Νοσοφοβία και κρίσεις πανικού - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    Originally posted by Dimitra23
    ΕΙΔΑ ΗΔΗ ΠΟΙΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΑΣΧΕΤΟ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΒΛΟ ΣΤΟΥΣ Η/Υ,ΤΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ QUOTE.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΝΟΡΜΑΛ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ?
    Αν και δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα το συγκεκριμένο πρόβλημα με την εμφάνιση των μηνυμάτων μπορείς να:
    1. Κάνεις ανανέωση της σελίδας πατώντας το refresh.
    2. Κάνεις κλικ πάνω στη διεύθυνση και πατάς enter.
    3. Πηγαίνεις στην πρώτη σελίδα του φόρουμ και ξαναμπαίνεις στο thread.

Senior Member
    Δήμητρα νοσοφοβία δηλαδή τι φοβάσαι ακριβώς; όταν κοιμάσαι μόνο σου συμβαίνει; πες λίγο περισσότερα γιατί δεν έχω καταλάβει καλά.

Senior Member
    ΧΘΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ.ΛΟΙΠΟΝ:ΦΟΒΑΜΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΝ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ.ΔΕ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ,ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΛΩΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ.

Senior Member
    Γεια σου Δήμητρα.
    Εχουμε αρκετά κοινά.Υποφέρω κι εγώ από πανικούς,νοσοφοβία και κατάθλιψη εδώ και πολύ καιρό.Εχασα όλες μου τις παρέες γι\'αυτό το λόγο.Απομονώθηκα από όλους.Εχω στηριχτεί πολύ κι εγώ στον γιατρό μου.
    Μπράβο σου πάντως που μπορείς και δουλεύεις.Αυτό είναι καλό.Ακόμη κι αν λες ότι σε κουράζει.Εγώ παράτησα τη σχολή μου,τις δραστηριότητές μου και κάθομαι και ασχολούμαι μόνο με τα προβλήματά μου.
    Αν κατάλαβα καλά από αυτά που γράφεις,δεν είσαι και πολύ ευχαριστημένη από τον γιατρό σου?

Senior Member
    ΓΕΙΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ,ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.....ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΩ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΚΑΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΕΣΩ Κ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ,ΕΓΩ ΚΙ Ο ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΠΙΤΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ?ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ

Senior Member
    Ναι έτσι είναι,έχεις δίκιο.Ο γιατρός κάνει τη δουλειά του και μέχρι εκεί.
    Ο αρραβωνιαστικός σου ξέρει για τα προβλήματά σου?Σε βοηθάει?
    Ξέρω ότι βοηθάει η δουλειά σ\'αυτές τις περιπτώσεις.Και ότι κάτι πρέπει να κάνω κι εγώ για να απασχολούμε και να βγω από την αδράνεια.Αλλά δεν αισθάνομαι ότι είμαι σε θέση να κάνω το οτιδήποτε.

Senior Member
    ΝΑΙ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΠΟΛΥ.ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΕΤΡΕΧΕ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕ ΙΑΤΡΕΙΟ,ΚΑΙ ΞΟΔΕΨΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ,ΕΝΩ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ....ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΜΟΝΟΣ.ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ?

Senior Member
    Εγώ από τον ψυχίατρο περιμένω τη μεγαλύτερη βοήθεια.Και ξέρω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο αυτό.Τελοσπάντων..
    Τώρα έχεις ησυχάσει με τις εξετάσεις και τους γιατρούς ή ακόμα ψάχνεσαι?

Senior Member
    ΟΧΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΑΜΑΙ.ΕΣΥ?

Senior Member
    Κι εγώ τώρα ευτυχώς είμαι λίγο καλύτερα σ\'αυτό το θέμα.Οχι ότι έχουν φύγει βέβαια οι ιδέες.Πάλι έχω τις φοβίες μου.Αλλά τουλάχιστον τώρα μένουν μόνο στο μυαλό μου,δεν αρχίζω να πηγαίνω σε γιατρούς,να ψάχνω κλπ.Κουράστηκα.

Member
    ax na kserate poso sas katalabainw!!!!!!!!11xronia prospa8w kai akoma paleyw me toys tromoys moy!!!einai san ena 8hrio poy paramoneyei na se katasparaksei ka8e fora poy 8a xamogelaseis h 8a ksexasateis!
    koyragio paidia 8a to nikhsoyme kapoia stigmh...............

Senior Member
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ?ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ,ΝΑ ΠΙΩ ΕΝΑ ΠΟΤΟ,ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ?ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ?ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΩ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ?

Member
    Κοριτσια να προτείνω μια αλλου ειδους θεραπεια; Χωρις αυτό να σημαίνει οτι θα σταματήσετε την φαρμακευτική αγωγη και τις επισκέψεις στον ψυχιατρο. Νομιζω πως καποια συμπτωματα απο αυτά που λέτε εχουν να κάνουν με το μπλοκάρισμα των ενεργειακών μας κέντρων- των τσακρων μας. Ισως να μπορούσε να βοηθήσει ενας ενεργειακός θεραπευτής. Οι συνεδριες με εναρμόνιση των τσάκρων εχει βοηθήσει πολύ και πολλές δυσκολες περιπτώσεις. Επίσης αυτοι ξέρουν τι ειδους θεραπειά μπορει να σας \"ταιριάξει\" και να βοηθήσει. Εχω παρακολουθήσει ρεικι- (απλά το αναφέρω) και αλλες εναλλακτικές θεραπείες, χρησιμες για μενα πρώτα (αυτογνωσία) αλλα και για την δουλειά μου.

Σε ενα ταξίδι στην μπαγκόν, πηγε η μαμα μου με την αδελφή μου, σε μια κλινική ψυχιατρική με βαριές και ανιατες περιπτώσεις που ανθρωπος ή γιατρός δεν μπορούσε να πλησιάσει - η κατασταση ήταν ακρως επικινδυνη, επισκεφθηκε ενας θεραπευτής που μόνο με την ενεργεια του και τα χερια του κατάφερε να θεραπεύσει 10 ατομα τουλαχιστον που ήταν ακρως επικινδυνα και να επανέλθουν σε \"νορμάλ\" κατάσταση και σε φάση να μπορουν να επικοινωνήσουν λες και βγηκαν απο λυθαργο!!

Δεν θα το πιστευα αλλα ετυχε στο ξενοδοχειο τους να ειναι εκει αυτος ο θεραπευτής και με τα ματια τους ειδαν το χαμό που γινόταν απο κόσμο και εμαθαν τι εκανε και γιατί τον κάλεσαν. Απο τότε επειδη ήμουν αρκετα επιφυλακτική αποφάσισα να μάθω τι παίζει με αυτες τις θεραπείες. Στην Ελλαδα φυσικά υπάρχουν διαφοροι και εχει γίνει εμποριο αλλα σιγουρα θα βρεις κάποιον που να αξίζει. Υπάρχουν και αξιόλογοι που κάνουν θαυματα!!

Senior Member
    [quote]Originally posted by Dimitra23
    Originally posted by Dimitra23
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ,ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΜΗ ΘεΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑ ΠΙΑΝΑΝΕ ΚΡΙΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΩ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΓΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΙΚΗ ΕΝΕΣΗ.
    να ρωτήσω κάτι;;
    είχα προσπαθήσει παλιότερα να βγώ με παρέα, αλλά πάντα με έπιανε αυτό που περιγράφεις, δεν μπορούσα να ανασάνω, νόμιζα ότι θα λιποθυμίσω μέσα στο club κ δεν θα με πάρουν χαμπάρι, έτρεχα στις τουαλέτες κ όσο κ να καθόμουν να μου περάσει, δεν πέρναγε κ τους παρατούσα κ έφευγα με ταξί, πήγαινα σπίτι ξάπλωνα κ περίμενα να περάσει. Προσπάθησα αρκετές φορές γιατί νόμιζα πως κάποιο πρόβλημα είχα παθολογικό ή έτυχε να μην αισθάνομαι καλά, δεν φανταζομουν ότι ήταν ψυχολογικό κ τελικά αποφάσισα πως δεν μ\'αρεσουν τα club κ δεν ξαναβγήκα. Αυτό όμως το παθαίνω σε διάφορα μέρη με πολύ κόσμο κ περιμένω όση ώρα χρειαστεί μέχρι να περάσει. είναι κρίση πανικού αυτό;

Senior Member
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΝΑΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΑΙΝΑ,ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.Η ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ!!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12