angie19 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!!!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 80
    Αποφασισα να μην δινω σημασια αν και τωρα που με βλεπουν που πηγαινω γηπεδο δεν πολυμιλανε....

Member
    MΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΝLINE ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΙCKER

Senior Member
    Sia τα ticker τα φτιαχνεις αν πατήσεις στην διευθυνση που εχει πάνω από τα δικά μας π.χ http://www.TickerFactory.com

Γυρισα απο την διατροφολογο επεσα 800 γρ. σε βαρος αλλα..... αλλα!!! 1κιλο και 800 γρ σε λιπος!!!

Δεν το πιστευα! μεσα σε 3 μερες! Δεν βλεπω καμια διαφορα αλλα πιστευω πως παω μια χαρα για πρωτη φορα (ελπιζω και τελευταια!!!)

Αλλαξα και το τικερακι μου αμεεεε!!!

Senior Member
    Μπράβο angie!! Έτσι να συνεχίσεις και θα είναι η τελευταία φορά. Δυναμικά στον αγώνα!

Μετα απο μια βδομαδα αποχης επεστρεψα .Αποχης απο διατροφη αλλα και γυμναστικη . Αυριο αρχιζω κανονικα εχω και ζυγισμα ειμαι σιγουρη οτι τα πηρα πισω τα δυο κιλα μου αλλα δεν αφηνω αυτη τη σκεψη να με παρει απο κατω.Πηγα για περπατημα με την αδερφη μου και εχω και τα σημερινα αποτελεσματα του βηματομετρητη....

7640 βηματα
    287 kcal
    17,1 γρ
    4.04 km

Ειναι λιγο αποκαρδιωτικα σε σχεση με τα προηγουμενα αλλα πιστευω αυριο θα φερω πολυ καλα αποτελεσματα.
    Ελπιζω το οτι θα βγαινω για περηπατο η για τρεξιμο να με βοηθησει και στην εξεταστικη.... να ξεδινω και να διαβαζω πιο χαλαρα χωρις αγχος.....

Δινω πολλα φιλια στις φιλες μου kassan Βουλα και Σοφη!!!

Τοσο καιρο που μπαινω στο forum πρωτη φορα σημερα εκανα μια ασχημη σκεψη... Διαταραχη προσληψης τροφης σημαινει ανθρωπος διαταραγμενος? Χωρις να θελω να παρεξηγηθω και να προσβαλλω ανθρωπους που εχουν προβλημα ανορεξιας και βουλιμιας καταλαβαινω πως αυτοι οι ανθρωποι που εχουν αυτοι την διαταραχη θετουν σε πολυ μεγαλο κινδυνο την ζωη τους και την ψυχικη και σωματικη τους υγεια.... Εγω ομως ειμαι διαταραγμενη? Στα 90 κιλα απλα θεωρουμε παχια η εχω καποιο προβλημα διαταραχης γενικα?....

Εντωμεταξυ αναρωτιεμαι μηπως με επηρεασε η elenh (παρολο που δεν της απαντησα γιατι γενικοτερα απαξιω αυτο τον τονο και το υφος ειδικα οταν καποιος μιλα προς αγνωστους) η οντως εχω προβλημα ?

ΦΩΤΙΣΤΕ ΜΕ γιατι προβληματιστικα ενοψη εξεταστικης και δεν ειμαι να λυνω και υπαρξιακα περα απο αλγοριθμους και μαθηματικα.....

Junior Member
    Γεια σου angie!
    Και για μένα περίοδος εξεταστικής είναι αυτή αλλά μόνο στο διάβασμα δεν είναι το μυαλό μου... Anyway,
    ρωτάς αν κάποιος που έχει μια διαταραχή πρόσληψης τροφής είναι διαταραγμένος.. από την προσωπική μου εμπειρία (πάλεψα αρκετά χρόνια με τη βουλιμία) θεωρώ ότι όλοι εμείς που αντιμετωπίζουμε μια τέτοια διαταραχή έχουμε απλά διαταραγμένη συμπεριφορά και διαστρεβλωμένο τρόπο σκέψης - δε θέλω δηλαδή να ονομάσω τον ίδιο τον άνθρωπο (εμένα) διαταραγμένο, αλλά τη συμπεριφορά μου και τον τρόπο σκέψης μου.. Είμαστε πολυσύνθετα όντα, δε γίνεται να μας χαρακτηρίζει μια ασθένειά μας σαν προσωπικότητες και υπάρξεις.
    Γιατί ασθένειες είναι και οι διαταραχές πρόσληψης, και μάλιστα δεν αφορούν τόσο το σωματικό της υπόθεσης όσο το μέσα μας.. όταν είναι "διαταραγμένο" το μέσα, αυτό έχει αντίκτυπο και στο έξω μας (σώμα).

Οπότε για την περίπτωσή σου, αν δεν πάσχεις από ανορεξία ή βουλιμία (ούτε παχύσαρκη βλέπω να είσαι) απλά θα έλεγα ότι έχεις κάποια παραπάνω κιλά που τα έβαλες λόγω αυξημένης ποσότητας (είπες νομίζω σου αρέσει το φαγητό και τα γλυκά κλπ) κι επομένως θέλεις να χάσεις κάποια κιλά για σένα (και θα σε συμβούλευα να μη στερηθείς τίποτα και να μη μπεις στη διαδικασία δίαιτας!) Νομίζω με τη διατροφή που είχες ξεκινήσει και με το τρέξιμο/ περπάτημα και με κανά γλυκό 1 φορά τη βδομάδα θα τα πας μια χαρά!
    Καλή συνέχεια και κουράγιο με το διάβασμα!

Υ.Γ. έχουν δίκιο όλοι όσοι σου λένε για τους δικούς σου! Από το ένα αυτί να μπαίνουν και από το άλλο να βγαίνουν, χρειάζεσαι ψυχική ηρεμία στη φάση που είσαι!

Solitude_aeturnuS καλησπερα! Επειδη με προβληματισε αρκετα ολη μερα και σημερα που ειχα ραντεβου για διατροφη το συζητησα μαζι με την διατροφολογο μου μου ελυσε καποιες αποριες σχετικα με αυτο. Ξεκινησα την κουβεντα οτι μπαινω στο φορουμ και να σας πω την αληθεια τα ψιλοεπαιξε η κοπελα. Γιατι με ρωτησε αν πιστευω οτι εχω προβλημα με καποιο τετοιο ειδος διαταραχης προσληψης τροφης με γουρλωμενα ματια και ειπε οτι τοσο καιρο που πηγαινω εκει δεν ειχε καταλαβει κατι τετοιο για μενα.
    Της ειπα οτι πριν αρχισω τη διαιτα εκανα εμετο περιπου στις 5 φορες το μηνα οταν εχανα τον ελεγχο και ετρωγα υπερβολικες ποσοτητες. Το κακο ειναι οτι στο κεντρο στο οποιο πηγαινω δεν της επιτρεπουν να συζηταει για διαταραχες αυτου του ειδους και φυσικα να κανει και την ψυχολογο. Παρολαυτα η κοπελα ηταν αψογη μου εδωσε το mail της αν εχω καποια απορια και μου εξηγησε οτι διαταραχη εχουν οσοι ανθρωποι εχουν συνδεσει αμεσα το φαγητο με συναισθηματα (με ολα τα συναισθηματα ακομα και με τη χαρα δλδ οτι τρωνε υπερβολικα πχ ακομα και οταν ειναι χαρουμενοι αλλα ταυτοχρονα εχουν παρα πολυ ασχημη εικονα για τον εαυτο τους.
    Μου ειπε πως εχει δει ανθρωπο με πολλα παραπανισια κιλα αλλα να μην εχει προβλημα με τον εαυτο του με το σωμα του και να ειναι και απολυτα ισορροπημενος στη ζωη του οποτε αυτος ο ανθρωπος θεωρηται παχης οχι με διαταραχη.

Δυστυχως δεν μπορουσαμε εκει να πουμε πολλα αλλα το γεγονος οτι μου ειπε εστω και μεστις ακρες καποια πραγματα με ικανοποιησε παρα πολυ.

Σχετικα με το ζυγισμα εγω αυτη την εβδομαδα εχασα 100γρ μονο σε λιπος.Αλλα ο μετρητης εδειξε οτι ανεβασα το βαρος των μυων μου και το ποσοστο του νερου.Αυτο με ικανοποιησε ακομα περισσοτερο ηιατι το τρεξιμο αρχισε να αποδιδει αλλα και γιατι οταν ξεκινησα να πηγαινω μου ειχαν αναφερει οτι ακομα και οταν θα εχω τελειωσει με το προγραμμα της διατροφης ο οργανισμος μου θα εχει μπει σε μια σειρα και θα μεταβολιζει απο μονος του τις τροφες που περνω.Εμεινα με το στομα ανοιχτο γιατι περιμενα οτι θα ειχα παχυνει αυτη την εβδομαδα.Πιστευω οτι αξιζαν τα χρηματα που εδωσα και το καταλαβα σημερα. Απο τα εστω λιγα και ταπεινα 100γρ αλλα και απο το οτι η κοπελα παρολο που δεν της επιτρεποταν να μιλαει για αυτα μου ελυσε καποιες απο τις αποριες και μου εδωσε και το mail της.

Γενικα να αναφερω οτι ειμαι πολυ δυσπιστη για τα κεντρα αδυνατισματος ή περιποιησης προσωπου σωματος κλπ. Δεν ειμαι τετοιο κοριτσι.Ξεκινησα γιατι ηξερα πως περα απο τα κιλα που ηθελα να χασω ηθελα να μαθω να τρεφομαι και σωστα.

Δεν θελω να ακουστω ψωναρα αλλα ναι θεωρω τον εαυτο μου ομορφο . Η ασχημια δεν ειναι στο μεγαλο πισινο , στα πιασιματα η στα παραπανισια κιλα. Η ασχημια ειναι στην κακια το ψεμα και την κοροιδια. Γιατι αν δεν μου απαντουσε σε καμια απορια μου θα την επερνε ο διαολος ειλικρινα. Αν φοβοταν πχ την δουλεια της και την συμβαση που εχει με το κεντρο και μου ξεκοβε την κουβεντα αυτη θα ηταν ενας δειλος ανθρωπος που πηρε τα χρηματα μου και το μονο που θα εκανε θα ηταν να μου βγαζει ενα προγραμμα σε υπολογιστη.

Νιωθω ομορφα για αυτες τις γραμμες που γραφω. Συγνωμη αν σας κουρασα ειλικρινα. Και ξερω οτι μπορει καποιους εδω να τους αφηνει αδιαφορους τα συναισθηματα που νιωθω.

ΥΓ. Ουτε εγω την παλευω με την εξεταστικη. Αλλα πιεζω τον εαυτο μου να στρωθει. Οπως πιεσα τον εαυτο μου σημερα να μην φαει εκτος απο την τονοσαλατα και ενα τοστ επιπλεον ενω ειχε χορτασει. Ξεκινησα διαβασμα γιατι εκτος απο τα κιλα εχω βαλει στοχο και το πτυχιο μου.

ΥΓ2.Οι γονεις μου δεν μου λενε πλεον τπτ . Ειδανε οτι προσπαθω μαλλον και το βουλωσανε. Εχουν αρχισει να ρωτανε ωστοσο ποσα χρωσταω γιατι μπαινω στο 6 ετος.Θα δουν οτι διαβαζω και θα το ξαναβουλωσουν. Ξερω πως ποτε δεν θα σταματησουν την γκρινια. Ισως και καλυτερα ετσι γιατι μεσα απο αυτους αρχισα να μαθαινω να να ακουω τον εαυτο μου και οχι τους αλλους.

Καληνυχτες σε ολους. Καλη υπολοιπη βδομαδα να εχετε και παντα ευχαριστη.
    Φιλια
    Αγγελική

Senior Member
    Αγγελικη
    πραγματικα δεν ξερω να σου απαντησω ακριβως στις αποριες σου....
    αν σε βοηθαει καθολου, οταν λεμε "διαταραχη" δεν εννοουμε "για τα σιδερα"
    εννοουμε οτι κατι δεν παει καλα στον τροπο που καποιος αντιμετωπιζει την τροφη....
    προσωπικα, εκτος απο το μικρο ποσοστο ανθρωπων που δεν εχουν καθολου γνωσεις διατροφης, και απλα για να χορτασουν την ΣΩΜΑΤΙΚΗ τους πεινα, κανουν λανθασμενες επιλογες απο αγνοια, κιε τσι σιγα σιγα βρισκονται με καποια, εως αρκετα παραπανησια κιλα, τους αλλους, που ξερουν ακριβως τι τους παχαινει αλλα δεν μπορουν να σταματησουν να το καταναλωνουν σε μεγαλες ποσοτητες,αυτους που τρωνε για να καλυψουν αλλες αναγκες τους και οχι μονο την σωματικη τους πεινα (που συνδεουν οπως ειπε η διατροφολογος σου την τροφη με το συναισθημα), αυτους που καταφευγουν σε ανεξελεγκτη καταναλωση τροφης και μετα νοιωθουν την ανακγη να την αποβαλλουν για να μην παχυνουν, κι αυτους που εχουν μισησει την τροφη και πιστευουν οτι ειναι αιτια ολων των ασχημων που τους συμβαινουν και βρισκουν χαρα μονο στο να την αποφευγουν και να χανουν κιλα, θεωρω οτι εχουν καποιο βαθμο μικροτερο η μεγαλυτερο, διαταραχης στην σχεση τους με το φαγητο....

ισως ενας ειδικος μπορει να σου απαντησει διαφορετικα η πιο σωστα

το σιγουρο ειναι, οτι δεν εχουν ολοι τον ιδιο βαθμο προβληματος, ουτε την ιδια δυσκολια στο να ομαλοποιησουν την σχεση τους αυτη....δεν ειναι καταδικασμενος κανεις να μεινει σε μια προβληματικη κατασταση αλλα σχεδον ο καθενας μπορει να αποκαταστησει μια υγειη σχεση με την τροφη, ειτε πιο ευκολα ειτε πιο δυσκολα...

απο τα πραγματα που μας λες, μπορω να σου πω, οτι ΣΙΓΟΥΡΑ το οτι νοιωθεις καλα με τον εαυτο σου (με τον τροπο που μας το περιγραφεις) τον αγαπας και προσπαθεις για το καλυτερο γι αυτον, ειναι μια εγγυηση, οτι και κατι να εχει στραβωσει στην σχεση σου αυτη (με την τροφη) εχει πολυ καλες προοπτικες να ισιωσει

Senior Member
    Γεια σου Αγγελακι 19!!!
    Μπραβο για την προοδο σου!!
    Ελειπα σε διακοπες και δεν σε παρακολουθουσα ,αλλα τωρα που γυρισα και διαβασα τις δημοσιευσεις σου μπραβο και παλι μπραβο!!!!

Αντε κουκλα μου και με την δυναμη του φεγγαριου ολα μπορουν να γινουν !!!!
    Και με εμας ολους στο πλευρο σου!!!!

Καλη τυχη στην εξεταστικη!!Ειμαι σιγουρη οτι και εκει θα εχεις επυτιχια!!!Ηταν να μην παρεις φορα εσυ....!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

Dexa μου καλησπερα και πολλα ευχαριστω!!! Και εγω εχω αρχισει να νιωθω περηφανη για μενα και δεν μου εχει περασει ξανα η ιδεα μιας ενδεχομενης αποτυχιας. Ειμαι πολυ καλυτερα ευτυχως. Πηγα και σημερα για τρεξιμο... οχι ιδιαιτερα πραγματα αλλα πιστευω μεχρι την αλλη βδομαδα θα αρχισω σιγα σιγα να τα πηγαινω καλυτερα!

Ταρα τατα...

11396 βηματα
    396 kcal
    24,8gr
    6,03km

αυριο θα προσπαθησω να πλησιασω τα 15000 βηματα.
    Μια σημειωση το βηματομετρητη δεν τον φοραω ολη μερα παρα μονο οταν βγαινω απο το σπιτι για το γηπεδο. Για να υπολογιζει τα μονο την γυμναστικη....
    Φιλουμπες σε ολους!

Σημερα ημουν κομματια ισα ισα που καλυψα τα 10000 βηματα..... Αυριο εχω ζυγισμα και μαλιστα πριν δωσω μαθημα... ελπιζω το αποτελεσμα να μην με αναστατωσει και αποπροσανατολισει απο το μαθημα....
    Λοιπον
    10518 βηματα
    353 Kcal
    22.5 gr
    5.57km

Αυτα παιδες

Senior Member
    Βρε κουκλα μου αυτο το βηματομετρητη που τον βρισκουμε?
    Ετσι απο περιεργεια ρωταω γιατι εχω αδεια θση διπλα στον λιπομετρητη,δερματομετρητ� �,σχοινομετρητη,το πιεσομετρο και τον μετρητη ζαχαρου....!!!!!!!

Καλο ζυγισμα και καλα βηματακια!!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast