ραγάδες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: ραγάδες

Senior Member

ραγάδες

το δέρμα μου δεν είναι πολύ ελαστικό και με την αυξομείωση βάρους κατά καιρούς έχουν δημιουργηθεί ραγάδες. υπάρχει κάτι που τις εξαφανίζει;

δυστυχως οχι,

μια ελπιδα το λειζερ μονο αν ειναι κοκκινες,
    αν γινουν λευκες

δεν φευγουν...

Senior Member
    πήγα σε δερματολόγο και μου έδωσε μια θεραπεία αλλά δεν έγινε τπτ. τι λειζερ είναι αυτό ; εγώ έχω λευκές αλλά έχω και καινούργιες ...

Member
    Νεφελη μου,αν ειναι λευκες ξεχασε το...
    αν ειναι κοκκινες μπορεις να τις απαλυνεις με ειδικες κρεμες απ το φαρμακειο ( η ντεξα μπορει να σε διαφωτισει καλυτερα)
    το λειζερ φανταζομαι θα κοστιζει πολυ....
    παντως δεν ξερω αν σε παρηγορει αλλα δεν υπαρχει γυναικα χωρις ραγαδες ακομα κι αν εχει τελειες αναλογιες...αγαπα το σωμα σου οπως κι αν ειναι...απλα φροντισε το λιγο παραπανω...

Εγω τις λατρευω τις ραγαδες μου...(ακουγεται καπως αλλα ειναι αληθεια...)

Senior Member
    Οταν ημουν εγκυος στο πρωτο παιδι παρολο που εβαζα κρεμα(albamama αν θυμαμαι καλα),γεμισα ραγαδες στην κοιλια πιο πολυ αλλα και στα ποδια και στα χερια λιγοτερο.Ο γυναικολος μου .που τον ρωτησα για λεηζερ μου ειπε οτι μονο με πλαστικη φευγουν..
    Εγω παντως fifika,δεν μπορω να πω οτι τις λατρευω γιατι μου εχουν κανει την κοιλια μου κομματια!!!!!!

Senior Member
    για να πω την αλήθεια ούτε εγώ τις λατρεύω. ασε που μαύρισα απ΄τη θάλασσα κι αυτές τώρα φαίνονται παραπάνω. αυτό που είπες fifika , ότι δεν υπάρχει γυναίκα χωρίς ραγάδες είναι αλήθεια. όλες οι κοπέλες στην παραλία που πήγα είχαν. το παρατήρησα.
    τόσα πράγματα βρήκαν οι επιστήμονες αυτό τους διέφυγε ;

Senior Member
    Εντέχνως τους διέφυγε...

Δεν ξέρω αν γίνεται τίποτα με κρέμες κλπ. Εγώ χρησιμοποιώ ένα λάδι σώματος, αλλά απ'ότι βλέπω μάλλον άδικα παστώνομαι γιατί οι ραγάδες που έχω είναι λευκές.

Νεφέλη, όντως όλες έχουν ραγάδες, άνθρωποι είμαστε και μην ξεχνάς ότι πολλές από τις σούπερ κορμάρες είναι photoshop...

Senior Member
    θα ρωτήσω τώρα που πήρα φόρα και για κυτταρίτιδα! χρησιμοποιείτε καμοιά κρέμα; μια φίλη μου πήρε αυτή της Roc και μου λέει ότι έιδε διαφορά. εγώ πάντως είμαι καχύποπτη!
    όχι ότι δεν δίνω χρήματα... γι αυτά τα προιόντα αλλά δεν θέλω να με πιάνουν κορόιδο!
    μακάρι να υπήρχε κάτι αποτελεσματικό κι όσα κι αν κόστιζε θα το έπαιρνα.

Member
    κι εγω τις πρωτες ραγαδες τις απεκτησα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη,τωρα πια μετα απο τοσα κιλα που εχασα εχω γεμισει απο δαυτες...δυστηχως ειμαι απο τα ατομα που παιρνουν πολυ αψηφιστα καθε ειδους περιποιηση...μου ειναι δυσκολο να ακολουθω οποιοδηποτε προγραμμα...
    στη ζωη μου το μονο πραγμα που κανω καθημερινα ειναι να πινω καφε...τιποτα αλλο δεν μπορω να κανω σε καθημερινη βαση...
    και σας λεω αληθεια πως δεν με ενοχλουν οι ραγαδες...δεν θα σκασω κιολας...

οσο για την κυτταριτιδα Νεφελη μου να προσεχεις τα ποτα,τα λιπαρα,τα αναψυκτικα και τα ξενυχτια...καμια κρεμα δεν θα την εξαφανισει αν εσυ δεν προσεχεις...και που εισαι...κυτταριτιδα εχουν και τα μωρα....μην τρελαινεσαι κουκλαρα μου....

Senior Member
    Δεν υπάρχει γυναίκα χωρίς ραγάδες.
    Εγώ έχω στον π@π@ (ευτυχώς τις κρύβει το μαγιώ) απο 17 χρονών και τότε ήμουν 45 κιλά!!!

Ακόμα και τα μοντέλα έχουν και μάλιστα πολύ περισσότερες από όσες φανταζόσαστε!!!!!
    Το ότι δεν φαίνονται στις φωτογραφίες τους στα περιοδικά οφείλεται στο λατρεμένο τους photoshop. (πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών στο computer). Εχω δεί πώς το χρησιμοποιούν για να τις σβήνουν !!!! χα χα χα χα

Senior Member
    Πήρα την Plasticity Dior και χρησιμοποίησα ένα μπουκάλι. Προσωπικά είδα διαφορά στην κυτταρίτιδα (η κολλητή μου π.χ. δεν είδε). Επίσης, έχω κι ένα σαπούνι για την περίπτωση κι ένα απ'αυτά τα ξύλινα πραγματάκια που κάνουν μασάζ και βελτιώνουν την κυκλοφορία. Μάλλον όμως τα αποτελέσματα από τις κρέμες αυτές δεν κρατάνε και πολύ. ʼρα, τσιγάρο, καφές, αναψυκτικά κλπ θέλουν μείωση. Επίσης, γυμναστική και αρκετό νερό.

Senior Member
    δεν θεωρω τοσο ασχημες τις ραγαδες οσο την κυτταριτιδα βασικα!
    οποτε ας προσεχουμε την διατροφουλα μας για να μην το μετανοιωνουμε μετα!

Junior Member
    στην εγκυμοσύνη είχα ακούσει και εγώ για κρέμες από φαρμακείο τις είχα δοκιμάσει από μία φορά όλες
    και τελικά το μεγάλο μυστικό ήταν η βαζελίνη....!!!

Ω ναι εβαζα την φτηνουλα βαζελίνη στην κοιλιά μου κάθε βράδυ από τον 4ο μήνα καθημερινά και δεν έκανα ούτε μισή ραγάδα... !!!!

Senior Member
    το θεμα ειναι οτι μονο προλαμβανονται, δεν καταπολεμουνται...μονο οταν ειναι κοκκινες ακομα μπορουν να καταπολεμηθουν...αν γινουν ασπρουλες, τελος!..απλα ζεις με αυτες!..παντως και η μαμα μου βαζελινη εβαζε και δεν εχει ραγαδες!..(η καλυτερη λυση)

Page 1 of 2 12 LastLast