίζεις να μας ψήνεις! Θα 'πρεπε να αρχίσεις να ζητάς ποσοστά από την εταιρεία παραγωγής!!

Φιλάκια πολλά!!! Καλή συνέχεια και κράτα μας ενήμερους!!

Senior Member
    Παιδες νομιζω οτι η Αγγελικη αξιζει τα συγχαρητηρια ολων μας...Οχι μονο γιατι φτανει σιγα σιγα το στοχο της (εξαλου στα @@ μας η ζυγαρια της). ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ομως οτι η κοπελα εχει εξεταστικη και ακομα μετραει τα βηματακια της...Δεν ξερω πολλους που θα ειχαν αλλα ντραβαλα στο μυαλο τους και θα εμεναν τοσο σθεναροι στο στοχο τους.. Εγω παντως χλωμο το βλεπω!!! Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ απο μενα..

Dance μου δεν κανω διαφημιση... οπως εχω ξαναπει κανω πρωτη φορα διατροφη και γυμναστικη και αυτο το μηχανακι με εχει βοηθησει σε κατι. Βλεπω αυτο που κανω πχ ενας γυρος στο γηπεδο σε νουμερα! Νουμερα πιο αξιοπιστα απο αυτα της ζυγαριας. Και δεν το φοραω ολη μερα επιτηδες. Οι γιατροι λενε πρεπει να κανουμε 10000 βηματα ημερισιως και εγω προσπαθω νακανω αυτα τα 10000 στο περπατημα το βραδυ. Παντως να σας πω την αληθεια πιο πολυ πηγαινω για να ξεσπαω και να διωχνω τον θυμο μου και να ξεδινω παρα για να γυμναστω.... Ασε που βλεπω ενα σωρο κοσμο και περναω και ωραια οταν ειναι η αδερφη μου και η φιλη μου γιατι λεμε και σαχλαμαρες και περναει η ωρα πιο ευκολα....

Καμμενε μου σε ευχαριστω για τα εμψυχωτικα λογια .... Ειναι πολυ συμαντικο να τα ακουω απο καποιον σαν και σενα που εχασε τα περισσοτερα κιλα του γιατι εμενα εχει κολλησει η ζυγαρια και αρχισα να εκνευριζομαι!

Καλημερα σε ολους!!!!

Senior Member
    Μα ποσες φορες πρεπει να το πω!! Χεσε τη ζυγαρια...Βρες ενα αλλο τροπο να αξιολογεις την προσπαθεια σου.Βαλε στοχο ενα παντελονι ναι μεν σου κουμπωνει αλλα μετατοπιζονται ολα τα σπλαχνα σου και προσπαθησε να το κανεις ανετο..Προσπαθησε να αποσυνδεσεις τον ογκο απο το βαρος... Εμενα αν με δεις δε με κανεις τα κιλα μου...Ο ογκος μου ειναι πολυ καλυτερος απο το βαρος...Αλλα σκεψου οτι τον ογκο (πως σου χωρανε τα ρουχα) το νιωθεις και το περιφερεις ολη μερα...Η ζυγαρια ειναι μια στιγμη.. Θα αφησεις μια στιγμη να σε "ριξει"??? Αντε νιωσε κι εσυ μια θεα μην ακουσεις τα καντηλια που γλυτωσε μια αλλη ψυχη

Senior Member
    Originally posted by angie19
    Dance μου δεν κανω διαφημιση... οπως εχω ξαναπει κανω πρωτη φορα διατροφη και γυμναστικη και αυτο το μηχανακι με εχει βοηθησει σε κατι. Βλεπω αυτο που κανω πχ ενας γυρος στο γηπεδο σε νουμερα! Νουμερα πιο αξιοπιστα απο αυτα της ζυγαριας.
    Το ξέρω βρε πως δεν κάνεις διαφήμιση!! Αστειάκι ήταν, ακριβώς επειδή αναφέρεις σε κάθε σου post πόσο χρήσιμο και βοηθητικό είναι! Σίγουρα το να βλέπεις τις θερμίδες που καις την ώρα της άσκησης λειτουργεί ως τρελή παρακίνηση. Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα με το διάδρομο του γυμναστηρίου! Συνέχισε έτσι, τα καταφέρνεις μια χαρά!

@kammenos: Όντως η ζυγαριά δεν έχει καμιά σημασία τελικά...! Από τότε που άρχισα γυμναστήριο τακτικά, έχω παρατηρήσει πολύ μεγάλη αλλαγή στη σύνθεση του σώματός μου κι ας δείχνει η ζυγαριά μόνο 2 κιλά κάτω. Είναι σαν να χω χάσει 5. Αφού φεύγει λίπος και κερδίζεις μυϊκό ιστό (που επίσης ζυγίζει). Χώρια του γεγονότος ότι το λίπος φεύγει από τα πιο προβληματικά σημεία και έτσι διαμορφώνεται η εικόνα ολόκληρη! Βουρ στην σωματική άσκηση λοιπόν!

Senior Member
    Επιτελους Θεε μου ενας ανθρωπος που με ακουσε...Μπραβο ρε χορευταρου!! Πληροφοριακα το λιπος εχω διαβασει οτι εχει πυκνοτητα 0,9 ενω ο μυικος ιστος 1,1...Οποτε καταλαβαινεις οτι οσο περισσοτερο μυ παιρνεις τοσο κολλαει η ζυγαρια...Τα παντελονια ομως λενε αλλα..Γιατι θελουμε να χασουμε τα κιλακια αλλα οχι και παση θυσια...Μην καταληξουμε ενα ζελε λιπους που στο τεστ "αλατοπιπερο" το μπρατσο κυματιζει σαν σημαια!!!

Senior Member
    XAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!! !!!!!!!!!

Γειά σου ρε καμμένε!! Μου 'φτιαξες τη διάθεση!

Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι παλιά (πέντε χρόνια πριν) στα 70 κιλά μου κούμπωνε ένα παντελόνι (ξέρετε τώρα τι εννοώ κούμπωνε: ουφ - ουφ κουμπώνει - κουμπώνει - 2 λεπτά χωρίς αναπνοή - αναπνέω και εξφενδονίζεται κουμπί στο μάτι του απέναντι!) και τώρα το ίδιο παντελόνι μου κουμπώνει πιο άνετα στα 76 κιλά!!!!!

Senior Member
    ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ!!!!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΣ !!!!ΑΚΟΥ ΤΟ ΚΑΨΑΛΙΣΜΕΝΟ!!!!!!!ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!!!!
    DANCE,ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥΛΑ!!!!!!ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΕΣ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΕΜΠΕΛΕΣ)?ΧΑ!ΧΑ!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!

Senior Member
    Χορευταρου μπορω να σε περιφερω ως εκθεμα στο φορουμ να μπας και χωρισουμε κι αλλα ζευγαρια που ο ενας συντροφος ειναι η ζυγαρια?
    χαχαχαχαχαχ
    Γερα με τσαμπουκα!!

Καλημερα σε ολους!!! Λοιπον αγαπητες φιλες και φιλοι αυριο εχω ζυγισμα και δεν πιστευω οτι θα δω καμια τρελη διαφορα....
    Για αυτο και θα πω στην διατροφολογο μου το επομενο ζυγισμα να γινει στις 26/9 την ημερομηνια που εβαλα και το στοχο μου στο φορουμ. Θα πηγαινω κανονικα καθε 3-4 μερες να παιρνω το προγραμμα μου αλλα δεν θα ζυγιζομαι. Να δουμε θα φτασω στις 26/9 τα 84 κιλά?????? Βασικα ακυρο ειναι το νουμερο. Θελω να χασω 4 κιλα λιπος μεχρι τοτε δεν με νοιαζει το βαρος μου. Να δω θα τα καταφερω?.... Εχω 16 μερες μπροστα μου με την σημερινη! Την προηγουμενη φορα με την γυμναστικη και την διατροφη που εκανα σε 3 μερες ειχα χασει 1 κιλο και 800 γραμμαρια σε λιπος παντα. Τωρα με τα απλα μαθηματικα που ξερω υπολογιζω οτι θα χανω στο περιπου 1 κιλο ανα 4 μερες.... Θα προσπαθησω και δεν μου φαινεται δυσκολο γιατι ειναι μικρος στοχος. Τι διαολο δεν μπορω να τον πετυχω? Η εστω να τον πλησιασω?

Αυτα απο την Αγγελική
    Φιλιά σε ολους
    Καλημερα να εχετε και καλο κουραγιο σε οσους εχουν εξετασεις....

Senior Member
    @ Καμμένος: Εμπρός στον αγώνα κατά του ζυγίσματος!! Πάνω η γυμναστική! (Η περιφορά δωρεάν!)

@ Angie19: Βρε κουκλίτσα, πολύ δεν είναι 1 κιλό σε 3-4 μέρες; Οι διαιτολόγοι λένε ότι 1 κιλό/βδομάδα είναι το υγιεινό για τον οργανισμό... (και προκειμένου να μην τα ξαναπάρουμε φυσικά).
    Η διαιτολόγος σου τι λέει γι' αυτό;

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast