χαος,η ζωη μου... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 91
    Senior Member
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΖΩΗ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ

Member
    και ομως εχει....για τους περισσοτερους ειναι δεδομενο....για μενα παλι οχι...ξερεις τι ειναι να κοιταζεσαι στον καθρεφτη και να αναρωτιεσαι...?θελω να ξερω...

Senior Member
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ?

Member
    οχι αλλα δε μπορω να ξεφυγω απο αυτο...εχω προσπαθησει τοσο πολυ να βρω την αληθεια....και απογοητευτηκα τοσο που σαν ηλιθια πηγα και επεσα σε πραγματα που δεν ταιριαζουν σε εμενα...που μονο κακο εχω κανει στον εαυτο μου

Φίλη....Χάος....

Διακόσια κιλά κόκα να πιείς και τρεις κάβες αλκοόλ, να σαι σίγουρη ότι ούτε η σκόνη, ούτε το ποτό θα σου απαντήσουν στις ερωτήσεις σου.
    Αν έχεις επιλέξει την αυτοκαταστροφή είναι δικαίωμα σου, αλλά μάθε ότι τη ζωή την πιάνουμε απ τα μαλλιά και όχι απ τον κ@@@.

Λυπάμαι που δεν μπορώ να συμπαρασταθώ στην αρρώστεια σου, αλλά αδυνατώ, από τη στιγμή που είναι επιλογή σου.

Ξύπνα.

Senior Member
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΝ ΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Member
    το ερωτημα ειναι αν μπορω...

Senior Member
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΘΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΤΣΙ....

Member
    φιλη Θεοφανεια....εχεις απολυτο δικιο...αλλα δε νομιζω πλεον οτι μπορω να αλλαξω κατι....δε ξερω καν απο που να αρχισω....

Senior Member
    ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΜΗΠΩΣ?

Member
    προσπαθησα και επι μια βδομαδα κρατηθηκα με νυχια κ με δοντια...δυστυχως μετα....τα ιδια...

Originally posted by Xαος
    φιλη Θεοφανεια....εχεις απολυτο δικιο...αλλα δε νομιζω πλεον οτι μπορω να αλλαξω κατι....δε ξερω καν απο που να αρχισω....
    Αυτό είναι δικό σου θέμα. Κανείς από δω μέσα και από οπουδήποτε αλλού δεν μπορεί να σε βοηθήσει, αν δεν το θέλεις εσύ.

Για μένα προσωπικά τα ναρκωτικά είναι βλακεία και αυτοί που κολλάνε ηλίθιοι.

Για να σε προλάβω θα σου πω ότι το ίδιο πιστεύω και για τον εαυτό μου σε σχέση με το τσιγάρο. Δεν σου κάνω μάθημα, απλά ξέρω ότι είναι ανώφελο ότι και να σου πούμε.

Το αν θα ζήσεις ή θα πεθάνεις είναι στο δικό σου χέρι.

Senior Member
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ.ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ

Member
    που να ρωτησω?Θεοφανεια,και γω το πιστευω...οι ηλιθιοι πεφτουν...κατεστρψα την ζωη μου...και μια καριερα στον αθλητισμο...σε αυτο που αγαπουσα πιο πολυ απο ολα...

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast