Τι περιμένετε από τη δίαιτά σας; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Εμένα πάντα μου έλεγαν οι δικοί μου 'μη σε νοιάζει τι λέει ο κόσμος' αλλά εγώ εκειιιι!!
    Να προσπαθείς να σκέφτεσαι ότι 'η ζωή είναι δική μου' - θέλει πολλή πίεση στον εαυτό μας ν'αλλάξουμε κάποια πράγματα, όπως το να μας ενδιαφέρει η άποψη των άλλων. Γίνεται όμως, να το βάλουμε πείσμα και γίνεται!

Senior Member
    Περιμένω να με μάθει να τρώω καλύτερα και να κάνω σωστότερες επιλογές.

Περιμένω να με μάθει να μη κάνω υπερβολές (είτε αυτό σημαίνει νηστεία, είτε περισσότερο φαγητό από αυτό που έχω πραγματικά ανάγκη).

Περιμένω να με μάθει πως "δεν χρειάζεται να τρώω τα συναισθήματά μου" (τις περισσότερες φορές, εγώ έτρωγα την ανία μου - ειδικά όταν μένω σπίτι).

Περιμένω να μπω σε καυτό μπικινι - για να μη πώ σε μονοκίνι.

Senior Member
    Originally posted by natallia
    επι χρονια κραταγα ρουχα που ηλπιζα να τα ξαναφορεσω. χωραγα βεβαια μεσα σε αυτα αλλα ηταν τσιτα και τα φουστανια αντι να ειναι μεχρι το γονατο εφταναν καπου στη μεση στο μπουτι μου, αλλα επειδη χωραγα , επειδη κουμπωνε το φερμουαρ τα κραταγα, φυσικα χωρις να τολμησω ποτε να τα φορεσω και να βγω ετσι εξω. θυμαμαι ενα καλοκαιρι φορεσα στη γιορτη μιας φιλης ενα μαυρο φουστανακι τυπου κομπινεζον με δαντελα στις ραφες και η φαρμακογλωσα η αδερφη μου μαζι με τις φιλες της με φωναζαν κοροιδευτικα σοφια ολο το βραδυ (και καλα οτι βγηκα εξω σαν τη σοφια Λωρεν) τωρα που ρωταω τον αντρα μου, μου λεει οτι ημουν υπεροχη εκεινο το βραδυ, φυσικα δε ξαναφορεσα εκεινο το φουστανι χμμμ ισως το βαλω σημερα,
    παντως τα πιο πολλα ρουχα δεν ηταν πια για τα κυβικα μου και αποφασιασα να τα χαρισω στις ανηψιες μου οι οποίες ειναι 13 χρονων. οταν δοκιμαζαν τα ρουχα ανακαλυψα οτι ειναι γελοιο να θελω να φοραω και εγω αυτα τα ρουχα (ειμαι 29 χρονων) και οτι τζαπα στεναχωριεμαι αλλα ειναι λιγο δυσκολο να το παρεις αποφαση οτι μεγαλωνες !!!!!!!!
    βρε Ναταλια μου..
    διαβασα στο τελος του μηνυματος σου οτι εισαι 29 χρονων κι εμεινα με το στομα ανοιχτο...
    μεχρι τοτε μιλουσες σαν 50 χρονων γυναικα!!!
    τι θα πει ειναι γελοιο να φορας καποια ρουχα?
    αν σου αρεσουν!
    δε φανταζομαι να ειναι τιποτε σοσονια για την βαφτιση σου....προφανως ρουχα για μια νεα κοπελα ειναι, οπως εισαι ακομα!
    οσο για το φορεμα του παρτυ Σοφια,
    το λέει καποια παρακατω, ισως εισαι κι εσυ...
    μερικοι απο μας, η ολοι μας μερικες φορες, εχουμε την ταση να ερμηνευουμε με την πιο αρνητικη διασταση κατι που μας λενε...
    το να σε πουν Σοφια και να υπονοουν οτι μοιαζεις στην Σοφια Λωρεν, εστω κι αν εχουν τονο περιπαικτικο, απο που κι ως που το θεωρησες αρνητικο σχολιο? δεν ηταν ωραια γυναικα η λωρεν?
    οσο για την βλαμμενη συναδερφο, βλαμμενες υπαρχουν πολλες...θα κλονιζεσαι με την καθε ανοησια που ακους γυρω σου?
    υπαρχει μια κοτιστικη συνηθεια που ακολουθουν μερικες κοτες συμφωνα με την οποια "εμεις οι γυναικες" θεωρειται δεδομενο οτι προσπαθουμε να βρισκομαστε σε διαιτα, βρεξει χιονισει...δεν εχει σημασια αν εχουμε η οχι κιλα για χασιμο! μιλαμε για διαιτες και κανουμε διαιτες και συζηταμε γι αυτες και για νυχια, στα κομμωτηρια και στις δημοσιες υπηρεσιες...καπως ετσι τα βλεπω εγω τα σχολια ωσαν της συναδελφου σου...

Senior Member
    Τελικα δεν ειναι το ζητουμενο τι περιμενουμε εμεις απο την διατα μας αλλα τι περιμενει αυτη απο εμας.
    Προφανως να την τηρουμε και να μην την ταλαιπωρουμεε!!!
    Αυτο νομιζω περιμενει η διατα μου απο εμενα ,και σαν ανταλαγμα να μου δωσει πισω και σε οσοσ καλυτερη μορφη γινεται το σωμα μου!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12