Results 1 to 9 of 9
Thread: roza i mpoylntoza
-
02-08-2007, 20:03 #1
roza i mpoylntoza
na mai ki egw....mia akoma istoria vameni me mpoliko kserato sti lekani tis toualetas...apo mikri imoyn paidi paxoylo...oxi apo ayto poy to mpoykwnei i mana toy alla ayto poy toy pairnei to fai apo to xeri...(dioti afoti giati kai epeidi to paxos sto soi mas pigainei anantam papantam)...otan imoyn foititria ksekinisa tin voylimia...gia dio xronia anastenaze i lekani. siniltha gia alla 5 xronia...kai na mai kai pali stin idia katastasi. to ksepernaw gia kana mina kai nato petietai pali mprosta moy. eimai 85 kila me ipsos 1,73 ...thimamai na kanw ti diaita tou kotopoyloy sta nipia akoma...exw ksekinisei gymnastirio, paw gia kolimpi, ta exw me enan theo poy me latreuei kai egw episis....ela omws poy otan moy erxetai i voylimia o filos moy ginetai exthros moy kai milaw san oxia apo ta neyra moy poy dn me afinei na kanw meto.....den thelw na gimnazomai na ntinomai na vafomai oyte kan na plenomai....se aytit fasi eimai twra.....xriste moy egwkentrismos poy me katalamvanei otan faw....moni skepsi KSERNA TA OLA.oyf.poy tha paei
- 02-08-2007, 21:31 #2
Originally posted by eleytheria
ela omws poy otan moy erxetai i voylimia o filos moy ginetai exthros moy kai milaw san oxia apo ta neyra moy poy dn me afinei na kanw meto.....den thelw na gimnazomai na ntinomai na vafomai oyte kan na plenomai....se aytit fasi eimai twra.....xriste moy egwkentrismos poy me katalamvanei otan faw....
02-08-2007, 23:09 #3
Καλωσήρθες Ελευθερία! Κι εγώ καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που περιγράφεις παραπάνω... Έχω περάσει από τη φάση της βουλιμίας (χωρίς εμετό) και τώρα είμαι στη φάση του recovery, αν και τα βουλιμικά συνεχίζονται αραιά και πού.
Θα είμαστε πάντα εδώ για όποτε χρειαστείς να μιλήσεις!
03-08-2007, 11:26 #4
Καλως την την Ελευθερια!
Οπως λεμε Ελευθερια η Θανατος οι Ελληνες ζητανε.....
Πολυ ομορφο ονομα και συμβολικο...!!!!Δεν νομιζεις!??
Εγω δεν γνωριζω ακριβως αυτο που περνας,αλλα θεωρωοτι λιγο πολυ η ψυχολογια ενος ατομου με διατροφικα προβληματα ειναι πανω κατω η ιδια.
Πρωτα σε καλωσοριζω στην σελιδα μας,και στην συνεχεια σου ευχομαι να'' πεταξεις απο πανω σου αυτον τον ζυγο....''και να ελευθερωθεις να κερδισεις ολα τα χαμενα χρονια ,μηνες ,μερες ,στιγμες που εχεις χασει λογω της ''λεκανης...''..
Ενα μαγαλο μπραβο στον θεουλη που εχεις διπλα σου ,και σε λατρευει τοσο πολυ που δεχεται και ανεχεται τα ξασπασματα που εχεις κατα καιρους.
Και ενα μεγαλυτερο μπραβο για εσενα που εχεις συνηδηση της καταστασης σου ,και μπηκες στην διαδικασια να μας την αφηγηθεις.
Εμεις ειμαστε εδω για ολους και για σενα ,και ελπιζω και εσυ με την σειρα σου να εισαι εδω για σενα πρωτα και μεταγια εμας.
Περιμενουμε νεα σου .
ΦΙΛΙΑ!!!!!11
03-08-2007, 12:25 #5
filenades kai filenadoi exw xalasei ta dontia moy(xriswsa ton odontiatro moy) , i periodo moy erxetai ana trimino, exw taxipalmies kai arithmies oi opoies moy fernoyn paniko, ponaei i stomaxara moy sixnotata, den mpore na xwnepsw otan faw kanonika.....e re glentia....eytixws exw polla akoma organa .... ax poli xairomai poy sas vrika na sas ta pw...
03-08-2007, 12:27 #6
μπορειτε να μου πειτε πως θα εμφανιστεί και σε μενα ι μπαρα με τα καμαρια μου (κιλα) ευχαριστω
04-08-2007, 05:12 #7
Γεια σου Ελευθερία!
Καλώς ήρθες και πραγματικά σου εύχομαι κάποια στιγμή ν'αποτελέσει παρελθόν όλη αυτή η κατάσταση. Είναι δύσκολος ο δρόμος αυτός αλλά αξίζει τον κόπο, για ν'αρχίσεις ξανά να γεύεσαι τις χαρές της ζωής. Είναι πολύ ενθαρρυντικό το ότι έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου να σε στηρίζει. Απ'τη δική μου εμπειρία θα σου πω τα εξής: όταν πραγματικά αποφάσισα να μην ξανακάνω δίαιτα ΠΟΤΕ στη ζωή μου, τα υπερφαγικά επεισόδια μειώθηκαν δραματικά. Δεν είναι πολύς καιρός τώρα κι έτσι δε μπορώ να πω αν αυτό έχει μακροπρόθεσμα αποτέλεσμα αλλά σίγουρα τώρα με βοηθάει. Αυτό που επίσης με βοήθησε (εκτός από τις συνεδρίες με κάποιον ειδικό) είναι κάποια βιβλία για την υπερφαγία/βουλιμία. Δε μου έδωσαν λύσεις, αλλά μ'έβαλαν στη διαδικασία να σκεφτώ γιατί το κάνω. Κι ενώ μπορεί να θεωρείς ότι ξέρεις το λόγο, τελικά η πραγματική αιτία μπορεί να κρύβεται σε μεγάλο βάθος, αλλά μπορείς να την ανακαλύψεις. Αυτό που πιστεύω είναι ότι η υπερφαγία είναι το καμπανάκι που μας ειδοποιεί ότι δεν είμαστε ευτυχισμένοι. Το λόγο μόνο εσύ μπορείς να τον ανακαλύψεις.
Εμείς θα είμαστε εδώ και θα αγωνιζόμαστε και μαζί και μόνοι...
Όσο για το τίκερ, μπορείς να πας στο http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
ή στο
http://www.3fatchicks.com/
και ακολουθώντας τις οδηγίες να φτιάξεις το τίκερ σου. Στο τέλος θα σου δώσει ενα link το οποίο θα το κάνεις copy-paste στο προφίλ σου, εκεί που λέει Υπογραφή.
Φιλιά!!
04-08-2007, 05:56 #8
καλως μας ηρθες γλυκια μου!..
εχεις συνειδηση της καταστασης σου και αυτο ειναι μεγαλο βημα..επισης εχεις την καταλληλη υποστηριξη απο ενα ατομο που σε αγαπαει και το αγαπας οπου επισης ειναι μεγαλο "ατου" διοτι ξερεις πως καπου εχεις να στηριζεσαι οποιαδηποτε στιγμη...μην τα βαζεις με τον εαυτο σου οταν ξεσπας στο αγορι σου..ειναι φυσιολογικη αντιδραση βουλιμικου ατομου να του φταινε ολοι και ολα μετα απο ενα βουλιμικο ως απορροια του οτι σιχαινομαστε ελεεινα τον εαυτο μας εκεινη την ωρα ...αρα και ολους τους αλλους!
η ζωη μας ομως δεν ειναι ουτε το φαγητο, ουτε τα κιλα...πρεπει να το ξεπερασεις και μπορεις να το ξεπερασεις..γιατι δεν αξιζει να σκεφτεσαι οτι χαραμισες χρονια απο την ζωη σου για μια εμμονη...για κατι ανουσιο δηλαδη..αν θες να χασεις κιλα, κανε απλα διατροφουλα, οχι ακοροτητες γιατι αυτες ειναι που σε εγκλωβιζουν σε ενα φαυλο κυκλο..
για οτι χρειαστεις, ειμαστε εδω!
04-08-2007, 12:34 #9
Και επειδη μου αρεσει πολυ ο ΜΠΟΠ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ,σου λεω οτι η Ροζα η Μπουλτοζα ειναι τρελλα με κορδελα που λεει και η Πανια,και σου ευχομαι ως Ροζα Μπουλτοζα να σταματησουν ολες αυτες οι ταλαιπωρειες και να ξαναβρεις την υγεια σου ,για να εισαι ονομα και πραγμα!!!
Μηπως βρε μανα μου ενας ειδικος αυτην την στιγμη θα ηταν οτι επρεπε!!!???
Μην τα αφηνεις αλλο ,γιατι διαβαζω οτι πλεον ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΣ ΠΟΛΥ!!!!!
Αντε βρε Ελευθεριτσα μου παρε μια βαθια ανασα και ξεκινα με ενα βηματακι μικρο αλλα σταθερο και σημαντικο!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!
Έχω χαζεψει, μου λείπει ο πόνος και η σύνδεση
27-06-2025, 23:24 in Σχέσεις και Επικοινωνία