Results 16 to 16 of 16
Thread: Γιατί παχύνατε;
-
23-12-2007, 19:29 #16
Εγω παλι ξεκινησα σαν ενα στρουμπουλο ομορφο κοριτσακι...(απο αυτα που εκαναν διπλες στα μπουτακια..)ειχα γιαγια κ μαμα που με μπουκωναν με βοηθητικα πιατακια...μεγαλη επιτυχια τι να σας πω...στην εφηβια μου ερωτευτηκα και αρχισα να μετραω θερμιδες και να κανω κοιλιακους στο κρεββατι μου καθε πρωι πριν φυγω για το σχολειο..ποσο με φερατε πισω αγαπες μου...τελικα τα καταφερα!εχασα μονη μου 10 ολοκληρα κιλα..υψος 1,68 ..κιλα 55..αρχισα παραλληλα κ γυμναστηριο!..το αποτελεσμα..στα 19 μου με το ερωτα της ζωης μου στο πλαι μου(ακομα τον εχω)ημουνα ΚΟΥΚΛΑ!!!!στα 26 μου παντρευτηκα..μετα απο 2 χρονια καναμε τον γιο..χτηπησα +28 κιλα!!!Δεν μπορω να σας περιγραψω τα μεικτα συναισθηματα...χαρα κ απογοητευση βλεποντας με να φουσκωνω μερα με την μερα!!!Βγηκα απο το μαιευτηριο εχοντας χασει μονο 10 (σκαρτα) κιλα...εκανα διαιτες..εχανα ξαναπαιρνα..ενας εφιαλτης!μετα απο 6 χρονια εκανα κ την κορη μου!..εκει +9,3 μονο!!!Αλλα η ζημια ειχε ηδη γινει!..μετα απο 1 περιπου χρονο εχασα την μητερα μου.Εκει ηταν κ η καταστροφη μου..αρχισα να πινω..δεν ετρωγα..επινα..απο τοτε εχουν περασει περιπου 3 χρονια..Τωρα περναω εναλλαξ απο φασεις απιστευτης διαιτας με ολα τα παρελκωμενα..ποτο κ τσιγαρο..ενα ειδος γκουρου...κ σε φασεις απιστευτης κρεπαλης με την παραμικρη αιτια..!ειμαι αποφασισμενη συνταξιδιωτισσες μου..γιατι αυτο ειστε για μενα!...Εγω εχω αποφασισει να κανω αυτο το ταξιδι..πολλες - πολλοι απο εσας ηδη φτανουν στον προορισμο τους...εγω τωρα ξαναρχιζω..Καλο μας ταξιδι λοιπον!
Σας αγαπω ολους πολυ
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία