Results 76 to 90 of 91
Thread: χαος,η ζωη μου...
-
03-06-2008, 16:13 #76
Eννοείται Φοίβη μου. Kαι να ξέρεις ότι πρώτα τα λέω στον εαυτό μου. Mη νομίζεις δηλαδή ότι εγώ το κάνω 100%.
Άνθρωποι είμαστε και αν βάλεις και τη μούτζα του σύμπαντος, δεν θέλεις και πολύ για να πελαγώσεις...
- 03-06-2008, 16:23 #77
Originally posted by Θεοφανία
Eννοείται Φοίβη μου. Kαι να ξέρεις ότι πρώτα τα λέω στον εαυτό μου. Mη νομίζεις δηλαδή ότι εγώ το κάνω 100%.Μάκια...
03-06-2008, 17:09 #78
Originally posted by Φοίβη
........... δεν καταλήγουμε όλοι στα ναρκωτικά. Υπάρχει λόγος γι\' αυτό.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ !!!!
Για όλα τα παραπάνω σίγουρα υπάρχουν πολύ λόγοι που οδηγούν τον καθένα από εμάς σε τέτοιες συμπεριφορές...αλλά δυστυχώς είναι σύνηθες το φαινόμενο ότι πριν πέσουμε σ\'αυτή την παγίδα ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ και στην ουσία μπορεί να είμαστε κιόλας!!! Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς ...τόσο μαζόχας.....που να ξεφεύγει σε τέτοιου είδους καταστάσεις , ενώ είναι περιτριγυρισμένος από πραγματικούς φίλους και έχοντας από πίσω και μια οικογένεια που να είναι ικανή να τον αγγίξει και να τον στηρίξει!!! Λίγο απίθανο...δεν νομίζετε??
Η απουσία αυτών (οικογένειας-φίλων) είναι \"σχεδόν\" δεδομένη τις πιο πολλές φορές ... αν μη τι άλλο συναισθηματικά! Το \"σχεδόν\" το λέω γιατί δεν μ\'αρέσει να είμαι απόλυτη!
03-06-2008, 17:23 #79
[
Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς ...τόσο μαζόχας.....που να ξεφεύγει σε τέτοιου είδους καταστάσεις , ενώ είναι περιτριγυρισμένος από πραγματικούς φίλους και έχοντας από πίσω και μια οικογένεια που να είναι ικανή να τον αγγίξει και να τον στηρίξει!!! Λίγο απίθανο...δεν νομίζετε??
Η απουσία αυτών (οικογένειας-φίλων) είναι \"σχεδόν\" δεδομένη τις πιο πολλές φορές ... αν μη τι άλλο συναισθηματικά! Το \"σχεδόν\" το λέω γιατί δεν μ\'αρέσει να είμαι απόλυτη!
Να ψάχνουμε τη λύση στους ανθρώπους και όχι στις ουσίες, στο αλκοόλ και στο φαγητό.
Ακόμη και αν δεν έχουμε κανένα, πρέπει να μπούμε στην προσπάθεια να βρούμε. Κάπου εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να μας καταλάβουν και βρίσκονται κοντά μας.
Πάρτε παράδειγμα από δω μέσα που ενώ δεν γνωριζόμαστε, προσπαθούμε να συμπαρασταθούμε ο ένας στον άλλον.
Με μερικούς κολλάμε πολύ, με άλλους λιγότερο, με άλλους καθόλου, με άλλους φτάνουμε να σκοτωνόμαστε.
Αυτή είναι και η ζωή έξω....
03-06-2008, 17:30 #80
[
Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς ...τόσο μαζόχας.....που να ξεφεύγει σε τέτοιου είδους καταστάσεις , ενώ είναι περιτριγυρισμένος από πραγματικούς φίλους και έχοντας από πίσω και μια οικογένεια που να είναι ικανή να τον αγγίξει και να τον στηρίξει!!! Λίγο απίθανο...δεν νομίζετε??
Να ψάχνουμε τη λύση στους ανθρώπους και όχι στις ουσίες, στο αλκοόλ και στο φαγητό.
Ακόμη και αν δεν έχουμε κανένα, πρέπει να μπούμε στην προσπάθεια να βρούμε. Κάπου εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να μας καταλάβουν και βρίσκονται κοντά μας.
Πάρτε παράδειγμα από δω μέσα που ενώ δεν γνωριζόμαστε, προσπαθούμε να συμπαρασταθούμε ο ένας στον άλλον.
Με μερικούς κολλάμε πολύ, με άλλους λιγότερο, με άλλους καθόλου, με άλλους φτάνουμε να σκοτωνόμαστε.
Αυτή είναι και η ζωή έξω....
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
03-06-2008, 17:33 #81
Ναι ...συμφωνώ πως από αυτό το forum υπάρχει σημαντική στήριξη ....και προσωπικά έχω \"γνωρίσει\" μοναδικά άτομα,ψυχούλες. Αλλά για σκέψου ...αν είχαμε στην πραγματικότα τέτοια σημαντική στήριξη από ανθρώπους \"δικούς\" μας .... θα υπήρχαν άραγε τέτοια forum υποστήριξης??
03-06-2008, 17:42 #82
Όχι, αλλά σκέψου ότι την οικογένεια και τους συγγενείς δεν τους επιλέγουμε, οπότε...
Αν ψάχνεις και δεν κολλάς με ανθρώπους, σκέψου τι \"κακό\" μπορεί να κάνεις.
Ποιο ας πούμε ένα χαρακτηριστικό σου που μπορεί να απωθεί τους άλλους.
Εγώ πχ, είμαι πολύ απότομη και μερικά πράγματα τα λέω κατάμουτρα σε ανθρώπους που ενδεχομένως δεν το αντέχουν. Έχω χάσει και έχω κερδίσει φίλους από αυτό...
ΥΓ. MANTHES...συμφωνώ. Το θέμα είναι να τσακώνεσαι και μέσα από αυτό να γίνεται καλύτερη η σχέση. Αν δεν υπάρχει επικοινωνία και κάποια ταύτιση απόψεων, σκοτώνεσαι και τελέιώνει μετά το θέμα...
03-06-2008, 17:49 #83
Αν ψάχνεις και δεν κολλάς με ανθρώπους, σκέψου τι \"κακό\" μπορεί να κάνεις.
Ποιο ας πούμε ένα χαρακτηριστικό σου που μπορεί να απωθεί τους άλλους.
03-06-2008, 17:49 #84
Originally posted by blDaizy
Για όλα τα παραπάνω σίγουρα υπάρχουν πολύ λόγοι που οδηγούν τον καθένα από εμάς σε τέτοιες συμπεριφορές...αλλά δυστυχώς είναι σύνηθες το φαινόμενο ότι πριν πέσουμε σ\'αυτή την παγίδα ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ και στην ουσία μπορεί να είμαστε κιόλας!!! Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς ...τόσο μαζόχας.....που να ξεφεύγει σε τέτοιου είδους καταστάσεις , ενώ είναι περιτριγυρισμένος από πραγματικούς φίλους και έχοντας από πίσω και μια οικογένεια που να είναι ικανή να τον αγγίξει και να τον στηρίξει!!! Λίγο απίθανο...δεν νομίζετε??
Η απουσία αυτών (οικογένειας-φίλων) είναι \"σχεδόν\" δεδομένη τις πιο πολλές φορές ... αν μη τι άλλο συναισθηματικά! Το \"σχεδόν\" το λέω γιατί δεν μ\'αρέσει να είμαι απόλυτη!Μάκια...
03-06-2008, 17:50 #85
BLDAIZY AN TA ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΙ, ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΤΟΜΗ. ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ
AN YΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΝΑΣ ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ή ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ. ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
03-06-2008, 18:01 #86
Originally posted by MANTHES
BLDAIZY AN TA ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.
Αλλά ξεφύγαμε λίγο απ\'το topic της φίλης μας!!
04-06-2008, 09:34 #87
Originally posted by Φοίβη
Originally posted by blDaizy
Σε χωριζει απο τον αλλον μια θαλασσα, απο το κοντα, την επαφη, μια θαλασσα... με μπορες και φουρτουνες αλλα ισως και με μια νηνεμια τρομακτικη.
Το γραφω με πονο, καθως τον καιρο αυτο νιωθω τοσο μακρια απο την οικογενεια μου, δεν επικοινωνουμε σχεδον καθολου κι αναρωτιεμαι, πως ενω ειμαι ακομα νεα, και τους εχω κοντα μου, νιωθω αυτην την πικρα του να ζεις ολομοναχος....
Ειναι τρομακτικη αυτη η μοναξια και πολλοι λυγιζουν.
Ο τροπος της Θεοφανιας, ο λιγο κυνικος απεναντι στην ιδια τη ζωη, ο λιγο αποτομος, ο απολυτος, ο ξεκαθαρος, ο ωμος για την ακριβεια, στην αρχη μου εκανε εντυπωση.
Μετα ομως, παρατηρησα την αλληλεπιδραση της με την Χαος.
Και σκεφτηκα... οταν εισαι πονεμενος, και μονος πολυ, δεν δεχεσαι ευκολα το χαδι... Το νιωθεις τοσο μαλακο που ευκολα το ποδοπατας. Ενα σπρωξιμο όμως σκληρό και άγριο, αποφασισμενο και ωμο, θα το σεβαστεις περισσοτερο(οχι όλοι, μα σιγουρα ορισμενοι). Ειναι αυτο που θα σ αρπαξει απο το γιακα, που ο δυναμισμος του θα σε κινητοποιησει, που δεν θα σου επιτρεψει να το παδοπατησεις αγνοωντας το ή χαιδεοντας τον εαυτο σου μεσα σε μια πιο αδρανη αυτολυπηση.
Θεοφανια, νομιζω πως στην συγκεκριμενη περιπτωση ταρακουνησες αρκετα.
Ελπιζω να εγινα κατανοητή:)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
04-06-2008, 09:45 #88
weird...μου............αλήθεια σε ένα φόρουμ ψυχολογίας όπου το μεγαλύτερο ποσοστό αφορά ανθρώπους που δεν επέλεξαν τον πόνο και τα φάρμακα, δεν είναι λίγο προκλητικό να μπαίνει κάποιος και να λέει: \"επιλέγω μόνη μου τον πόνο\"?
Εκεί λοιπόν δεν χαιδεύεις. Ή μαθαίνεις τους λόγους που έσπρωξαν έναν άνθρωπο εκεί, ή δεν ασχολείσαι καθόλου. Εγώ, απότομα μεν, αλλά ειλικρινά, προσπάθησα να πείσω τη φίλη μας να μας πει το πραγματικό της πρόβλημα και ευτυχώς το έκανε.
Ένα πονεμένο παιδί που δεν του αξίζει τίποτε από αυτά που περνάει.
Μακάρι να μπορέσουμε να τη βοηθήσουμε, έστω από ένα λιθαράκι ο καθένας....
04-06-2008, 09:54 #89
Originally posted by weird
Μετα ομως, παρατηρησα την αλληλεπιδραση της με την Χαος.
Και σκεφτηκα... οταν εισαι πονεμενος, και μονος πολυ, δεν δεχεσαι ευκολα το χαδι... Το νιωθεις τοσο μαλακο που ευκολα το ποδοπατας.Μάκια...
04-06-2008, 10:16 #90
... Ή μαθαίνεις τους λόγους που έσπρωξαν έναν άνθρωπο εκεί, ή δεν ασχολείσαι καθόλου. Εγώ, απότομα μεν, αλλά ειλικρινά, προσπάθησα να πείσω τη φίλη μας να μας πει το πραγματικό της πρόβλημα και ευτυχώς το έκανε.....
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....