Διαιτα πριν τα χριστουγεννα!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3

Διαιτα πριν τα χριστουγεννα!

Χρονια πολλα σε ολους κ πανω απο ολα με υγεια!Αποφασισα σημερα ειδικα να γινω μελος της υπεροχης παρεουλας σας ..λιγο πριν τα χριστουγεννα..Ειμαι μια μανουλα ..38 χρονων... 20 κιλα πανω απο το κανονικο ..εκανα κατα καιρους διαφορες διαιτες μονη μου εχανα λιγα επαιρνα θαρρος τα ξαναπαιρνα κ παει λεγοντας...οι δικοι μου πλεον με κοροιδευουν οταν αποφασιζω να κανω μια διαιτα γιατι ξερουν οτι δεν την κραταω για πολυ..πως να τους αδικησω?..ψυχολογικα οπως καταλαβαινετε δεν με βοηθαει κ πολυ η ελλειψη στηριξης απο τους δικους μου..!Ισως μερικοι με καταλαβαινετε..
    Αγαπες μου..εσεις που τα συζητατε τοσο καιρο..ποια διαιτα θα που προτεινατε για να ξεκινησω να παρω λιγο τα πανω μου?..περυσι που ξεκινησα κατα την διαρκεια των γιορτων εχασα 2 κιλακια ..το σημαντικοτερο ομως ειναι οτι δεν πηρα!!!
    Σας ευχαριστω πολυ πολυ που με ακουσατε!!
    φιλακια πολλα

Junior Member
    χρόνια πολλά και σε σένα.και βέβαια πάνω από όλα υγεία.και γω κάνω δίαιτα από τις 15 οκτώμβρη και έχω χάσει γύρω στα 7 κιλά.θέλω να χάσω άλλα 15 τουλάχιστο.μην απογοητεύεσαι όλα θα γίνουν.άστους να σε κοροϊδεύουν γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.εγώ έχω περιορίσει το φαγητό το βράδυ.και τρώω πρωινό που δεν έτρωγα.δεν κάνω κάτι συγκεκριμένο.εύχομαι να τα καταφέρεις.

Σ'ευχαριστω καρδουλα μου που μου απαντησες...Πες μου..το βραδυ τι τρως συνηθως? ..σαλατα με ψητο?κ το πρωι?..καταφερες κ εχασες 7 κιλα σε δυο μηνες!!!μπραβο σου..εγω στο παρελθον δοκιμασα με πρωτεινικες διαιτες τυπου Ατκινς κ Σκαρσντειλ αλλα μετα μολις ετρωγα λιγους υδατανθρακες τα ξαναπαιρνα...τωρα λεω να δοκιμασω με θερμιδες πιο υγιεινα..τι μου προτεινεις?
    φιλακια