poios exei kanei by pass?? thelw plirofories - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Member
    ΄Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ γι'αυτά που μου λες .Είναι πολύ σημαντικό να τα ακούω από έναν άνθρωπο που έχει περάσει από αυτά και τα έχει βι'ωσει από την καλή και την ανάποδη μεριά τους.Ότι κι αν αποφασίσω να κάνω είμαι σίγουρη ότι έχοντας εσάς στο πλευρό μου θα γίνει ευκολότερο.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΥ

Junior Member
    Καλησπέρα παιδιά συγνώμη αλλά ήθελα να τα πω κάπου.. Μολις γυρισα από τον γιατρό που είδε ολοκληρωμένα όλες τις εξετάσεις και μου ειπε το απίστευτο!! Ότι ποτέ δεν μου είχαν τοποθετήσει δακτύλιο!! Απλά τον είχαν σχεδόν "πετάξει" μέσα. γι'αυτο πάντα έτρωγα κανονικά κ δεν έκανα εμετό κ πόναγα στις συσφίξεις κ πρηζόταν η κοιλιά μου κ γι'αυτό τον λόγο έχω δέκατα κ πυρετό 2,5 χρόνια τωρα!!! Έχασα 2.5 χρόνια από την ζωή μου επειδή ένας παλιογιατρός δεν σκέφτηκε να με δει σαν ασθενή αλλά με είδε σαν πελάτη! Εδώ σκυλάκι αν έχει πρόβλημα κάθεσαι μαζί του κάποια ώρα κ το φροντιζεις, αλλά με εμένα τους ήταν πολύ δύσκολο!!

Μου έγινε η ψυχολογία πάλι χάλια.

Συγνώμη αν σας πρήζω αλλά είστε οι μόνοι που θα με καταλαβετε!

Senior Member
    και τωρα τι θα κανεις? μηπως καποια διορθωτικη?
    καλα κατι τετοιοι γιατροι ειναι για πολυ ξυλο..

Senior Member
    ρε συ Κατερινα, αν εχεις το κουραγιο, καντους μια μηνυση τους αλητες, μπας και μαθουν να φερονται στους πελατες τους σαν να ειναι πραγματικα , ανθρωποι και ασθενεις!
    και οχι μονο μηνυση, το θεμα ειναι να τους ξεφωνισεις πανελληνιως για να μην εχουν μουτρα ουτε να κυκλοφορησουν , οχι να κανουν και επεμβασεις...
    ειναι απαραδεκτο να συμβαινει τετοια αλητεια απο γιατρους και να το συζηταμε εδω μεσα, εσυ να κλαις, αυτοι να χαιρονται με τα ωραια σου λεφτα και κανεις να μην πληρωσει γι αυτα που τραβας κι αυτα που τραβουν κι αλλα θυματα τους!!
    μακαρι να σε δουμε και στις ειδησεις...αν γινοταν σε εμενα, ειλικρινα θα τους τσακιζα...

Junior Member
    δεν θα τους αφήσω έτσι!!! θα πάω και σε 2 άλλους γιατρούς να το επιβεβαιώσω να ειμαι 1000% σίγουρη κ μετά εισαγγελέα!!!!! το θέμα είναι τι γίνεται όταν πρόκειται για εναν κολοσσό που τους στηρίζει !!! Από πίσω είναι ο ιδιοκτήτης των Ιατρικών Κέντρων και όλοι ξέρουμε πολύ καλα τι δύναμη εχει!!!! Στην τηλεόραση να βγω επώνυμα όχι δεν θα το κάνω γιατί δεν έχω όρεξη να γίνω έρμαιο στα χερια των δημοσιογράφων κ να εππηρεαστεί και άλλο η ζωή μου!!! Αλλά θα δώσω όλα τα στοιχεία που πρέπει για ρεπορταζ για να τους ξεμπροστιάσουν κι'αλλο!!

Τώρα θα πάω να μου τον βγάλουν κ θα κάνω η by pass h sleeve . Το θεμα είναι οτι ενώ θα μπορούσα να την κάνω λαπαροσκοπικά επειδή έχω κάνει αυτή την επέμβαση έτσι,δεν μπορώ και τώρα είμαι αναγκασμένη να μπω κανονικό χειρουργείο και να έχω χώρια από τα προβλήματα που δημιουργεί - και μια τεραστια ουλή στην κοιλια μου .

Senior Member
    αυτο να κανεις...
    και μη ξεχνας, να ζητας τις γνωματευσεις γραπτως,και να κρατας ολες τις εξετασεις, ακτινογραφιες κλπ, μην αρκεισαι σε προφορικες, μηπως οταν σε δουν αγριεμενη σκεφτουν να υπαναχωρησουν για να μη βλαψουν το αγαπητο τους συναφι...
    καλη δυναμη για τις επεμβασεις που θα σου χρειαστουν, και στους γιατρους να τα φανε οι αλητες...
    για την ουλη, θα συζητησεις με τον χειρουργο για την πλαστικη που θα χρειαστει, αλλωστε νομιζω οτι σε τετοιες επεμβασεις κανονιζουν για πλαστικη κοιλιας μαζι με την επεμβαση, χωρις να ειμαι σιγουρη γι αυτο που σου λεω...
    ελπιζω τα εξοδα να στα καλυψουν οι αποζημειωσεις...

Senior Member
    Κατερινακι1981 ειδες τελικα οτι υπηρχε μια πολυ λογικη εξηγηση γιατι δεν πετυχε ο δακτυλιος σου!!!??
    Λυπαμαι παρα πολυ για την ταλαιπωρια που περασες και περνας και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να τον πολεμησεις και να καταφερεις να τιμωρηθει,γιατι ο συγκεκριμενος ειναι απο τους πιο γνωστους και ονομαστους γιατρους που ασχοληται με τετοιες επεμβασεις!!!
    Να εισαι σιγουρη οτι θα εχεις την αμεριστη υποστηριξη απο ολους μας,γιατι εισαι ενα κομματι
    απο εμας!!

Περιμενουμε ανυπομονα νεα σου!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

Member
    δεν το πιστεύω αυτό που άκουσα μου φαίνεται αδιανόητο προσπάθησε να το εξακριβώσεις και μετά μην το αφήσεις έτσι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Senior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ............ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΙΑΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΛΥΨΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ FORYM.......... ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ Η ΣΟΦΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΣΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ .........ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ -ΧΕΙΡΟΥΡΓΩΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ(ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟ FORYM).............ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΝ Π3ΕΣΩ ΣΕ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΙΤΗ !!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΑΒΡΙΗΛ ΗΞΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ..........ΖΗΤΑΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!!! ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΓΙΑΤΡΟ- ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ!!!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    αν ειναι δυνατον..τα χω παιξει τωτα και τα χω παρει μαζι!..ελεος!..
    και πως εχανες?...απο καθαρα ψυχολογικο λογο οτι εχεις κατι μεσα σου??...
    για αυτο σου δωσανε και reductil μετα!...
    στον βωμο του χρηματος ολα θυσιαζονται..αν ειναι δυνατον...ειλικρινα εχω πολλα νευρα..δεν σου ειχαν τοποθετησει ποτε δακτυλιο?????????????????????????????????? ?????????????
    εξωφρενικο....κυνηγησε τους...απλα φτασε στα ακρα...δεν το συζητω..ειναι μεγαλη αδικια αυτο που σου εχουν κανει..για την ακριβεια , οχι αδικια!...ΑΛΗΤΕΙΑ................ΕΛ ΕΟΣ!

Senior Member
    ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ -1981 ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
    Τελικα τι εγινε με το προβλημα σου?
    Διορθωθηκε?
    Εκανες αλλη επεμβαση?
    Πως ειναι η υγεια σου?
    Πες μας νεα!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12