angie19 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!!!!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 80
    Δεν ξερω! Ειπα θα προσπαθησω.... Εξαλλου ενα κιλο λιπος δεν ειναι πολυ με την διατροφη και την γυμναστικη γιατι γιατι δεν ειναι 1 κιλο απο το βαρος μου το οποιο αυξομοιωνεται. Μπορει να εχω χασει λιπος αλλα να ανεβει το βαρος των μυων μου...και το νερο στο σωμα μου.... Αυριο θα δουμε!

Angie19
    Σε ζυγίζει η διαιτολόγος σου? Και είσαι βουλιμική?
    ʼντε να μπω στο κλίμα..

Με ζυγιζει η διατροφολογος μου και προσπαθω να μην ειμαι βουλιμικη. Τον τελευταιο καιρο πολυ σπανιο κανω εμετο... Παλιοτερα εκανα καπου 1-2 φορες την εβδομαδα..

Senior Member
    @Χορευταρου!! Νομικο πλαισιο της Αγγλιας ειναι 400-450γρ την εβδομαδα απωλεια βαρους

Senior Member
    τι θα πει "νομικο πλαισιο" παιδι μου?
    σε βαζουν φυλακη αν χασεις παραπανω?

Senior Member
    @kammenos: Ακόμα πιο κάτω δηλαδή!! Φαντάσου... Πάντως ίσως να εννοούν 400-450γρ. λίπους.Εγώ συνυπολόγισα και υγρά/μυικό ιστό κατά την απώλεια.

Παρεπιπτόντως με ψήνεις άσχημα να αλλάξω το nickname σε χορευταρού, έτσι όπως με αποκαλείς!! Είναι πιο πιασάρικο!!!!!!

Senior Member
    Καθεσαι ακομα????? Τι ντανς και μαλ....ες!!! Το χορευταρου ειναι σουπερ... Επισης δεν υπολογιζουν μυικο ιστο γιατι πολυ απλα δεν πρεπει να χαθει!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Senior Member
    Πατησα κατα λαθος το εντερ και το εστειλε....Ειχα κι αλλα να γραψω (οχι οτι θα μου ξεφευγες ετσι!!!)
    Ετσι που λες χορευταρου.... Δεν υπολογιζουν μυικο ιστο γιατι απλα δεν πρεπει να χαθει...Εκτος αν εισαι 150 κιλα και σκοπευεις να φτασεις 60 κιλα...Ε αλλο μυικο συστημα χρειαζεσαι να κουβαλησεις 150 κιλα κι αλλο 60... Μηπως ειπα τελικα το ιδιο...? Κατι αλλο ηθελα να γραψω αλλα το ξεχασα...Δεν πειραζει...Οταν μου ερθει στελνω κι αλλο..Τσαμπα ειναι!! (ετσι μου ειπαν τουλαχιστον)

Senior Member
    @Σουιτ: Δε σε βαζουν φυλακη αλλα μπορουν να βαλουν αυτον που σου εδωσε διαιτα για να χασεις 5 κιλα την πρωτη βδομαδα!! χαχαχαχαχαχα
    Ολοι και ολα λειτουργουν με κανονες...Στα Βρετανικα νοσοκομεια αν παει καποιος με αιτημα ΔΔ δεν τον αναλαμβανει ο καθε τυχαιος διαιτολογος..Εχουν ειδικο τμημα σε ολα τα νοσοκομεια για mental health και σε αναλαμβανει ο αρμοδιος επαγγελματιας...Απο διαιτολογο, παθολογο, ψυχολογο κτλ κτλ κτλ Δουλευει ολο το τιμ μαζι χωρις τους ελληνικους βεντετισμους.

Senior Member
    @kammenos: To nick θα αλλάξει, το αποφάσισα!!! Αλλά θα με αναγνωρίζετε μετα;;;;

Thanks για τις πληροφορίες περί λίπους και μυϊκού ιστού... τελικά νομίζω την ίδια πληροφόρηση είχαμε και οι 2, απλά εγώ είπα 1 κιλό, διότι αναγκαστικά χάνεις και κάποιο μυϊκό ιστό μαζί. Φυσικά όταν γυμνάζεσαι το ελαχιστοποιείς αυτό! Οπότε 1/2 κιλό καθαρού λίπους την εβδομάδα είναι το τέλειο!

Senior Member
    Οχι απλα τελειο καπνουλα!! Θα δεις οτι ειναι πολυ παραπανω απο τελειο αν το μετρησεις με ποσα βιταμ (το οποιο δεν ειναι και 100%λιπος) χανεις την βδομαδα απο πανω σου

Senior Member
    Στο τελευταιο εννουσα χορευταρου...Αλλαξε το και μην ανησυχεις...Εισαι ευδιακριτη απο την λαμψη της θεας!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Senior Member

Σημερα ηταν μια ασχημη μερα... πηγα στο γηπεδο αλλα γυρισα και εφαγα δεν αντεχα και δεν εκανα και πολλα βηματα....

9,138 βηματα
    316 kcal
    19.6 gr
    4,31 km

Dexa ο λιπομετρητης μετραει το λιπος στο σωμα σου? τι ακριβως κανει? ειναι ακριβως και απο που το πηρες?
    Ευχαριστω

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast