ΕΙΜΑΙ ΣΚΑΤΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    ΜΥΡΤΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ.............ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ).ΟΣΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ,ΟΣΟ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ,ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ..........
    ΑΦΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ,ΠΑΡΤΟΝ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΔΕΥΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    Υ.Γ ΜΑΠΑ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ;;;;ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΑΠΑ ΗΤΑΝ ,ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ "ΣΚΑΤΑ"ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ!!!!!

Οι γονεις μας ειναι οι μονοι που μας αγαπουν αληθινά, αλλα οχι με τον τροπο που ταιριαζει σε εμας ετσι ωστε να το νιωσουμε μεχρι και το τελευταιο κυτταρο μας......Αρα, οπως λεει και η Σοφη, εμεις θα φροντισουμε τους εαυτους μας και μονο......

Υ.Γ. Ααααααααχ.......μαλακιουλες με διαφορους γκομενους στην Παρο.......τι ωραιες εποχες......οχι πολυ μακρινες, αλλα πολυ σημαντικες αναμνησεις για να προχωρησεις ολοκληρωμενη στο επομενο βημα που ειναι η οικογενεια...

Μυρτω μου, ζηστα οοοοοσο μπορεις ολα αυτα, χωρις να επιτρεπεις σε κανεναν να σε πηγαινει πισω και χωρις να αφηνεις ουτε δευτερολεπτο ανεκμεταλλευτο!! Και παμε για αλλα.....

Senior Member
    Τοτε βρε Μυρτο το ξενυχτη ,το φλερτ,και το ποτο καντα με απειρο ρομαντισμο!!!
    Δεν χρειαζεται να γινονται απαραιτητα ψυχρα ,μπορεις να τα δωσεις την νοτα ρομαντισμου που αναζητας,χωρις τις κρισης βουλιμιας!!!

Ελα Μυρτουλα!!!!!Μην τα βαζεις κατω!!!!Ετσι ειναι η ζωη!!Μια πανω μια κατω!!Ολα ειναι στο προγραμμα ,ολα θα γινουν για να περασει η σειρα τους ,και ολα θα ξαναγινουν ετσι για να γινεται τσερτσελες και να 'χαμε να λεγαμε.Εσυ θα ορισεις σε τη βαθμο θα γινουν η σε τη βαθμο θα αφησεις να σε επηρεασουν.

ΦΙΛΙΑ!!!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12